zaxoulinos8872
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Καλή χρονιά!!!!!!!!!Μήπως θυμάσαι τα ονόματα των 2 σιλικονάτων????Ξανθιές ή μελαχρινες??????Μήπως ήταν η μία η Τζούλια?????Ευχαριστώ προκαταβολικώς.....
Επισκεψη μετα απο πολυ καιρο Σαββαρο βραδυ αργα. Πολυς κοσμος οριακα βρηκαμε ενα τραπεζακι, αρκετες γυναικες πελατες. Ο χωρος ειναι ζεστος και ολες οι κοπελλες αξιολογες και οι περισσοτερες ειναι εκει αρκετο καιρο, δυο σχολια,
1. Το προσωπικο ειναι τουλαχιστον αγενεις, απο τη πορτα εως και το bar.
2. Ο αντρας χορευτης και τα show απογοητευση. Καταρχιν ο καπνος στη πιστα εχει ξεπεραστει απο το 1980 και χρειαζεστε ενα τουλαχιστον ποιο γυμνασμενο stripper (!!!!).
Eπαιζε παλια μια μαυρουλα,αλλα μετα απο 2-3 χορους...Γενικα οχι...η θα χυσεις στον χορο πανω,η θα πας να τον παιξεις μετα εκτος αν πας για να σπρωξεις σε κανενα μπουρδελακι σε βραδυνη βαρδυα.Καμιά φραπεδιά παίζει απο καμία στο prive η θα μείνω με τις κάβλες??
Ευχαριστώ φίλος την μαυρούλα που λές την είχα δοκιμάσει. Οντως σου τον έπαιζε στον 2ο χορό.Eπαιζε παλια μια μαυρουλα,αλλα μετα απο 2-3 χορους...Γενικα οχι...η θα χυσεις στον χορο πανω,η θα πας να τον παιξεις μετα εκτος αν πας για να σπρωξεις σε κανενα μπουρδελακι σε βραδυνη βαρδυα.
η πλακα ξερεις ποια ειναι?Της ειχα γεμισει με χυσια την παλαμη....Και ουτε σκουπιστηκε..Κατεβηκαμε κατω μαζι και πηγε κατευθειαν σε εναν τυπο που τον πηρε πανω για χορο....Το ειδα και εμεινα μαλακας...Ευχαριστώ φίλος την μαυρούλα που λές την είχα δοκιμάσει. Οντως σου τον έπαιζε στον 2ο χορό.
πηγες αδερφε?ειδες τιποτα καλο?Εχω καιρό να πάω αλλα σκέφτομαι να το επισκεφτώ σύντομα. Θα πιώ το ποτάκι μου θα πάρω μάτι και θα ξεκαθαρίσω πριν κάνω prive τί παίζει. Για σκέτο χορό δεν ανεβαίνω για prive.
Οχι ακόμα όταν πάω θα ενημερώσω.πηγες αδερφε?ειδες τιποτα καλο?
Δεν παίζει τίποτα να ξερετε
αυτα τα μαγαζια προσφερουν ενναλακτικη διασκεδαση....δηλαδη τι παραπανω θα μου προσφερουν οι μουσες η καποιο αλλο κλαμπ;;;;;;;;παιζει να εισαι ο μοναδικος/μοναδικη που πας ακομα σαυτα.......και εμεις τα διαβαζουμε ετσι για την τιμητικη των προ 10ετιων επισκεψεων