ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
....ένα τετρακούνα φιατ κουπέ με 2.4 λτ 450 άλογα....... και
ααχαχαχχαχα το καμαρι του καγκουρα τερονου απο μπαρι ή καζερτα
....ένα τετρακούνα φιατ κουπέ με 2.4 λτ 450 άλογα....... και
Που να χρειαστεί να στρίψεις κιόλας!
Τοτε θα τον ψαχνεις
Αλλα ελα που ο αλλος δεν καθεται να παιξει τη ροδα του κορωνα-γραμματα...οταν κανει 300 χιλιαρικα
Και ελα που ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ εχουν τσιπα εκει εξω
Εγω κοντραρω slk με το φιεστακι μου, το Sport, και ουτε ενας καραγκιοζης με τους 40 ιππους παραπανω δεν με εχει περασει ΠΟΤΕ
ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ
Πες μου τωρα εσυ,πώς το εξηγεις αυτο? Μηπως επειδη το δικο μου κανει 14 χιλιαρικα και του αλλουνου 50?
Απαντηση:Ναι
Παντως εγω θα ντρεπομουνα στη θεση του (αμα πηγαινα να το παιξω γρηγορος στην αρχη, και μετα απο λιγο σφυραγα αδιαφορα που ενας μαλακας με ενα Φιεστα με πηδηξε)
δεν είναι δικό μου ρε.ααχαχαχχαχα το καμαρι του καγκουρα τερονου απο μπαρι ή καζερτα
εγκζάκτλυ.Άλλος δεν έχει όρεξη να ασχοληθεί, άλλος δεν έχει χέρια, άλλος φοβάται τη ζωή του, άλλος φοβάται το τουτού του.
Στα χιλιόμετρα που συζητάς δεν παίζεις τη ρόδα σου κορώνα γράμματα. Τη ζωή σου παίζεις.
ορίστε;
ασχολήσου καλύτερα με τα πόρσε γιωργάκη...
quattro GmbH is a wholly owned private subsidiary of the German automobile manufacturer AUDI AG, part of the Volkswagen Group.
......
και καλά φρενάρει και καλά στρίβει και για την τιμή της [size=14pt](σε σχέση με τον ανταγωνισμό)[/size] μια χαρά είναι
Τοτε θα τον ψαχνεις
Αλλα ελα που ο αλλος δεν καθεται να παιξει τη ροδα του κορωνα-γραμματα...οταν κανει 300 χιλιαρικα
Και ελα που ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ εχουν τσιπα εκει εξω
Εγω κοντραρω slk με το φιεστακι μου, το Sport, και ουτε ενας καραγκιοζης με τους 40 ιππους παραπανω δεν με εχει περασει ΠΟΤΕ
ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ
Πες μου τωρα εσυ,πώς το εξηγεις αυτο? Μηπως επειδη το δικο μου κανει 14 χιλιαρικα και του αλλουνου 50?
Απαντηση:Ναι
Παντως εγω θα ντρεπομουνα στη θεση του (αμα πηγαινα να το παιξω γρηγορος στην αρχη, και μετα απο λιγο σφυραγα αδιαφορα που ενας μαλακας με ενα Φιεστα με πηδηξε)
εγκζάκτλυ.
πάνω απο τα 160 ΔΕ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΧΑΜΕΡ
Α ρε ξερόλα....
Επειδή υπάρχει quattro GmbH, απέδειξες κάτι τώρα?
Το επίθετο quattro στα Audi μπαίνει μόνο όταν έχουν τετρακίνηση και για κανένα άλλον απολύτως λόγο.
μπορεί να το καταλάβουν οι συγγενείς του......τυπε ειναι κοινωνικο το ζητημα και η απαντηση. τοπε ομορφα ο ζορζ, αστο δε θα το καταλαβεις λεμε
δεν είναι δικό μου ρε.
ερχεταιΡε πιπιρίδη....
Το quattro στα μοντέλα της Audi, μπαίνει μόνο και μόνο για την 4-κινηση λέμε.
Το καταλαβαίνεις αυτό Ναι ή ου?
Ρε πιπιρίδη....
Το quattro στα μοντέλα της Audi, μπαίνει μόνο και μόνο για την 4-κινηση λέμε.
Το καταλαβαίνεις αυτό Ναι ή ου?
Ναι οκ, δεν αλλάζει το γεγονός, φτερωτή ίσα με τον μύλο στα αηδονάκια είχε, γιαυτό και το Lag.
Το quattro σημαίνει απλά 4κίνηση στην Audi, τίποτα άλλο. [size=14pt]Δεν είναι όμως τα AMG, Μ κλπ των άλλων[/size].
τυπε ειναι κοινωνικο το ζητημα και η απαντηση. τοπε ομορφα ο ζορζ, αστο δε θα το καταλαβεις λεμε
Προφανως και καταλαβαινω τι λες, εσυ δεν καταλαβες τη λογικη μου
Εμενα δε με νοιαζει αν ο αλλος εχει φραγκα, ουτε κομπλεξικος ειμαι
Εγω δε ζηλευω εναν που εχει Φερραρι. (δηλ δεν τον ζηλευω με την κακη εννοια)
Αμα ειναι μαγκας για να την πηγαινει, μπραβο του
Αλλα αμα ειναι ενα πουστρακι που μαρσαρει στα φαναρια, και μετα το παιζει "σοβαρος", τοτε ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ
Και θελω να τον λιωσω σαν κουραδα
Με ο,τι αμαξι κι αν εχω
Γιατι τα γαμημενα ειναι για να τρεχουν, οχι για μοστρα γαμω την παναγια σας
Κι αν εχεις 500 αλογα, και καθεσαι να στα σκαει ενα Evo ή ενα Ουνο, τοτε πρεπει απο την αλλη μερα να πηγαινεις με μετρο , αν δεν εισαι εντελως καραγκιοζης
Οποιος ειναι πλουσιος, και χεζεται να τρεξει, ας παρει κανα Χαμερ,ή κανεναν αλλο κουβα, κι ας πηγαινει στη μεσσαια λωριδα με 80. (Εφοσον θελει σωνει και καλα να ριξει 100 χιλιαρικα σε λαμαρινες)
Αλλα Φερραρι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ!
Εσυ τωρα καταλαβες τι λεω,ή το μυαλο σου ειναι αργοστροφο σαν το Χαμερ, και δεν τα πιανεις αμεσως?
Πάμε άλλη μία φορά γιατί είσαι ξεροκέφαλος όσο δεν πάει άλλο.
Ποια η ΜΟΝΑΔΙΚΗ διαφορά του A4 1.8 με το A4 1.8 quattro?
Σχετικά με αυτό που έβαλες, είδες και αυτό που έγραψα για το UR.
Το ίδιο τουτού τότε, έβγαινε και μπροστοκούνα, και φυσικά δεν έφερε τον όρο quattro.
Έβγαινε και 4κίνητο, χωρίς τον 2.2 τούρμπο κινητήρα, και είχε το επίθετο quattro, γιατί άραγε...
Άσε που δεν υπήρχε καν η quattro GmbH όταν πρωτοβγήκε το συγκεκριμένο τουτού.
Άσε τα Γερμανικά γι'αυτούς που τα κατέχουν καλύτερα και ασχολήσου με τα φιατάκια.