Νέα

LANCER EVO vs STi vs S3

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kapartinakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 794
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιο θα προτιμούσατε?

• mitsubishi lancer evo ix

Ψήφοι: 42 41,2%
  • subaru impreza sti

Ψήφοι: 17 16,7%
  • audi s3 tfsi

Ψήφοι: 43 42,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    102

satrianis

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Kαλα,εχω φυγει, με το που παρω τον πρωτο μου μισθο...
(εγω ειμαι 22 χρονων και δε δουλευω,οποτε προς το παρον  :jerking:)

Αλλα καποια στιγμη θα το κανω αυτο σιγουρα
Δεν ξερω αν θα κολωσω λογω του οτι δεν ειναι δικο μου το αμαξι,αλλα εφοσον ειναι ασφαλισμενα, υποθετω οτι δεν θα με απασχολησει ιδιαιτερα...Ξερεις αν εχεις επιπτωσεις στο διπλωμα σου,αν τρακαρεις εκει περα? (ρωταω για να ξερω αν θα παω για σοβαρη οδηγηση,ή απλα για να καβλαντισω  :grin:)

ρε παλικαρι μου απορω πραγματικα τι αμαξι (ποσα αλογα) οδηγας καθε μερα και θα οδηγησεις σοβαρα ή θα ξεκωλιασεις κιολας Μ5 σε μια πιστα που 1ον δεν ξερεις και με 10-15 γυρους δεν προκειται να μαθεις ποτε....

απλα για να σου φυγει η απορια...παρολο που ειναι ασφαλισμενα αν τρακαρεις πληρωνεις για τις ζημιες του αμαξιου και για την πιστα τις μπαριερες πχ (το δευτερο με επιφυλαξη)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Kαλα,εχω φυγει, με το που παρω τον πρωτο μου μισθο...
(εγω ειμαι 22 χρονων και δε δουλευω,οποτε προς το παρον  :jerking:)

Αλλα καποια στιγμη θα το κανω αυτο σιγουρα
Δεν ξερω αν θα κολωσω λογω του οτι δεν ειναι δικο μου το αμαξι,αλλα εφοσον ειναι ασφαλισμενα, υποθετω οτι δεν θα με απασχολησει ιδιαιτερα...Ξερεις αν εχεις επιπτωσεις στο διπλωμα σου,αν τρακαρεις εκει περα? (ρωταω για να ξερω αν θα παω για σοβαρη οδηγηση,ή απλα για να καβλαντισω  :grin:)

Δεν υπάρχει περίπτωση να κολώσεις. Φουλ ασφαλισμένο τουτού είναι, 40 κωλοτούμπες να το φέρεις, θα πληρώσεις μόνο κάποιο ποσό (νομίζω στα ελληνικά λέγεται απαλλαγή και εξαρτάται από την ασφάλεια) και τα άλλα δικά τους.

Με το δίπλωμα δεν έχεις πρόβλημα, στην πίστα την συγκεκριμένη, επειδή έχει πλάτος πάνω από 12 μέτρα, δεν ισχύουν όρια ταχύτητας. Φανάρια κλπ δεν έχει... ε...γιατί να σου πάρουν το δίπλωμα? Βέβαια, αν σκοτώσεις κανέναν...δεν είναι και απλό το ζήτημα, αλλά σε καλύπτει η ασφάλεια. Αλλά εδώ δεν φοβάσαι να πηγαίνεις τσίτα στο ποτάμι, εκεί θα κολώσεις?  :grin:

Επιβάλλεται να το κάνεις με νοικιασμένο αγωνιστικό τουτού των οποίων η ασφάλεια καλύπτει τέτοιου είδους δραστηριότητες. Σε καμία περίπτωση με νοικιασμένα από AVIS Κλπ, απαγορεύεται με αυτά να μπεις εκεί μέσα, δεν σε καλύπτει η ασφάλεια.

Τα λεφτά δεν είναι πολλά για την φάση, ειδικά αν τα μοιραστείς με άλλον 1 ή 2 τρελούς.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
ρε παλικαρι μου απορω πραγματικα τι αμαξι (ποσα αλογα) οδηγας καθε μερα και θα οδηγησεις σοβαρα ή θα ξεκωλιασεις κιολας Μ5 σε μια πιστα που 1ον δεν ξερεις και με 10-15 γυρους δεν προκειται να μαθεις ποτε....

απλα για να σου φυγει η απορια...παρολο που ειναι ασφαλισμενα αν τρακαρεις πληρωνεις για τις ζημιες του αμαξιου και για την πιστα τις μπαριερες πχ (το δευτερο με επιφυλαξη)

Kαλα,τι σοι ασφαλιση ειναι αυτη?
Η ασφαλιση του ΜΑΛΑΚΑ?
Αμα ειχα 100 χιλιαρικα για να πληρωσω τις ζημιες, θα επαιρνα το αμαξι για παρτη μου

Εγω δεν εχω οδηγησει γρηγορα αυτοκινητα
Αλλα μπορω να οδηγησω γρηγορα (σχετικα)
Και γενικα, αμα παω σε μια πιστα, δεν θα κατσω να το κουρασω με βολτες

Θα οδηγησω πολυ ακραια

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Ενταξει, το καλυψε ο αποπανω  ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ναι όντως, είναι για περίπου 5 ώρες, δλδ...ας πούμε γύρω 10 γύρους. Και αυτό, επειδή ο ίδιος δεν αντέχεις με τίποτα να το πηγαίνεις τσίτα 5 ώρες, οπότε με παρέα και εναλλαγές οδηγός συνοδηγός, είναι ότι πρέπει.

οχι και μιση ωρα καθε γυρο ρε. πατημενος πας ή τσιγαραδα?  :2funny:

υ.γ. αφηστε το παιδι ρε μαντραχαλαιοι που πεσατε να το φατε στα 22 του

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
οχι και μιση ωρα καθε γυρο ρε. πατημενος πας ή τσιγαραδα?  :2funny:

υ.γ. αφηστε το παιδι ρε μαντραχαλαιοι που πεσατε να το φατε στα 22 του

Κοίτα, έναν γύρο τουλάχιστον θα τον κάνεις αναγνωριστικό. Μετά έναν πιο γρήγορο και τον τρίτο τσίτα (όπου θα αγοράσεις και 2-3 χωράφια). Μετά άλλον έναν τσίτα και μετά...τα χέρια σου θα έχουν γίνει σούπα και δεν θα μπορείς άλλο. Ο κάθε γύρος είναι κάποια χιλιόμετρα, δεν είναι το Hungaroring.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Κοίτα, έναν γύρο τουλάχιστον θα τον κάνεις αναγνωριστικό. Μετά έναν πιο γρήγορο και τον τρίτο τσίτα (όπου θα αγοράσεις και 2-3 χωράφια). Μετά άλλον έναν τσίτα και μετά...τα χέρια σου θα έχουν γίνει σούπα και δεν θα μπορείς άλλο. Ο κάθε γύρος είναι κάποια χιλιόμετρα, δεν είναι το Hungaroring.

ασε ρε σε καταλαβαμε. καθε γυρο τον κανεις με πιτογυρο στο δεξι  :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όταν δεις τι χρόνους καταφέρνεις συγκριτικά με πραγματικούς χεράδες, συνειδητοποιείς ότι τελικά...είσαι αρχίδια οδηγός και όχι οδηγός με αρχίδια.

λοιπον....
φιοράνο φεράρι στο γκουντγουντ..... ο μάγκας ο περσόνας θέλει να ξεσκί την 450 που του παραχωρήθηκε μετα την 360 μόντενα ρέισινγκ.........

έχει τα λιμανάκια μικρός ξεκωλιά και τώρα το γκουντγουντ του φαίνεται παίγνιο......
μπαίνει με συνοδό στην 450..... κουμπάκι στο ρέισινγκ συνοδηγός πρώην πισταδόρος πιλότος σε αγώνες εννιαιου στην αγγλία....
ξεκινάμε 4-5 γύρους συνήθειο και μετά πλάκωμα...αλλαγές από το τιμόνι λίγο βαβούρα μέχρι να συνηθίσεις.....
ο τυπάς με διορθώ συνέχεια, μου χει σπάσει τα νεύρα ότι φρενάρω γρήγορα ενώ το φεραρικό έχει πολύ ακόμα....
του λέω πλάκα με κάνεις εγώ νομίζω ότι είμαι στο όριο.....
γελάει τα παίρνω μετά από 5 γύρους του λέω πάρτο κάθομαι συνοδηγός δείξε μου τι κάνει το μπουρδέλο.

μετά απο την πρώτη γύρα αρχίζει το πλάκωμα.
έχω γίνει κουρούμπελο βλέπω το χορτάρι, τα λαστίχατα τρίζουν έχω κλασει μέντες ο τύπος μου περιγράφει ατάραχος σε κάθε στροφή τι κάνει φρένο γκίαρ τάδε πλάκωμα μεχρι τόσο κλπ.

μετά από 3 γύρους με αδειάζει κοτοπουλιασμένο και απορημένο πώς εγώ ένοιωθα το όριο τόσο χαμηλά.......

το κορυφαίο έρχεται στο τέλος...
του λέω ουάου θενκς μέιτ γκρέιτ ντράιβινγκ ον δε εντζ.
δις ιζ νοτ δε εντζ μου λεει....
δλδ του λέω έχει κι άλλο ; και τι ήταν αυτό;
το 70% του τι μπορώ να κάνω με το τουτούι αλλά δεν έκανα παραπάνω γιατί οι διοργανωτές θα μου ζητούσαν επιταγή για λάστιχα και τυπικαλ σερβις .

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
δλδ του λέω έχει κι άλλο ; και τι ήταν αυτό;
το 70% του τι μπορώ να κάνω με το τουτούι αλλά δεν έκανα παραπάνω γιατί οι διοργανωτές θα μου ζητούσαν επιταγή για λάστιχα και τυπικαλ σερβις .
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν με έχει πάει βόλτα ποτέ χεράτος στο Ring, αλλά μετά από σύγκριση των χρόνων μου με χρόνους από χεράδες, αποφάσισα ότι το πιο "ενοχλητικό" έξτρα στα S μοντέλα είναι το χρονόμετρο εκεί στο κέντρο της κονσόλας (πακέτο sport chrono). Κάθε φορά που διαβάζω τον χρόνο μου, μου έρχεται να το σπάσω. Ρε πούστη μου, η δική μου 4η διάσταση μπορεί να είναι τόσο πιο αργή από άλλους? Έλεος δλδ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Δεν με έχει πάει βόλτα ποτέ χεράτος στο Ring, αλλά μετά από σύγκριση των χρόνων μου με χρόνους από χεράδες, αποφάσισα ότι το πιο "ενοχλητικό" έξτρα στα S μοντέλα είναι το χρονόμετρο εκεί στο κέντρο της κονσόλας (πακέτο sport chrono). Κάθε φορά που διαβάζω τον χρόνο μου, μου έρχεται να το σπάσω. Ρε πούστη μου, η δική μου 4η διάσταση μπορεί να είναι τόσο πιο αργή από άλλους? Έλεος δλδ.

ρε ο τύπος πήγαινε τέρμα στο ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ στη βάρης κορωπίου σε κάθε στροφή και μου περιέγραφε τις κινήσεις του με μια απλότητα και χάρη λες και παίζαμε μήλα.
γαμώ την πουτάνα την καταγωγη μου.
πόσα χρόνια τον ρώτησα οδηγείς σε πίστες;
καρτ μου λεει πήρα αζ α γκίφτ φορ κρίστμας φάιβ γίαρς ολντ

μετά γύρισα σπίτι και είπα στον μπάρμπα.

μπάρμπα γαμιέσαι;
παρδό;
θυμάσαι το ποδήλατο το μερσιέ που μου πήρες στα 11;
ναι μου λέει.

ε γαμιέται κι αυτό του λέω.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Δλδ...περσόνα θες να μας πεις ότι τον γύρο της Γαλλίας τον έχεις στο τσεπάκι?  :grin:

Εγώ πάντως έχω τον γύρο από τον Σάββα.

Λόπεθ, Ring πάει μόνο πακέτο με Oase. OK?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δλδ...περσόνα θες να μας πεις ότι τον γύρο της Γαλλίας τον έχεις στο τσεπάκι?  :grin:

τζένιφερ λόπεθ?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε ο τύπος πήγαινε τέρμα στο ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ στη βάρης κορωπίου σε κάθε στροφή και μου περιέγραφε τις κινήσεις του με μια απλότητα και χάρη λες και παίζαμε μήλα.
γαμώ την πουτάνα την καταγωγη μου.
πόσα χρόνια τον ρώτησα οδηγείς σε πίστες;
καρτ μου λεει πήρα αζ α γκίφτ φορ κρίστμας φάιβ γίαρς ολντ

μετά γύρισα σπίτι και είπα στον μπάρμπα.

μπάρμπα γαμιέσαι;
παρδό;
θυμάσαι το ποδήλατο το μερσιέ που μου πήρες στα 11;
ναι μου λέει.

ε γαμιέται κι αυτό του λέω.

αμα δεις 7χρονα που συμμετεχουν σε αγωνες καρτ να κανουν προπονηση στη πιστα στον αγιο στεφανο θα μετανοησεις και συ  :S  :fuck1:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Eχεις κατεβει τα 9 λεπτα ή οχι?  :rolleyes:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

δε θελω περιορισμους. μονο σε αυτα τα δυο θα μεινουμε?  :grin:

ρε δε διαβασες τα μισαωρα παραπανω? τι 9 λεπτα βλαστημας και συ  :grin:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Όχι ρε συ...τι είναι αυτά που ρωτάς.

Κάπου στα 8 εάν θυμάμαι κάνει ο Walter με GT3, θα κάνω εγώ κάτω από 9?

Οριακά κάτω από τα 10 είμαι, μάλλον ήμουν, γιατί πλέον δεν κοιτάω, δεν έχει νόημα.

ρε δε διαβασες τα μισαωρα παραπανω? τι 9 λεπτα βλαστημας και συ  :grin:

Καλά...μην μου πεις ότι φοβάσαι ή ότι κουράστηκες, μόνο αυτό σου λέω.

:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom