www.bourdela.com/content/view/598/222/]Το thread αυτό αναφέρεται στην καταχώρηση του μαγαζιού στον κατάλογο[/url]
Λοιπον ξερεται καμια Περσιδα( το ονομα της) απο το cabaret?
Ρουμανα μαυρομαλλα μαλλια μεχρι τον κολο.
29 χρονων.
Ρε μαγκιες τιν αφησα αφτην 1000ευρω!!! σε 2 μερες
Την ερωτευτικα...
Αρχικα πηγα για να παρω κοπελα για το σπιτι και μου ειπε οχι οτι δεν γαμιεται και ελεγα αν μου πουν οχι 8α παω σε μπουρδελο αλλα εκατσα (βλεπεις ηθελα να μιλισω με 29 και ωραια κοπελα)
και αφτα και με αφτα διλαδη το jonnie cola και το jonnie cola μπικαμε στα πρωσοπικα θεματα οχι μονο δικα μου αλλα και δικα τις και γενικα για την ζωη πως ειναι αλλα και τιν καθημερινοτητα μας εμαθα πολλα απο μια στριπτιζου που ολοι (σχεδον) τις εχουν για πουτανες αλλα δεν ειναι ολες τουλαχιστον οι περισσοτερες δεν ειναι πιστευω.
Και τελος παντων και τιν δευτερι βραδια τα ιδια.Συνολο 1000ευρω σε δυο βραδιες και φανταστειται ειμαι 19 και πηγα μονος μου διλαδη σε τι ψυχολογια ειμουν απο την ζωη μου. αφου τιν αγαπησα
και μου αλλακσε ψυχολογια μου την ανεβασε. Πηγα 19 και 20 απριλιου διλαδι το σκ που περασε τωρα μου ειπε οτι θα ειναι ρουμανια για ολο το πασχα.Εχει εφτα χρονια μου ειπε σε ελλαδα και στο μαγαζι εκεινο. Και τελος παντων οποιος ξερει για αυτην ας με βοηθειση
PLEASE ειναι αναγκη......