Νέα

Le Cabaret

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
248
Πόντοι
36
Eχει αποψη καποιος συναγωνιστης τί παιζει σήμερα? Εχω τρελη ότεξη για μεγαλα βυζια να γλυψω και να παιξω...Εχει κανενα καλο κομματι εδω ή σε άλλο μαγαζί? Ζητω συγγνωμη που το αναρτω σε 3 μαγαζια,αλλα δεν θελω να φανει ως διαφημιση σε κανενα....Απλα αν γνωριζει καποιος να μου δωσει καποια πληροφορια για το οποιοδηποτε απο τα 3

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Έχει καιρό να ενημερωθεί το thread. Πήγε κανείς τον τελευταίο καιρό στον εν λόγω ίδρυμα να μας πει τη γνώμη του;

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Η Μαριάννα Ντούβλη δουλεύει στο Le Cabaret? Πήγε κανείς να δει?

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
248
Πόντοι
36
Η Μαριάννα Ντούβλη δουλεύει στο Le Cabaret? Πήγε κανείς να δει?
Mε τετοια μαλακισμενη συμπεριφορα που εχουν οι τυποι του καταστηματος,ΔΕΝ υπάρχει περιπτωση να ξαναπατησουν πολλοι απο κοσμο που ξερω...Και φυσικα εγω τους εκοψα απο περυσι τον οκτωβριο...

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Mε τετοια μαλακισμενη συμπεριφορα που εχουν οι τυποι του καταστηματος,ΔΕΝ υπάρχει περιπτωση να ξαναπατησουν πολλοι απο κοσμο που ξερω...Και φυσικα εγω τους εκοψα απο περυσι τον οκτωβριο...
Στο Le Cabaret?? Είσαι σίγουρος; Εγώ πήγα πρώτη φορά πριν 5 χρόνια. Τα παιδιά είναι πάντα ευγενέστατα. Τι περιστατικό έγινε;

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
248
Πόντοι
36
Στο Le Cabaret?? Είσαι σίγουρος; Εγώ πήγα πρώτη φορά πριν 5 χρόνια. Τα παιδιά είναι πάντα ευγενέστατα. Τι περιστατικό έγινε;
Aλλη η προσφορα που μου ειπαν στην εισοδο,και αλλη η τιμη που με εβαλαν να πληρωσω...με τα ποτα και το χορο.

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
248
Πόντοι
36
:s&m_3:
Σε δαγκασε ο σερβιτορος
Tον οποιο τον πηγα στον υπευθυνο ,του εξηγησα ευγενικα τι εγινε,και μου απαντησε "ε,τωρα εγινε,τι να κανουμε?" Αφηστε ρε σεις...Τους εδωσα Χ και τελειωσε

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Η αλήθεια είναι ότι έχουν ένα θεματάκι με τις προσφορές (δωρεάν χορούς κλπ) αλλά κατά τα άλλα είναι εντάξει παιδιά. Κατά τη γνώμη μου πάντα.

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Επίσκεψη στο μαγαζί πριν από λίγες εβδομάδες μετά από παρότρυνση φίλων.
Δεν ήθελα γιατί πίστευα πως θα απογοητευθώ και πως δεν αξίζει η φάση στριπ πλέον, όμως το αποτέλεσμα με εξέπληξε ευχάριστα.
Μπήκαμε μέσα με 10 € για ποτό + 10 € από το χαρτί που μοιράζουν για τον χορό. Το μαγαζί είχε 3-4 παρέες οι οποίες όμως ανανεώνονταν τακτικά. Ο χορός κοστίζει 20 € εκτός από τον 1ο αν έχεις δώσει την κάρτα στην είσοδο όπου και πληρώνεις 10 € .
Από κοπέλες είχε 7 (λίγα πράγματα) όμως σε γενικές γραμμές ήταν καλές.
1 Τσέχα η Μαρσέλα
1 Ελληνίδα η Ίνα
1 Βουλγάρα
2 Ρωσίδες
καμία μάυρη :( και δε θυμάμαι για τις άλλες.
Από όλες τις κοπέλες μεγάλο στήθος είχαν 3.

Πήρα για πριβέ την Μαρσέλα και την Ίνα και ήταν και οι 2 εξαιρετικές. Και καλός χορός και μεγάλη διάρκεια χρόνου.
Και οι φίλοι που πήραν αυτές και άλλες κοπέλες για χορό η διάρκεια του χορού ήταν μεγάλη σε βαθμό που πίστευα πως πήραν και 2ο στο καπακι.

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
επισκεψη χθες στο καμπαρε
πολλες κοπελες (10-12)και
πολλυς κοσμος πιο πολυ πιτσιρικαδες
για χαβαλε.ηταν και η ντουβλη με μακρια μαυρη
μπερτα σαν του μπατμαν αλλα δεν καθισα μεχρι
να βγει.πιο καλη κι απο εμφανιση και απο
συμπεριφορα η μαρτσελλα.απαραδεκτη μια μαυρη
ψιλη τσαμπουκαλεμενη κι ενα κοντο γυφτακι
αδυνατο σα πρεζακι απο δενδροποταμο

georgius

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Κριτικές
10
Like
12
Πόντοι
11
Επίσκεψη το σάββατο βράδυ στο μαγαζί με την ελπίδα πως θα είναι η Ντούβλη. Φάγαμε άκυρο τελικά. Με το που καθήσαμε κ ήρθαν τα ποτά, σε πολύ λίγο ήρθαν κοπέλες στο τραπέζι μας. Πήρα μια Ελληνίδα τη Δήμητρα. Πολύ τέλειο σώμα κ πολύ καλη συμπεριφορά στο πριβέ. Πήρα κ μια Σελέστε Ισπανίδα, καλή στο χορό αλλά κοκκαλιάρα κ πολύ χαλαρό σώμα. Ένας φίλος μου πήρε την Τσέχα Μαρτσέλλα κ είπε πολύ καλά σχόλια. Μου έκανε εντύπωση πως συνέχεια έβγαιναν κοπέλες κ χόρευαν στην πίστα. Επίσης, ήρθε κάποια στιγμή μια γυναικοπαρέα κ μετά απο λιγο βγήκε αντρας κ έκανε στριπτίζ. Λέγανε πως σε λίγο θα έβγαινε κ μια πορνοστάρ για σώου αλλα τελικά δε βγήκε. Για τη Ντουβλη πάντως μας είπαν πως θα ειναι μαλλον ξανα απο την Πεμπτη

paiDithauma

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Τι γινεται με αυτη την σαπιλα, υπαρχει ακομα το μαγαζι?

runaway

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Λιώνω από τα παραπάνω σχόλια. Όντως, σαπίλα. Τουλάχιστον στο Calligula περάσαμε και καλές εποχές για να καταλήξει σαπίλα. Προσωπικά, πιστεύω δεν έμεινε και κανένα στριπτιτζάδικο της προκοπής στη Θεσσαλονίκη, και ναι δεν γούσταρα να ακριβοπληρώνω τα ψεύτικα βυζιά στο Platinum.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Το Iguana είναι το μόνο καλό θα'λεγα αλλά και πάλι ρε συ είναι ακριβό για τις μέρες μας. 15 είσοδος με ποτό, 15 το απλό στην κοπέλα και κάθεται περίπου 7 λεπτά. Παλιά ήταν πολύ καλή τιμή 15 ευρώ το ποτό όταν στο Le Cabaret είχε 30 το φθηνότερο. Και τα δίναμε. Τι εποχές... :grin:

cortomaltese032

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Η αλήθεια είναι ότι έχουν ένα θεματάκι με τις προσφορές (δωρεάν χορούς κλπ) αλλά κατά τα άλλα είναι εντάξει παιδιά. Κατά τη γνώμη μου πάντα.

Ναι μωρέ, αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι είναι κουτοπόνηροι καραγκιόζηδες που το μόνο που κοιτάν είναι πως θα σε κλέψουν και όταν τους καταλάβεις και διαμαρτυρηθείς σφυρίζουν αδιάφορα ποντάροντας στο ότι μάλλον δεν σε παίρνει να κάνεις φασαρία, κατά τα άλλα είναι πολύ εντάξει παιδιά.

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
248
Πόντοι
36
χθεσυνοβραδινη επισκεψη μετα απο κανα χρονο και βαλε...
Πολυ πεσμενο ποιοτικα το μαγαζι,και απο συμπεροφορα ..γ-α-μ-α-τ-α....20€ χωρος με τη συμπαθεια μου,τη τζουλια.....
θα κανουν παλι πολλλυυυυυ καιρο να με ξαναδουν

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
χθεσυνοβραδινη επισκεψη μετα απο κανα χρονο και βαλε...
Πολυ πεσμενο ποιοτικα το μαγαζι,και απο συμπεροφορα ..γ-α-μ-α-τ-α....20€ χωρος με τη συμπαθεια μου,τη τζουλια.....
θα κανουν παλι πολλλυυυυυ καιρο να με ξαναδουν
Εγώ αντίθετα δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τη συμπεριφορά των σερβιτόρων (αν μιλάς γι'αυτούς δηλαδή). Είχα με τη συμπεριφορά των κοριτσιών που σου φέρονται σα να είσαι μαλάκας όταν λες ευγενικά ότι δε θα τις κεράσεις. Μέχρι και βρισιές έχω ακούσει. Είναι μερικές γκόμενες εκεί μέσα που αξίζουν. Και στο πριβέ και στο ποτό. Όμως οι άλλες οι κάμπιες είναι τόσο ενοχλητικές που εξαιτίας τους δεν ξαναπάω για να μη χαλαστώ. Ας το καταλάβουν μια για πάντα. Με την αγριάδα και τις προσβολές, ποτό δεν παίρνουν!

gioulis

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
22
Πόντοι
1
παιδαι υπαρχει μια χοντρουλα εκει περα με πολυ προστυχο προσωπο !!τι γνωριζουμε κατι για αυτην?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom