Νέα

Le Cabaret

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.336
Πόντοι
736
Η γυναίκα μου ανέβηκε δύο φορές στο stage στο Le cabaret. Την πρώτη φορά την ανέβασε μια στριπτηζού και την δεύτερη στρίπερ. Τις φορές εκείνες πήγαμε στο πριβέ (την μια με την ίδια στριπτηζού το ίδιο βράδυ, και την άλλη φορά με τον στρίπερ). Εγώ απλώς έβλεπα. Και τις δύο φορές υπήρχε και άλλος που έπαιρνε πριβέ την ίδια ώρα. Πρέπει να καύλωσε περισσότερο που έβλεπα πελάτισσα εκεί πάνω, παρά με την κοπέλα που έπαιρνε πριβέ. Αλλά το κακό είναι ότι είναι μπάστακας εκεί και ο νταβάς. Στο Iguana έπαιξε στον κάπως απομονωμένο χώρο με μία και κάποιοι από τα τραπέζια έξω έπαιρναν μάτι. Στον caligula έχει δωμάτιο με κουρτίνα. Εκεί έπαιξε με την καρολίνα την ουκρανέζα.
Το έχω κάνει αυτό το σκηνικό πριν λίγα χρόνια σε ένα μαγαζί στο Βόλο στις μούσες...
Αλλά εκεί το πριβέ ήταν εντελώς απομονωμένο.
Δεν έβλεπε κανένας

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
18
Like
3.115
Πόντοι
1.436
περασα χθες απο le cabaret...για caligula ξεκινησα αλλα ηταν κλειστο για καποιο λογο...
ωραιες και πολλες κοπελες , δυνατα κορμια και καλες χορευτριες
ειδικα ηταν μια που εκανε πολλα αεροπλανικο στον στυλο, ηθελα να τη κερασω ενα ποτο αλλα ηταν πιασμενη απο αλλους συνεχεια...
ειχε πολυ κοσμο σχεδον γεματο το μαγαζι...ειχε συνολικα γυρω στις 7 κοπελες και οσο καθησα γυρω στις 2 ωρες μονο 3 κοπελες με ρωτησαν αν θελω ποτο η χορο
πηρα εναν prive χορο στα 20 ευρο μετα πριν φυγω απο δικη μου πρωτοβουλια προτεινα σε μια να τη κερασω ενα ποτο αλλα μου λεει το ποτο ειναι 40 και εγω νομιζα οτι το ποτο ειναι 20...
αργοτερα ρωτησα το μαγαζι και μου ειπαν εχει ποτο και με 40 και με 20...
στην επιστροφη ειδα και το maxim ανοιχτο...τι παιζει εκει δε ξερω...

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
18
Like
3.115
Πόντοι
1.436
ξανα περασα απο le cabaret πριν λιγες μερες..φεραν μια ισπανιδα ,ανεβηκε μεχρι στο τελος του στύλου και μετα κρεμαστηκε απο τα δοκαρια των τοιχων...
τη κερασα ενα ποτο και μετα πηγαμε Prive
απο Maxim δεν εχω περασει ακομα και το caligula to βλεπω κλειστο
ξερεις κανεις αν στο Maxim παιζει τιποτα παραπανω στο prive?

GrStallion

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Like
163
Πόντοι
1
ξανα περασα απο le cabaret πριν λιγες μερες..φεραν μια ισπανιδα ,ανεβηκε μεχρι στο τελος του στύλου και μετα κρεμαστηκε απο τα δοκαρια των τοιχων...
τη κερασα ενα ποτο και μετα πηγαμε Prive
απο Maxim δεν εχω περασει ακομα και το caligula to βλεπω κλειστο
ξερεις κανεις αν στο Maxim παιζει τιποτα παραπανω στο prive?

Γύρισε η Μόνικα;; Μόνο αυτήν ξέρω να κάνει τέτοια αεροπλανικά! Βέβαια νόμιζα ότι δούλευε μόνο στο καλοκαιρινό (Χαλκιδική) και μετά λελε ✈️

Semelew47

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2021
Like
9
Πόντοι
0
Τι παίζει στο prive χορό από στριπερ στο lecabaret ?

Kounel@

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2016
Κριτικές
50
Like
3.111
Πόντοι
7.191
Σάββατο βράδυ κ αφού βγήκα για ποτό λέω αντε ας πάω le cabaret να δω τι γίνεται!!χαιρετουρες στην πόρτα κάθομαι κόσμο αρκετό γυναίκες στο σύνολο 6-7!!
Κάποια στιγμή με έπιασαν τα γέλια όταν είδα τον Σαιμον να χορεύει καλά λέει εγώ γέρασα κ αυτός ακόμα χορεύει!!!??η κλασική η γκομενς με το χαζό γέλιο και τις βυζαρες που όλο ξεχνάω το όνομα τη και μερικές ακόμα που δεν με έφτιαξαν!! Βέβαια ύπαρχε μια η Άννα ωραίο κορμί αλλά κάρβουνο μόνο πριβέ έκανε!!ηπια το ποτό μου κ έφυγα

Xysamoles

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2017
Like
246
Πόντοι
20
Επίσκεψη Παρασκευή βράδυ, είχε αρκετό κόσμο και γύρω στις 5:00 έμπαιναν ακομα. Αρκετές κοπέλες και πέρα από τις κλασικές ξεχωρίζει μια Ισπανίδα που κάνει φοβερό χορό στην πίστα. Πριβέ με Νανσυ που έχει βυζάρες και βγάζει τρέλα. Τίμια επίσκεψη για ένα ποτό και ένα πριβέ

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.483
Πόντοι
216
Ζητάνε κι εκεί πιστοποιητικά?

latinos99

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2022
Like
9
Πόντοι
0
Καλησπέρα τι γίνεται με τα μαγαζιά παίζει τίποτα καλό ;;

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
www.bourdela.com/content/view/598/222/]Το thread αυτό αναφέρεται στην καταχώρηση του μαγαζιού στον κατάλογο[/url]

Λοιπον ξερεται καμια Περσιδα( το ονομα της) απο το cabaret?
Ρουμανα μαυρομαλλα μαλλια μεχρι τον κολο.
29 χρονων.
Ρε μαγκιες τιν αφησα αφτην 1000ευρω!!! σε 2 μερες
Την ερωτευτικα...
Αρχικα πηγα για να παρω κοπελα για το σπιτι και μου ειπε οχι οτι δεν γαμιεται και ελεγα αν μου πουν οχι 8α παω σε μπουρδελο αλλα εκατσα (βλεπεις ηθελα να μιλισω με 29 και ωραια κοπελα)
και αφτα και με αφτα διλαδη το jonnie cola και το jonnie cola μπικαμε στα πρωσοπικα θεματα οχι μονο δικα μου αλλα και δικα τις και γενικα για την ζωη πως ειναι αλλα και τιν καθημερινοτητα μας εμαθα πολλα απο μια στριπτιζου που ολοι (σχεδον) τις εχουν για πουτανες αλλα δεν ειναι ολες τουλαχιστον οι περισσοτερες δεν ειναι πιστευω.
Και τελος παντων και τιν δευτερι βραδια τα ιδια.Συνολο 1000ευρω σε δυο βραδιες και φανταστειται ειμαι 19 και πηγα μονος μου διλαδη σε τι ψυχολογια ειμουν απο την ζωη μου. αφου τιν αγαπησα
και μου αλλακσε ψυχολογια μου την ανεβασε. Πηγα 19 και 20 απριλιου διλαδι το σκ που περασε τωρα μου ειπε οτι θα ειναι ρουμανια για ολο το πασχα.Εχει εφτα χρονια μου ειπε σε ελλαδα και στο μαγαζι εκεινο. Και τελος παντων οποιος ξερει για αυτην ας με βοηθειση
PLEASE ειναι αναγκη...... :headbang:
φίλε μου διέπραξες το μεγαλύτερο λάθος (μαλακία) που μπορεί να κάνειςσε στριπτιτζίδικο.άρχισες να κερνάς σαν μαλάκας .......Ποτε δεν κερνάμε πάνω απο 3 με 4 ποτά την γκομενα που γουστάρουμε .έπρεπε να την κερασεις 4 και μετα να της προτείνεις να βγείτε 'εξω.εαν δεν εβγενε με τη δεύτερη φορά.....μακρια πολύ μακριά..2.οι χειρότερες είναι οι ρουμάνες δηλαδή 99 τα εκατο τσιγκανορουμάνα...γεννημένη στο ψέμα και στην κλεψιά..μάλλον τα λεφτά σου πήγαν στη κόκα του γκομενού της.,......ξεκολα

Semelew47

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2021
Like
9
Πόντοι
0
φίλε μου διέπραξες το μεγαλύτερο λάθος (μαλακία) που μπορεί να κάνειςσε στριπτιτζίδικο.άρχισες να κερνάς σαν μαλάκας .......Ποτε δεν κερνάμε πάνω απο 3 με 4 ποτά την γκομενα που γουστάρουμε .έπρεπε να την κερασεις 4 και μετα να της προτείνεις να βγείτε 'εξω.εαν δεν εβγενε με τη δεύτερη φορά.....μακρια πολύ μακριά..2.οι χειρότερες είναι οι ρουμάνες δηλαδή 99 τα εκατο τσιγκανορουμάνα...γεννημένη στο ψέμα και στην κλεψιά..μάλλον τα λεφτά σου πήγαν στη κόκα του γκομενού της.,......ξεκολα
Το εννοείς φίλε να βγει έξω ?να βγει έξω για φραπέ ?

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.336
Πόντοι
736

Έχεις καταλάβει πιστεύω ότι απάντησες σε προ 14 ετών δημοσίευση μόνοι τους

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
18
Like
3.115
Πόντοι
1.436
ξερει κανεις αν γινετε κατι παραπανω με τη sunny wild που δουλεύει στο le cabaret?ειχε κανει και κατι πορνο με τη sirina
μαλλον οχι αλλιως θα το ειχα ακουσει πιστευω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom