You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Le Cabaret
- Μέλος που άνοιξε το νήμα GEOPOLI313
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 858
- Εμφανίσεις 180K
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
sxoinobaths
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 52
- Like
- 456
- Πόντοι
- 2.357
Ναι, στο σάιτ λέει ότι έχει τα μεγαλύτερα βυζιά στην ευρώπη κ καλά..! Πάντως σε μια έρευνα που κανα στο google δεν βρήκα τίποτα γι' αυτήν, ούτε για την Τσέχα πορνοσταρ την Μάγια Λεβίνσκι..!
Πάντως στο σάιτ έχει κ δωρεάν κάρτα πριβε χορού για να την εκτυπώσεις..!
Κρίμα που μου τελείωσε το μελάνι..! Σίγουρα τη δέχονται την κάρτα..; Ή να μην κάνω τον κόπο να την εκτυπώσω..;
Πάντως στο σάιτ έχει κ δωρεάν κάρτα πριβε χορού για να την εκτυπώσεις..!
Κρίμα που μου τελείωσε το μελάνι..! Σίγουρα τη δέχονται την κάρτα..; Ή να μην κάνω τον κόπο να την εκτυπώσω..;
sxoinobaths
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 52
- Like
- 456
- Πόντοι
- 2.357
Λοιπόν, πήρα τηλ την Τρίτη κ μου 'παν ότι η Μισελ θα γυρίσει σε 4-5 μέρες..!
Οπότε υποθέτω ότι σήμερα ή αύριο θα γυρίσει..! Αν κάποιος έχει κατι νεότερο ας ενημερώσει..!
Κι οι δωρεάν κάρτες χορού ισχύουν κανονικά..!
Οπότε υποθέτω ότι σήμερα ή αύριο θα γυρίσει..! Αν κάποιος έχει κατι νεότερο ας ενημερώσει..!
Κι οι δωρεάν κάρτες χορού ισχύουν κανονικά..!
sxoinobaths
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 52
- Like
- 456
- Πόντοι
- 2.357
Κανείς δεν έχει πάει αυτες τις μέρες για να ενημερωσει αν γυρισε η Μισελ..;
Επισκεψη Πεμπτη βραδυ μαζι με φιλο συναγωνιστη.Παρα την κριση ψιλογεματο το μαγαζι.Ωραια εξυπηρετηση,πρεπει να πω πρωτη φορα μετα απο τοσες που εχουμε παει.Απο τα κοριτσια ξεχωριζανε 3-4,συνολικα νομιζω 8 στο συνολο.Ανεβασμενο επιπεδο γενικα.Σε γενικες γραμμες περασαμε καλα,καλυτερα απο αλλες φορες.Μια ενσταση εχω να κανω μονο,οι τιμες εχουν ξεφυγει λιγο.Πιστευω οτι αυτο πρεπει να το προσεξουν λιγο,οχι μονο σε αυτο το μαγαζι,σε ολα.Ειναι γενικο το κακο.
sxoinobaths
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 52
- Like
- 456
- Πόντοι
- 2.357
Κανείς δεν έχει πάει αυτες τις μέρες για να ενημερωσει αν γυρισε η Μισελ..;
Ξαναρωταω μπας κ πηγε κανας αυτες τις μερες για να ενημερωσει..
jack23
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
επισκεψη πριν κανα 3ημερο στο μαγαζι.υπηρχαν 6 κοπελες απο τις οποιες οι τρεις κατε εμε ηταν δυνατα κοματια.
15 ποτο 20 πριβε.εκανα πριβε με μια λουνα η λαουρα δεν θυμαμε σιγουρα, πολυ δυνατο κοματι με ζυβι 5νουμερο πολυ διαθεση και με λιγα λογια με εκανε πυραυλο.
η στριπερ με τα μεγαλυτερα βυζια του κοσμου δεν ηταν εκει
15 ποτο 20 πριβε.εκανα πριβε με μια λουνα η λαουρα δεν θυμαμε σιγουρα, πολυ δυνατο κοματι με ζυβι 5νουμερο πολυ διαθεση και με λιγα λογια με εκανε πυραυλο.
boobssucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 244
- Πόντοι
- 36
Λοιπον...ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ....χθες βραδυ με τελειωσε η Μικαελα στο platinum...σημερα ρωσικοι πυραυλοι Μισελ και Τζουλια....επισκεψη πριν κανα 3ημερο στο μαγαζι.υπηρχαν 6 κοπελες απο τις οποιες οι τρεις κατε εμε ηταν δυνατα κοματια.
Τι βυζια ηταν αυτα?Εχω παρει δοση γερη πλεον....Βυζοανανεωθηκα....Αφου δεν υπαρχει τιποτα απο cgs και σπιτακια...τουλαχιστον αυτο που ενιωσα 2 μερες τωρα ηταν το κατι αλλο....
Μ αρεσει που ελεγα οτι δεν θα ξαναπερνα τη Μισελ...
boobssucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 244
- Πόντοι
- 36
Οχι φιλε μου....Boobsucker , όταν πήγες Le Cabaret , πέτυχες καμμιά Tina ή Tatiana ( η ίδια είναι ) ? Είναι μια ψιλή ξανθιά Ρωσίδα ...
Ηταν η Τζουλια,η Μισελς,μια μαυρη,μια ασχημη μελαχρινη και ακομη μια αδιαφορη....Νομιζω ξανθια,αλλα δεν ηταν τοσο αδιαφορη που ειλικρινα δεν την ρωτησα καν πώς την λενε...Αυτη πώς ειναι που λες?Αν ειχε μεγαλο στηθος,θα την ειχα προσεξει σιγουρα
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Πάλι αυτές ήτανε? Μια φορά που πήγα με δυο φιλαράκια μου, έχει αρκετό καιρό δηλαδή, ήταν οι ίδιες. Η Τίνα πάντως είναι μια ψηλή ξανθιά αδύνατη με μικρό στήθος αλλά πιό γκαυλιάρα στριπερ δεν έχω ξαναδει ή ξαναπάρει. Ο τέλειος prive χορός.Οχι φιλε μου....
Ηταν η Τζουλια,η Μισελς,μια μαυρη,μια ασχημη μελαχρινη και ακομη μια αδιαφορη....Νομιζω ξανθια,αλλα δεν ηταν τοσο αδιαφορη που ειλικρινα δεν την ρωτησα καν πώς την λενε...Αυτη πώς ειναι που λες?Αν ειχε μεγαλο στηθος,θα την ειχα προσεξει σιγουρα
sxoinobaths
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 52
- Like
- 456
- Πόντοι
- 2.357
Λοιπον...ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ....χθες βραδυ με τελειωσε η Μικαελα στο platinum...σημερα ρωσικοι πυραυλοι Μισελ και Τζουλια....
Τι βυζια ηταν αυτα?Εχω παρει δοση γερη πλεον....Βυζοανανεωθηκα....Αφου δεν υπαρχει τιποτα απο cgs και σπιτακια...τουλαχιστον αυτο που ενιωσα 2 μερες τωρα ηταν το κατι αλλο....
Μ αρεσει που ελεγα οτι δεν θα ξαναπερνα τη Μισελ...
Η Μισελ που λες ειναι η Μισελ Τεκερο με τις βυζαρες..;
Ξερει κανεις αν ειναι ακομα εκει..;
Η Τζουλια παλι πως ειναι..; Κι αυτη βυζαρες..;
Για τη Μιχαελα θα δω στο θρεντ για Πλατινουμ...
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Μήπως κάποιος παίχτης από εσάς ξέρει πού βρίσκεται η Κρύσταλ, μελαχροινό αστέρι από Βουλγαρία που δουλευε πέρσι στο Le Cabaret? Είχα πάει στο μπάτσελορ ενός κολλητού και η κοπέλα δεν παιζόταν μιλάμε!! Απίστευτος χορός και τέλεια παρέα!! Πού δουλεύει τώρα?
Eπίσκεψη μέσα Απριλίου κατα τις 4 άδειο,αλλά και για 3 άτομα συνεχιζότανε κανονικά το πρόγραμμα με τις κοπέλες να χορεύουνε εντατικά ( πολλά +++). Πολύ καλός xoρός απο μια Ρωσσίδα απο Ιρκούτσκ(και καλά;) άγρια φάτσα σωματάρα και βυζάρες.Πολύ δεκτική με δαγκώματα,γλυψίματα,δάκτυλα,απο τους καλύτερους χορούς σε άποψη πιασίματος και μαπαλαμωτιού.Δε ξέρω όνομα δεν είμαι του αθλήματος.
απλα χαλια! αρκετος κοσμος! 6 γκομενες! 2-3 τις ειχαν πιασει σε μια παρεα οι υπολοιπες βαριοντουσαν να κουνηθουν απο την καρεκλα!
αφου στο τελος ο συμπαιχτης μου σηκωθηκε και πηρε μονος του μια απο το μπαρ για χορο!
χαλια!
αφου στο τελος ο συμπαιχτης μου σηκωθηκε και πηρε μονος του μια απο το μπαρ για χορο!
χαλια!
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
και πού να τις πάρεις και πριβε. σκυλομετανοιώνεις την ώρα και τη στιγμή που έδωσες το 20ευρο. γιατί ρε γαμώτο κάνουν αυτή τη δουλειά αφού δεν τη γουστάρουν?? γιατί δεν έγιναν καλύτερα διευθύντριες πολυεθνικής (το κέρατο μου);
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις
- 22K