1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Το ίδιο και ο περσόνας, γιαυτό και θυμάται ακόμη και ακέφαλα κορμιά όταν τα ποστάρω.
είσαι ότι ΔΕΝ ήθελα να είμαι αλλά ΕΓΙΝΑ και μ αρέσει.
Το ίδιο και ο περσόνας, γιαυτό και θυμάται ακόμη και ακέφαλα κορμιά όταν τα ποστάρω.
μη μας κοροιδευει και κανας κοζαμ στα φαναρια
Χαιρετισματα παιδια
Ειστε αμπαλοι και γραφικοι ολοι σας
Καθιστε στα σπιτια σας και αναθρεψτε τα κουτσουβελα σας, ωστε να γινουν σοβαροι και ευυποληπτοι ανθρωποι σαν κι εσας, κι αφηστε εμας να κανουμε τα δικα σας... Ααααααλλη φαση ο ενας, αααααααλλη ο αλλος
Χαιρετω με την κατωθι αφιερωση...
νασαι καλα παιχτουρι. παντα υγιης να ταπεινωνεις ευχομαι
o τύπος εξελίσσεται σε καλύτερο πουλέν απο τον φίρδημίγδη.
Εγω ξερω οτι ο Ιαβερης πριν γινει "δασκαλος" τωρα που σιτεψε, εσπαγε κατι κιβωτια ταχυτητων
Και στους δρομους ηταν ιδιαιτερα ανησυχος....ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ!
Γι αυτο ειπα να μιλησουμε καλυτερα για Φετελ, που ειναι και εν ενεργεια...
Αλλα και παλι δεν με πιανετε. Νομιζετε τα δικα σας
Δηλαδη... οτι ο Φετελ κι ο Χαμιλτον πανε σιγα-σιγα στην δεξια λωριδα με ενα Φιεστακι (ή με τις Φερραρι που τους χαριζουν οι ομαδες τους), και ακουνε χαλαρα ραδιοφωνο. ΚΑΛΑ ΡΕ, ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙ ΝΕΥΡΟ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ? ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΣΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΟΔΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ?
Νεαρε ακουσε με λιγο...
1. Ειναι κριμα πραγματικα να παθεις κατι και ακομα περισσοτερο καποιοι αλλοι λογω της δικαιολογημενης για μενα ορεξης σου
για γρηγορη οδηγηση.
2. Οι δυνατοτητες για καθε αυτοκ. ειναι δεδομενες.
3. Συμφωνω οτι οι επαγγελματιες οδηγοι δεν πανε συμφωνα με τον ΚΟΚ. Αυτο εχει αποδειχτει.Ασε τις μαλακιες που λενε στις TV.
(Ο χαμιλτον νομιζω αλλωστε οτι στουκαρε με 300 μια φερραρι).
4. Προσωπικα εχω 1 997S και 1 audi s3(Και εχω αλλαξει αρκετα αυτοκ.)Δε λεω οτι δε τρεχω ποτε αλλα δε σημαινει οτι ειναι και σωστο.
Η κακια ωρα 1 φορα θα ερθει.ΟΠΟΤΕ....λιγο προσοχη δε θα σε βλαψει και ακομα περισσοτερο τους γυρω σου.Ασε τις ψευτομαγκιες ειδικα με αυτοκινητα που δε το εχουν.
Σου μιλαει καοιος που εχει κανει πολλες μαλακιες στο τιμονι αλλα ευτυχως δεν το πληρωσα ποτε σοβαρα.....Να σαι καλα και προσοχη!!!!!!!!
Νεαρε ακουσε με λιγο...
1. Ειναι κριμα πραγματικα να παθεις κατι και ακομα περισσοτερο καποιοι αλλοι λογω της δικαιολογημενης για μενα ορεξης σου
για γρηγορη οδηγηση.
2. Οι δυνατοτητες για καθε αυτοκ. ειναι δεδομενες.
3. Συμφωνω οτι οι επαγγελματιες οδηγοι δεν πανε συμφωνα με τον ΚΟΚ. Αυτο εχει αποδειχτει.Ασε τις μαλακιες που λενε στις TV.
(Ο χαμιλτον νομιζω αλλωστε οτι στουκαρε με 300 μια φερραρι).
4. Προσωπικα εχω 1 997S και 1 audi s3(Και εχω αλλαξει αρκετα αυτοκ.)Δε λεω οτι δε τρεχω ποτε αλλα δε σημαινει οτι ειναι και σωστο.
Η κακια ωρα 1 φορα θα ερθει.ΟΠΟΤΕ....λιγο προσοχη δε θα σε βλαψει και ακομα περισσοτερο τους γυρω σου.Ασε τις ψευτομαγκιες ειδικα με αυτοκινητα που δε το εχουν.
Σου μιλαει καοιος που εχει κανει πολλες μαλακιες στο τιμονι αλλα ευτυχως δεν το πληρωσα ποτε σοβαρα.....Να σαι καλα και προσοχη!!!!!!!!
συμφωνάμεκαι οποιος θελει ας προσπερασει,ας στριψει καλυτερα, ας κανει οτι νομιζει..
Για μενα μιλαω παντα
Για τα γεροντακια καλο και το quattro! Αλλα εχει ακομα δρομο μπροστα στην τετρακινηση απο Ιαπωνια μερια. Εκει μοκο τα φτωχα ξαδερφακια της bmw
πάρε και συ.....
Η πισωκίνηση φταίει που το έριξε στο γκρέμι η κουλομαρία.
Με επιβεβαιώνεις! Τα πισωκίνητα για τους οδηγούς. Τα λοιπά για τους λοιπούς!
Την έκανα.