boobssucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 278
- Πόντοι
- 36
Kανενας? Τιποτα γι αυτην την Αναστασια?
Τι ωρα ξεκιναει το σοου φιλε ?Πολυ δυνατο το διδυμο Αλεξανρου Ροζα, φοβερα σιλικονατα βυζια και πολυ καλο show. Η Αλεξανδρου δεν κρατιεται(!) Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το καλο show ειναι τοσο αργα, περιμενουν να φυγει το μισο μαζαγι και μετα ξεκινα....επισης ριχνουν καπνους και οριακα βλεπεις...πολυ κοσμος αλλα υποτονικο κλιμα. Εκτος απο Αλεξανδου, Ροζα και τη γνωστη κλασικη βυζαρου το υπολοιπο team δεν εχει κατι σπουδαιο,
καλησπέρα αδέλφια
μια απορία μου που θα ήθελα να τσεκάρω μαζί σας...άκουσα ότι η Τζούλια (η γνωστή βυζαρού) φεύγει μαζί σου για ξενοδοχείο άμα ανοίξεις σαμπάνια. το έχει εξακριβώσει κανείς εδώ μέσα αυτό? και για ποιο λόγο να σου ζητάει να ανοίξεις σαμπάνια στο μαγαζί για να φύγετε μετά μαζί αντί να προτιμά να της τα δώσεις στο χέρι της ίδιας? δεν είναι λίγο ύποπτο, ή είναι ιδέα μου?
Η απάντηση που μου έχει δώσει στριπτηζού είναι απλή : Στο μεν μαγαζί θα πάρω τα μισά αλλά το χρήμα θα πέσει 100% αλλιώς θα σου την πέσουν οι φουσκωτοί του μαγαζιού ενώ στο ξενοδοχείο δεν θα με συνοδεύσει κανείς πότε η πιστολιά παραμονεύει ιδίως εάν δεν έχουμε χημεία !!
θενξ φιλαράκι
κατανοητό εν μέρει, απ' την άλλη απ' τη σκοπιά του "καταναλωτή" πώς μπορείς να είσαι σίγουρος ότι η άλλη δε σου πουλάει παραμύθια και στο τέλος της βραδιάς (κι αφού δώσεις εσύ το κατιτίς σου στο μαγαζί) αυτή θα κάνει την ανήξερη με τη συνοδεία των φουσκωτών τριγύρω...?
Για σημερα σκεφτομουν καμι καταδρομικη.Πηγε κανενας τελευταια βραδια?Εχει τιποτα καλο?(περαν Τζουλιας) με μεγαλα βυζια για χορο?Πως το είπες αυτό : « η άλλη δε σου πουλάει παραμύθια ». Βάσει του νόμου στριπτηζάδικων και κωλόμπαρων απαγορεύεται να δουλεύει κοπέλα που ΝΑ ΜΗΝ πουλάει παραμύθια στους πελάτες !