Gatoulis40
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2018
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Κι εγώ σκέφτομαι για καμιά καταδρομική στο μαγαζί και ενδιαφέρομαι για καμιά κοπέλα με μεγάλα βυζιά γιατί είμαστε λάτρεις των χορών υπάρχει κανείς για ενημέρωση; ευχαριστώ
Ξέρουμε εάν η Τζούλια με τα γνωστά βυζόμπαλα είναι στο Le Cabaret?Είχα πάει πριν κανα μήνα αλλά δεν την πέτυχα.
Oι απανταχού λάτρεις των πλαστικών μπορούν εγγυημένα να την βρουν με την συγκεκριμένη.Είναι κανένας γκουρού που να ξέρει πότε δουλέυει?
Τα τελευταια χρονια επισκεπτομαι το λεκαμπαρε αρκετες φορες την τελευταια πριν απο 5 μερες ειχε πολλες και ομορφες παρουσιες και εκανα παιχνιδι με αρκετες οι δυο αδυναμιες μου ειναι η βικτορια απο βουλγαρια και η νανσυ απο λευκορωσια εχει βεβαια λαι αλλα μωρα που αξιζουν τα χρηματα σου ειμαι αρκετα χρονια στα στριπτιζαδικα και μου αρεσει πιο πολυ απο τα γνωστα σπιτακια για καποια καταθεση!
Συνοδευόμενη? Κι αν ήταν γκόμενος? Δεν θέλει πολύ μερικές φορές ..μπορεί και να έχεις δίκιο,δεν ξέρω αλλα να πας σε στριπτιτζαδικο,μονος,κα ίνα σε καρφώνει τόσο έντονα πελάτισσα που συνοδεύεται (?) δεν μου χει ξανατύχει..Μαλακια σου φιλε. Αφου σε κοιτούσε εντονα όπως λες επρεπε να κανεις κατι. Εγω αυτο θα εκανα.
Για γίνε πιο σαφής φίλε έχω δει μια Ρωσίδα και θα ήθελα να ξέρωΤα τελευταια χρονια επισκεπτομαι το λεκαμπαρε αρκετες φορες την τελευταια πριν απο 5 μερες ειχε πολλες και ομορφες παρουσιες και εκανα παιχνιδι με αρκετες οι δυο αδυναμιες μου ειναι η βικτορια απο βουλγαρια και η νανσυ απο λευκορωσια εχει βεβαια λαι αλλα μωρα που αξιζουν τα χρηματα σου ειμαι αρκετα χρονια στα στριπτιζαδικα και μου αρεσει πιο πολυ απο τα γνωστα σπιτακια για καποια καταθεση!