Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Κανείς δεν έχει πάει αυτες τις μέρες για να ενημερωσει αν γυρισε η Μισελ..;
Λοιπον...ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ....χθες βραδυ με τελειωσε η Μικαελα στο platinum...σημερα ρωσικοι πυραυλοι Μισελ και Τζουλια....επισκεψη πριν κανα 3ημερο στο μαγαζι.υπηρχαν 6 κοπελες απο τις οποιες οι τρεις κατε εμε ηταν δυνατα κοματια.
15 ποτο 20 πριβε.εκανα πριβε με μια λουνα η λαουρα δεν θυμαμε σιγουρα, πολυ δυνατο κοματι με ζυβι 5νουμερο πολυ διαθεση και με λιγα λογια με εκανε πυραυλο.
η στριπερ με τα μεγαλυτερα βυζια του κοσμου δεν ηταν εκει
Οχι φιλε μου....Boobsucker , όταν πήγες Le Cabaret , πέτυχες καμμιά Tina ή Tatiana ( η ίδια είναι ) ? Είναι μια ψιλή ξανθιά Ρωσίδα ...
Πάλι αυτές ήτανε? Μια φορά που πήγα με δυο φιλαράκια μου, έχει αρκετό καιρό δηλαδή, ήταν οι ίδιες. Η Τίνα πάντως είναι μια ψηλή ξανθιά αδύνατη με μικρό στήθος αλλά πιό γκαυλιάρα στριπερ δεν έχω ξαναδει ή ξαναπάρει. Ο τέλειος prive χορός.Οχι φιλε μου....
Ηταν η Τζουλια,η Μισελς,μια μαυρη,μια ασχημη μελαχρινη και ακομη μια αδιαφορη....Νομιζω ξανθια,αλλα δεν ηταν τοσο αδιαφορη που ειλικρινα δεν την ρωτησα καν πώς την λενε...Αυτη πώς ειναι που λες?Αν ειχε μεγαλο στηθος,θα την ειχα προσεξει σιγουρα
Λοιπον...ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ....χθες βραδυ με τελειωσε η Μικαελα στο platinum...σημερα ρωσικοι πυραυλοι Μισελ και Τζουλια....
Τι βυζια ηταν αυτα?Εχω παρει δοση γερη πλεον....Βυζοανανεωθηκα....Αφου δεν υπαρχει τιποτα απο cgs και σπιτακια...τουλαχιστον αυτο που ενιωσα 2 μερες τωρα ηταν το κατι αλλο....
Μ αρεσει που ελεγα οτι δεν θα ξαναπερνα τη Μισελ...