Νέα

Le Cabaret

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
86
Με τίποτα ! Στο prive του πάνω ορόφου όπου γίνονται οι prive χοροί παρακολουθεί νταβάς !

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Μηπως ξερει κανεις τι παιζει εχω φαει αρρωστια με μια ρωσσιδα ονοματι αλεξια
Κανουν τιποτα εξτρα η τσαμπα επειμενω??
αδερφε αν κανανε στανταρ εξτρα σε ολους με λεφτα, θα δουλευαν βίζιτες δεν υπηρχε λογος να ξενυχτάνε ως χορευτριες,

χορευτρια σε Στριπ ουσιαστικα εχει μεγαλυτερη επιλογή αν θελει να καθεται σε σε 5 φραγκατους ή ομορφους πελατες και τους αλλους 55 να τους εχει μονο για κονσεμανσιον.

αναρωτιέμαι ωρες ωρες ενώ τα πραγματα είναι τοσο απλα, γιατι αντρες κυνηγάνε και ενθουσιάζονται αν τους παρει βιζιτα μια στριπριτζου ή αναποδα αν τους κανει στριπτιζ μια βιζιτου.

αγοραστε από κάθε μαγαζι αυτό που πουλαει αντι να παιδεύεστε.

Kauliaris27

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2014
Like
70
Πόντοι
1
Βασικα ρωτουσα τον αλλον που ηθελε να φαει μια ρωσιδα απο εκει μεσα... Παντως φιλος μου εκανε παιχνιδι με κοπελα απο εκει, δηλαδη βρεθηκανε εξω, με 2 σαμπανιες των 250 ευρω που ειχει η καθε μια...

AndreouK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2020
Κριτικές
8
Like
509
Πόντοι
281
Βασικα ρωτουσα τον αλλον που ηθελε να φαει μια ρωσιδα απο εκει μεσα... Παντως φιλος μου εκανε παιχνιδι με κοπελα απο εκει, δηλαδη βρεθηκανε εξω, με 2 σαμπανιες των 250 ευρω που ειχει η καθε μια...
με Ποια  στείλε πμ

moulgio

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη εχθές το βράδυ, παρά πολλές γυναίκες πελάτισσες οι οποίες βεβαια έφυγαν όλες απογοητευμένες από το επίπεδο του ενός (να τον κάνει ο Θεός) στριπερ... Απαράδεκτο ρεεεε βάλτε κανένα άνθρωπο να δούνε και οι κυρίες ντροπη πια...

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716

Μπορω να σου επιβεβαιώσω οτι έχοντας παει 4-5 φορες με λογαριασμο 40-50€, εχω κανει κονε με μια απο κει με την οποια βρισκομαι συχνά στα ρεπο της. Και επιβεβαιωμενα για την παρτυ της εχουν καει πολλα χιλιαρικα σε μισ βραδια απο πελατες. Πιθανον το να ξοδεύεις πολλα λειτουργεί και αποτρεπτικα, γιατι δε θα πάρει στα σοβαρά εναν που ξεβρακωνεται για της παρεα της

hunter_30

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2017
Like
632
Πόντοι
81
Επίσκεψη εχθές το βράδυ, παρά πολλές γυναίκες πελάτισσες οι οποίες βεβαια έφυγαν όλες απογοητευμένες από το επίπεδο του ενός (να τον κάνει ο Θεός) στριπερ... Απαράδεκτο ρεεεε βάλτε κανένα άνθρωπο να δούνε και οι κυρίες ντροπη πια...
Για πες για τις πελάτισσες τι έπαιζε

panagiotis3

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
9
Πόντοι
0
Πηγαμε χθες 4-5 ατομα παρεα , ειχε μεσα 10 γκόμενες , απο τις 10 τα 8 πολυ δυνατα ! Αλλα αρπαχτή σκετη ! Το ξανθό που ειναι η σταρ του μαγαζιού μεγαλη ξεπέτα στα πρίβε ξενερωτη τελειως δεν αξιζει να σπαταλάς χρήματα σε τετοια μαγαζια ! Χαλας πολλα λεφτα χωρις ουσία

panaras

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
195
Πόντοι
1
Αυτα τα μαγαζια ειναι μονο για οφθαλμολουτρο,ολα τ'αλλα ειναι χασιμο χρηματος

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.081
Πόντοι
34.538
Πανε καλυτερα δυο τετραγωνα πιο περα,
στην πλατεια στα Λαδαδικα..
Πιο καλο οφθαλμολουτρο εχει..και μαλιστα τζαμπα!!!

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.119
Πόντοι
216
Πανε καλυτερα δυο τετραγωνα πιο περα,
στην πλατεια στα Λαδαδικα..
Πιο καλο οφθαλμολουτρο εχει..και μαλιστα τζαμπα!!!
Ναι οντως τα Λαδαδικα εχουν ανεβει πολυ...επιβεβαιωνω....

hunter_30

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2017
Like
632
Πόντοι
81
Ο νταβατζής στο πριβέ τι ρόλο βαράει; Χαλάει πάντως την φάση. Ενώ στον Καλιγούλα δεν παίζει κάτι τέτοιο.

polymatakias

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
0
Πηγα εχθες και ηταν κλειστο ,απο οτι μου ειπαν κατι παιδια απο διπλα στην ταρατσα ,το Σαββατο την επεσε η αστυνομια για ελεγχο και βρηκανε ανεμβολιαστο πρωσοπικο και χωρις test και πελατες ανεμβολιαστους και το κλεισανε για μια εβδομαδα.

Gatoulis40

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2018
Like
2
Πόντοι
0
Παρασκευή σκέφτομαι για μια κατάθεση στο μαγαζί η Κλαούντια για ποσο θα ειναι στο μαγαζί αν και ειναι πολύ πλαστική αλλα σκέφτομαι να την δοκιμασω

Εγγρ.
20 Ιουλ 2016
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
σκεφτομαι να παω με τη γυναικα μου..πριβε μπορουμε να ημαστε μαζι δλδ να παρουμε μια φορα εναν αντρα να της χορεψει κ μετα γυναικα;; το πριβε ειναι σε κοινη θεα; διακριτητικοτητσ υπαρχει;;
γενικοτερα μια εικονα αν αξιζει να πας με τη γυναικα σου κ να τονευχαριστηθεις..
την ιδια ερωτηση θα κανω κ στο αλλο νημα απο κατω

hunter_30

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2017
Like
632
Πόντοι
81
σκεφτομαι να παω με τη γυναικα μου..πριβε μπορουμε να ημαστε μαζι δλδ να παρουμε μια φορα εναν αντρα να της χορεψει κ μετα γυναικα;; το πριβε ειναι σε κοινη θεα; διακριτητικοτητσ υπαρχει;;
γενικοτερα μια εικονα αν αξιζει να πας με τη γυναικα σου κ να τονευχαριστηθεις..
την ιδια ερωτηση θα κανω κ στο αλλο νημα απο κατω
Στο le cabaret το πριβέ είναι στον όροφο και μπορεί να τυχει και άλλο πριβέ ταυτόχρονα. Αλλά είναι εκεί και ο νταβάς που παρακολουθεί. Στο ιγκουάνα έχει ένα μέρος κάπως πιο απομονωμένο αλλά είναι ορατό από κάποια τραπέζια. Στον καλιγούλα το πριβέ έχει κουρτίνα. Εγώ με την γυναίκα μου έχουμε κάνει τετοια φάση και στα τρια.

Εγγρ.
20 Ιουλ 2016
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
Στο le cabaret το πριβέ είναι στον όροφο και μπορεί να τυχει και άλλο πριβέ ταυτόχρονα. Αλλά είναι εκεί και ο νταβάς που παρακολουθεί. Στο ιγκουάνα έχει ένα μέρος κάπως πιο απομονωμένο αλλά είναι ορατό από κάποια τραπέζια. Στον καλιγούλα το πριβέ έχει κουρτίνα. Εγώ με την γυναίκα μου έχουμε κάνει τετοια φάση και στα τρια.
πως ηταν η πρωτη φορα που πηγατε; η αντιδραση της γυναικας σου;; κανατε χορο εσυ η γυναικα σου κ μια κοπελα;;

hunter_30

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2017
Like
632
Πόντοι
81
πως ηταν η πρωτη φορα που πηγατε; η αντιδραση της γυναικας σου;; κανατε χορο εσυ η γυναικα σου κ μια κοπελα;;
Η γυναίκα μου ανέβηκε δύο φορές στο stage στο Le cabaret. Την πρώτη φορά την ανέβασε μια στριπτηζού και την δεύτερη στρίπερ. Τις φορές εκείνες πήγαμε στο πριβέ (την μια με την ίδια στριπτηζού το ίδιο βράδυ, και την άλλη φορά με τον στρίπερ). Εγώ απλώς έβλεπα. Και τις δύο φορές υπήρχε και άλλος που έπαιρνε πριβέ την ίδια ώρα. Πρέπει να καύλωσε περισσότερο που έβλεπα πελάτισσα εκεί πάνω, παρά με την κοπέλα που έπαιρνε πριβέ. Αλλά το κακό είναι ότι είναι μπάστακας εκεί και ο νταβάς. Στο Iguana έπαιξε στον κάπως απομονωμένο χώρο με μία και κάποιοι από τα τραπέζια έξω έπαιρναν μάτι. Στον caligula έχει δωμάτιο με κουρτίνα. Εκεί έπαιξε με την καρολίνα την ουκρανέζα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom