palikariomorfo
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2015
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1
Δεν υπαρχει κανα ποστ αυτου του μελους πια? :p
εχτες το βραδυ βγηκα για ποτο με νεο κομματι .
εκει που παραγγελνουμε λοιπον .... λεω στον σερβιτορο ... " ενα τζονι σε παρακαλω με ενα παγακι " .
φευγει ο σερβιτορος ....
ρωτα η γκομενα .... ουισκυ πινεις ; ; ; ; ; ; ; με μια περιεργη απορια ...
λεω ναι , ουισκυ ... γιατι ;;;;
μου λεει δε μου εχει ξανατυχει συνηθως αλλα πινουν οι ανδρες ...
δηλαδω της λεω σαν τι ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ε να μου λεει .... με καποιους που βγηκα πιο παλια πινανε τζιν τονικ . . . . .
αγαπη μου της λεω .....
εγω πινω αντρικα ποτα αυτα ειναι πιρφοροποτα
στο φιναλε εμαθε και αυτη τη λεξη πριρφορος πεθανε στα γελια και στο τελος που φυγαμε μου λεει ...
κοιτα εκει αυτους τους 3 ακομα πιρφοριζουν με τη barwoman .
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaαχαχαχαχαχα χα χα χα χ χα χα χαχ αχ α χα χα χα χαχ αχ αχ α χα χα χα χα χα
ελιωσα λεμεεεεεε
Ειναι πιρφορια αυτες οι συζητησεις με γυναικες, ποσο μαλλον να κοροιδευεις αλλους αντρες με μια γυναικα. Προδοτη.
Ειναι πιρφορια αυτες οι συζητησεις με γυναικες, ποσο μαλλον να κοροιδευεις αλλους αντρες με μια γυναικα. Προδοτη.
γιατί το "αγάπη μου" που το πας
βρωμολογα ριχνουμε στο κρεβατι μαστορα ....
μαθε μπαλιτσα ..
έπρεπε να της πεις "γιατί έτσι γουστάρω μωρή χαμούρα" και να της χώσεις και μια φάπα
με τέτοια γουστάρουν ;)
Τους πιρφορους μπορούμε να τους θαβουμε ελεύθερα παντού.
Αν και το να κρίνεις έναν άνθρωπο από το τι παραγγέλνει είναι ο ορισμός της παράνοιας που μόνο οι γυναίκες το κάνουν. Μπορεί ο άλλος να μην ήθελε να μεθύσει ή να ξοδέψει πολλά. Χαλαρώστε.
Ε τότε δε θα ηθελαν να μεθυσουν. Έχει τύχει σε πρώτο ραντεβού 10.30 το βράδυ να παραγγέλνω σοκολάτα γιατί είχα πιει γενικά πολύ εκείνες τις μέρες και η γκόμενα να το σχολιάζει αρνητικά. Της είπα ότι δε θέλω να πιω άλλο καιμου είπε, αμα είμαι κουρασμένος, γιατί δεν το ακύρωσα. Έλεος μωρή χαμουρα που θα απολογηθώ κιόλας τι θα παραγγείλω.σαν ποτο χρεωνεται κι αυτο ..
η πλακα ειναι πως της φανηκε περιεργο ενας ανδρας να πινει ΟΥΙΣΚΥ !!!!!!
ΕΛΕΟΣ δηλαδη ... φανταστειτε τι μαλακες υπαρχουν εκει εξω ...
Ε τότε δε θα ηθελαν να μεθυσουν. Έχει τύχει σε πρώτο ραντεβού 10.30 το βράδυ να παραγγέλνω σοκολάτα γιατί είχα πιει γενικά πολύ εκείνες τις μέρες και η γκόμενα να το σχολιάζει αρνητικά. Της είπα ότι δε θέλω να πιω άλλο καιμου είπε, αμα είμαι κουρασμένος, γιατί δεν το ακύρωσα. Έλεος μωρή χαμουρα που θα απολογηθώ κιόλας τι θα παραγγείλω.
δεν πιστευω να της ειπες και για το σαιτ και να μας μπαστακωθει και αυτη εδω...εχτες το βραδυ βγηκα για ποτο με νεο κομματι .
εκει που παραγγελνουμε λοιπον .... λεω στον σερβιτορο ... " ενα τζονι σε παρακαλω με ενα παγακι " .
φευγει ο σερβιτορος ....
ρωτα η γκομενα .... ουισκυ πινεις ; ; ; ; ; ; ; με μια περιεργη απορια ...
λεω ναι , ουισκυ ... γιατι ;;;;
μου λεει δε μου εχει ξανατυχει συνηθως αλλα πινουν οι ανδρες ...
δηλαδω της λεω σαν τι ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ε να μου λεει .... με καποιους που βγηκα πιο παλια πινανε τζιν τονικ . . . . .
αγαπη μου της λεω .....
εγω πινω αντρικα ποτα αυτα ειναι πιρφοροποτα
στο φιναλε εμαθε και αυτη τη λεξη πριρφορος πεθανε στα γελια και στο τελος που φυγαμε μου λεει ...
κοιτα εκει αυτους τους 3 ακομα πιρφοριζουν με τη barwoman .
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaαχαχαχαχαχα χα χα χα χ χα χα χαχ αχ α χα χα χα χαχ αχ αχ α χα χα χα χα χα
ελιωσα λεμεεεεεε
δεν πιστευω να της ειπες και για το σαιτ και να μας μπαστακωθει και αυτη εδω...
Πραγματικά πολύ παράξενο. Εγώ πίνω σχεδόν αποκλειστικά ουίσκι. Σπάνια να πάρω κάτι άλλο σε κάνα κλαμπάκι για χαλαρά καμιά τεκίλα ή βότκα.σαν ποτο χρεωνεται κι αυτο ..
η πλακα ειναι πως της φανηκε περιεργο ενας ανδρας να πινει ΟΥΙΣΚΥ !!!!!!
ΕΛΕΟΣ δηλαδη ... φανταστειτε τι μαλακες υπαρχουν εκει εξω ...
Παρά το ότι ορθογραφικά το σωστό είναι "πυρφόρος", η πλειοψηφία του site έχει καθιερώσει το πιο γραφικό "πιρφόρος".
Απ'αυτα που γραφετε, προκυπτει πως μια χαρα επαγγελματιας ητο η φιλη σας.Όχι. Μια φίλη που βγαιναμε με παρέα ή μόνοι μας. Δεν ήταν επαγγελματίας δηλαδή.
Κατα κάποιο τρόπο. Σε Οφ δι ρεκορντ δηλαδή.Απ'αυτα που γραφετε, προκυπτει πως μια χαρα επαγγελματιας ητο η φιλη σας.
Παρά το ότι ορθογραφικά το σωστό είναι "πυρφόρος", η πλειοψηφία του site έχει καθιερώσει το πιο γραφικό "πιρφόρος".