Νέα

Le Cabaret

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

zaxoulinos8872

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Like
6
Πόντοι
0
Καλή χρονιά!!!!!!!!!Μήπως θυμάσαι τα ονόματα των 2 σιλικονάτων????Ξανθιές ή μελαχρινες??????Μήπως ήταν η μία η Τζούλια?????Ευχαριστώ προκαταβολικώς.....

AstraMykonos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2014
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι
1
Η μια ειναι μια ξανθια με ωραιο σωμα η οποια ειναι εκει πολυ καιρο και νομιζω κανει και κατι show σαν νοσοκομα κτλ, δεν συγκρατισα το ονομα της. Η δευτερη ειναι μελαχρινη με ισως το μεγαλυτερο στηθος αλλα με μετριο σωμα. Και οι δυο ειναι εντυπωσιακες. Εχει και αλλες δυο συλικονατες αλλα πιο λογικα (!) μεγεθη...Ειναι και δυο πλαστικες στο Platinum επισης αλλα δεν εχουμε παει καιρο τωρα αρα εχω καποιες επιφυλαξεις αν ειναι ενεργες...

AstraMykonos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2014
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι
1
Επισκεψη μετα απο πολυ καιρο Σαββαρο βραδυ αργα. Πολυς κοσμος οριακα βρηκαμε ενα τραπεζακι, αρκετες γυναικες πελατες. Ο χωρος ειναι ζεστος και ολες οι κοπελλες αξιολογες και οι περισσοτερες ειναι εκει αρκετο καιρο, δυο σχολια,
1. Το προσωπικο ειναι τουλαχιστον αγενεις, απο τη πορτα εως και το bar.
2. Ο αντρας χορευτης και τα show απογοητευση. Καταρχιν ο καπνος στη πιστα εχει ξεπεραστει απο το 1980 και χρειαζεστε ενα τουλαχιστον ποιο γυμνασμενο stripper (!!!!).

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Επισκεψη μετα απο πολυ καιρο Σαββαρο βραδυ αργα. Πολυς κοσμος οριακα βρηκαμε ενα τραπεζακι, αρκετες γυναικες πελατες. Ο χωρος ειναι ζεστος και ολες οι κοπελλες αξιολογες και οι περισσοτερες ειναι εκει αρκετο καιρο, δυο σχολια,
1. Το προσωπικο ειναι τουλαχιστον αγενεις, απο τη πορτα εως και το bar.
2. Ο αντρας χορευτης και τα show απογοητευση. Καταρχιν ο καπνος στη πιστα εχει ξεπεραστει απο το 1980 και χρειαζεστε ενα τουλαχιστον ποιο γυμνασμενο stripper (!!!!).

φιλε η ουκρανεζα η ψηλη νταρντανομουνα δουλευε το σαββατο που πηγες; δεν θυμαμαι το ονομα της

AstraMykonos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2014
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι
1
Η ψυλη με τα πολυ ωραια ποδια και σχεδον καθολου στηθος, αν ναι ηταν. Ηταν και ολες οι σιλικονατες, μια ξανθια με ισως τα μεγαλυτερα που κανει τη νοσοκομα αλλα ειναι μεγαλο αρπακτικο και φτηνος εμπορος, μια μελαχρινη με μεγαλο σιλικονατο επισης, πιο συμπαθης με λιγο 'άφημενο' σωμα και αλλες δυο σιλικονατες και 2-3 αλλες, συνολικα καμια 10ρια, 

akismouse

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
Καμιά φραπεδιά παίζει απο καμία στο prive η θα μείνω με τις κάβλες??

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
250
Πόντοι
36
Καμιά φραπεδιά παίζει απο καμία στο prive η θα μείνω με τις κάβλες??
Eπαιζε παλια μια μαυρουλα,αλλα μετα απο 2-3 χορους...Γενικα οχι...η θα χυσεις στον χορο πανω,η θα πας να τον παιξεις μετα εκτος αν πας για να σπρωξεις σε κανενα μπουρδελακι σε βραδυνη βαρδυα.

akismouse

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
Eπαιζε παλια μια μαυρουλα,αλλα μετα απο 2-3 χορους...Γενικα οχι...η θα χυσεις στον χορο πανω,η θα πας να τον παιξεις μετα εκτος αν πας για να σπρωξεις σε κανενα μπουρδελακι σε βραδυνη βαρδυα.
Ευχαριστώ φίλος την μαυρούλα που λές την είχα δοκιμάσει. Οντως σου τον έπαιζε στον 2ο χορό.

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
250
Πόντοι
36
Ευχαριστώ φίλος την μαυρούλα που λές την είχα δοκιμάσει. Οντως σου τον έπαιζε στον 2ο χορό.
η πλακα ξερεις ποια ειναι?Της ειχα γεμισει με χυσια την παλαμη....Και ουτε σκουπιστηκε..Κατεβηκαμε κατω μαζι και πηγε κατευθειαν σε εναν τυπο που τον πηρε πανω για χορο....Το ειδα και εμεινα μαλακας...

Τελος παντων..το κακο ειναι οτι εχει κοριτσια με δυναμικη αλλα ...για να περασεις καλα,θα πρεπει να σκασεις πολλα..παρα πολλα

akismouse

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
Εχω καιρό να πάω αλλα σκέφτομαι να το επισκεφτώ σύντομα. Θα πιώ το ποτάκι μου θα πάρω μάτι και θα ξεκαθαρίσω πριν κάνω prive τί παίζει. Για σκέτο χορό δεν ανεβαίνω για prive. 

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
250
Πόντοι
36
Εχω καιρό να πάω αλλα σκέφτομαι να το επισκεφτώ σύντομα. Θα πιώ το ποτάκι μου θα πάρω μάτι και θα ξεκαθαρίσω πριν κάνω prive τί παίζει. Για σκέτο χορό δεν ανεβαίνω για prive. 
πηγες αδερφε?ειδες τιποτα καλο?

Kounel@

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2016
Κριτικές
50
Like
3.111
Πόντοι
7.191
Δεν παίζει τίποτα να ξερετε

AstraMykonos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2014
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι
1
Επισκεψη μεσα στις γιορτες, πολυ υποτονικα, οφειλω να πω οτι η ομαδα ειναι εντυπωσιακη, εχει 2-3 πολυ καλες και καμια 10ρια+ στο συνολο, οι χοροι στη πιστα τραγικοι, ο ορισμος του βαριεμαι...αλλα η ομαδα, ομαδα.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
παιζει να εισαι ο μοναδικος/μοναδικη που πας ακομα σαυτα.......και εμεις τα διαβαζουμε ετσι για την τιμητικη των προ 10ετιων επισκεψεων

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
παιζει να εισαι ο μοναδικος/μοναδικη που πας ακομα σαυτα.......και εμεις τα διαβαζουμε ετσι για την τιμητικη των προ 10ετιων επισκεψεων
αυτα τα μαγαζια προσφερουν ενναλακτικη διασκεδαση....δηλαδη τι παραπανω θα μου προσφερουν οι μουσες η καποιο αλλο κλαμπ;;;;;;;;

Kounel@

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2016
Κριτικές
50
Like
3.111
Πόντοι
7.191
Ανάλογα με τις ορέξεις του καθένως!!καποιος γουστάρει τα στριπ άλλοι τις pub άλλοι μπουζούκια!!σκοπος είναι να περνάς καλά όπου Κ αν πας

akismouse

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
Επίσκεψη προ τριμήνου με παρέα για ποτάκι και να δούμε τι παίζει. Σάββατο προς Κυριακή μετά τις 02.30.
Ο χώρος εξακολουθεί να είναι άθλιος χωρίς να έχουν αλλαχτεί ούτε τα σταχτοδοχεία, μέχρι και τα ποτήρια είναι τουλάχιστον δεκαετίας εκεί με εμφανή τα σημάδια από το πλυντήριο πιάτων.
Στο ρεζουμέ, καμιά 10 κοπέλες οι περισσότερες αδιάφορες εμφανισιακά εκτός από κάνα δυο καλά κομμάτια οι οποίες ήταν καπαρωμένες από αγαπούληδες. Σε μένα ήρθε μία από Ρουμανία, όνομα δεν θυμάμαι αλλά ήταν η πιό αδύνατη εκεί μέσα με ένα τατού στον δεξιό γοφό και αν θυμάμαι καλά καρέ μαλλιά.
Αφού γίνανε οι συστάσεις και άρχισε να τρίβεται πάνω μου μου ζητάει ποτό. Λέω να δώ και τις άλλες κοπέλες και θα αποφασίσω. Μου λέει μόνο με μένα θα περάσεις καλά και μου πιάνει το χέρι και το βάζει στο μουνί της. Λέω οκ ένα ποτάκι και μετά βλέπουμε για χορό. Επινε το ποτάκι της ενώ εγώ δεν σταμάτησα να χουφτώνω. Μου ζήτησε δεύτερο και εγώ αρνήθηκα, και έτσι τράβηξε για το μπάρ.
  Κατά τη διάρκεια της βραδιάς ερχότανε και τριβότανε πάνω μου παροτρίνοντας με για χορό με εμένα να την αποφεύγω διακριτικά λέγοντας της, ίσως αργότερα..Τελικά μετά από ώρα και αφού μου είπε ότι θα περάσω καλά ανεβήκαμε για χορό.
Μου δίνει μία κάρτα ο παλίκαρος επάνω και του ζητάω και δεύτερη λέγοντάς του ευγενικά να μην μας ενοχλήσει. Πήγαμε στο βάθος και ξεκίνησε ο χορός ο οποίος τελείωσε με φραπεδιά μέσα από το εσώρουχο.
Με το συνολικό κόστος να φτάνει τα 70 ευρώ (10 είσοδος +20 ποτό +40 χορός) δεν το λες και value for money ωστόσο για τις 3 συνολικά ώρες που πέρασα εκεί πίνοντας το ποτάκι μου, παίρνοντας μάτι και καταλήγοντας σε εκσπερμάτιση πέρασα καλλίτερα από το να τα έδινα σε κάνα μπουζούκομάγαζο.
Στο χώρο ήταν και ένα νεαρό καυλωμένο ζευγάρι που μας έδωσε πολύ μάτι κατα τη διάρκεια της νύχτας και κάποια στιγμή ανεβήκανε για χορό την ίδια στιγμή που έκανε χορό ο φίλος μου και μου είπε ότι έκανε χορό στην κοπέλα και ο δικός της έβλεπε και χούφτωνε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom