james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.314
- Πόντοι
- 2.356
Ωραίος!Οχι, κατέθεσα πινακίδες 1 μήνα μετά.
Απαγορεύεται να κυκλοφορεί.
Ωραίος!Οχι, κατέθεσα πινακίδες 1 μήνα μετά.
Εγκληματικά παράνομο;
Κι όμως ανανέωση ασφαλιστηρίου μου έκαναν και μου επέστρεψαν μετά 5 μήνες.Ωραίος!
Ε πού να ξέρουν οι άνθρωποι ότι έχει πεθάνει ο ιδιοκτήτης;Κι όμως ανανέωση ασφαλιστηρίου μου έκαναν και μου επέστρεψαν μετά 5 μήνες.
δως το στο ζανΟχι, κατέθεσα πινακίδες 1 μήνα μετά.
Δηλώνω ΑΘΩΟΣ!!!!δως το στο ζαν
κυκλοφορεί και με νεκροφόρα ακόμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ρε μαλάκες πάλι τον μπανάρανε αυτόν?
έλεος δλδ καπου
νομίζω φταίει η διοίκηση.Δηλώνω ΑΘΩΟΣ!!!!
Με τον άλλο το πουστοβαγονο καυλάντιζαν σε νήματα κοριτσιών.νομίζω φταίει η διοίκηση.
το γιατί δεν καταλαβαίνω...
Αν τα 300 ευρώ ζημιές το χρόνο του είναι θέμα, τσιμπάει κάρτα μετρό. Λίγο πιο ακριβά βέβαια αλλά αν μείνει το βαγόνι, κατεβαίνεις και σε παει το επόμενο.Δεν είμαι μηχανικός....έχω δει όμως κάτι βαλβίδες egr και κάτι ηλεκτρικά να αλλάζονται 2 και 3 φορές στο ίδιο αμάξι.
Δεν ισχύει μόνο για τα ιταλικά...όλα μετά από κάποια χρόνια και κάποια χλμ αρχίζουν να ζητάνε πράγματα.
Τώρα για το πορτοφόλι του καθενός αυτά θεωρούνται μικροπροβλήματα ή όχι. Άλλος θεωρεί φυσιολογικό να δώσει 2-3 κατοστάρικα το χρόνο (πέρα του σέρβις) και για άλλον είναι σκότωμα.
Ειδικά για τα άλφα ρομέο υπάρχουν και αυτοί που λένε δεν με ενδιαφέρει όσα ζητάει...γουστάρουν το αμάξι.
Παράδειγμα ήταν....συνήθως θα είναι παραπάνω. Για τα ιταλικά που ανέφερε τύπος πριν πολύ παραπάνω....Αν τα 300 ευρώ ζημιές το χρόνο του είναι θέμα, τσιμπάει κάρτα μετρό. Λίγο πιο ακριβά βέβαια αλλά αν μείνει το βαγόνι, κατεβαίνεις και σε παει το επόμενο.
Έλεος.
Κοιτα ναι προτεινω αλλα πιο πολυ για peugeot citroen αν ειναι αλλη μαρκα παμε αλλουΠροτείνεις από Χανιαδακη, ή ξέρεις κάποιον άλλον?
Γιατί και εγώ ψάχνω για μεταχειρισμένο, τώρα ακριβώς που μιλάμε.
Αν σε ενδιαφερει θα σου πω να μιλησεις με τον υπευθυνο και θα γινει ελεγχος απο τον αρχιμηχανικο που ειναι πολυ φιλος.Φανοπεια μηχανικα χλμ τα πανταΚοιτα ναι προτεινω αλλα πιο πολυ για peugeot citroen αν ειναι αλλη μαρκα παμε αλλου
μας ανατρίχιασεςΑπό μάντρα και έμπορο είναι όλα στουκαρισμενα, είχα πάει να δω ένα σεατ πλέον και ητνα προφανές όχι μόνο ότι είχε φάει στουκα,αφού μπορούσες να βάλεις όλο το χέρι μέσα στον προφυλακτήρα στη γωνίαπου ενώνεται με το πάνω μέρος,αλλα μάλλον πέθανε αυτός που οδηγούσε, γιατί το κάθισμα του οδηγού είχε χρώματα κι ροζ, όσο καλά και να το καθαρίσουν βλέπεις το αίμα δεν φεύγεις εύκολα, ενω είχε βγάλει και το σήμα κατσαβίδι ότι εχιε ζημιά στην οθόνη φυσικά ο πωλητής έλεγε τα δικά του
Από μάντρα και έμπορο είναι όλα στουκαρισμενα, είχα πάει να δω ένα σεατ πλέον και ητνα προφανές όχι μόνο ότι είχε φάει στουκα,αφού μπορούσες να βάλεις όλο το χέρι μέσα στον προφυλακτήρα στη γωνίαπου ενώνεται με το πάνω μέρος,αλλα μάλλον πέθανε αυτός που οδηγούσε, γιατί το κάθισμα του οδηγού είχε χρώματα κι ροζ, όσο καλά και να το καθαρίσουν βλέπεις το αίμα δεν φεύγεις εύκολα, ενω είχε βγάλει και το σήμα κατσαβίδι ότι εχιε ζημιά στην οθόνη φυσικά ο πωλητής έλεγε τα δικά του
Το σήμα στο οποίο αναφέρεσαι εμφανίζεται μετά από τα καθορισμένα χιλιόμετρα, η έναν χρόνο από το τελευταίο service(όποιο έρθει πρώτο).
Επίσης σου χτυπάει και ηχητικό κάθε φορά που γυρνάς το κλειδί για να σε προειδοποιήσει ότι ήρθε η ώρα του επόμενου service. Υπάρχει τρόπος να κάνεις reset και να σταματήσει να χτυπάει με συνδυασμό κλειδιού και κουμπιού μηδενισμού απόστασης.
Το χρώμα στο κάθισμα μπορεί να είναι αστοχία ταμπόν η σερβιέτας. Αν είχε τραυματιστεί σοβαρά κάποιος θα είχε αίματα και στη μοκέτα εκτός από το κάθισμα.
Πάντως για να μην το έχουν κάνει service και να μην καθαρίσανε σωστά/ αλλάξανε το κάθισμα, σημαίνει ότι δεν είναι σοβαροί οπότε συμφωνώ με την απόφαση σου να μην αγοράσεις από τον συγκεκριμένο.
Πες του να ριξει και μια ματια στο πορτμπαγκαζ μηπως ειναι εκει ο συγχωρεμένος
Έχω ακούσει ότι η μόνη περίπτωση να μην μπορείς να πουλήσεις μεταχειρισμένο σε "φυσιολογική" κατάσταση, είναι να έχει μείνει πεθαμένος μέσα σε αυτό για ώρες - μέρες. Η μυρωδιά δεν φεύγει με κανέναν τρόπο.