Νέα

Le Cabaret

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
6
καλα ρε παιδια,δεν υπαρχουν αλλα ονοματα να δώσουν στα μαγαζια; :huh:δυο μαγαζιά με το ιδιο ονομα; :)για να μπερδευόμαστε

ήμουν Θεσσαλονίκη την προηγούμενη εβδομάδα και πέρασα απο το μαγαζί που είναι στην Μοναστηρίου κοντά στον σταθμό.
πολύ φθηνο μου φάνηκε.Δεν ειχε πολύ κόσμο λόγω και των επεισοδιων στους δρόμους.Ηταν η Ρουμάνα που προαναφέρθηκε, η Περσίδα.Καλος πριβε χορος με καυλωσε πολύ αλλα δεν ξετρελάθηκα απο το σώμα της,υπάρχουν πολύ καλύτερες.Δεν κάνει τίποτα παραπάνω εξτρα ,τουλάχιστον απο την πρώτη φορά.Εχει και μια Ελληνίδα , Ολυμπία το ονομα εαν θυμάμαι ,ωραιος χορος,που με είπε  αν ανοιξω σαμπάνια θα πάμε σε ιδιαίτερο και θα περάσουμε πολύ καλά.
-ποσο την λέω;
- 300 ευρά..
-.. :o :o :oμε 300 πέρνω ενα καλό CT γιατι να τα δώσω στο κολομπαρο; :idiot:την εκανα με ελαφρά πηδηματάκια....

Φιλε μου η Ολυμπια ειναι και γαμω τα μπαζα ,αλλα και δαγκωνει πολυ,στο στησημο ειναι πρωτη.
Επραξες πολυ καλα.
Αυτο που πηγες λεγετε Prive. Το Le Cabaret ειναι στην Ν.Λημνου στο λιμανι

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
6
ναι αλλα το 1 με το αλλο καμια σχεση.πηγα το σαββατο σε αυτο στην Ν.Λημνου το original δηλαδη και ηταν τελεια πολλα και καλα μωρα!μου θυμισε τις παλιες καλες εποχες!
Το Le Cabaret αυτη την περιοδο εχει της ποιο ωραιες κοπελες ,οντως θυμιζει τις παλιες καλες εποχες

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Το Le Cabaret αυτη την περιοδο εχει της ποιο ωραιες κοπελες ,οντως θυμιζει τις παλιες καλες εποχες
παιδια εγω παντως ειχα παει πριν κανα δυο βδομαδες με ενα φιλο τεταρτη βραδυ κ μας βαλαν κ απο αλλου για οσους με πιανουν,σαν τους κλεφτες κ δεν ειχε καλα μωρα.μπορει να ειχαν αδεια μπορει το οτιδηποτε,δεν ενθουσιαστηκα

roulis35

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2008
Like
1
Πόντοι
1
εγω ειχα να παω απο το καλοκαιρι και ηταν οντως καπως μαπα ειναι και το αλλο στην Χαλκιδικη οποτε μαλλον τα καλα και πολλα μωρα ηταν εκει...
το Σαββατο ομως ηταν πολυ καλα!

roulis35

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2008
Like
1
Πόντοι
1
Ασχετο!Στο MENSSOL πρωην ψιψινες πηγε κανενας φιλος απο Θεσ/νικη?Τι παιζει εκει ξερει κανεις?

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
6
Ασχετο!Στο MENSSOL πρωην ψιψινες πηγε κανενας φιλος απο Θεσ/νικη?Τι παιζει εκει ξερει κανεις?
Η μικροτερη εκει ειναι 40 χρονων,εχει πολλες Δομενικανες της παλαιας φουρνιας,αλλα στο πριβε εχει παπι σιγουρα ,πηγα το Σαββατο.

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
το MENSOL ειναι οπου ηταν οι ψιψινες στη γιανιτσων?

roulis35

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2008
Like
1
Πόντοι
1
Nαι αυτο ειναι.Σαν ψιψινες ηταν σχετικα καλο

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
ο γκόμενες πως είναιστο μενσολ?ολες μαύρες?παπί εύκολα??

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
στο παλαι ποτε σολ ειχε μαυρες αλλα δεν ηταν η πλειοψηφια.τεπσα στο σολ δεν ειχα λαβει ποτε παπι,αλλα δεν ειχα παρει και ποτε πριβε,παντως ο φιλος που ειχε παρει πριβε με μαυρουλα δεν ετυχε αναλογης περιποιησης. γενικοτερα ειχε καλο χαβαλε σαν μαγαζι,με φτηνα σχετικα ποτα και ειχα κανει καναδυο καλα κονε απο εκει μεσα.αν στο καινουριο προσφερουν και παπι ευκολα,μπραβο τους.

GoldenBoy

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά!!! Είναι το πρώτο μου post αν κ έχω παρακολουθήσει πολλές συζητήσεις!! Χθεσ π λέτε περνούσα με τα φιλαράκια μου απο το Le Cabaret(αυτό στα λαδάδικα κοντά) και είπα να τσεκάρω τι παίζει από τίμες λόγω εορτών γιατί είχα ακούσει ότι ειναι πιο φτηνό απο platinum και dreams που έχω πάει. Λοιπόν μ λέει είναι 20€ το ποτό λόγω εορτών και ξεκινάμε με τουσ υπολοιπους να φύγουμε. Ξαφνικά πριν στρίψουμε απο την γωνία βγαίνει ένας εξω και φωναζε ελάε-ελάτε το αφεντικό είμαι. Λέει για εσας 10€ το πότο κ ελάτε να δείτε τα ωραιότερα μου... της πόλης. Τέλος πάντον μπήκαμε(δεν είχαμε να χάσουμε κ τίποτα). Πρώτη εντύπωση: μου θύμησε πολύ κωλόμπαρο απλώς είχε κ στριπ. Ο χώρος ήταν πολυ΄μικρός καμμία σχέση με platinum κτλπ, είχε πολυ λίγο κόσμο εμείς κ κανα 2 παρέες ακόμα. Οι κοπέλες ήταν γύρω στις 7 νομίζω κ οι καλές ήταν πιασμένες, συγκεκριμμένα οι 2 που άρεσαν εμένα μία Νατάσα μελαχρινή με καμπύλες, και η δίμετρη Τίνα. Η Νατάσα ήταν πολύ γλυκιά κ συμπαθητική κ κάθισε κανα τέταρτο μαζί μου χωρίς να την κεράσω τίποτα. ;) Κατά τα άλλα το μαγαζί εντάξει ήταν, απλώς αυτό π το κάνει να διαφέρει είναι οι καλύτερες τιμές σε σχέση με τα άλλα κ όχι οι γυναίκες π έχει. Αν έχετε καμμιά άποψη γι'αυτες τισ κοπέλες ευπροσδεκτη.

costasss86

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
re file,dn mporo na sas katalavo ti vriskete s'aftes tis kopeles.I mia vromai san mhn po ti kai h alli i dimetri pos thn lete perpataei strava kai exei pesmeno kolo.Eleos diladi

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
στο παλαι ποτε σολ ειχε μαυρες αλλα δεν ηταν η πλειοψηφια.τεπσα στο σολ δεν ειχα λαβει ποτε παπι,αλλα δεν ειχα παρει και ποτε πριβε,παντως ο φιλος που ειχε παρει πριβε με μαυρουλα δεν ετυχε αναλογης περιποιησης. γενικοτερα ειχε καλο χαβαλε σαν μαγαζι,με φτηνα σχετικα ποτα και ειχα κανει καναδυο καλα κονε απο εκει μεσα.αν στο καινουριο προσφερουν και παπι ευκολα,μπραβο τους.
Συναγωνιστή σου λέω πως το θέμα έξτρα περιποίησης υπήρχε. Απλά ήταν θέμα εμπιστοσύνης από την κοπέλα για διάφορους λόγους. Πάντως μόλις άνοιγε η σαμπάνια με το 50άρικο, το παπί πάρκαρε. Άνοιξε αλλού το κατάστημα;

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
σχεδον live ενημερωση απο το le cabaret . ( πριν τα ξεχασω )

το μαγαζι σχεδον γεματο . γυναικες καμια 10αρια . 2-3 καλες , οι υπολοιπες κινουνται στην μετριοτητα .

απο τι φαινεται στα ποτα καθονται αρκετα , για πριβε δεν εχω γνωμη .

το ροστερ :

αλισια : κορυφαια επιλογη για τα γουστα μου . ξανθο κοντοπουτανο με σεξυ γυαλακια .

ναταλι : ξανθο petite μωρο απο ρωσια μερια . εχει δουλεψει σε ολα τα μαγαζια της πολης . καποτε ακουγε στο ονομα μισελ .

ανιτα : μετρια , αδυνατη , καστανομαλα ( και κουτσομπολα )  ;)

σιντι : σοκολατινα με υψηλα λιπαρα .

μαγια : αδυνατη , ξανθια με (β)ραστα μαλλι και σιλικονουχο ( καλη δουλεια ) στηθος .

εθεαθει μια μελαχροινη νταρντανα με πλουσιο ψυχικο κοσμο και κανα δυο τρεις λεπτες ψηλες ξανθιες που μαλλον περναν απαρητηρητες .

κοριτσια , καθισα καμια ωριτσα και ηρθε μονο η "φιλη" μου η ναταλυ . γιατι ?

αυτα .

δεν το εκλαψα το εικοσαρικο που πληρωσα για εισοδο .

ισως ξαναπερασω μετα το πασχα !

μεχρι την επομενη φορα ...

να υγειαινουμε και να  :boobies:

υγ : αυτη η κριτικη ειναι αφιερωμενη στον συναδελφο που καναμε μαζι την παρασπονδια . κουφαλα ξερω οτι με διαβαζεις , αντε γραψε και τιποτα . :) 

υγ : ως γνωστον εχω μια αδυναμια στις λεπτεπιλεπτες ξανθομαλλουσες , αρα προτιμηση σε ναταλυ και αλισια .  :boobies:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Ric μιλάς για τη Μάγια που ήταν στο iguana? Αν και νομίζω ότι είναι ακόμα εκεί, άρα είναι άλλη Μάγια. Όσο για την Αλίσια, είναι Αλέσια από Ρουμανία και θα συμφωνήσω μόνο στο ότι είναι κοντοπούτανο. Και κουτσομπόλα πρέπει να προσθέσω. Την είχα κεράσει στο Le Cabaret πριν καιρό. Μιλάει πάρα πολύ.

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ric μιλάς για τη Μάγια που ήταν στο iguana?

τι να σου πω ... δεν ξερω .

Όσο για την Αλίσια, είναι Αλέσια από Ρουμανία και θα συμφωνήσω μόνο στο ότι είναι κοντοπούτανο. Και κουτσομπόλα πρέπει να προσθέσω. Την είχα κεράσει στο Le Cabaret πριν καιρό. Μιλάει πάρα πολύ.

ναι οντως αλεσια ...

τωρα για ταλλα ... περι ορεξεως ... κολοκυθοπιτα ...

α, καλημερα !  :)

:rockon:  :rockon:  :rockon:

hot_trigger

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδες στο εν λογο χοροδιδασκαλιο παιζει live sex show?.....σε καποιο αλλο τις θεσσαλονικης ισως?

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom