Νέα

LANCER EVO vs STi vs S3

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kapartinakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 794
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποιο θα προτιμούσατε?

• mitsubishi lancer evo ix

Ψήφοι: 42 41,2%
  • subaru impreza sti

Ψήφοι: 17 16,7%
  • audi s3 tfsi

Ψήφοι: 43 42,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    102

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
παιχτουρα μου εισαι φαν της ευθειας? αφου το κουτι οσο το πατας τοσο θα παει, ειτε γρια βαλεις να το παταει ειτε μπεμπης. λεω να δοκιμασεις μεγαρα παιχτουρα μου να δεις αν σου αρεσει η γλυκα του στριβειν να φτιαξεις και χερια για τη στραβη (κουφια η ωρα).

Μεγαρα σαφως και θα δοκιμασω...Δεν το εχω ψαξει το θεμα,γιατι αυτη τη στιγμη δεν εχω μαρουλι, αλλα αμα πιασω 5 δεκαρες θα το κανω. Αλλα δε νομιζω οτι ειναι το ιδιο τα Μεγαρα με μια διαδρομη αναβασεων...Αλλη λογικη εχει το ενα κι αλλη το αλλο. Αυτο λεω

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
παιχτουρα μου εισαι φαν της ευθειας? αφου το κουτι οσο το πατας τοσο θα παει, ειτε γρια βαλεις να το παταει ειτε μπεμπης. λεω να δοκιμασεις μεγαρα παιχτουρα μου να δεις αν σου αρεσει η γλυκα του στριβειν να φτιαξεις και χερια για τη στραβη (κουφια η ωρα).
εγω λεω οτι ακομα δεν εχει δει το χαρο με τα ματια του 1-2 φορες...
ας ελπισουμε οταν το δει,γιατι με μαθηματικη ακριβεια καποια στιγμη θα γινει αυτο,να τη σκαπουλαρει...
αν και με αυτα που διαβαζω για "σφηνες" μεσα στην πολη και ντριφτινγκ στο ποταμι,
δεν ειμαι σιγουρος οτι το παραπανω ενδεχομενο θα οφελουσε το κοινωνικο συνολο...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
 Τρικυμια επικρατει στα μυαλα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Μη ασχολειστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μεγαρα σαφως και θα δοκιμασω...Δεν το εχω ψαξει το θεμα,γιατι αυτη τη στιγμη δεν εχω μαρουλι, αλλα αμα πιασω 5 δεκαρες θα το κανω. Αλλα δε νομιζω οτι ειναι το ιδιο τα Μεγαρα με μια διαδρομη αναβασεων...Αλλη λογικη εχει το ενα κι αλλη το αλλο. Αυτο λεω

ναι παιχτουρι μου στο ειπα επειδη καταλαβα οτι εισαι φαν του φαναριου και της ευθειας, αυτα τα πραματα ομως δε μαθαινουνε οδηγηση. με το καλο να πιασεις μαρουλι και να κανεις και κανα σχολειό να γουσταρεις  ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ας ελπισουμε οταν το δει,γιατι με μαθηματικη ακριβεια καποια στιγμη θα γινει αυτο,να τη σκαπουλαρει...
αν και με αυτα που διαβαζω για "σφηνες" μεσα στην πολη και ντριφτινγκ στο ποταμι,
δεν ειμαι σιγουρος οτι το παραπανω ενδεχομενο θα οφελουσε το κοινωνικο συνολο...

κει που ειναι ημασταν και δω που ειμαστε θαρθει το παιχτουρι. να ειστε επιεικεις ρε.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Δεν ξερεις τι εχω δει και τι δεν εχω δει...
Για να μην αρχισω να σου λεω αναλυτικα, απλα να εχεις υποψιν οτι δεν υπαρχει κατι που να μην εχω δει απο ατυχηματα στη ζωη μου (οχι πως τα προκαλεσα εγω ολα, αλλα ημουν μεσα σε ΠΟΛΛΑ!)
Και ισα-ισα εγινα καλυτερος οδηγος
Αλλα εγω δεν εχω καταλαβει ακομα τι ρολο βαρατε ολοι εσεις
Και στην ερωτηση που εκανα παραπανω δεν πηρα απαντηση

Auris κι ετσι?

Ελα,πειτε βρε....Μην ντρεπεστε

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Ή Prius, επειδη εχετε και ευαισθησιες?????

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Δεν ξερεις τι εχω δει και τι δεν εχω δει...
Για να μην αρχισω να σου λεω αναλυτικα, απλα να εχεις υποψιν οτι δεν υπαρχει κατι που να μην εχω δει απο ατυχηματα στη ζωη μου (οχι πως τα προκαλεσα εγω ολα, αλλα ημουν μεσα σε ΠΟΛΛΑ!)
Και ισα-ισα εγινα καλυτερος οδηγος
Αλλα εγω δεν εχω καταλαβει ακομα τι ρολο βαρατε ολοι εσεις
Και στην ερωτηση που εκανα παραπανω δεν πηρα απαντηση

Auris κι ετσι?

Ελα,πειτε βρε....Μην ντρεπεστε
πριν λιγο με απαθανατισαν οι καμερες στην αττικη οδο
gast034.jpg1..jpg

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Ελα μωρε,πειτε λιγο...Μην ανεβαζετε εικονιτσες με αλογα και σκαραβαιους
Τρεχετε μεσα στους δρομους ή πατε βασει ΚΟΚ?Σοβαρα ρωταω για να καταλαβω αν μιλαω με τυπους που τρεχουν ή με θεωρητικους του Μαρξισμου....εεεεε, της ταχυτητας ηθελα να πω, μπερδευτηκα!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλο ταξιδι κι απο μενα...

Τελικα εσυ ρε φιλε με εχεις μπερδεψει

Στο δρομο πας ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ-οπως εγω δηλαδη- ή εισαι σοβαρος οικογενειαρχης που οδηγει οικολογικα και λεει τους πιτσιρικαδες με τα Φιεστα καγκουρες. Μπορεις να μου λυσεις αυτη την απορια? Σοβαρα τωρα... Γιατι εγω ξερω κατι 60αρηδες με Μ3 που κανουν σφηνες ολη την ωρα

αυτα που έχεις κάνει τα έχω κάνει εις τριπλούν γιατί υπήρχε και το μπαγιόκο.
τώρα εάν σου πω για κολλητό που σταμάτησε με 150 σε κολώνα στη Γούναρη και εμεινε επι τοπου με μινι κούπερ θα μου πεις ότι εσύ είσαι ο σούπερ μάριο.....
μερικα πράγματα στη ζωή σε σημαδεύουν και πας παρακάτω.
ή βάζεις μυαλό ή μένεις ο ίδιος μαλάκας μέχρι ή να καταστρέψεις τη ζωή σου πληρώνοντας σε άλλους τις μαλακίες που τους έκανες ή να κοιτάς τα αστεράκια κάτω απ το χώμα σε ένα όμορφο κουτί από τριανταφυλλιά.

Υ.Γ.
εάν στα 60 μου ειμαι τέτοιος μαλάκας δε θα πρέπει να πάει ο γιος μου φυλακή αλλά αυτός για δημόσια διαπόμπευση με το νόμο 4000 για γέρους που ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΠΟΤΕ ΜΥΑΛΟ.
δε το συζητάμε άλλο.
έχω οδηγήσει από 55 έως 500 άλογα και ξέρω πλέον ποιά είναι η διαφορά.
εσύ σε 2-3 μέρες μαθαίνεις τα πάντα και δε σου τη βγαίνει κανείς.
είναι γνωστό άλλωστε ότι η ηλιθιότητα είναι ανίκητη απ το πρώτο 10λεπτο όχι τις πρώτες 3 μερες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τρεχετε μεσα στους δρομους ή πατε βασει ΚΟΚ?Σοβαρα ρωταω για να καταλαβω αν μιλαω με τυπους που τρεχουν ή με θεωρητικους του Μαρξισμου....εεεεε, της ταχυτητας ηθελα να πω, μπερδευτηκα!

έχω ξαναγράψει ότι έχω 6 αυτοκίνητα παντός χρώματος ακάποτα και μη τουρμπίσια και όχι, παλαιά και νέα, τετρακούνητα και μη, μετατροπές και απλά, γκομενοπαγίδες και οικογενειακά  ό,τι γουστάρει η ψυχη σου.

αμα δεν πήγαινα φυλακή θα παίζαμε ένα στοιχημα.
εάν μου πλήρωνες εσύ η οικογένειά σου τη ζημιά θα σου δινα ένα τόι καρ με 400 αλόγατα να μου το φέρεις σε 3 μέρες όπως είναι.
αλλά υπάρχει και το ποινικό στη μέση και γέρασα πλέον και δε μου σηκώνεται.........

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
αυτο που δεν εχει αναφερει κανενας ειναι οτι το EVO ειναι 2λιτρο... ;)
απο κει και περα για μενα αν καποιος θελει 1 αμαξι για ολες τις δουλειες,το αουντι πρεπει να προτιμηθει..
αν ομως καποιος εχει ενα αμαξι λειτουργικο και ενα για την καβλα του,με το EVO θα βρει ενα αμαξι αγωνιστικων προδιαγραφων
δαπανωντας κοντα στα 55 χιλιαρικα...

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
αυτα που έχεις κάνει τα έχω κάνει εις τριπλούν γιατί υπήρχε και το μπαγιόκο.
τώρα εάν σου πω για κολλητό που σταμάτησε με 150 σε κολώνα στη Γούναρη και εμεινε επι τοπου με μινι κούπερ θα μου πεις ότι εσύ είσαι ο σούπερ μάριο.....
μερικα πράγματα στη ζωή σε σημαδεύουν και πας παρακάτω.
ή βάζεις μυαλό ή μένεις ο ίδιος μαλάκας μέχρι ή να καταστρέψεις τη ζωή σου πληρώνοντας σε άλλους τις μαλακίες που τους έκανες ή να κοιτάς τα αστεράκια κάτω απ το χώμα σε ένα όμορφο κουτί από τριανταφυλλιά.

Υ.Γ.
εάν στα 60 μου ειμαι τέτοιος μαλάκας δε θα πρέπει να πάει ο γιος μου φυλακή αλλά αυτός για δημόσιο διαπόμπευση με το νόμο 4000 για γέρους που ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΠΟΤΕ ΜΥΑΛΟ.
δε το συζητάμε άλλο.
έχω οδηγήσει από 55 έως 500 άλογα και ξέρω πλέον ποιά είναι η διαφορά.
εσύ σε 2-3 μέρες μαθαίνεις τα πάντα και δε σου τη βγαίνει κανείς.
είναι γνωστό άλλωστε ότι η ηλιθιότητα είναι ανίκητη απ το πρώτο 10λεπτο όχι τις πρώτες 3 μερες.

Ωραια, αρα ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΠΛΕΟΝ
Κι εμενα γνωστος μου εχει σκοτωθει με μια bmw. Δεν φορουσε ζωνη-τι να κανουμε τωρα??
Επισης, το 2-3 μερες που ειπα για την εκμαθιση της Ferrari ηταν σχημα λογου. Η ουσια ειναι οτι μολις κατσω και τη μαθω λιγο καιρο, θα την οδηγω οπως ατυος που την εχει 10 χρονια
Εσυ δηλαδη ποσο καιρο θες για να μαθεις ενα αμαξι-οσο γρηγορο κι αν ειναι? (φυσικα η ερωτηση μου εναι λαθος, γιατι πλεον εισαι οικολογος...και απλα εχεις πολλους ιππους στην ακρη επειδη εχεις λεφτα και δεν ξερεις τι να κανεις...Τωρα ξετυλιγεται και το κουβαρι περι "συλλεκτων" κοκ...Πες μου ετσι!)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
 Περσονα.....ειχα την τυχη να εχω ενα τετοιο για ενα χρονο περιπου.....

Συμφωνα με τους Αγγλους βελτιωτες,ΙΣΩΣ το καλυτερο Impreza ever,σε οδηγησιμοτητα,δυναμη,επιδοσεις,φρενα
 Απολυτως συλλεκτικο και πανακριβο πλεον....
 Στην Ελλαδα αλλα και στην Ευρωπη τοτε,κυκλοφορουσαν ΜΟΝΟ τα διλιτρα τουρμπο,την ωρα που στην Ιαπωνια
 ειχανε τα μεγαλα μπλοκ των 2.2 και 2.5 λιτρων....

Τα διλιτρα εβγαζαν 200 ιππους,τα sti 240 (εν αρχη μετεπειτα 280..)
 Τα RB εντισιον τα εφερε η τρελλα της Σουμπαρου ΚΑΙ στην Ευρωπη...
 Με 300-310 ιππους,40 κιλα ροπης και φρενα 330αριδες δισκους και 4πιστονες Lockheed δαγκανες...
 Ξεχωριζε απο τον διαφορετικο προφυλακτηρα με τις μεγαλες "μπουκες",τα φουσκωτα φτερα και ηταν ΑΥΣΤΗΡΑ διπορτο

Ααααααλλλλλλοοοοοο    πραμα λεμε..

URL]]

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
έχω ξαναγράψει ότι έχω 6 αυτοκίνητα παντός χρώματος ακάποτα και μη τουρμπίσια και όχι, παλαιά και νέα, τετρακούνητα και μη, μετατροπές και απλά, γκομενοπαγίδες και οικογενειακά  ό,τι γουστάρει η ψυχη σου.

αμα δεν πήγαινα φυλακή θα παίζαμε ένα στοιχημα.
εάν μου πλήρωνες εσύ η οικογένειά σου τη ζημιά θα σου δινα ένα τόι καρ με 400 αλόγατα να μου το φέρεις σε 3 μέρες όπως είναι.
αλλά υπάρχει και το ποινικό στη μέση και γέρασα πλέον και δε μου σηκώνεται.........

κανα καμπριο εχεις ρε κουνελε να σε χτενισω και σενα?  :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ωραια, αρα ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΠΛΕΟΝ
Κι εμενα γνωστος μου εχει σκοτωθει με μια bmw. Δεν φορουσε ζωνη-τι να κανουμε τωρα??
Επισης, το 2-3 μερες που ειπα για την εκμαθιση της Ferrari ηταν σχημα λογου. Η ουσια ειναι οτι μολις κατσω και τη μαθω λιγο καιρο, θα την οδηγω οπως ατυος που την εχει 10 χρονια
Εσυ δηλαδη ποσο καιρο θες για να μαθεις ενα αμαξι-οσο γρηγορο κι αν ειναι? (φυσικα η ερωτηση μου εναι λαθος, γιατι πλεον εισαι οικολογος...και απλα εχεις πολλους ιππους στην ακρη επειδη εχεις λεφτα και δεν ξερεις τι να κανεις...Τωρα ξετυλιγεται και το κουβαρι περι "συλλεκτων" κοκ...Πες μου ετσι!)

υπάρχει και μια άλλη οπτική...
ας πάρουμε το Yorgos για παράδειγμα.....

Εχει γαμήσει εκατοντάδες ζούδες και σιτζις.
Εσύ μόλις δεις μια σαν αυτές θα πλακωθείς να την ξεσκίσεις.
ο Γιόργκος πιθανώς να απολαύσει το τέιον γράφοντας στο μπουρδέλα και συ αμέσως θα του βγάλεις το όνομα του αγάμητου ξενέρωτου.

είπα ξανά Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

Ρε μάστορα, το τι οδηγάμε σε μάρανε?

Εσύ υποστηρίζεις αν έχω καταλάβει καλά από τα ποστ σου ότι έχεις ταλέντο στις ευθείες, δε σε πιάνει ΚΑΝΕΙΣ στις σφήνες, μαθαίνεις γρήγορα τα αυτοκίνητα, και κανείς δε σου βγαίνει ότι αμάξι και να έχει αν έχεις κι εσύ αξιόλογο τουτού.

Σωστά?

Τι παλεύεις τότε? Άμα εσύ τα έχεις καταφέρει όλα αυτά στα 20 σου, χωρίς να έχεις πατήσει χορτάρι σε πίστα, χωρίς να έχεις κάνει διαδρομές που μόνο για την ικανότητα που χρειάζεται για να τις κάνεις αξιοπρεπώς και την ομορφιά που σου παρέχουν είναι όνειρο για κάθε οδηγό (εκτός από σένα φυσικά που προτιμάς τη σκατίλα του ποταμιού), τι κάθεσαι κι ασχολείσαι μαζί μας?

Άντε εμείς σε λέμε μαλάκα. Σε νοιάζει? Στα παπάρια σου!

Όταν καταλάβεις ότι μαζί με την οδηγική ικανότητα έρχεται πακέτο η οδηγική υπευθυνότητα τότε θα καταλάβεις τι σου λένε εδώ οι γέροι που δεν τους σηκώνεται.

Οδηγική ικανότητα - οδηγική υπευθυνότητα = όχι χέρια κι αρχίδια αλλά μαλακία στον εγκέφαλο.

Εγώ είμαι νέος και μου σηκώνεται οπότε εμένα μη με λογαριάσεις καν.

poutano-maniac

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ θα γούσταρα τρελά ένα S3....
Δεν είμαι οδηγός αγώνων για να έχω Evo...

Πάντως θα γούσταρα πολύ στη ζωή μου να αποκτήσω και να μάθω να οδηγάω γρήγορα το παρακάτω όχημα....

Συνημμένα

• 1987_Alfa_Romeo-75_1.8i_Turbo_TCC_1987-01-400x300.jpg
    1987_Alfa_Romeo-75_1.8i_Turbo_TCC_1987-01-400x300.jpg
    25,6 KB · Εμφανίσεις: 16

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366