Διαγραμμένο μέλος 165342
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
μυστη σιγουρα γυναικα σου;
εντελώςμυστη σιγουρα γυναικα σου;
Το έχω κάνει αυτό το σκηνικό πριν λίγα χρόνια σε ένα μαγαζί στο Βόλο στις μούσες...Η γυναίκα μου ανέβηκε δύο φορές στο stage στο Le cabaret. Την πρώτη φορά την ανέβασε μια στριπτηζού και την δεύτερη στρίπερ. Τις φορές εκείνες πήγαμε στο πριβέ (την μια με την ίδια στριπτηζού το ίδιο βράδυ, και την άλλη φορά με τον στρίπερ). Εγώ απλώς έβλεπα. Και τις δύο φορές υπήρχε και άλλος που έπαιρνε πριβέ την ίδια ώρα. Πρέπει να καύλωσε περισσότερο που έβλεπα πελάτισσα εκεί πάνω, παρά με την κοπέλα που έπαιρνε πριβέ. Αλλά το κακό είναι ότι είναι μπάστακας εκεί και ο νταβάς. Στο Iguana έπαιξε στον κάπως απομονωμένο χώρο με μία και κάποιοι από τα τραπέζια έξω έπαιρναν μάτι. Στον caligula έχει δωμάτιο με κουρτίνα. Εκεί έπαιξε με την καρολίνα την ουκρανέζα.
ξανα περασα απο le cabaret πριν λιγες μερες..φεραν μια ισπανιδα ,ανεβηκε μεχρι στο τελος του στύλου και μετα κρεμαστηκε απο τα δοκαρια των τοιχων...
τη κερασα ενα ποτο και μετα πηγαμε Prive
απο Maxim δεν εχω περασει ακομα και το caligula to βλεπω κλειστο
ξερεις κανεις αν στο Maxim παιζει τιποτα παραπανω στο prive?
Ναι κανονικάΖητάνε κι εκεί πιστοποιητικά?
Είναι ανοιχτό το lecbaret ?
φίλε μου διέπραξες το μεγαλύτερο λάθος (μαλακία) που μπορεί να κάνειςσε στριπτιτζίδικο.άρχισες να κερνάς σαν μαλάκας .......Ποτε δεν κερνάμε πάνω απο 3 με 4 ποτά την γκομενα που γουστάρουμε .έπρεπε να την κερασεις 4 και μετα να της προτείνεις να βγείτε 'εξω.εαν δεν εβγενε με τη δεύτερη φορά.....μακρια πολύ μακριά..2.οι χειρότερες είναι οι ρουμάνες δηλαδή 99 τα εκατο τσιγκανορουμάνα...γεννημένη στο ψέμα και στην κλεψιά..μάλλον τα λεφτά σου πήγαν στη κόκα του γκομενού της.,......ξεκολαwww.bourdela.com/content/view/598/222/]Το thread αυτό αναφέρεται στην καταχώρηση του μαγαζιού στον κατάλογο[/url]
Λοιπον ξερεται καμια Περσιδα( το ονομα της) απο το cabaret?
Ρουμανα μαυρομαλλα μαλλια μεχρι τον κολο.
29 χρονων.
Ρε μαγκιες τιν αφησα αφτην 1000ευρω!!! σε 2 μερες
Την ερωτευτικα...
Αρχικα πηγα για να παρω κοπελα για το σπιτι και μου ειπε οχι οτι δεν γαμιεται και ελεγα αν μου πουν οχι 8α παω σε μπουρδελο αλλα εκατσα (βλεπεις ηθελα να μιλισω με 29 και ωραια κοπελα)
και αφτα και με αφτα διλαδη το jonnie cola και το jonnie cola μπικαμε στα πρωσοπικα θεματα οχι μονο δικα μου αλλα και δικα τις και γενικα για την ζωη πως ειναι αλλα και τιν καθημερινοτητα μας εμαθα πολλα απο μια στριπτιζου που ολοι (σχεδον) τις εχουν για πουτανες αλλα δεν ειναι ολες τουλαχιστον οι περισσοτερες δεν ειναι πιστευω.
Και τελος παντων και τιν δευτερι βραδια τα ιδια.Συνολο 1000ευρω σε δυο βραδιες και φανταστειται ειμαι 19 και πηγα μονος μου διλαδη σε τι ψυχολογια ειμουν απο την ζωη μου. αφου τιν αγαπησα
και μου αλλακσε ψυχολογια μου την ανεβασε. Πηγα 19 και 20 απριλιου διλαδι το σκ που περασε τωρα μου ειπε οτι θα ειναι ρουμανια για ολο το πασχα.Εχει εφτα χρονια μου ειπε σε ελλαδα και στο μαγαζι εκεινο. Και τελος παντων οποιος ξερει για αυτην ας με βοηθειση
PLEASE ειναι αναγκη......
Το εννοείς φίλε να βγει έξω ?να βγει έξω για φραπέ ?φίλε μου διέπραξες το μεγαλύτερο λάθος (μαλακία) που μπορεί να κάνειςσε στριπτιτζίδικο.άρχισες να κερνάς σαν μαλάκας .......Ποτε δεν κερνάμε πάνω απο 3 με 4 ποτά την γκομενα που γουστάρουμε .έπρεπε να την κερασεις 4 και μετα να της προτείνεις να βγείτε 'εξω.εαν δεν εβγενε με τη δεύτερη φορά.....μακρια πολύ μακριά..2.οι χειρότερες είναι οι ρουμάνες δηλαδή 99 τα εκατο τσιγκανορουμάνα...γεννημένη στο ψέμα και στην κλεψιά..μάλλον τα λεφτά σου πήγαν στη κόκα του γκομενού της.,......ξεκολα
φίλε μου διέπραξες το μεγαλύτερο λάθος (μαλακία) που μπορεί να κάνειςσε στριπτιτζίδικο.άρχισες να κερνάς σαν μαλάκας .......Ποτε δεν κερνάμε πάνω απο 3 με 4 ποτά την γκομενα που γουστάρουμε .έπρεπε να την κερασεις 4 και μετα να της προτείνεις να βγείτε 'εξω.εαν δεν εβγενε με τη δεύτερη φορά.....μακρια πολύ μακριά..2.οι χειρότερες είναι οι ρουμάνες δηλαδή 99 τα εκατο τσιγκανορουμάνα...γεννημένη στο ψέμα και στην κλεψιά..μάλλον τα λεφτά σου πήγαν στη κόκα του γκομενού της.,......ξεκολα
Και στην συνέχεια to knows us better και επιχείρηση "Επένδυση στο μέλλον " μπας και κάτσει εκτός υπηρεσίας.Το εννοείς φίλε να βγει έξω ?να βγει έξω για φραπέ ?
Τι εννοείς ?Και στην συνέχεια to knows us better και επιχείρηση "Επένδυση στο μέλλον " μπας και κάτσει εκτός υπηρεσίας.
Καμία καινούργια ήρθε για φραπε ?Τι εννοείς ?