Νέα

Le Cabaret

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Επίσκεψη δευτέρα χτες. 6 γκόμενες σύνολο από τις οποίες οι 2 δεν χορεύουν (Ιωάννα, Ζέτα (?))
Οι προαναφερθήσες 2 δεν μπήκαν καν στο κόπο να έρθουν να μας που ένα γειά. Αν κ την Ιωάννα την έχω πάρει 2-3 φορές στο πριβέ. Οι υπόλοιπες 4 ήταν η Ρωσσίδα Τζούλια που σου βγάζει ένα χαζογκομενίστικο στυλάκι αλλά είναι πολύ κορμάρα με σιλικονούχες βυζάρες και γκαυλιάρα γυναίκα. Η Εύα η οποία είναι από τον παράδεισο, ψιλόλιγνη με μικρό βυζάκι, δεν μου αρέσει προσωπικά. Η 3η της παρέας ήταν η Μαρούσκα μια έκφυλη μελαχροινή με ράστα μαλλί από την Ουκρανία που για να με πείσει για πριβέ μου έλεγε τις άπειρες μαλακίες κ υποσχέσεις. Η 4η δεν ξέρω πως την λέγανε ήταν μια με κοντό μαλλί λίγο ποντιακή φάτσα και μύτη αλλά με γαμηστερό δέρμα, βελούδο! Καλή κ από σώμα αλλά μου την έδωσε η προσέγγιση που μου έκανε κ δεν την τίμησα με το πριβέ. In short... bad.

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
244
Πόντοι
36
Επίσκεψη δευτέρα χτες. 6 γκόμενες σύνολο από τις οποίες οι 2 δεν χορεύουν (Ιωάννα, Ζέτα (?))
Οι προαναφερθήσες 2 δεν μπήκαν καν στο κόπο να έρθουν να μας που ένα γειά. Αν κ την Ιωάννα την έχω πάρει 2-3 φορές στο πριβέ. Οι υπόλοιπες 4 ήταν η Ρωσσίδα Τζούλια που σου βγάζει ένα χαζογκομενίστικο στυλάκι αλλά είναι πολύ κορμάρα με σιλικονούχες βυζάρες και γκαυλιάρα γυναίκα. Η Εύα η οποία είναι από τον παράδεισο, ψιλόλιγνη με μικρό βυζάκι, δεν μου αρέσει προσωπικά. Η 3η της παρέας ήταν η Μαρούσκα μια έκφυλη μελαχροινή με ράστα μαλλί από την Ουκρανία που για να με πείσει για πριβέ μου έλεγε τις άπειρες μαλακίες κ υποσχέσεις. Η 4η δεν ξέρω πως την λέγανε ήταν μια με κοντό μαλλί λίγο ποντιακή φάτσα και μύτη αλλά με γαμηστερό δέρμα, βελούδο! Καλή κ από σώμα αλλά μου την έδωσε η προσέγγιση που μου έκανε κ δεν την τίμησα με το πριβέ. In short... bad.
Χθεσυνοβραδυνη επισκεψη μετα απο αναγνωριστική βόλτα στα στουντιο του Μυλου...Απο εκει,τίποτα καλό,πλην της Τζιας,η οποια είνα ιεάν εκφυλο κωπροσκυλο,σιλικονουχα βυζια,αλλα όχι δεν ηταν καλο το αποτελεσμα.Οχι πως θα με χαλουσε να της πεταξω ενα πουτσο,αλλα σαν συνολο κατι δεν μου εκανε....Οποτε επελεξα να (και αυτο ηθελα) να γλυψω δυο μεγαλα βυζια και να τα βαλω στα μουτρα μου..Ειχα πολυ καιρο να το κανω (μια που η δικια μου,γαμω την ατυχια μου,ειναι αβυζη)
Παω λοιπον σο εν λογω μαγαζι...Αφορμη ηταν η παραπανω περιγραφη και πηγαινα φουλ για Τζουλια.Την ειχα παρει πριν απο κανα 4-5 μηνες σε χωρο και ειχα παθει πλακα...Καυλιαρα,Σωματαρα,βυζαρες...
Παω εκει,βλεπε ενα απιστευτο μελαχρινο το οποιο μιλουσε με τον ιδιοκητη και καποιον αλλο,και δεν μπηκε καν στη διαδικασια να σηκωθει.Δεν μου εκαναν εντυπωση οι γκομενες.Μια ξανθια με ωραιο κωλο που χωρευε(αβυζη),δυο αλλα σκυλια με ωραιους κώλους(αβυζα)...Σταμπαρω απο μακρυα ενα ξανθο στο μπαρ και του εμπειρο βυζοενστικτό μου δεν εκανε λαθος.Ερχεε,Γκαμπριελλα εκ Ρωσσιας ορμωμενη....Σωματαρα,ΒΥΖΑΡΕΣ πλαστικες.....Ομορφη και σε 2 λεπτα,μου ζητησε ποτο,αλλα της εξηγησα οτι ασε τα ποτα και τις μαλακιες και παμε για χορο...Καθεται πανω μου κι επαθα σοκ...Θηλασα σαν μωρο λοιπον...μ εκανε και τελειωσα με την κωλαρα στον πουτσο μου και τα βυζια της στο στομα μου....Τη χαιρετησα και την εκανα για νανι,αν και το αρχικο σχεδιο ηταν να παω να το δωσω στη τζια για να ξεκαβλωσω...Δεν πειραζει...Εστω κι ετσι ξεφορτωσα και γλυτωσα και ενα 40αρι....Σε γεινιες γραμμες,πολυ πεσμενη κινηση,αδιαφορες εως διεκπεραιωτικες οι γκόμενες....Α,το κόστος:15 εισοδο και 20 ο χορός...αλλα με παζαρια γλυτωσα το 15αρι ..

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Χθεσυνοβραδυνη επισκεψη μετα απο αναγνωριστική βόλτα στα στουντιο του Μυλου...Απο εκει,τίποτα καλό,πλην της Τζιας,η οποια είνα ιεάν εκφυλο κωπροσκυλο,σιλικονουχα βυζια,αλλα όχι δεν ηταν καλο το αποτελεσμα.Οχι πως θα με χαλουσε να της πεταξω ενα πουτσο,αλλα σαν συνολο κατι δεν μου εκανε....Οποτε επελεξα να (και αυτο ηθελα) να γλυψω δυο μεγαλα βυζια και να τα βαλω στα μουτρα μου..Ειχα πολυ καιρο να το κανω (μια που η δικια μου,γαμω την ατυχια μου,ειναι αβυζη)
Παω λοιπον σο εν λογω μαγαζι...Αφορμη ηταν η παραπανω περιγραφη και πηγαινα φουλ για Τζουλια.Την ειχα παρει πριν απο κανα 4-5 μηνες σε χωρο και ειχα παθει πλακα...Καυλιαρα,Σωματαρα,βυζαρες...
Παω εκει,βλεπε ενα απιστευτο μελαχρινο το οποιο μιλουσε με τον ιδιοκητη και καποιον αλλο,και δεν μπηκε καν στη διαδικασια να σηκωθει.Δεν μου εκαναν εντυπωση οι γκομενες.Μια ξανθια με ωραιο κωλο που χωρευε(αβυζη),δυο αλλα σκυλια με ωραιους κώλους(αβυζα)...Σταμπαρω απο μακρυα ενα ξανθο στο μπαρ και του εμπειρο βυζοενστικτό μου δεν εκανε λαθος.Ερχεε,Γκαμπριελλα εκ Ρωσσιας ορμωμενη....Σωματαρα,ΒΥΖΑΡΕΣ πλαστικες.....Ομορφη και σε 2 λεπτα,μου ζητησε ποτο,αλλα της εξηγησα οτι ασε τα ποτα και τις μαλακιες και παμε για χορο...Καθεται πανω μου κι επαθα σοκ...Θηλασα σαν μωρο λοιπον...μ εκανε και τελειωσα με την κωλαρα στον πουτσο μου και τα βυζια της στο στομα μου....Τη χαιρετησα και την εκανα για νανι,αν και το αρχικο σχεδιο ηταν να παω να το δωσω στη τζια για να ξεκαβλωσω...Δεν πειραζει...Εστω κι ετσι ξεφορτωσα και γλυτωσα και ενα 40αρι....Σε γεινιες γραμμες,πολυ πεσμενη κινηση,αδιαφορες εως διεκπεραιωτικες οι γκόμενες....Α,το κόστος:15 εισοδο και 20 ο χορός...αλλα με παζαρια γλυτωσα το 15αρι ..
το μελαχροινο που ειπες πως δεν σηκωθηκε καν δεν κανει πριβε κ δουλευει κυριως μεσα στο μπαρ....
οσο για την γκαμπριελα ειναι το πιο σφιχτο κορμι που εχω πιασει ποτε....πολυ μουνι.την ειχα παρει κ στο καλοκαιρινο πλατινουμ αλλα κ στο λε καμπαρε.τα 35ε στο συνολο τις καθημερινες ειναι αν πιασουν.με μια καρτα χορου δινεις 20ε κ πινεις την ποταρα σου κανεις κ τον χορο σου.
εγω κ χωρις καρτα ενω ειπα οτι την ειχα στο αμαξι ετσι την εβγαλα....
απλα υπαρχει μια διαφορα στους χορους...υπαρχουν οι καρτες των κοριτσιων κ ειναι σε πρασινο κ κοκκινο.οι κοκκινες ειναι οι απλες δηλαδη λιγος χορος ενω οι πρασινες κοστιζουν 20ε κ κραταει ο χορος περισσοτερο

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
244
Πόντοι
36
το μελαχροινο που ειπες πως δεν σηκωθηκε καν δεν κανει πριβε κ δουλευει κυριως μεσα στο μπαρ....
οσο για την γκαμπριελα ειναι το πιο σφιχτο κορμι που εχω πιασει ποτε....πολυ μουνι.την ειχα παρει κ στο καλοκαιρινο πλατινουμ αλλα κ στο λε καμπαρε.τα 35ε στο συνολο τις καθημερινες ειναι αν πιασουν.με μια καρτα χορου δινεις 20ε κ πινεις την ποταρα σου κανεις κ τον χορο σου.
εγω κ χωρις καρτα ενω ειπα οτι την ειχα στο αμαξι ετσι την εβγαλα....
απλα υπαρχει μια διαφορα στους χορους...υπαρχουν οι καρτες των κοριτσιων κ ειναι σε πρασινο κ κοκκινο.οι κοκκινες ειναι οι απλες δηλαδη λιγος χορος ενω οι πρασινες κοστιζουν 20ε κ κραταει ο χορος περισσοτερο
Απορώ πόσα εχει σκασει καποιος ή πόσα πρεπει να σκασει για να παρει την Γκαμπριελλα..Ευτυχως που δεν ειμαι λεφτας...Θα μου τα τρωγε η πουτανα

hubris

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους,
    Μετά από πολύ καιρό επισκέφτηκα το εν λόγω κατάστημα. Για να είμαι ειλικρινής πήγα με την ελπίδα να δω την Μισέλ η οποία προς απογοήτευση μου δεν είναι εκεί πλέον.  Ευτυχώς η απογοήτευση δεν κράτησε πολύ καθώς όταν άρχισαν να παρελαύνουν τα κορίτσια από το τραπέζι  η διάθεση μου βελτιώθηκε με γεωμετρική πρόοδο.
  Πρώτη ήρθε η Γαβριέλα, ρωσίδα, όμορφο πρόσωπο, απίστευτο κορμί, χαμόγελο και καλή διάθεση,
-θα κεράσεις ποτό;  Ρωτάει
-όχι αλλά θα κάνουμε prive αργότερα. Της απαντάω  (ποτό δεν κερνάω, το θεωρώ ανούσιο).
Δεύτερη ήρθε η Τζούλια,  επίσης ρωσίδα, κορμάρα, όμορφη και πολύ καυλιάρα. Δεν χρειάστηκαν πολλά πολλά, πάμε για το πρώτο prive.
  Εδώ πρέπει να σημειώσω ότι τελευταία φορά που έκανα prive ήταν πριν 3 χρόνια σε ένα bachelor στο platinum με την Μικαέλα όποιος την ξέρει καταλαβαίνει….
  Με την περιορισμένη λοιπόν εμπειρία μου βρήκα την Τζούλια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ. Πήρα 2 χορούς στην σειρά και αν δεν είχα τον κολλητό μου στο τραπέζι να με περιμένει για να ανηφορήσει και αυτός με την Εύη (νομίζω πως την έλεγαν έτσι) θα καθόμουν για άλλους 2.
  Διάλλειμα για τσιγάρο και λίγο ποτό και κάπου στο μπαρ βλέπω μια μελαχρινή να κάθεται μόνη της. Χμμμ κοιτάζω καλύτερα και παθαίνω πλάκα, πολύ όμορφο πρόσωπο, 2 μέτρα πόδια και μελαγχολικό ύφος. Με το που επιστρέφει ο συναγωνιστής κολλητός μου φωνάζω την Μαρία (πρέπει να είναι η ποιο παλιά εκεί) και την ρωτάω για την μελαχρινή, ‘’Α, την Ελληνίδα λες? Πάω να την φωνάξω’’ να μην πολυλογώ πάω για το prive με την Ελληνίδα Ζέτα η οποία δυστυχώς παρότι κορμάρα ήταν μετριότατη στον χορό.
Επειδή κρατάω τις υποσχέσεις μου και δεν ήθελα να μείνω με την απογοήτευση της Ζέτας κάνω σήμα στην Γαβριέλα η οποία πρόθυμα με οδηγεί στον επάνω όροφο. Ακόμη μία όμορφη εμπειρία η οποία με πολύ προσπάθεια από μέρους μου δεν έφτασε σε ολοκλήρωση (Ναι! Ήταν τόσο καλή…)
Σε γενικές γραμμές το μαγαζί προσφέρει πολύ καλές υπηρεσίες (καλά ποτά και service) τα κορίτσια κάνουν πολύ καλό striptease στην σκηνή ενώ το prive εξαρτάται (όπως παντού και πάντα) από την εκάστοτε κοπέλα. Αν έχεις καλή διάθεση και καλή παρέα το κατάστημα προσφέρεται για ένα όμορφο βράδυ…

lifeg44

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2008
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Πριν κανά χρόνο επισκέπτηκα κανά 3-4 φορές το Dreams. Εκεί δούλευε η Μικαέλα η μουνάρα.Με ήξεραν πως όταν πήγαινα εκεί τα είχα πάρει από το καζίνο. Έτσι, η σκύλα με το που πάω στο καπάκι μετα από 2 βράδια, το μυρίστηκε ότι τα είχα πάρει χοντρά και μου σκάει ένα γλωσόφιλλο για να με καβλώσει και να βγάλει ποτά και πριβέ....Κερασμένα πάντα από το Hayatt!
Τελευταία φορά που πήγα στο le cabaret μόνο η γκαμπριέλα έλεγε κάτι και μια τσέχα βυζαρού. Μπορεί να κάνω μια επίσκεψη! :tits2:

hubris

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Αλήθεια, ξέρουμε αν η Μικαέλα είναι ακόμη στην Ελλάδα και που;

lifeg44

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2008
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Μιλάμε για την Μικαέλα την Λιθουανή, που δούλευε στο DREAMS, όχι για την Μικαέλα την τσέχα που δούλευε στο CALIGULA. Η Μικαέλα από την Λιθουανία που λέμε εμείς είναι πιο αδύνατη από την τσέχα που λες εσύ :rockon:

cortomaltese032

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Το μαγαζί δεν είναι μόνο η απόλυτη απάτη και κουτοπονηριά, αλλά δεν έχουν κανένα πρόβλημα να στο λένε και κατάμουτρα. Σε επίσκεψη πριν από μερικές μέρες, στην είσοδο είχαν μια μεγάλη κόλλα χαρτί που έγραφε "ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΤΟ 20 Ε". Στον λογαριασμό όμως στο τέλος τα ποτά τα είχαν χρεώσει 30 Ε με την δικαιολογία ότι τα απλά ποτά έχουν 30 και ότι τα ποτά με 20ε είναι ειδική κατηγορία και θα έπρεπε να είχα ζητήσει ειδικά τα ποτά που κάνουν 20. Η αντιμετώπιση τους στη δικαιολογημένη αντίδρασή μου, απλά γελοία, ήταν σαν να λένε "φιλαράκι ξέρουμε ότι έχεις δίκιο, αλλά και μεις αρπαχτές κάνουμε". Από κοπέλες, αντίστοιχες του μέσου όρου των άλλων μαγαζιών.

Συστήνεται ανεπιφύλακτα σε αυτούς που τους αρέσει να τους κοροιδεύουν κατάμουτρα. Ελπίζω να κλείσει σύντομα.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
το υποκαταστημα του παει για κλεισιμο! ;)  συντομα και αυτο με τις μ..κιες που κανουν!

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
244
Πόντοι
36
Κανενα νεο απο το μαγαζι? Τιμες? Κανενα καλο βυζοτεμαχιο για χωρο? Τελευταια φορα που ειχα παει,ήταν κατα το Νοεμβριο νομιζω,και ειχα παρει Μιχαελα και Τζουλια..Ειναι ακομη,?ξερει κανεις?Ψηνομαι για σημερα το βραδυ,κανεις ξυπνιος για καμια πληροφορια?

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
χθες βραδυ ετυχε να περναω απο την περιοχη και καθως κατηφοριζα για το λιμανι περνωντας μπροστα απτο μαγαζι ακουω δυνατη ξενη χορευτικη μουσικη με φωτισμο πανω στην ταρατσα, ρωταω τους μπραβους του le cabaret και μου λενε οτι εχει κλαμπακι πανω χωρις να εχει σχεση με το le cabaret. Γνωριζει κανεις τιποτα τι παιζει εκει πανω?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
χθες βραδυ ετυχε να περναω απο την περιοχη και καθως κατηφοριζα για το λιμανι περνωντας μπροστα απτο μαγαζι ακουω δυνατη ξενη χορευτικη μουσικη με φωτισμο πανω στην ταρατσα, ρωταω τους μπραβους του le cabaret και μου λενε οτι εχει κλαμπακι πανω χωρις να εχει σχεση με το le cabaret. Γνωριζει κανεις τιποτα τι παιζει εκει πανω?
μια μαλακια κ μιση
ειναι το ιδιο που ηταν στην πολυκατοικια αλλα σε οροφο
κανονικο μαγαζι ειναι οπως ολα τα υπολοιπα της περιοχης αλλα οχι με τοσο ωραιο κοσμο οπως τα αλλα

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
372
Πόντοι
2.277
Ξέρει κανείς αν άνοιξε το θυγατρικό του στην Χαλκιδική;

new york boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
95
Πόντοι
1
Παιδια, ακουστε να γελασετε,

περανω χθες το βραδυ απο την εισοδο του Le cabaret στο λιμανι, και μιλαω σε μια ξανθια που ειναι στην υποδοχη. της λεω ποσο εχει η εισοδος? τιποτα, ειναι ελευθερη μου λεει. Ποσο παει ο χορος? ρωταω,
και μου απανταει "δεν καταλαβαινω τι εννοειτε?"

μετα εφυγα. καλα μου ηρθε να της πω τρελα πουλας? χαχαχαχαχαχαχ πολυ γελιο

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom