Νέα

LANCER EVO vs STi vs S3

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kapartinakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 794
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποιο θα προτιμούσατε?

• mitsubishi lancer evo ix

Ψήφοι: 42 41,2%
  • subaru impreza sti

Ψήφοι: 17 16,7%
  • audi s3 tfsi

Ψήφοι: 43 42,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    102

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
 καλα νταξ....
 μας εχεις ζαλισει τα αρχιδια απο την 5 σελιδα που αφησα το θρεντ...

πως συμβιβαζεται ρε αδαη ψευτακο η ΜΗ εμπειρια οδηγησης δυνατων αυτοκινητων με
 την ικανοτητα σου να τα οδηγησεις (οπως εσυ πιστευεις..) πραγματικα γρηγορα;;;

Μικρε σταματα τις παπαρολογιες,κοιτα να μαθεις κανα δυο πραματα εδω μεσα απο αλλους
 πιο εμπειρους και κλεισε το στομα που το εχεις κρεμασει σα χαζο με τον Γιωργο,επειδη
 μπαινει στο Ring...και κοιτα να μαθητευσεις...

αντε γιατι με πριζωνεις

1)Δεν εχω να μαθω τιποτα απο κανεναν εδω μεσα-στην οδηγηση ουτε σε τιποτα αλλο (εκτος απο τα της μηχανολογιας που ειπα εξ αρχης οτι δεν κατεχω σε πρακτικο επιπεδο, αλλα δε θα μου χρειαστουν και ποτε, γιατι υπαρχουν και τα ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ)
Ολοι αυτοι που το παιζουν μαγκες και γνωστες,πανε ΤΟ ΠΟΛΥ σαν εμενα στο δρομο
(Αμα κατσω και οδηγησω για 2-3 μερες τα αυτοκινητα τους/ τοσο χρειαζομαι για να τα μαθω)

2)Εμπειρια χρειαζεται μονο στο Nurburgring ρε μαλακα
Οχι για να κανεις σφηνες και να μπαινεις καλα στην παραλιακη
Κποιοι ειστε τοσο αμπαλοι που ουτε αυτο δεν εχετε παρει χαμπαρι,μεσα σε 40 και 50 χρονια ζωης
Εγω το καταλαβα απο τα 19-20 μου,που ειδα οτι στο δρομο δε μπορει να με νικησει κανενας με ιδιας δυναμικης αυτοκινητα
Ε,εσυ κατσε να το κουραζεις με "εμπειριες" και "φιλοσοφιες"

ΥΓ Ολα τα λεφτα το λινκ του αποπανω/ αυτα για τα περι "εμπειριας" και υποτιθεμενης "γνωσης" καπου εδω παιρνουν τον πουλο τους
 Τι εχετε να πειτε επ αυτου καποιοι "ειδημονες"??? Ξερω, θα πειτε τα...δικα σας παλι  (ηθελα κι εγω να ανεβασω αυτο το βιντεο χτες,αλλα βαριομουνα)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
 Eχω καποιες αντιρρησεις επ'αυτων αδελφε....
 Για παμε σιγα σιγα και ενα-ενα

Η άουντι το 80 ήταν κάτι σαν σέατ για τους γερμανούς. ποιότητα μηδέν σχεδιαστικά πτώματα (πλην κάνα σιρόκο) αλλά γενικά το αποτέλεσμα μέτριο σε όλους τους τομείς.

Κανεις λαθος εδω...Η Αουντι μετα την συγχωνευση των DKW-NSU-HORCH-AUTO Union,ειχε παντα ποιοτικα αυτοκινητα εκεινη την εποχη
Ποιος ξεχναει το περιφημο 100LS και την μετεπειτα του '80 σειρα των κουπε 80αριων με/χωρις τετρακινηση για αντρες;;;;
Ποιοτικοτατη εταιρεια,με καλα αυτοκινητα ηταν  ο μπροσταρης σε τεχνολογια αιχμης του γκρουπ.Η VW ηταν κατασκευαστης πιο
λαικων αυτοκινητων οπως το Γκολφ,το πολο και λοιπα λιμα....

Η μπέμπα αντιθέτως ήταν στην κορυφή όλων αυτών που έψαχναν ομορφιά αλφα ρομέο, οδηγική απολαυση σπορ και ποιότητα κοντά στου μαλάκα απ τη στουτγάρδη.......ΚΑΙ δικαίως....

Η ελικα ηταν η αλλη οψη....Λιγο πριν το '80 υπηρχε καποια 2002 ti και τα μυαλα στα καγκελα....Εμμονη με την πισω κινηση,αλλα σε εκεινες τις δεκαετιες ηταν....γάματα...Η μετεπειτα 3αρα εφερνε σβουρες
για πλακα (E21 νομιζω λεγοταν..)οι 5αρες το ιδιο και εμενε η θρυλικη 635 csi να βγαζει τα καστανα απο την φωτια και στους
αγωνες και στην προβολη της εταιρειας....Τα πραματα αλλαξαν με εκεινη την θρυλικη 316  Βαur με τον Μ40 κινητηρα (1.8 λιτρων-16 βαλβιδων 140 ιππων..)και με την πρωτης γενιας Μ3 που αξιοποιησε τις γνωσεις που αποκτηθηκαν με το μηχανολογικο εργαστηριο του θρυλικου Μ1 (το θυμαται καποιος;;;;)

Η άουντι απο τότς δούλεψε για μια εικοσαετία αθόρυβα, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο όλες τις εξαγορές που έκανε, έφτιαξε τεχνολογικά επιτεύγματα και σήμερα αποτελεί σε πολλές αγορές στη γερμανία την νο1 επιλογή.

Τα αρχιδια μου δουλεψε.Ο Φερντιναντ Πιχ τελικα ηταν μεγαλος μαγκας.....Πηρε το μπλοκ των 1781 κυβικων του πρωτου Γκολφ Gti,
σχεδιασε ενα καλο καπακι,προσθεσε ενα στροβιλοσυμπιεστη και εφτιαξε εναν κινητηρα θρυλο που φορεθηκε παντου και παντα,οντας πασπαρτου για ολον τον ομιλο (VW-AUDI-SEAT-SKODA)....Αλλαξε και την ειδικη τετρακινηση των τριων διαφορικων και εβγαλε το
προβληματικο εν αρχη HALDEX τα κερδη απο τις τρελλες πωλησεις τα αξιοποιησε να φτιαξει ενα V8  σχετικα καλο....Δεκακυλινδρος δεν υπαρχει ακομα υποψιν (του R8 ειναι Λαμπο μην ξεχναμε..)Με τον 1.8 τουρμπο του πρωτου Α4 σε διαφορες εκδοσεις και ιπποδυναμεις
εφερε τα πολλα αλογα σε πολυ κοσμο και ...αυτο ηταν....
Οι κινητηρες της δεν μου αρεσαν ποτε...και γενικα ολου του γκρουπ VW....Με εναν 4κυλινδρο εν σειρα τουρμπο,και εναν V8(εναν V6
που εφτιαξε για το Allroad δεν ηταν τιποτα αλλο παρα ο 8κυλινδρος μειον 2 μηχανολογικως..).Το μονο αλλο αξιολογο μοτερ ηταν το
VR6 της VW με την πολυ κλειστη περιεχομενη γωνια κυλινδρων και το ενιαιο καπακι....Ετερον ουδεν....
Πολυ λιγος σχεδιαστικο κοπος και λυσεις πασπαρτου....μπλιαχ....

Η μερσεντέ μετά τη μέγιστη σφαλιάρα που έφαγε απο τη μπεμπα τις δεκαετίες που προανέφερα, είδε ότι δε μπορεί να είναι πρώτη στις πωλήσεις με ένα αστέρι στο καπό, έστρωσε κώλο, έκανε προτζεκτς για να κερδίσει σε τεχνολογία και νεανικές κατηγορίες, έχωσε ένα κάρο λεφτά στη φόρμουλα και τα αποτελέσματα είναι μοντέλα όπως SLR, CLS, SLK και άλλα με πολλούς νεωτερισμούς και τεχνολογία πολύ κοντά σε προπορεία από άλλους σε διάφορους τομείς.

Αρνουμαι να μιλησω για καραβομπαίρια μερσεντικα.Για πετυχημενους περιπτεραδες και μπουρζουαδες,αν και ποιοτικα αυτοκινητα
Ουτε ιχνος σπορ διαθεσης....τουλαχιστον στα μοντελα που μπορει να παρει καποιος με ανθρωπινα εισοδηματα και οχι του Λατση...

Αντιθέτως η μπέμπα με το ντριμ καρ των παιδικών μου χρόνων (το 850 csi), το απόλυτο σπορ εργαλείο που είχε ΤΑ ΠΑΝΤΑ τότε, τι κατάφερε;
έβγαλε SUV επειδή έβγαλαν οι άλλοι
έβγαλε χαρντ τοπ επειδή έβγαλαν οι άλλοι
έβγαλε κάμπριο σοφτ τοπ που ποτέ δεν έφτασαν τα αντίστοιχα της μερσεντέ σε στιβαρότητα και ακαμψία.
έβγαλε κάνα δυό μοντέλα με διαμαντένια κιβώτια και κινητήρες και ενώ οι άλλοι έφτιαχναν rs2, rs4 και amg, τι έκανε;
ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ 6 και 8.
ποιές σειρές δλδ; τους θρύλους της φίρμας.

Η ελικα αδελφε ειναι αλλη ιστορια.Εχει προσφερει κινητηρες θρυλους στην παγκοσμια αυτοκινητοβιομηχανια.
Τελεια 4κυλινδρα,6κυλινδρα εν σειρα,6κυλινδρα σε V,8κυλινδρα που στραφαρουν σαν τρελλα,10κυλινδρα το ιδιο και εναν 12κυλινδρο
κινητηριο συνολο σκετο κινητο εργαστηριο ερευνας....(του 850) αν και "κουφιο"....Εχει φταιξει και επενδυσει σε τοοοοοση διαφορετικη τεχνολογια....Να μην πουμε για το τμημα Μ και παψουν ολα...
Και παντα με πισω κινηση στην οποια εχει εμμονη....Με καινοτομιες σε αγωνες σε καθε επιπεδο....
και το βασικοτερο;;;; Μονη της,αδελφε,ολομοναχη χωρις συγχωνευσεις και γκρουπ,και χωρις τμηματα αλλα κερδοφορα (οπως τα τμημα φορτηγων της Μερσεντες παρα μονο το τμημα μοτοσυκλετων..)

Επι σειρα μαζι με την Χοντα (αλλη αγαπημενη μου....μονη της και αυτη...) εφτιαχναν κινητηρες διαμαντια που ολου προσπαθουσαν να αντιγραψουν και το εκαναν κρυφα και φανερα... Τα υπολοιπα που λες για SUV και τα ρεστα..απλα ακολουθει την μοδα,οπως κανουν και οι αλλοι...

Τώρα τρέχει να προλάβει και τους 2...... ούτε τα καλύτερα μοτέρια έχει πλέον, ούτε τα καλύτερα κιβώτια, ούτε σχεδιαστικά απέχει έτη φωτός ούτε έχει ακόμα CLS ή SLR ή RS.....
καποτε τα Μ ήταν σημείο ανανφοράς και τώρα είναι απλά ο ανταγωνισμός.....
κάνε τις αναγωγές σου.

Τα Μ ειναι ακομα σημεια αναφορας..Ειναι μοναδικα για αυτα που προσφερουν...Μου συγκρινεις ενα τετρακινητο Sκατι με μια Μ;;;;
Ας απενεργοποιησουν τα συστηματα ασφαλειας και θα δουμε ποιο γραφει χρονους....Ο σπορ χαρακτηρας στην Ελικα ειναι εμφανης και ειναι η πρωτη επιλογη για τον Πραγματικο οδηγο.Τα γρηγορα Αουντι ειναι μεν γρηγορα,αλλα φτιαγμενα για να μπορει να τα παει γρηγορα ακομα και η θεια μου απο το χωριο,με την ασφαλεια που προσφερουν ....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πρόχειρα....
για τους πιτσιρικάδες που βλέπουν πολλή τηλεόραση.....

κατα τη διάρκεια του βίντεο βλέπουμε ένα αυτοκίνητο που ντριφτάρει, λιώνει λάστιχα συμπλέκτες και τακάκια με ένα άλλο που στρίβει σαν τρένο προκειμένου ο τύπος με το σεντάν να τον κάνει να κάνει λάθος.

καλό θα είναι ο πιτσιρικάς που χαμογελά να ρωτήσει έναν κάτοχο έβο πόσο θα του στοιχίσουν μετά από αυτή την επίδειξη τα λάστιχα ο αγωνιστικός συμπλεκτης και τα φρένα.......
να τον ρωτήσει επίσης και πόσο στοιχίζει για έναν γρήγορο ντριφτάκια το σπορ αυτό να δει και το χαμόγελο του κατοχου....
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
γκάμπα....
πρόχειρα....
ΑΝ η γιαγιά μου είχε αρχίδια θα ταν ο παππούς μου.

αμα πάμε και στην εποχή της γκάλ γουίνγκ θα ψάχνεις να βρεις ελικες με μανιβέλα.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ. ΚΑΝΕΝΑ ΑΟΥΝΤΙ του 80 δεν είχε την ποιοτητα των μερκ και των μπεμπών.
τελεία. ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.

εκείνη την εποχή το 850 ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΠΟΡ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΙΖΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.
περίπου αντίστοιχα με μια CLS σήμερα.

μόνο που σήμερα το σημείο αναφοράς είναι στην εταιρεία που φτιάχνει μοτόρια για Φ1.
περαστικά.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
1)Δεν εχω να μαθω τιποτα απο κανεναν εδω μεσα-στην οδηγηση ουτε σε τιποτα αλλο (εκτος απο τα της μηχανολογιας που ειπα εξ αρχης οτι δεν κατεχω σε πρακτικο επιπεδο, αλλα δε θα μου χρειαστουν και ποτε, γιατι υπαρχουν και τα ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ)
Ολοι αυτοι που το παιζουν μαγκες και γνωστες,πανε ΤΟ ΠΟΛΥ σαν εμενα στο δρομο
(Αμα κατσω και οδηγησω για 2-3 μερες τα αυτοκινητα τους/ τοσο χρειαζομαι για να τα μαθω)

2)Εμπειρια χρειαζεται μονο στο Nurburgring ρε μαλακα
Οχι για να κανεις σφηνες και να μπαινεις καλα στην παραλιακη
Κποιοι ειστε τοσο αμπαλοι που ουτε αυτο δεν εχετε παρει χαμπαρι,μεσα σε 40 και 50 χρονια ζωης
Εγω το καταλαβα απο τα 19-20 μου,που ειδα οτι στο δρομο δε μπορει να με νικησει κανενας με ιδιας δυναμικης αυτοκινητα
Ε,εσυ κατσε να το κουραζεις με "εμπειριες" και "φιλοσοφιες"

ΥΓ Ολα τα λεφτα το λινκ του αποπανω/ αυτα για τα περι "εμπειριας" και υποτιθεμενης "γνωσης" καπου εδω παιρνουν τον πουλο τους
 Τι εχετε να πειτε επ αυτου καποιοι "ειδημονες"??? Ξερω, θα πειτε τα...δικα σας παλι  (ηθελα κι εγω να ανεβασω αυτο το βιντεο χτες,αλλα βαριομουνα)

μπλα μπλα μπλα μπλα...
 Ρε μαλακα,σε καταλαβαμε τι εισαι και "ποιος" εισαι
 Εισαι εκεινος που δεν εχει οδηγησει γρηγορα και δυνατα αυτοκινητα αλλα ΑΝ ΚΑΤΣΕΙ
 εισαι ο Ζιλ Βιλνεβ αμα λαχει ναουμ
 Δυο τρεις μερουλες σου φτανουν...

Δημοσιος κινδυνος εισαι μαλακα

Αντι να κανεις αυτο που σου ειπα πιο πανω βγαζεις και γλωσσα παπαριδη νεοελληνα
 Ασε τον εγωισμο σου στην ακρη ρε και ασε τις μαγκιες

Αιντε μην με φταιχνεις

Ξερω οτι θα βγαλεις τα μελαχολια σου,αλλα σταματαω εδω να ασχολουμαι με σενα
 Καμμενη περιπτωση

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
 μπλα μπλα μπλα μπλα...
 Εισαι εκεινος που δεν εχει οδηγησει γρηγορα και δυνατα αυτοκινητα αλλα ΑΝ ΚΑΤΣΕΙ

Αιντε μην με φταιχνεις

Καμμενη περιπτωση

ρε! φιαγμενοι ειστε ολοι ρε? εικοσαχρονος τα γραφει. αφηστε το παιδι ρε και χαμογελαστε  :grin:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
 μπλα μπλα μπλα μπλα...

Αιντε μην με φταιχνεις

Καμμενη περιπτωση

Καλα, προσεχε μονο μην ερθεις και μουγκριζεις με στα φαναρια με τη φορμουλα 1 σου, οταν θα εχω 300 ιππους,ή τιποτα παραπανω
Να τρακαρω μπορει...Να με περασεις αποκλειεται

Και επαναλαμβανω: Aπο το περασμενο καλοκαιρι εχω 120 ιππους
Δεν με εχει περασει ΚΑΝΕΙΣ (μετα απο τις πρωτες βδομαδες), με 110-130 αλογα
Δε λεω οτι ειμαι ΚΑΛΟΣ οδηγος,λεω οτι δε με περνανε οι αλλοι
Εχει τεραστια διαφορα

ΥΓ Εσυ λογικα πιστευεις οτι εισαι ο Σουμαχερ,ετσι?
Ναι,προφανως! Και ο Μπριατορε συγχρονως, γιατι εισαι και "νεστορας" εκτος απο γκαζιαρης

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
  Εχεις δικιοοοοοοοοοο
  Σταματαωωωω
όχι... εγω λέω να δώκουμε το αι πι του στην εισαγγελία πριν σκοτώσει ο Μπάμπης Βιλνεβ καμμιά δεκαριά στο δρόμο...
Ηδη ακούω τη μάνα του στις ειδήσεις.
Ηταν πολύ καλό παιδί.......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλα, προσεχε μονο μην ερθεις και μουγκριζεις με στα φαναρια με τη φορμουλα 1 σου, οταν θα εχω 300 ιππους,ή τιποτα παραπανω
Να τρακαρω μπορει...Να με περασεις αποκλειεται

Και επαναλαμβανω: Aπο το περασμενο καλοκαιρι εχω 120 ιππους
Δεν με εχει περασει ΚΑΝΕΙΣ (μετα απο τις πρωτες βδομαδες), με 110-130 αλογα
Δε λεω οτι ειμαι ΚΑΛΟΣ οδηγος,λεω οτι δε με περνανε οι αλλοι
Εχει τεραστια διαφορα

ΥΓ Εσυ λογικα πιστευεις οτι εισαι ο Σουμαχερ,ετσι?
Ναι,προφανως! Και ο Μπριατορε συγχρονως, γιατι εισαι και "νεστορας" εκτος απο γκαζιαρης

ηλίθιε.
στα φανάρια δεν κάνεις αγώνες.
όταν τα κάναμε αυτά ήσουνα σε υγρή κατάσταση.
τελειωνε.
βάλε μυαλό γιατί μετά θ αρχίσουν οι φάπες στα ατυνομικά τμήματα.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Ψαχτε εσεις να βρειτε ποιος φτιαχνει μοτορια για φ1
Αγραμματοι γυφτοι
Που νομιζετε οτι αυτο παιζει τον ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ρολο

Ενταξει,καταλαβαμε ποσο γραφικοι ειστε οι "παλιοι" εδω μεσα
Και ποσο-κατα τ'αλλα- δεν μπορω να σας τα σκασω ΑΥΡΙΟ εγω με μια Φερραρι στα χερια μου
Επειδη ως γνωστον , στα 22 δεν εισαι καλυτερος οδηγος απο εναν 45 αρη!
Ο Φετελ ας πουμε ειναι καπου...58? Νομιζω

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
ηλίθιε.
στα φανάρια δεν κάνεις αγώνες.
όταν τα κάναμε αυτά ήσουνα σε υγρή κατάσταση.
τελειωνε.
βάλε μυαλό γιατί μετά θ αρχίσουν οι φάπες στα ατυνομικά τμήματα.

Εσυ που κανεις αγωνες?????????
Αν εισαι επαγγελματιας οδηγος πες μας το ονομα σου

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εκτορα .... έφτασε ρε το νέφος από φουκουσίμα ή ακόμα;  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εκτορα .... έφτασε ρε το νέφος από φουκουσίμα ή ακόμα;  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Εισαι ο Κυρκος?
Η απλα κανεις κοντρες στα φαναρια?
Η απλα πας ηρεμα με το Τογιοτα σου στο δρομο?

Αυτες ειναι οι τρεις επιλογες
Πες μας ομως και το ονομα σου εφοσον εισαι αγωνιζομενος
Να ξερουμε σε ποιο ιερο τερας μιλαμε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εσυ που κανεις αγωνες?????????
στο PS3...

νομίζεις ότι θα σε πάρω στα σοβαρά;
χου ρε.

ο τύπος ελέγχει στην Κηφισίας 110-130 άλογα ΤΕΛΕΙΑ και νομίζει ότι μπορεί να κάνει το ίδιο με 300-400
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
όχι... εγω λέω να δώκουμε το αι πι του στην εισαγγελία πριν σκοτώσει ο Μπάμπης Βιλνεβ καμμιά δεκαριά στο δρόμο...
Ηδη ακούω τη μάνα του στις ειδήσεις.
Ηταν πολύ καλό παιδί.......

Ρε μαλακα,εμεις διψαγαμε για μαθηση στην ηλικια του μικρου....
 Αμα ακουγαμε τιποτα ενδιαφερον,στηναμε αυτι....
 Εγω προσωπικα ημουν ταπεινος,θεωρωντας οτι οσα και να ξερω,οσα και να μαθω,παντα κατι
 καινουργιο θα ειχα να μαθω παραπανω....
 Ειχα διπλωμα δεκα χρονια,οδηγουσα γρηγορα αλλα πηγα στον Τσαδαρη (για οποιους ξερουν..) και
 πληρωσα και εμαθα πεντε-δεκα καινουργια πραματα...
 Αν ειχα λεφτα θα πηγαινα ακομα και τωρα στον Andrea de Adamits να μαθητευσω στην Σχολη του

Η νεα γενια γεννιεται μαθημενη
 Και με νοοτροπια "μετραμε τα πουλακια μας να δουμε ποιος κατουραει μακρυτερα;;;"

Οπως το ειπες
 Σαν να βλεπω τις χαροκαμμενες......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom