Μπροστά στη φεράρι μικρή η διαφορά κορόλα με μ3.
Οχι,φιλε
Μπορει να κανει 3πλασια λεφτα η Ferrari,αλλα αμα δεν ιδρωσεις λιγο , τη M3 δε μπορεις να την αντιμετωπισεις
Μιλαμε για μεγαλες ταχυτητες τωρα-οχι 150 και 170 χιλιομετρα
Μπροστά στη φεράρι μικρή η διαφορά κορόλα με μ3.
Οχι
Αλλα δεν μπορει να αφηνει τον οποιοδηποτε να του τα σκαει
Προφανως κανενας απο εσας δε γουσταρει πραγματικα τα αυτοκινητα γι αυτο δεν καταλαβαινετε τι σας λεω
Εμενα μου αρεσουν τα αυτοκινητα ως ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ,οχι σαν ομορφια
Η ομορφια ειναι στα εργα τεχνης και στις ταινιες. Οχι στα αμαξια
Αυτα εχουν κατασκευαστει για να τρεχουν
Τουλαχιστον τα γρηγορα
Ποια κριτηρια μου μου λετε τωρα?
Δεν το καταλαβαινετε οτι και αντικειμενικα, ειναι ΠΡΟΚΛΗΣΗ να εχεις μια slr και να σε περνανε τα Evo? Eιναι σαν να εισαι 1,95 και να τρως ταπες απο εναν που ειναι 1,60
Αν εσεις συμβιβαζεστε με αυτο,ΟΚ!
Κοίτα, προσωπικά γουστάρω να μπαίνω στο ring και να το σπάω και πλέον δεν το κάνω καν με δικό μου, αλλά νοικιασμένο με όλα τα αγωνιστικά καλούδια.
Στην Κηφισίας κλπ, την έκανα και εγώ παλιά την μαλακία να πηγαίνω τσίτες, τότε που το μυαλό μου ήταν όπου αλλού θες εκτός από την θέση του.
Σήμερα, όσο και να κοπανιέσαι και να γκαζάρεις κλπ, δεν θα σου δώσω σημασία, ότι και να οδηγείς.
Τώρα συγκρίνεις το μπάσκετ με αγώνες δρόμου?
Σε περιπτώσεις τύπου ξανθιά μπίμπο σε καρέρα που καταφέρνει να της σβήνει με αυτόματο κιβώτιο αναφέρομαι.
Οταν μιλας για το Ring, σε τι αναφερεσαι ειπαμε??
Οχι,φιλε
Μπορει να κανει 3πλασια λεφτα η Ferrari,αλλα αμα δεν ιδρωσεις λιγο , τη M3 δε μπορεις να την αντιμετωπισεις
Μιλαμε για μεγαλες ταχυτητες τωρα-οχι 150 και 170 χιλιομετρα
Πίστα, Nuerburgring, όχι το δαχτυλίδι προφανώς στην Αττική οδό.
Πίστα, Nuerburgring, όχι το δαχτυλίδι προφανώς στην Αττική οδό.
Ώχου δε θα συννενοηθούμε.
Καλά το μυρίστηκε το λαγωνικό η περσονιά.
Ρε άνθρωπε του Θεού, έχεις οδηγήσει ποτέ αυτοκίνητο που να πλησιάζει σε επιδόσεις φεραρικό?
Έχεις ιδέα πόσο πιο γρήγορο, στριφτερό, φρεναριστό και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο είναι μπροστά στην (για την κατηγορία της λατρευτή μου!) Μ3?
Μην μπερδεύουμε τα λάχανα.
Άλλη κατηγορία το ένα, άλλη το άλλο.
Πας συχνα εκει?![]()
Εσυ εχεις???
Κι επειδη εδω γενικα κυκλοφορει πολυ παραμυθι....
Ας μας πειτε ολοι εσεις που ξερετε απο Φερραρι και απο slr,τι σκατα οδηγατε?
Εγω ειπα,εχω ενα Fiesta 1,6
Πειτε μου κι εσεις ρε μαγκες...Ετσι για να μου λυθει η απορια
Φερραρι εχετε ολοι σας? Γιατι θα αρχισω να απορω ποτε τελειωσε η οικονομικη κριση!!!!
Γιατι θα αρχισω να απορω ποτε τελειωσε η οικονομικη κριση!!!!
Κατά κανόνα, όσο συχνά πάω και στο Oase.
Μέσο όρο...πες μία ίσως και δύο φορές το μήνα.
Βέβαια, για το θέμα των τελικών και μόνο (όχι ελιγμούς και στροφιλίκια), στην Γερμανία ξεκαυλώνεις και στον αυτοκινητόδρομο, μιας και δεν έχει όρια.
Αλλά σαν το Ring, δεν είναι.
Άσε που το Ring, έχει και ευεργετικά αποτελέσματα.
Όταν δεις τι χρόνους καταφέρνεις συγκριτικά με πραγματικούς χεράδες, συνειδητοποιείς ότι τελικά...είσαι αρχίδια οδηγός και όχι οδηγός με αρχίδια.
Πέρα δώθε και για διάφορους λόγους.Καλα,προφανως
Εσυ τελικα Γερμανια μενεις???
Και κατι αλλο...Ποσα λεφτα πρεπει να δωσω για να νοικιασω καμια μ5 και να την ξεκωλιασω?
Παντα ειχα αυτη την απορια...![]()
Πέρα δώθε και για διάφορους λόγους.
Δεν ξέρω για M5, αλλά με κάτι παραπάνω από χιλιάρικο, παίζεις μισή μέρα στο Ring με ένα 911 GT3 Clubsport.
μιση μερα?
φτηνα.
Πέρα δώθε και για διάφορους λόγους.
Δεν ξέρω για M5, αλλά με κάτι παραπάνω από χιλιάρικο, παίζεις μισή μέρα στο Ring με ένα 911 GT3 Clubsport.