Νέα

LANCER EVO vs STi vs S3

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kapartinakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 794
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιο θα προτιμούσατε?

• mitsubishi lancer evo ix

Ψήφοι: 42 41,2%
  • subaru impreza sti

Ψήφοι: 17 16,7%
  • audi s3 tfsi

Ψήφοι: 43 42,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    102

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
η μαλακία δεν ήτο κληρονομική.
επίκτητη ήτο.

Η αγορα αυτοκινητων μπορει να ειναι 100% χασουρα-οικονομικη- αλλα προσωπικα δεν μπορω να σκεφτω και καποιον αλλο λογο να εχεις 5 φραγκα στη ζωη σου... Τι να παρεις,σπιτια και να τα νοικιαζεις? Ή καφετεριες και να πεφετις εξω σαν το Ρεμο? :2funny: Ο,τι περισσευει απευθειας στις ροδες, και μετα απο 5 χρονια, -75% της τιμης, αλλα τι να γινει.Ετσι ειναι η ζωη!
Οποτε ο ορος "μαλακεια" ισως ειναι σχετικος
Ασε που υπαρχουν και οι πουτανες,οπου εχεις -100% της τιμης,σε 5 λεπτα-ενιοτε και σε 5 δευτερολεπτα!! Αρα,μη σου πω οτι τα αμαξια ειναι ΕΠΕΝΔΥΣΗ τελικα!

Τελικα,υπαρχει κανενας απο σας που να ειναι μηχανικος,ή γενικα επαγγελματιας της δουλειας, ή ολοι εισαστε χομπιστες? Γενικη ερωτηση-εγκυκλοπαιδικη

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
γάματα...

μου κλεισαν και τα μπαστάρδια τη Λαυρίου εκεί που έχω λιώσει μοτέρια και μοτέρια.

ο χειροτερος δρομος γιαυτη τη δουλεια. εχω πεσει στα φρενα απο 280αρες 2-3 φορες και δε ξαναπατησα. πολλοι παραδρομοι και πολλα φορτηγακια/σαραβαλακια βγαινουν αερα στον κεντρικο.

SUBARAKIAS

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
έβαζα το συνοδηγό να γέρνει έξω απ το παράθυρο.

Έχεις δει Ουνάκι με 16ρι μπλοκ και μπουκάλια .... δεν πειράζει που δεν έστριβε ή φρέναρε .... δεν πειράζει που δεν πάταγε ποτέ κάτω .... δεν πειράζει που ήταν 1 έξω και 10 μέσα γιατί όποτε κατέβαινες απλά έσταζες κ@υλ@ και αδρεναλίνη ...

UNO8.jpg

UNO2.jpg

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ο χειροτερος δρομος γιαυτη τη δουλεια. εχω πεσει στα φρενα απο 280αρες 2-3 φορες και δε ξαναπατησα. πολλοι παραδρομοι και πολλα φορτηγακια/σαραβαλακια βγαινουν αερα στον κεντρικο.
++πολλα φαναρια και τροχαια

Επισκέπτης
ξανάεχυσα....

όπως τότε που προσπερνούσα με το ούνο με 220+ τον τυπά στην παραλιακή προς λαιμό με την μποξτερ ες.
η γκόμενα στο επομενο φανάρι κοιτούσε και κάτι ρώταγε. αλλά αυτός εκανε πως δεν έβλεπε. μετά πήγαινε με 50.......
αααααααααααααχχαχαχαχααχχαχαχαχαχα
από τότε έχω μείνει με την απορία τη παπαριά είπε μετά στο μουνί που καθόταν δίπλα του.
ααααααααααααααααχχαχααχαχαχαχαχαχαχα

Δε γαμείς στάλα, έτσι?? :2funny:

kostasvts

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
34
Πόντοι
6
Έχεις δει Ουνάκι με 16ρι μπλοκ και μπουκάλια .... δεν πειράζει που δεν έστριβε ή φρέναρε .... δεν πειράζει που δεν πάταγε ποτέ κάτω .... δεν πειράζει που ήταν 1 έξω και 10 μέσα γιατί όποτε κατέβαινες απλά έσταζες κ@υλ@ και αδρεναλίνη ...

UNO8.jpg

UNO2.jpg

Μου θυμιζεις τον εαυτο μου πριν 7 χρονια...Με saxo σφυριλατο,εκκεντροφορατο και μπουκαλι!
Τι γελιο ριχναμε οταν στεκομασταν σε καλα αυτοκινητα.Γιατι,να ξεκαθαρισω,δεν θεωρουσα πως ειχα αυτοκινητο...Ενα παιχνιδακι ειχα.!Να κανω κεφι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τα παλιά τα χρόνια δεν υπήρζαν νύχτα αυτά που λες...
ερημιές.......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

UNO8.jpg

UNO2.jpg

ελα ρε ολοι οι ψαγμένοι 16άρι φορούσαν....
μέχρι και φιορίνο με 2λιτρο απο κουπέ έχω δει.
αααααααααααααααααααααααααααααααααχχααχχαχααχαχαχαχαχαχα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τα παλιά τα χρόνια δεν υπήρζαν νύχτα αυτά που λες...
ερημιές.......

νυχτα εχουμε δουλειες ρε, τι να παμε εκει να κανουμε  :2funny:

υ.γ. δεν ημουνα ποτε φαν της κοντρας της ευθειας, αλλα της δεξιοτεχνιας  :dancing:

υ.γ.2 το λουναπαρκ στη βαρκιζα το προλαβες ρε? η μικρη μας indy πιστα που ξεχαρμανιαζαμε τους κουβαδες μας, τουλαχιστον δε τα σπαγανε σε δρομο ανοικτης κυκλοφοριας...επρεπε να το αφησουν το ποστο γμτ  :headbang:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
υ.γ.2 το λουναπαρκ στη βαρκιζα το προλαβες ρε? η μικρη μας indy πιστα που ξεχαρμανιαζαμε τους κουβαδες μας, τουλαχιστον δε τα σπαγανε σε δρομο ανοικτης κυκλοφοριας...επρεπε να το αφησουν το ποστο γμτ  :headbang:

Yabanaki ε;

Αφησα ενα κορωνοπηνιο εκει....
  Τα δισκακια ελιωσαν
  Αντε ξαναμανα να ψαχνεις να βρεις κορωνοπηνιο με δισκακια,τρεχα απο δω τρεχα απο κει....
  Και εκει δεν ξανακανα το ιδιο λαθος να σβουραω το "ργαλειο" για πλακα

Εκει φιλος εκοψε ημιαξονιο απο 323 μπεμβεδικο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

σαφώς.
κατι πισωκούνες του μπάρμπα που την αλλη μέρα αλλαζε λάστιχα τις είχαμε ξεκωλιά.

Επισκέπτης
Για το S3 αναφερρθηκα εγω....οτι δεν φτανει καν τις 9αρες του S 2000
  Θα τιναξει τα πιστονια του στον αερα πολυ πιο πριν,εκει που ειπα...

Αφου ξερεις οτι το εχω σπουδασει το S2000

Δεν χρειάζεται ρα λεβέντες το τούρμπο να ανεβάσει τόσες στροφές.
Αφού μέχρι τις 6500σαλ θερίζει το μοτέρ.
Το ζητούμενο ποιό είναι;
Να ανεβάσει όσο γίνεται περισσότερες στροφές;;;
Ή να βγάλει όσο γίνεται περισσότερα άλογα και χιλιόμετρα και επιταχύνσεις;

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Δεν χρειάζεται ρα λεβέντες το τούρμπο να ανεβάσει τόσες στροφές.
Αφού μέχρι τις 6500σαλ θερίζει το μοτέρ.
Το ζητούμενο ποιό είναι;
Να ανεβάσει όσο γίνεται περισσότερες στροφές;;;
Ή να βγάλει όσο γίνεται περισσότερα άλογα και χιλιόμετρα και επιταχύνσεις;

Να προσφερει την περισσοτερη δυνατη συγκινηση.

Πραγμα που το τουλουμπακι της Audi δεν παιζει να το κανει ποτε.

Επισκέπτης
Εγώ προσωπικά από το μοτέρ της άουντι των 265 , με πρόγραμμα στα 340 είμαι πολύ ευχαριστημένος.Και δεν βλέπω πολλά χόντα να μου τη λένε στο δρόμο .
Ψωμοτύρι τους έχω τους περισσότερους ....

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Εγώ προσωπικά από το μοτέρ της άουντι των 265 , με πρόγραμμα στα 340 είμαι πολύ ευχαριστημένος.Και δεν βλέπω πολλά χόντα να μου τη λένε στο δρόμο .
Ψωμοτύρι τους έχω τους περισσότερους ....

Μη συγκρινεις τα σκατα με τα λουκουμια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom