Επισκέπτης
Παλιότερα είχε με 2 γκόμενες και κάτι δονητές, πέρα απο αυτό τίποτα!παιδες στο εν λογο χοροδιδασκαλιο παιζει live sex show?.....σε καποιο αλλο τις θεσσαλονικης ισως?
Παλιότερα είχε με 2 γκόμενες και κάτι δονητές, πέρα απο αυτό τίποτα!παιδες στο εν λογο χοροδιδασκαλιο παιζει live sex show?.....σε καποιο αλλο τις θεσσαλονικης ισως?
παιδες στο εν λογο χοροδιδασκαλιο παιζει live sex show?.....σε καποιο αλλο τις θεσσαλονικης ισως?
re file,dn mporo na sas katalavo ti vriskete s'aftes tis kopeles.I mia vromai san mhn po ti kai h alli i dimetri pos thn lete perpataei strava kai exei pesmeno kolo.Eleos diladi
ειναι το αρωμα της ακολασιας........Κι εγώ παραξενεύομαι αδερφέ ,
αφού όλες το ίδιο άρωμα φοράνε ( είναι ελεεινό ).
Αλλά δε βρωμάει κιόλας.
ειναι το αρωμα της ακολασιας........
Είναι πολύ συνηθισμένο άρωμα αυτό. Το μυρίζω στο δρόμο σε κάθε τετράγωνο σχεδόν και λέω από μέσα μου...στριπτιζάδικο... Ακόμα δεν έχω μάθει το όνομά του. Ξέρει κανείς σας ποιό είναι για να εφοδιάσουμε τις γυναίκες μας με 2-3 μπουκάλια; Ένα στριπτιζάδικο στο σπίτι σας! Και πιό φτηνά θα μας έρθει. Ούτε πίκολα, ούτε φλάουτα...ειναι το αρωμα της ακολασιας........
Πήγα αρχές του χρόνου (για να μας μπει καλά το έτος ) και παρ'όλο που είμαι fan των οπισθίων ΖΑΛΙΣΤΗΚΑ με τις βυζάρες της Νατάσας!(όχι ότι δεν διαθέτει και κωλάρα) Μόλις ήρθε στο τραπέζι και έχωσε το κεφάλι μου αναμέσα τους,έφυγα σφαίρα για prive και δεν με απογοήτευσε καθόλου.Ελληνίδα σίγουρα,Κρητικιά λέει Αν δεν είχα φάει όλα τα φράγκα σε ξύδια, ανεπιφύλαχτα θα ξαναπήγαινα πάνω....Ο κολλητός μου που με εμπιστεύται σε κάτι τέτοια έκατσε για 3 συνεχόμενους χορούς.Καυλιάρα! Εμφάνιση Lanny Barbie αλλά με φυσικό βυζί!Καλησπέρα παιδιά!!! Είναι το πρώτο μου post αν κ έχω παρακολουθήσει πολλές συζητήσεις!! Χθεσ π λέτε περνούσα με τα φιλαράκια μου απο το Le Cabaret(αυτό στα λαδάδικα κοντά) και είπα να τσεκάρω τι παίζει από τίμες λόγω εορτών γιατί είχα ακούσει ότι ειναι πιο φτηνό απο platinum και dreams που έχω πάει. Λοιπόν μ λέει είναι 20€ το ποτό λόγω εορτών και ξεκινάμε με τουσ υπολοιπους να φύγουμε. Ξαφνικά πριν στρίψουμε απο την γωνία βγαίνει ένας εξω και φωναζε ελάε-ελάτε το αφεντικό είμαι. Λέει για εσας 10€ το πότο κ ελάτε να δείτε τα ωραιότερα μου... της πόλης. Τέλος πάντον μπήκαμε(δεν είχαμε να χάσουμε κ τίποτα). Πρώτη εντύπωση: μου θύμησε πολύ κωλόμπαρο απλώς είχε κ στριπ. Ο χώρος ήταν πολυ΄μικρός καμμία σχέση με platinum κτλπ, είχε πολυ λίγο κόσμο εμείς κ κανα 2 παρέες ακόμα. Οι κοπέλες ήταν γύρω στις 7 νομίζω κ οι καλές ήταν πιασμένες, συγκεκριμμένα οι 2 που άρεσαν εμένα [glow=red,2,300]μία Νατάσα μελαχρινή με καμπύλες,[/glow] και η δίμετρη Τίνα. [glow=red,2,300]Η Νατάσα ήταν πολύ γλυκιά κ συμπαθητική[/glow] κ κάθισε κανα τέταρτο μαζί μου χωρίς να την κεράσω τίποτα. ;) Κατά τα άλλα το μαγαζί εντάξει ήταν, απλώς αυτό π το κάνει να διαφέρει είναι οι καλύτερες τιμές σε σχέση με τα άλλα κ όχι οι γυναίκες π έχει. Αν έχετε καμμιά άποψη γι'αυτες τισ κοπέλες ευπροσδεκτη.
Πήγα αρχές του χρόνου (για να μας μπει καλά το έτος ) και παρ'όλο που είμαι fan των οπισθίων ΖΑΛΙΣΤΗΚΑ με τις βυζάρες της Νατάσας!(όχι ότι δεν διαθέτει και κωλάρα) Μόλις ήρθε στο τραπέζι και έχωσε το κεφάλι μου αναμέσα τους,έφυγα σφαίρα για prive και δεν με απογοήτευσε καθόλου.Ελληνίδα σίγουρα,Κρητικιά λέει Αν δεν είχα φάει όλα τα φράγκα σε ξύδια, ανεπιφύλαχτα θα ξαναπήγαινα πάνω....Ο κολλητός μου που με εμπιστεύται σε κάτι τέτοια έκατσε για 3 συνεχόμενους χορούς.Καυλιάρα! Εμφάνιση Lanny Barbie αλλά με φυσικό βυζί!
Ηταν και metalhead η Νατασσα απ οτι λεει.
Γιεα.
Ποια συγκροτήματα άκουγε ?
Λες να ήμουν τόσο κομμάτια να μην κατάλαβα?Φιλε μου το βυζι ειναι πλαστικο!! ρωτησε την
Το κανονικο της ονομα μηπως ειναι Ναντια?Ψηλη ,μελαχροινη,φουσκωτο βυζι?Πήγα αρχές του χρόνου (για να μας μπει καλά το έτος ) και παρ'όλο που είμαι fan των οπισθίων ΖΑΛΙΣΤΗΚΑ με τις βυζάρες της Νατάσας!(όχι ότι δεν διαθέτει και κωλάρα) Μόλις ήρθε στο τραπέζι και έχωσε το κεφάλι μου αναμέσα τους,έφυγα σφαίρα για prive και δεν με απογοήτευσε καθόλου.Ελληνίδα σίγουρα,Κρητικιά λέει Αν δεν είχα φάει όλα τα φράγκα σε ξύδια, ανεπιφύλαχτα θα ξαναπήγαινα πάνω....Ο κολλητός μου που με εμπιστεύται σε κάτι τέτοια έκατσε για 3 συνεχόμενους χορούς.Καυλιάρα! Εμφάνιση Lanny Barbie αλλά με φυσικό βυζί!