Νέα

LANCER EVO vs STi vs S3

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kapartinakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 794
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιο θα προτιμούσατε?

• mitsubishi lancer evo ix

Ψήφοι: 42 41,2%
  • subaru impreza sti

Ψήφοι: 17 16,7%
  • audi s3 tfsi

Ψήφοι: 43 42,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    102

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ρε αγάπη μου είπες ότι για την άουντι το quattro σημαίνει ΜΟΝΟ τετρακίνηση για τα αυτοκίνητά της.
η αουντι είχε ολόκληρο πρότζεκτ, το αποτέλεσμα το εμφάνισε ως αυτοκίνητο με την ΕΠΙΣΗΜΗ ονομασία AUDI QUATTRO και συ τώρα μας λες ότι δε σημαίνει τίποτα άλλο παρά μόνο την τετρακίνηση.
ΟΚ σου χαλάω χατήρι;
με μάλωσε κι ο έκτορας τώρα και δε μπορώ να σε αρχίσω στα γερμανικά.  :grin:

Φυσικά και σημαίνει μόνο αυτό, και μην αρχίζεις τις κωλοτούμπες τώρα.

Το γράφει και στο link που μου έδωσες ο ίδιος.

"The word quattro is derived from the Italian word for "four". The name has also been used by Audi to refer to the quattro four-wheel drive system, or any four-wheel drive version of an Audi model. To avoid confusion, the original Quattro model is also commonly referred to as the Ur-Quattro - the "Ur-" (German for "primordial" or "ancestral") is an augmentative prefix, in this case meaning "original", and is also applied to the first generation Audi S4 and Audi S6 models, as in "Ur-S4" and "Ur-S6".

The Audi Quattro was the first rally car to take advantage of the then-recently changed rules which allowed the use of four-wheel drive in competition racing. It won competition after competition for the next two years.[1] To commemorate the success of the original vehicle, [size=12pt]all subsequent Audis with their trademark quattro four wheel drive system were badged "quattro" with a lower case "q"[/size]. The original car with the upper case "Q" in the Quattro name is a collector's piece.

quattro σημαίνει 4-κίνηση και τίποτα άλλο.

PS: Πριν και μετά τα πορσικά είχα/έχω audi.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
ρε φιλαράκο εγώ έχω 600 χιλιάρικα και θέλω να πάρω ένα SLR να το βάλω στο σαλόνι μου.
τι ζόρι τραβάς;
λες αμα τους τα σκάσω να μου πούνε δε στο δίνω γιατί αυτοι που θα το πάρουν πρέπει να πηγαίνουν μαλλιοκούβαρα κόντρα με το γκολφ τριτούρμπο του λάκη;

κατά τα λοιπά δεν είσαι κομπλεξικός........

Αν ετσι οριζεται ο κομπλεξισμος, τοτε ειμαι
Τι να κανουμε
Εμενα μου τη σπαει να εχει ο αλλος ενα υπεραυτοκινητο, οταν του ειναι ΑΧΡΗΣΤΟ
Γιατι ειναι σπαταλη πορων της κοινωνιας. Οπως ειναι σπαταλη το να παρεις ενα καρβελι ψωμι και να το πεταξεις στα σκουπιδια, τη στιγμη που αλλοι πεινανε
Οπως ειναι σπαταλη να εχεις ενα σπιτι 8000 τετραγωνικα.
Κι εμενα αυτα με τρελαινουν. Γενικα,με τρελαινει η αναξιοκρατια και η υπερβολη απο την πλευρα των λεφταδων

Ακου και κατι αλλο...Αμα θες να δωσεις 600 χιλιαρικα μονο και μονο για μοστρα, τοτε εισαι ΕΣΥ κομπλεξικος και μικροτσουτσουνος. Εγω δεν αγοραζω ενα ΟΧΗΜΑ για να γαμησω. Το αγοραζω για να εκμεταλλευτω τις δυνατοτητες του. Ουτε γενικα αγοραζω το οποιοδηποτε υλικο αγαθο για να γαμησω. Αμα μια γκομενα δε με θελει ουτως ή αλλως, δεν τη θελω κι εγω. Τα λεφτα δε μπαινουν καν στην εξισωση

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Τι να κανουμε
Γιατι ειναι σπαταλη πορων της κοινωνιας. Οπως ειναι σπαταλη το να παρεις ενα καρβελι ψωμι και να το πεταξεις στα σκουπιδια, τη στιγμη που αλλοι πεινανε
Κι εμενα αυτα με τρελαινουν. Γενικα,με τρελαινει η αναξιοκρατια και η υπερβολη απο την πλευρα των λεφταδων

Ακου και κατι αλλο...Αμα θες να δωσεις 600 χιλιαρικα μονο και μονο για μοστρα, τοτε εισαι ΕΣΥ κομπλεξικος και μικροτσουτσουνος. Εγω δεν αγοραζω ενα ΟΧΗΜΑ για να γαμησω. Το αγοραζω για να εκμεταλλευτω τις δυνατοτητες του. Ουτε γενικα αγοραζω το οποιοδηποτε υλικο αγαθο για να γαμησω. Αμα μια γκομενα δε με θελει ουτως ή αλλως, δεν τη θελω κι εγω. Τα λεφτα δε μπαινουν καν στην εξισωση

Ρε συ...γιατί σώνει και καλά κάποιος πρέπει να χαλάει τα φράγκα του με τα δικά σου κριτήρια?

Ο άλλος μπορεί να θέλει την McLaren για να την βλέπει μόνο, τι σε νοιάζει εσένα?

Από που και ως που ορίζεται ότι είναι μαλάκας ή ότι θέλει το τουτού για να βγάλει γκόμενα και όλα τα άλλα που λες εάν δεν την πάει στην τσίτα στην κηφισίας για να κάνει κόντρα μαζί σου?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Τι να κανουμε

δηλαδη ο οδηγος της μακλαρεν των 600 πρεπει να μην πεφτει κατω απο τα 250 χλμ/ω...
αλλιως ειναι μικροτσουτσουνος...καταλαβαμε...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τι να κανουμε

όταν γαμάς γκόμενα και φοράει τόνι σους, δερμάτινα αξεσουάρ και στρνγκ δαντελένια είναι κι αυτή κομπλεξικιά και της λες να τα βγάλει;

ρε τι πάθαμε γαμώ το αουντι κουάτρο γαμώ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
γιώργο μια ερώτηση.
πόσο δύσκολο είναι για έναν άνθρωπο να καταλάβει ότι υπάρχουν άνθρωποι που όπως γι αυτόν τα 30 χιλιάρικα είναι ένα ποσό να πάορυν αυτοκίνητο έτσι και γι αυτούς το αντίστοιχο είναι 600;

είναι τόσο δύσκολη η αναγωγή του όποιος έχει εισόδημα 100 μύρια το χρόνο μπορεί να πάρει χαλαρά ένα αυτοκίνητο 600 χιλιάρια;

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
δηλαδη ο οδηγος της μακλαρεν των 600 πρεπει να μην πεφτει κατω απο τα 250 χλμ/ω...
αλλιως ειναι μικροτσουτσουνος...καταλαβαμε...

Οχι
Αλλα δεν μπορει να αφηνει τον οποιοδηποτε να του τα σκαει
Προφανως κανενας απο εσας δε γουσταρει πραγματικα τα αυτοκινητα γι αυτο δεν καταλαβαινετε τι σας λεω
Εμενα μου αρεσουν τα αυτοκινητα ως ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ,οχι σαν ομορφια
Η ομορφια ειναι στα εργα τεχνης και στις ταινιες. Οχι στα αμαξια
Αυτα εχουν κατασκευαστει για να τρεχουν
Τουλαχιστον τα γρηγορα

Ποια κριτηρια μου μου λετε τωρα?
Δεν το καταλαβαινετε οτι και αντικειμενικα, ειναι ΠΡΟΚΛΗΣΗ να εχεις μια slr και να σε περνανε τα Evo? Eιναι σαν να εισαι 1,95 και να τρως ταπες απο εναν που ειναι 1,60
Αν εσεις συμβιβαζεστε με αυτο,ΟΚ!

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Ο τύπος μισό μιλιγκράμ δίκιο το έχει.

Αλλά από κει και πέρα κόμπλεξ βγάζει συμφωνώ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Οχι
Προφανως κανενας απο εσας δε γουσταρει πραγματικα τα αυτοκινητα γι αυτο δεν καταλαβαινετε τι σας λεω
Τουλαχιστον τα γρηγορα

Δεν το καταλαβαινετε οτι και αντικειμενικα, ειναι ΠΡΟΚΛΗΣΗ να εχεις μια slr και να σε περνανε τα Evo? Eιναι σαν να εισαι 1,95 και να τρως ταπες απο εναν που ειναι 1,60
Αν εσεις συμβιβαζεστε με αυτο,ΟΚ!

πάμε για να κλεισουμε.
γι αυτόν που έχει slr to evo στο δρόμο απλά δεν υπάρχει. ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΑΤΟ.
το κατάλαβες;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ο τύπος μισό μιλιγκράμ δίκιο το έχει.

Αλλά από κει και πέρα κόμπλεξ βγάζει συμφωνώ.

ελα ρε.....
υπάρχουν στην ευρώπη συλλέκτες με 100 αυτοκίνητα με μέση αξία 150 χιλιάρια το κομμάτι.
τα βγάζουν για να ξεκαπνίσουν και τα βάζουν πάλι πίσω.
τι σημαίνει αυτό ότι είναι μικροτσούτσουνοι;

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Εγω δεν παω να παρω ενα μαχητικο αεροσκαφος,οσα λεφτα κι αν εχω
Επειδη δεν μπορω να το οδηγησω
Και δεν μου ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ κιολας
Αυτο εσεις το καταλαβαινετε?
Ή νομιζετε οτι αμα εχεις λεφτα,πρεπει να τα χαλας σε ο,τι μαλακεια σου κατεβει στο μυαλο???
Εγω θελω να θεωρω τον εαυτο μου πιο υπευθυνο ανθρωπο, κι οχι "μεγαλο παιδι",που απλα ψωνιζει ο,τι του κατεβει γιατι δεν εχει αλλα παιχιδια στο σπιτι

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
ελα ρε.....
υπάρχουν στην ευρώπη συλλέκτες με 100 αυτοκίνητα με μέση αξία 150 χιλιάρια το κομμάτι.

Οχι, οτι ειναι ηλιθιοι
Δε μιλαω να εισαι συλλεκτης αντικων
Μιλαω να εισαι συλλεκτης slr
Τοτε,ναι, εισαι ηλιθιος. Γιατι μπερδευεις τα παιχνιδια με τα αμαξια,που ΔΕΝ ειναι για να παιζουν μικρα ανωριμα παιδια

Και ναι, το EVO υπαρχει αμα εσυ εχεις την slr και απλα δεν ΜΠΟΡΕΙΣ να τρεξεις
Ακομα και το πατινι υπαρχει

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγω δεν παω να παρω ενα μαχητικο αεροσκαφος,οσα λεφτα κι αν εχω
Επειδη δεν μπορω να το οδηγησω
Και δεν μου ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ κιολας
Αυτο εσεις το καταλαβαινετε?
Ή νομιζετε οτι αμα εχεις λεφτα,πρεπει να τα χαλας σε ο,τι μαλακεια σου κατεβει στο μυαλο???
Εγω θελω να θεωρω τον εαυτο μου πιο υπευθυνο ανθρωπο, κι οχι "μεγαλο παιδι",που απλα ψωνιζει ο,τι του κατεβει γιατι δεν εχει αλλα παιχιδια στο σπιτι

ρε φιλαράκο στο είπα αλλά δεν το κατάλαβες.

υπάρχουν εδώ μέσα παλλικάρια που βγάζουν 1500 ευρώ το μήνα και τα 1000 τα τρώνε στις πουτάνες.

τι ζόρι τραβάς εσύ;
έτσι υπάρχουν και τύποι που βγάζουν 1,5 μύριο ευρώ το μήνα και τα τρώνε σε αυτοκίνητα.
τόσο απλό είναι. ούτε κομπλεξικο ούτε τίποτα.
περί ορέξεως κολοκυθόσπορος.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Οχι, οτι ειναι ηλιθιοι
Δε μιλαω να εισαι συλλεκτης αντικων
Μιλαω να εισαι συλλεκτης slr
Τοτε,ναι, εισαι ηλιθιος. Γιατι μπερδευεις τα παιχνιδια με τα αμαξια,που ΔΕΝ ειναι για να παιζουν μικρα ανωριμα παιδια

ρε είσαι γκασμάς; το slr δεν είναι συλλεκτικό; ξέρεις πόσα κομμάτια κυκλοφόρησαν;

ρε τι ακούω.
εφυγα μάγκες δε θα συνεννοηθούμε.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Οχι
Τουλαχιστον τα γρηγορα

Δεν το καταλαβαινετε οτι και αντικειμενικα, ειναι ΠΡΟΚΛΗΣΗ να εχεις μια slr και να σε περνανε τα Evo?
αυτο που δεν καταλαβαινεις(πιθανοτατα επειδη δεν εχεις οδηγησει αμαξι καγκουρομαγνητη)
ειναι οτι ο τυπος με την καλιφορνια καθε φορα που θα βγαινει απο το γκαραζ του,
θα χει πιθανοτατα καμια 10αρια φτιγμενα κορολα να του παιζουν τα λεντ φωτακια τους και να του χωνονται
για κοντρες του χιλιομετρου...ο τυπος με την καλιφορνια δε δινει δεκαρα για το αμαξι του 10αρικου...
δεν εχει να αποδειξει στον οδηγο του τιποτα...και οι δυο ξερουν τη χαωδη διαφορα που χωριζει τον κουβα με τις 4 ροδες που κοστιζει 15 χιλιαρικα απο το μηχανολογικο θαυμα της ιταλικης βιομηχανιας...
απλα ο οδηγος του κουβα θελει να καβλωσει φτανωντας πρωτος στο επομενο φαναρι σκεφτομενος την κλασσικη ρηση του αιωνιου λουζερ
"τα μουνια και τα μοτερια βρισκονται σε λαθος χερια"....

κλαψ-λυγμ...truth happens..

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
ρε φιλαράκο στο είπα αλλά δεν το κατάλαβες.

υπάρχουν εδώ μέσα παλλικάρια που βγάζουν 1500 ευρώ το μήνα και τα 1000 τα τρώνε στις πουτάνες.

τι ζόρι τραβάς εσύ;
έτσι υπάρχουν και τύποι που βγάζουν 1,5 μύριο ευρώ το μήνα και τα τρώνε σε αυτοκίνητα.
τόσο απλό είναι. ούτε κομπλεξικο ούτε τίποτα.
περί ορέξεως κολοκυθόσπορος.

Ελα μωρε τωρα,τι συλλεκτικο ειναι????
Υπρχουν αμαξια που ειναι 10 κομματια στον κοσμο!
Ελεος πια...

Και κατι αλλο:Στις πουτανες ας φας και 1 εκατομμυριο το μηνα
Εχουν αξια για ολους τους στρειτ

Τα αμαξια δεν εχουν αξια για ολους
Ας πουμε, η Τζουλια αν αντι για τη ροζ πορσε ειχε ενα φιατ 500, το ΙΔΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ
Αρα επιστρεφουμε στο θεμα της μοστρας και της υπερβολης

Τελοσπαντων, για να το ληξω κι εγω απο την πλευρα μου, οποιος γουσταρει να το παιζει γρηγορος παει σε αγωνες
Ουτε slr,ουτε enzo ,ουτε fiesta

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
ελα ρε.....

Όχι.

Συλλέκτες είναι και καλά κάνουν.

Σε περιπτώσεις τύπου ξανθιά μπίμπο σε καρέρα που καταφέρνει να της σβήνει με αυτόματο κιβώτιο αναφέρομαι.

Εκεί κι εμένα με πιάνει νευρικό γέλιο και σκέφτομαι "τι τσιμπουκια να κάνεις άραγε εσυ!".

Μέχρι εκεί.

Από εκεί και πέρα ενίσταμαι μόνο σε παντελώς λάθος χρήσεις αυτοκινήτου. Φίλος μου είχε κάυλες με ΓΓΓΓΓΓΡΡΡΡΡΡΡανγκλερ, το πήρε πριν 3 χρόνια, έχει πάει σε τζιποδιαδρομές 2 φορές, κλαίει μονίμως τα λεφτά που του τρώει για βενζίνη ο 2.4 κινητήρας μέσα στην πόλη, και ζητιανεύει το γιάρις της μάνας για να πηγαινοέρθει στη δουλειά του και το γράνγκλερ το τρώει η σκόνη.

Ε αυτόν δεν μπορώ να μην τον πω μαλάκα και να μην τον καζουριάσω.

Αλλά κουμάντο στις καύλες του δε θα κάνω και πάλι.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
αυτο που δεν καταλαβαινεις(πιθανοτατα επειδη δεν εχεις οδηγησει αμαξι καγκουρομαγνητη)
ειναι οτι ο τυπος με την καλιφορνια καθε φορα που θα βγαινει απο το γκαραζ του,
θα χει πιθανοτατα καμια 10αρια φτιγμενα κορολα να του παιζουν τα λεντ φωτακια τους και να του χωνονται
για κοντρες του χιλιομετρου...ο τυπος με την καλιφορνια δε δινει δεκαρα για το αμαξι του 10αρικου...
δεν εχει να αποδειξει στον οδηγο του τιποτα...και οι δυο ξερουν τη χαωδη διαφορα που χωριζει τον κουβα με τις 4 ροδες που κοστιζει 15 χιλιαρικα απο το μηχανολογικο θαυμα της ιταλικης βιομηχανιας...
απλα ο οδηγος του κουβα θελει να καβλωσει φτανωντας πρωτος στο επομενο φαναρι σκεφτωμενος την κλασσικη ρηση του αιωνιου λουζερ
"τα μουνια και τα μοτερια βρισκονται σε λαθος χερια"....

κλαψ-λυγμ...truth happens..

Eγω προφανως και δεν ειπα να κυνηγας τα Corolla

Αλλα η M3 δεν ειναι Κορολλα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom