Ρε μαλάκες έχετε γράψει ολόκληρη εγκυκλοπαίδεια εδώ μέσα και χρειάζομαι λεξικό να σας διαβάσω.
Τεσπα επειδή δεν είναι και το φόρτε μου για μένα το πιο βολικό αυτοκίνητο όταν ήμανε πιτσιρικάς ήταν αυτό που είχε τότε ο πατέρας μου:
Κι αυτό γατί είχε κάτι εκπληκτικά χρηστικό για μένα τότε.
Το κάθισμα του συνοδηγού έπεφτε αμέσως μ'ένα λεβιεδάκι ;) χωρίς να χρειάζεται να γυρίζω σα μαλάκας ροδέλα για κανα πεντάλεπτο..
χαχαχαχαχαχαχαχαχααχ
Τελικα αυτο που ειναι σημερα ο καθενας μας,καπου εχει τις ριζες του....
Αντρε Σιτροεν
Ισως απο τους μεγαλυτερους και πιο αντισυμβατικους κατασκευαστες αυτοκινητων....
Ποτε δεν πηγε απο την πολιτικαλι κορεκτ οδο,παντα με εφευρεσεις,παντα με επανασταστικες
λυσεις και ιδεες....
Τι οι αναρτησεις του,το ευρηματικα σχεδιασμενο σαλονι,με τα περιστρεφομενα στροφομετρα
και ταχυμετρα (ετσι δεν ειναι;;;)...Τελειως διαφορετικη αντιμετωπιση και υλοποιηση της εννοιας ης αυτοκινησης...
Εχω παρακολουθησει Ακροπολις του 90 με ενα Ντεσεβω με ενα φιλαρακο,τρεις μερες
στα βουνα,σκηνακια και υπνο μεσα στις ειδικες κι ετσ'....Περναγε απο παντου,απο
ολα τα κατσαβραχα,απο τα ποταμακια και τις κροκαλες...Εεε νταξει,στα ανηφορια
θελαμε λιιιιγο ζπρωξιμο,αλλα τελικα ανεβαινε χωρις πολλα δραματα...
Ειχε και καλα φρενα το ρημαδι,ηταν και παναλαφρο....
Αφου τους ειδαμε ολους τους αγωνιζομενους στο Στειρι (ειδικη τοτε..) βγαινουμε και φευγουμε
αερα πατερα ( !!!! ) να παμε Ιτεα για την βραδυνη ανασυγκροτηση και μπανακι για μας
να φυγουνε οι σκονες απο το σωμα..Ξερετε (οποιοι τα εχουν κανει..)
παραλια Ιτεας,ξενοδοχειο Καλαφατης,μηχανικοι,κους κους χαζεμα μετά λατρειας τους εργοστασιακους
να δουμε κανα δικο μας βασανισμενο που πασχιζε να τερματισει.....Την επομενη μπαιναμε στο
"κυριως" Ακροπολις,στον καθ'αυτο αγωνα,Βωξιτες Καρρουτες,Πεντεορια κτλ κτλ κτλ..
Φτανουμε Αραχοβα λοιπον και "πλακωνομαστε" στο κατηφορι για Ιτεα,τάπα ο ντεσεβουρας
Τοτε συνδυασα το ντεσεβο με μοτοσυκλετα....
Στις δεξιες στροφες που στριβαμε αερα (οσο πηγαινε δηλαδη...) εβλεπα τον φιλο μου
που οδηγουσε,μισο μετρο στο αερα πανω απο μενα,και εγω να ξυνω αυτι στην ασφαλτο!!!!!!
Το αντιθετο στις αριστερες.....Εγερνε ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ το γαμηδι με τις μαλακες
αναρτησεις του ΑΛΛΑ δεν κουναγε απο εκει που το εβαζες να παει....Απλα ειχες
επιαγκωνιδες και προσεχες τα αυτια σου