Νέα

LANCER EVO vs STi vs S3

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kapartinakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 794
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποιο θα προτιμούσατε?

• mitsubishi lancer evo ix

Ψήφοι: 42 41,2%
  • subaru impreza sti

Ψήφοι: 17 16,7%
  • audi s3 tfsi

Ψήφοι: 43 42,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    102

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Χαιρετισματα παιδια
Ειστε αμπαλοι και γραφικοι ολοι σας
Καθιστε στα σπιτια σας και αναθρεψτε τα κουτσουβελα σας, ωστε να γινουν σοβαροι και ευυποληπτοι ανθρωποι σαν κι εσας, κι αφηστε εμας να κανουμε τα δικα σας... Ααααααλλη φαση ο ενας, αααααααλλη ο αλλος

Χαιρετω με την κατωθι αφιερωση...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Χαιρετισματα παιδια
Ειστε αμπαλοι και γραφικοι ολοι σας
Καθιστε στα σπιτια σας και αναθρεψτε τα κουτσουβελα σας, ωστε να γινουν σοβαροι και ευυποληπτοι ανθρωποι σαν κι εσας, κι αφηστε εμας να κανουμε τα δικα σας... Ααααααλλη φαση ο ενας, αααααααλλη ο αλλος

Χαιρετω με την κατωθι αφιερωση...

νασαι καλα παιχτουρι. παντα υγιης να ταπεινωνεις ευχομαι  :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
o τύπος εξελίσσεται σε καλύτερο πουλέν απο τον φίρδημίγδη.

εγω τον κανω γουστο. καθε ηλικια εχει τα δικα της χουγια, εγω φυσιολογικο τον βλεπω και οχι αφυσικο. βραζει το αιμα των νεωνε  :rockon:

tsiki-tsiki

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εγω ξερω οτι ο Ιαβερης πριν γινει "δασκαλος" τωρα που σιτεψε, εσπαγε κατι κιβωτια ταχυτητων
Και στους δρομους ηταν ιδιαιτερα ανησυχος....ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ!
Γι αυτο ειπα να μιλησουμε καλυτερα για Φετελ, που ειναι και εν ενεργεια...
Αλλα και παλι δεν με πιανετε. Νομιζετε τα δικα σας

Δηλαδη... οτι ο Φετελ κι ο Χαμιλτον πανε σιγα-σιγα στην δεξια λωριδα με ενα Φιεστακι (ή με τις Φερραρι που τους χαριζουν οι ομαδες τους), και ακουνε χαλαρα ραδιοφωνο. ΚΑΛΑ ΡΕ, ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙ ΝΕΥΡΟ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ? ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΣΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΟΔΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ?

Νεαρε ακουσε με λιγο...
1. Ειναι κριμα πραγματικα να παθεις κατι και ακομα περισσοτερο καποιοι αλλοι λογω της δικαιολογημενης για μενα ορεξης σου
για γρηγορη οδηγηση.
2. Οι δυνατοτητες για καθε αυτοκ. ειναι δεδομενες.
3. Συμφωνω οτι οι επαγγελματιες οδηγοι δεν πανε συμφωνα με τον ΚΟΚ. Αυτο εχει αποδειχτει.Ασε τις μαλακιες που λενε στις TV.
(Ο χαμιλτον νομιζω αλλωστε οτι στουκαρε με 300 μια φερραρι).
4. Προσωπικα εχω 1 997S και 1 audi s3(Και εχω αλλαξει αρκετα αυτοκ.)Δε λεω οτι δε τρεχω ποτε αλλα δε σημαινει οτι ειναι και σωστο.

Η κακια ωρα 1 φορα θα ερθει.ΟΠΟΤΕ....λιγο προσοχη δε θα σε βλαψει και ακομα περισσοτερο τους γυρω σου.Ασε τις ψευτομαγκιες ειδικα με αυτοκινητα που δε το εχουν.
Σου μιλαει καοιος που εχει κανει πολλες μαλακιες στο τιμονι αλλα ευτυχως δεν το πληρωσα ποτε σοβαρα.....Να σαι καλα και προσοχη!!!!!!!!

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Νεαρε ακουσε με λιγο...
1. Ειναι κριμα πραγματικα να παθεις κατι και ακομα περισσοτερο καποιοι αλλοι λογω της δικαιολογημενης για μενα ορεξης σου
για γρηγορη οδηγηση.
3. Συμφωνω οτι οι επαγγελματιες οδηγοι δεν πανε συμφωνα με τον ΚΟΚ. Αυτο εχει αποδειχτει.Ασε τις μαλακιες που λενε στις TV.
4. Προσωπικα εχω 1 997S και 1 audi s3(Και εχω αλλαξει αρκετα αυτοκ.)Δε λεω οτι δε τρεχω ποτε αλλα δε σημαινει οτι ειναι και σωστο.

Η κακια ωρα 1 φορα θα ερθει.ΟΠΟΤΕ....λιγο προσοχη δε θα σε βλαψει και ακομα περισσοτερο τους γυρω σου.Ασε τις ψευτομαγκιες ειδικα με αυτοκινητα που δε το εχουν.
Σου μιλαει καοιος που εχει κανει πολλες μαλακιες στο τιμονι αλλα ευτυχως δεν το πληρωσα ποτε σοβαρα.....Να σαι καλα και προσοχη!!!!!!!!

+1

tsiki-tsiki

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Νεαρε ακουσε με λιγο...
για γρηγορη οδηγηση.

Α Παρεπιπτοντως  λογω θεματος γιατι γι αυτο ξεκινησα να διαβαζω το s3 ειναι πανευκολο στην οδηγηση αλλα πολυ βαρετο.ΔΕ ξερω για τα υπολοιπα.1-2 φορες μονο οδηγησα 1 sti και μου αρεσε πολυ perissotero.

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Σαν πολλοι δεν μαζευτηκατε που θελετε να αλλαξετε μυαλα στον κοσμο ?

Οπως λεει το εκτορουι , το αιμα βραζει και ολα ειναι φυσιολογικα.. και η αυθαδεια σε αυτη την ηλικια , μεσα στο προγραμμα ειναι. Σιγα μην βαλουμε μυαλο σε κανεναν απο το μπουρδελοσαιτ

Καμια πληροφορια χρησιμη υπαρχει να διαβασουμε ?  

Υπαρχει κανεις που ΔΕΝ σιχαινεται οτιδηποτε κινειται σε 4 ροδες made in Japan ?  Επισης υπαρχει κανεις που γουσταρει το all around S3? Ειμαστε στην εποχη της εξιδεικευσης.. δεν μπορεις να εισαι τελειος σε ολα...

Εγω παντως προτιμω να βλεπω το αμαξι ως ενα υπερατου. οποιος εχει τα καλυτερα specs κερδιζει.. ταρζανιες ναι τις κανω αν βρω ισοτιμο παιχτη(που να γουσταρει το παιχνιδι), αλλα χωρις να ειναι αυτος ο σκοπος. ο σκοπος ειναι να ξερεις οτι μπορεις και οτι ειναι επιλογη σου η οχι, να στριψεις-γκαζαρεις-χωθεις κτλπ. Αφηνω τους αλλους να νιωθουν οτι ειναι καποιος αλλος την ωρα που οδηγουν.. εγω λεω να μαστε καλα να τα χαιρομαστε.. και οποιος θελει ας προσπερασει,ας στριψει καλυτερα, ας κανει οτι νομιζει..
Για μενα μιλαω παντα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και οποιος θελει ας προσπερασει,ας στριψει καλυτερα, ας κανει οτι νομιζει..
Για μενα μιλαω παντα
συμφωνάμε

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

mercedes-vs-bmw1.jpg

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οι παπαράτσι είχαν ένα περίεργο τετατετ με τον πινκ φλόυντ και μοιράστηκαν μαζί μας τις οδηγικές του ικανότητες.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

URL]]

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Η πισωκίνηση φταίει που το έριξε στο γκρέμι η κουλομαρία.

Με επιβεβαιώνεις! Τα πισωκίνητα για τους οδηγούς. Τα λοιπά για τους λοιπούς!  :grin:

Την έκανα.

Μη του τα λες ετσι αποτομα  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom