Νέα

LANCER EVO vs STi vs S3

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kapartinakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 794
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποιο θα προτιμούσατε?

• mitsubishi lancer evo ix

Ψήφοι: 42 41,2%
  • subaru impreza sti

Ψήφοι: 17 16,7%
  • audi s3 tfsi

Ψήφοι: 43 42,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    102

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
και το παίζει παντογνωστης εδω μέσα απο μηχανες/αυτοκινητα/κυνηγι/ψαρεμα/κηπευτικά και δεν εχει τελειωμο η λίστα...

Για πες εσυ εστω μια φορα την αποψη σου επι του θεματος;;;;

Ξερεις κατι για τα αυτοκινητα του θρεντ;

Εχεις να προτεινεις κατι στον νεαρο kosamf;

Περα απο πουτανες,εχεις κατι αλλο να συζητησουμε;;

Αν οχι,τραβα τουμπεκιασου και ασε οποιους εχουν διαθεση και ξερουν πεντε πραματα να κανουν μια κουβεντα...

Αιντε τριμαλακα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Φιλε μην τρελαίνεσαι.
Ενας μαλάκας είναι, που τρώει παντόφλα απο τη γυναίκα,
και το παίζει παντογνωστης εδω μέσα απο μηχανες/αυτοκινητα/κυνηγι/ψαρεμα/κηπευτικά και δεν εχει τελειωμο η λίστα...

Ελειψε λίγο καιρό και είχε υσηχάσει το κεφάλι μας, αλλά επανήλθε με φόρα απ' ότι βλέπω....  :jerking:

παιχτη τσιμπα οτι σου κανει και προσπερνα οτι δε σου κανει. τα ατομα που γραφουν για το ψωνιο τους στο φορουμ, προσφερουν. μεχρι και απο τον μπολντη εχω τσιμπησει πραγματακια για υπολογιστες, αλλος εχει ψωνιο τα ιστορικα και λεει 5 πραγματα, αλλος τα πολιτικα, αλλος τα αθλητικα κλπ κλπ.
συ και γω για παραδειγμα, ειμαστε στη κατηγορια του μαλακοκαβλη που μπαινει για να γλεντησει. αυτο δε σημαινει οτι δε πρεπει να ρισπεκταρουμε τα ατομα που ηθελημενα ή αθελα δινουν 2 πραγματακια παραπανω δω μεσα  ;)

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Η αυθεντία ενοχλεί. Ποσο μάλλον, οταν ξερεις οτι λεγονται αρλουμπες.
Και η πιο μαλακια ειναι : 1) να μην παραδεχεσαι οτι λες μπαρουφες και 2) να σφηναρουν συνήγοροι επειδη την είπαμε στο φιλαρακι τους.
Και για να μείνουμε έξω απο παρεξηγήσεις, ο gabadoo στα αυτοκηνιτιστικα εχει όρεξη να συζητήσει. Αλλοι καμωνονται τους γκουρού.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Και η πιο μαλακια ειναι : 1) να μην παραδεχεσαι οτι λες μπαρουφες και 2) να σφηναρουν συνήγοροι επειδη την είπαμε στο φιλαρακι τους.
Και για να μείνουμε έξω απο παρεξηγήσεις, ο gabadoo στα αυτοκηνιτιστικα εχει όρεξη να συζητήσει. Αλλοι καμωνονται τους γκουρού.

παιχτη αν σε ενοχλουν οι παραπανω απο δυο συμμετοχες σε κουβεντα, προτεινω να κοψεις τα φορουμ και να γραφεις μονο σε μσν. σιγα μη δε πουμε το κοντο μας μη και μας πεις συνηγορους αν δε σου αρεσει  ;)
η πιο μαλακια ειναι: 1) να νομιζεις οτι ολοι στη λενε, 2) να απαντας συνεχεια απολογητικα σα να στη λενε

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Βλέπεις, αυτο ειναι. Πρέπει να ρίχνεις μπινελικια για να μη φαινεται οτι παίζεις άμυνα. Τωρα απο που κι ως που, υπονοεις οτι απολογουμαι...
Δεν ειναι το θέμα πόσοι γράφουν, αλλα το τι γράφουν και το πως.
Αν εχω παει δυο καλοκαίρια γυμναστήριο, δεν μπορω να φλυαρω για κορμια.
Αν εχω τελειώσει ενα ΤΕΙ, δε χωραω σε συζήτηση για σπουδές καριέρας.
Πως να το κάνουμε.
Μπορω βεβαια να πεταγομαι συνέχεια σαν την πουτσα, σχετικά με το αντικείμενο θα μιλαω, αλλα θα λεω παπαριες

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Βλέπεις, αυτο ειναι. Πρέπει να ρίχνεις μπινελικια για να μη φαινεται οτι παίζεις άμυνα. Τωρα απο που κι ως που, υπονοεις οτι απολογουμαι...
Δεν ειναι το θέμα πόσοι γράφουν, αλλα το τι γράφουν και το πως.
Αν εχω παει δυο καλοκαίρια γυμναστήριο, δεν μπορω να φλυαρω για κορμια.
Αν εχω τελειώσει ενα ΤΕΙ, δε χωραω σε συζήτηση για σπουδές καριέρας.
Πως να το κάνουμε.
Μπορω βεβαια να πεταγομαι συνέχεια σαν την πουτσα, σχετικά με το αντικείμενο θα μιλαω, αλλα θα λεω παπαριες

παιχτη μου, προσωπικα για μενα, συμβαλεις στη συζητηση και καλα θα κανεις να γραφεις. καφενειο ειναι και στα καφενεια μιλανε ολοι, δε χρειαζεσαι διπλωμα για να πεις το μακρυ σου. πες και το μπινελικι σου αν γουσταρεις, πες και τη κοροϊδια σου. χωρανε ολα. η μιρλα μονο να λειπει  ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

επειδή δε γαμείς ή επειδή δεν έχεις δουλειά ή επειδή τσακώ με την γκόμενα ή επειδή όλοι στην ελλάδα κωλοτρίβεστε πλέον για καβγά δεν πάει να πει ότι θα ασχολούμααι με ένα απο τα νικ που μπαινεις εγγεγραμένος απο το 2006....και εμφανίζεσαι με το ένα ή το άλλο να την πεις στο οποιονδήποτε.
επειδή επίσης δεν με γνωρίζεις όξω ούτε και τι ξέρω αλλά σαφώς κρίνεις απο αυτά που διαβάζεις.....
την πρώτη φορά που είπες την παπαριά σου ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΙΚ σε πήρα στην πλάκα.
τώρα όμως θα παίξουμε μπαλλίτσα. Γιατί εκτός απο μαλάκας είσαι και χαζός μαλάκας. Εχεις 600 ποστ μ αυτό το νικ σε..... 5 χρόνια και εάν έμπαινες μ αυτό ΜΟΝΟ σαφώς και θα θυμόσουνα ότι ΕΙΠΕΣ πως έχεις πεζό 106 τζιτιάι. Αντιθέτως, προφανώς μπερδεμένος στα νικς (ένα για κάθε περίσταση) δε θυμόσουνα κάν ότι το είχες ποστάρει.
είπες λοιπόν ότι γράφω παπάτζες για αυτοκίνητα.
οκ λοιπόν, σε αυτό το θρεντ μπήκαν ένα κάρο τύποι και είδαν τι έγραψα. πέραν της πλάκας που έγινε και που θα συνεχίσει να γίνεται είτε εσύ γουστά είτε όχι πάμε να βρούμε ποιά παπάτζα έχω πει..... βρε το ποστ πόσταρέ το και το συζητάμε
(πρόσεχε μόνο γιατί κρατάω αρχείο ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΖΩΗ-δλδ έχω αυτή την πολυτέλεια, όχι μόνο αρχείο από ποστς.....)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
παιχτη μου, προσωπικα για μενα, συμβαλεις στη συζητηση και καλα θα κανεις να γραφεις. καφενειο ειναι και στα καφενεια μιλανε ολοι, δε χρειαζεσαι διπλωμα για να πεις το μακρυ σου. πες και το μπινελικι σου αν γουσταρεις, πες και τη κοροϊδια σου. χωρανε ολα. η μιρλα μονο να λειπει  ;)
ετσι.
άιντε με τον κάθε καταπιεσμένο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
λατρεια δωσε μου σκορ για το αποψινο σπανιολικο  :rockon:

μάγκα εγώ βλέπω ρεάλ σήμερα. ή χινάρι. παίγνιο που ούτως ή αλλως δεν έχει αξία για την μπάρτσα....
βλέπω επίσης (δεδομένου ότι και οι δυό θα κάνουν συντήρηση δυνάμεων για τα άλλα αφού το πρωτάθλημα έχει κριθεί) σούπα σήμερα με χ ή κάνα δυό γκολ διαφορά.

Υ.Γ.
απλά θυμήσου ότι πάντα οι προβλέψεις μου στη μπάλλα πέφτουν μέσα.
αααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
και πουσαι εκτορομωρό....
επειδή ξέρεις τι πούστρα είναι ο πορδοκλανίνιο.....

Όμως η διαφορά, αυτή τη φορά, είναι καταφανώς υπέρ Μπαρτσελόνα. Η Ρεάλ έχει το οπλοστάσιο να την κοντράρει... κατά τα οκτώ ενδέκατα. Αλλά δεν μπορεί, στα υπόλοιπα τρία. Που είναι το ένα, το δύο και το τρία του παγκόσμιου πόντιουμ. Μέσι, Τσάβι, Ινιέστα. Τα τρία κοντοστούπικα αγόρια. Και δεν μπορεί, η Ρεάλ να τα κοντράρει, πολύ απλά γιατί αυτά δεν κυκλοφορούν έξω. Οπότε και δεν (εξ)αγοράζονται. Μόνο (δια)πλάθονται. Μέσα.        

μη σου κάνει καμμιά εντύπωση εάν ένας, ή περισσότεροι απο αυτούς τους τρεις πάρουν καμμια αναρρωτική για κάνα μήνα απο κάνα τάκλιν προσυμπεφωνημένο.  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
και πουσαι εκτορομωρό....
επειδή ξέρεις τι πούστρα είναι ο πορδοκλανίνιο.....

Όμως η διαφορά, αυτή τη φορά, είναι καταφανώς υπέρ Μπαρτσελόνα. Η Ρεάλ έχει το οπλοστάσιο να την κοντράρει... κατά τα οκτώ ενδέκατα. Αλλά δεν μπορεί, στα υπόλοιπα τρία. Που είναι το ένα, το δύο και το τρία του παγκόσμιου πόντιουμ. Μέσι, Τσάβι, Ινιέστα. Τα τρία κοντοστούπικα αγόρια. Και δεν μπορεί, η Ρεάλ να τα κοντράρει, πολύ απλά γιατί αυτά δεν κυκλοφορούν έξω. Οπότε και δεν (εξ)αγοράζονται. Μόνο (δια)πλάθονται. Μέσα.        
μεγαλη αναλυσαρα....
το γεγονος οτι ο αξονας της ομαδας ειναι 4 ετων δεν περασε απο το ποδοσφαιρικο "μυαλο" του αναλυτη..
μη σου κάνει καμμιά εντύπωση εάν ένας, ή περισσότεροι απο αυτούς τους τρεις πάρουν καμμια αναρρωτική για κάνα μήνα απο κάνα τάκλιν προσυμπεφωνημένο.  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
:2funny: :2funny: :2funny:
πολλες ταινιες βλεπεις

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

δεν επικροτώ.
τιμωρία και στους δυό. ξεφτίλα ποδοσφαιρική.
στα ίσα όλοι βάσει κανόνων.

Υ.Γ.
εάν είχε τιμωρηθεί ο πορδίνιό σου με 2 μήνες αποκλεισμό θα κόβονταν όλα αυτά.

πες μας και για τον πρόσφατο "τραυματισμό" του ρονάλντο........

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
δεν επικροτώ.
τιμωρία και στους δυό. ξεφτίλα ποδοσφαιρική.
στα ίσα όλοι βάσει κανόνων.

Υ.Γ.
εάν είχε τιμωρηθεί ο πορδίνιό σου με 2 μήνες αποκλεισμό θα κόβονταν όλα αυτά.

πες μας και για τον πρόσφατο "τραυματισμό" του ρονάλντο........
καμια ξεφτιλα...δικαιωμα μου ειναι να θελω να αποβληθω..ειδικοτερα οταν υπαρχουν ηλιθιοι κανονες που για μια καρτα το σεπτεμβρη και αλλη μια το μαρτη χανεις ημιτελικο τσαμπιονς λιγκ.....μερος του παιχνιδιου ειναι ολα...
αυτα τα λενε οι υμνιτες του καλου ποδοσφαιρου,οι βενγκερ...
οντας αιωνια ατιτλοι δε μπορουν να κανουν τιποτα διαφορετικο απο διαλεξεις,μαθηματα ηθους και γλυψιματα στην ομοσπονδια..

υ.γ. ο κριστιανο ροναλντο εχει ΧΡΟΝΙΟ προβλημα στο δεξιο αχιλλειο τενοντα...πριν καθε ματσ γινεται ειδικη περιδεση στον αστραγαλο του..καπου το χα διαβασει κιολας αλλα δεν το βρισκω τωρα...ακομα και δικιο να χεις,δεν το βρισκω παραλογο να προφασιζεται μυικος τραυματισμος για να προφυλλαχθει σε δυο-τρια ευκολα ματσ ο καλυτερος παιχτης της ομαδας που παιζει 90λεπτα ασταματητα μεχρι το μαρτη...

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Δυο κουβέντες, αν και το πήγαμε βολτα το θέμα.
Αν σου την πεφτουν τύποι με πολλά νικς, δεν το ξερω, δε με νοιάζει κιόλας.
Εχω μόνο ενα νικ και δε θυμομουν οτι είχα πει πριν 5 χρόνια τι αυτοκίνητο εχω.
Τοσο απλά. Σχετικά μ αυτο, κατάλαβε και υπεθεσε ο,τι γουσταρεις.
Δεν ειναι παπατζα το να πετάς σε κουβέντα αυτοκινήτων των 60k, την SLS που κανει και γω δεν ξερω ποσο; Μετα να μας λες οτι εριχνες με το ουνο σε μποξτερ ες; Και πόσες αλλες που σιγα μην ψάξω να βρω.
Ξερεις όπως κάθεσαι στη θέση του οδηγού, ακριβώς μπροστά σου ειναι ενα στρογγυλό πράγμα. Ειναι το χειριστήριο για να το πηγαίνεις δεξιά-αριστερά. Τα αυτοκίνητα, κρίνονται ΚΑΙ απο το ποσο ωραίο ειναι να ασχολείσαι με αυτο το πραμα.
Όλες σου οι τοποθετήσεις, δείχνουν οτι το χεις βασικά για παρκάρισμα.
Τι να κάνουμε;

Τα μαλακας, μεγάλος μαλακας κλπ κλπ  τα ξέρουμε ολοι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Δυο κουβέντες, αν και το πήγαμε βολτα το θέμα.
Αν σου την πεφτουν τύποι με πολλά νικς, δεν το ξερω, δε με νοιάζει κιόλας.
Εχω μόνο ενα νικ και δε θυμομουν οτι είχα πει πριν 5 χρόνια τι αυτοκίνητο εχω.
Τοσο απλά. Σχετικά μ αυτο, κατάλαβε και υπεθεσε ο,τι γουσταρεις.
Δεν ειναι παπατζα το να πετάς σε κουβέντα αυτοκινήτων των 60k, την SLS που κανει και γω δεν ξερω ποσο; Μετα να μας λες οτι εριχνες με το ουνο σε μποξτερ ες; Και πόσες αλλες που σιγα μην ψάξω να βρω.
Ξερεις όπως κάθεσαι στη θέση του οδηγού, ακριβώς μπροστά σου ειναι ενα στρογγυλό πράγμα. Ειναι το χειριστήριο για να το πηγαίνεις δεξιά-αριστερά. Τα αυτοκίνητα, κρίνονται ΚΑΙ απο το ποσο ωραίο ειναι να ασχολείσαι με αυτο το πραμα.
Όλες σου οι τοποθετήσεις, δείχνουν οτι το χεις βασικά για παρκάρισμα.
Τι να κάνουμε;

Τα μαλακας, μεγάλος μαλακας κλπ κλπ  τα ξέρουμε ολοι

εάν δε μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά του χαβαλέ απο τη σοβαρή συζήτηση είναι πρόβλημά σου.
πετάχτηκες απο το πουθενά ενώ προφανώς και δεν έχεις διαβάσει όλο το θρεντ και ολες μου τις τοποθετήσεις και κρίνεις απο ένα ποστ που κάνουμε χαβαλο 4-5 μαλάκες που ποστάρουν μέρες δω μέσα.
για τα λοιπά τα δέχομαι αλλά εξακολουθώ να έχω τις επιφυλάξεις και τις αμφιβολίες μου.
κλείνοντας στην τελική στα ριπαπά μου τι γράφει ένα νικ στο μπουρδέλα. αυτοί που χρειάζεται ξερουν.

Υ.Γ.
το ούνο που λέω υπάρχει ακόμα και ξαναρίχνει αμα λάχει σε μπόξτερ ες. γι αυτό σου είπα.... εχω την πολυτέλεια αρχείου στυην πραγματική ζωή που δεν ξέρεις ή που εαν ήξερες δε θα ποσταρες τις μαλακίες που ποστάρεις.
τεσπα. αμα σου κάνει τη ζωή σου στα 35 σου χρόνια να λες ενα νικ στο μπουρδέλα παπατζή ΜΕ γειά και χαρά σου.

linnaios

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
παιχτη τσιμπα οτι σου κανει και προσπερνα οτι δε σου κανει. τα ατομα που γραφουν για το ψωνιο τους στο φορουμ, προσφερουν. μεχρι και απο τον μπολντη εχω τσιμπησει πραγματακια για υπολογιστες, αλλος εχει ψωνιο τα ιστορικα και λεει 5 πραγματα, αλλος τα πολιτικα, αλλος τα αθλητικα κλπ κλπ.
συ και γω για παραδειγμα, ειμαστε στη κατηγορια του μαλακοκαβλη που μπαινει για να γλεντησει. αυτο δε σημαινει οτι δε πρεπει να ρισπεκταρουμε τα ατομα που ηθελημενα ή αθελα δινουν 2 πραγματακια παραπανω δω μεσα  ;)

το προβλημα ειναι οτι η ημιμαθεια κανει κακο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom