Νέα

LANCER EVO vs STi vs S3

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kapartinakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 794
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποιο θα προτιμούσατε?

• mitsubishi lancer evo ix

Ψήφοι: 42 41,2%
  • subaru impreza sti

Ψήφοι: 17 16,7%
  • audi s3 tfsi

Ψήφοι: 43 42,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    102

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
επετρεψε μου να διαφωνησω.πιστεψε με εχω αλλαξει αρκετα αυτοκινητα και εχω να σου πω το εξης.σιγουρα ο παραμετρος τιμη παιζει το ρολο αλλωστε οτι πληρωνεις περνεις.ΟΜΩΣ δεν σημαινει οτι θα εδινα τα λεφτα μου για να παρω ενα αυτοκινητο μονο και μονο επειδη τυχαινει να ειναι φτηνο και να μου παρεχει καποια ομοια πραγματα με το ακριβο.τη θελω να πω...αν δεν εχω τα φραγκα θα κοιταξω να παρω ενα αυτοκινητο και να κανω τη δουλεια μου.αν εχω σαφως και θα παρω αυτο που γουσταρω.ειναι σαν το παραδειγμα με την γκομενα προτιμω να μην γαμησω παρα να δωσω λιγοτερα χρηματα και να γαμησω κατι που δεν ειναι αυτο που θελω μονο και μονο για να το κανω.

ΟΚ,επιλογες ειναι αυτα... Οπως το δει κανεις!
Ωστοσο, εγω εκτιμαω πολυ το γεγονος οτι οι Ιαπωνες προσφερουν στο κοινο ενα καταπληκτικο αυτοκινητο- με αντικειμενικα κριτηρια παντα- σε μια τιμη τοσο λογικη (στην Ιαπωνια το GTR κανει 50 χηνες μονο)
Δεν ξερω κι εγω αν θα το 'παιρνα. Ειπα εξαλλου τις ενστασεις μου πιο πισω, και συμπληρωσε κι ενας αλλος τις δικες του. Αλλα σεβομαι απολυτα τις επιδοσεις αυτου του οχηματος , και δεν παω να το μειωσω σωνει και καλα επειδη δεν ειναι και 100% επιπεδου Φερραρι (σε αξιοπιστια και διαρκεια/ γιατι σε επιδοσεις ειναι καλυτερο απο καποιες)! Μερικοι ειναι κολλημενοι, και θελουν να επιβαλλουν την αποψή τους σαν αντικειμενικα σωστη

Επισκέπτης
ΟΚ,επιλογες ειναι αυτα... Οπως το δει κανεις!
Ωστοσο, εγω εκτιμαω πολυ το γεγονος οτι οι Ιαπωνες προσφερουν στο κοινο ενα καταπληκτικο αυτοκινητο- με αντικειμενικα κριτηρια παντα- σε μια τιμη τοσο λογικη (στην Ιαπωνια το GTR κανει 50 χηνες μονο)
Δεν ξερω κι εγω αν θα το 'παιρνα. Ειπα εξαλλου τις ενστασεις μου πιο πισω, και συμπληρωσε κι ενας αλλος τις δικες του. Αλλα σεβομαι απολυτα τις επιδοσεις αυτου του οχηματος , και δεν παω να το μειωσω σωνει και καλα επειδη δεν ειναι και 100% επιπεδου Φερραρι! Μερικοι ειναι κολλημενοι, και θελουν να επιβαλλουν την αποψή τους σαν αντικειμενικα σωστη
δεν θα διαφωνησω επι της ουσιας απλα οπως και εσυ λες δεν θα το επερνες.προσωπικα θεωρω τον γερμανο κορυφαιο σε συνολικο επιπεδο.προσφερει το πιο ολοκληρωμνο πακετο με ισως τσιμπημενες τιμες.αλλα δεν ειναι τυχαιο οτι γερμανικα μοντελα διαχρονικα ειναι πρωτα σε πωλησεις στο κοσμο.επισης οι επιδοσεις δενμπορει να ειναι κριτηριο για την αγορα ενος αυτοκινητου που δεν κοστιζει και λιγα.50 χιλιαρικα δεν ειναι μικρο ποσο.τωρα το καταπληκτικο αυτοκινητο ελπιζω να ενοεις μονο τις επιδοσεις αφου σε αυτη την κατηγορια  η ποιοτητα κατασκευης ειναι πολυ πισω απο αντιστοιχες αυτοκινητων με αυτα που προσφερει αυτο.γιαυτο αλλωστε και η διαφορα στη τιμη...μεγαλη μεν αλλα οχι αδικαιολογητη.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
σας έχει γαμήσει την ψυχολογία ο Ιάπωνας πάντως γιατί πουλάει ουσία και όχι φίρμα.
κλάψτε γιατί ο Ιάπωνας έχει γαμήσει σούφρες σε όλα τα μηχανοκίνητα πρωταθλήματα.

λοιπον μια που ειμαστε και σε μπουρδελοσαιτ θα προσπαθησω να δωσω μια χιουμοριστικη πλευρα στο θεμα που εχει ανοιξει.ειναι σαν να εχεις μπροστα σου δυο γκομενες,η μια να ειναι μετρια εμφανησιακα χωρις ιδιαιτερα ωραιο κορμι αλλα να παρεχει υπηρεσιες καλες να ειναι δεκτικη στα παντα  με βασικο προτερημα τις χαμηλες τιμες.απο την αλλη εχεις μια γυναικα μουναρο ψηλη με κορμαρα βυζαρες  :tits: με εξισου καλες υπηρεσιες με μια διαφορα αυτη η γκομενα κοστιζει πολυ περισοτερα.εσυ ποια θα διαλεξεις :birdman:
πάρε τη γερμανίδα σου εσύ
http://[URL unfurl="true"]www.shakiramaya.com/wp-content/uploads/2008/08/5.jpg[/img[/URL]]

θα μας πουν οι κοκκινιστοί για αυτοκίνητα ρε πούστη μου.
[img]http://damox.com/cars/thumbs/Subaru/SubaruImprezaWRXSti.jpg
πάρτε το χαμπάρι, γουστάρετε αυτοκίνητα που είναι για γκόμενες και χλιδο-φλωρους

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
δεν θα διαφωνησω επι της ουσιας απλα οπως και εσυ λες δεν θα το επερνες.προσωπικα θεωρω τον γερμανο κορυφαιο σε συνολικο επιπεδο.προσφερει το πιο ολοκληρωμνο πακετο με ισως τσιμπημενες τιμες.αλλα δεν ειναι τυχαιο οτι γερμανικα μοντελα διαχρονικα ειναι πρωτα σε πωλησεις στο κοσμο.επισης οι επιδοσεις δενμπορει να ειναι κριτηριο για την αγορα ενος αυτοκινητου που δεν κοστιζει και λιγα.50 χιλιαρικα δεν ειναι μικρο ποσο.τωρα το καταπληκτικο αυτοκινητο ελπιζω να ενοεις μονο τις επιδοσεις αφου σε αυτη την κατηγορια  η ποιοτητα κατασκευης ειναι πολυ πισω απο αντιστοιχες αυτοκινητων με αυτα που προσφερει αυτο.γιαυτο αλλωστε και η διαφορα στη τιμη...μεγαλη μεν αλλα οχι αδικαιολογητη.

Ναι, εβαλα μια παρενθεση μετα διπλα στη λεξη Φερραρι :)
Και οπου Φερραρι, βαλε Πορσε/BMW/Mercedes κοκ... (δηλαδη ολα τα "κυριλε")
Εγω ειχα διευκρινισει σε προηγουμενη δημοσιευση οτι τη Μ3 θα επαιρνα,κι ας ειναι πιο αργη. Οχι μονο επειδη την εχω δει εν δρασει, κι εχω εντυπωσιαστει, αλλα επειδη η τελευταια της εκδοση ειναι πραγματικα Supercar,και τα λεφτα που κανει δεν ειναι υπερβολικα γι αυτο που σου δινει (κανει λιγο παραπανω απο το GTR,αλλα ειναι αλλη φαση-τελειως)
Απο κει και περα, σου ξαναλεω οτι αν ειχα πολλα λεφτα διαθεσιμα, θα εκανα πειραματισμους με μεγαλυτερη ευκολια. Μπορει να επαιρνα δηλαδη και GTR,και Caterham και Κit Car,σε στυλ Ultima...Κι ο,τι γινει! Οταν δεν εχεις και απειρο μπατζετ, πας σε μια πεπατημενη, καλως ή κακως

Επισκέπτης
οντως ο γιαπωνας τα εχει σαρωσει ολα.ειδικα στη φορμουλα1 εκει που ειναι ο καθρεφτης της τεχνολογιας και της τεχνογνωσιας ο γιαπωνας ακομα προσπαθει να ειναι ανταγωνιστικος περνοντας περσινους ευρωπαικους κινητηρες.οσο για το wrc απο τη στιγμη που μπηκε μια ευρωπαικη ομαδα εχει να δει πρωταθλημα πολλα χρονια .οσο τρεχαν μονοι τους χωρις ευρωπαικη ομαδα εκει κερδιζαν. :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
σας έχει γαμήσει την ψυχολογία ο Ιάπωνας πάντως γιατί πουλάει ουσία και όχι φίρμα.
κλάψτε γιατί ο Ιάπωνας έχει γαμήσει σούφρες σε όλα τα μηχανοκίνητα πρωταθλήματα.
πάρε τη γερμανίδα σου εσύ
http://[URL unfurl="true"]www.shakiramaya.com/wp-content/uploads/2008/08/5.jpg[/img[/URL]]

θα μας πουν οι κοκκινιστοί για αυτοκίνητα ρε πούστη μου.
[img]http://damox.com/cars/thumbs/Subaru/SubaruImprezaWRXSti.jpg
πάρτε το χαμπάρι, γουστάρετε αυτοκίνητα που είναι για γκόμενες και χλιδο-φλωρους

ρε παιχτη μην εισαι και τοσο αυστηρος ενταξει, ωραια ειναι και η μεζονετα στο βουνο με σκληρο ντιβανι μεσα αλλα γουσταρουμε και τη μεζονετα στη θαλασσα με καναπε που βουλιαζουμε μεσα.

madsex

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Εvo με κλειστα ματια, αν και σαν μεταχειρισμενα πλεον θελουν ενα 5χιλιαρο μονο για παρουν μπροστα και με πολυ ταλαιπωρημενα σασμαν.
Οσο για καιρουργιο evo X καλυτερα ματαχειρισμενο Μ3 Ε92.
Αλλα οπως και να εχει Porsche 99T rulez  :sunglasses:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
δεν θα διαφωνησω επι της ουσιας απλα οπως και εσυ λες δεν θα το επερνες.προσωπικα θεωρω τον γερμανο κορυφαιο σε συνολικο επιπεδο.προσφερει το πιο ολοκληρωμνο πακετο με ισως τσιμπημενες τιμες.αλλα δεν ειναι τυχαιο οτι γερμανικα μοντελα διαχρονικα ειναι πρωτα σε πωλησεις στο κοσμο.επισης οι επιδοσεις δενμπορει να ειναι κριτηριο για την αγορα ενος αυτοκινητου που δεν κοστιζει και λιγα.50 χιλιαρικα δεν ειναι μικρο ποσο.τωρα το καταπληκτικο αυτοκινητο ελπιζω να ενοεις μονο τις επιδοσεις αφου σε αυτη την κατηγορια  η ποιοτητα κατασκευης ειναι πολυ πισω απο αντιστοιχες αυτοκινητων με αυτα που προσφερει αυτο.γιαυτο αλλωστε και η διαφορα στη τιμη...μεγαλη μεν αλλα οχι αδικαιολογητη.
ποιος είναι πρώτος σε πωλήσεις;  :2funny:

ρε παιχτη μην εισαι και τοσο αυστηρος ενταξει, ωραια ειναι και η μεζονετα στο βουνο με σκληρο ντιβανι μεσα αλλα γουσταρουμε και τη μεζονετα στη θαλασσα με καναπε που βουλιαζουμε μεσα.
περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αλλά 20κατι σελίδες τώρα έχουν ισοπεδωθεί όλα.

οντως ο γιαπωνας τα εχει σαρωσει ολα.ειδικα στη φορμουλα1 εκει που ειναι ο καθρεφτης της τεχνολογιας και της τεχνογνωσιας ο γιαπωνας ακομα προσπαθει να ειναι ανταγωνιστικος περνοντας περσινους ευρωπαικους κινητηρες.οσο για το wrc απο τη στιγμη που μπηκε μια ευρωπαικη ομαδα εχει να δει πρωταθλημα πολλα χρονια .οσο τρεχαν μονοι τους χωρις ευρωπαικη ομαδα εκει κερδιζαν. :grin:
μάλλον ξεχνάς τον παράγοντα οδηγό και την παράγκα με τους κανονισμούς

Επισκέπτης
ποιος είναι πρώτος σε πωλήσεις;  :2funny:

περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αλλά 20κατι σελίδες τώρα έχουν ισοπεδωθεί όλα.

μάλλον ξεχνάς τον παράγοντα οδηγό και την παράγκα με τους κανονισμούς
το πιο επιτυχημενο μοντελο και πρωτο σε πωλησεις παγκοσμιως ειναι το γκολφ ασχετα αν δεν σου αρεσει.τωρα τα περι παραγκας εδω...γελαμε οταν οι ανθρωποι δεν μπορουν οχι να ανταγωνιστουν αλλα ουτε να πλησιασουν τα ευρωπαικα μεγαθηρια και καθε χρονο περνουν περσινους κινητηρες απο εκει και περα καταλαβαινεις οτι σε αυτο το επιπεδο δεν μπορεις να αντιγραφεις ..πρεπει να δημηουργεις ;)και εκει ο ιαπωνας ειναι πολυ πισω ;)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
το πιο επιτυχημενο μοντελο και πρωτο σε πωλησεις παγκοσμιως ειναι το γκολφ ασχετα αν δεν σου αρεσει.τωρα τα περι παραγκας εδω...γελαμε οταν οι ανθρωποι δεν μπορουν οχι να ανταγωνιστουν αλλα ουτε να πλησιασουν τα ευρωπαικα μεγαθηρια και καθε χρονο περνουν περσινους κινητηρες απο εκει και περα καταλαβαινεις οτι σε αυτο το επιπεδο δεν μπορεις να αντιγραφεις ..πρεπει να δημηουργεις ;)και εκει ο ιαπωνας ειναι πολυ πισω ;)
πολύ διαβασμένο σε βλέπω :jerking:
η honda είχε πάντα δικό της κινητήρα και η toyota είχε φτιάξει κινητήρα μαζί με την williams.

το πρώτο σε πωλήσεις αυτοκίνητο είναι το corolla
και πηγές

τελικά πρέπει να είναι κάποιος πολύ βλάκας για να πιστεύει αυτά που γράφεις.

Επισκέπτης
πολύ διαβασμένο σε βλέπω :jerking:
η honda είχε πάντα δικό της κινητήρα και η toyota είχε φτιάξει κινητήρα μαζί με την williams.

το πρώτο σε πωλήσεις αυτοκίνητο είναι το corolla
και πηγές

τελικά πρέπει να είναι κάποιος πολύ βλάκας για να πιστεύει αυτά που γράφεις.
επειδη περιμενα οτι θα παραθεσεις αυτα τα στοιχεια απλα να σου πω οτι τα νουμερα της τογιοτα ειναι 8 χρονια περισοτερα.το γκολφ αρχισε το 74 ενω το ιαπωνεζικο το 66.παμε στα αλλα η βλακεια που πεταξες οτι δηθεν φταινε αλλοι λογοι που οι ιαποωνες ειναι πισω στη φορμουλα απλα γελαμε ολοι με τι μπουρδες σου.δεν μπορουν οι ιαπωνες να φτασουν τον ευρωπαιο τεχνολογικα και δεν ειναι τυχαιο οτι σχεδον ολα τα πρωταθληματα εχουν ευρωπαικο χρωμα.τα ιδια και στο wrc οποτε αποφασισει ο ευρωπαιος να ασχοληθει σοβαρα ο ιαπωνας ειναι παντα πισω.το ιδιο και στους αγωνες αντοχης εκει που ο ιαπωνας δεν ειναι καν στην πρωτη 5 αδα διαχρονικα.περαστικα σου ;)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Καλα, πώς παταει ρε ετσι τα πεταλια, ο γαμημενος
Φρενα,γκαζια,συμπλεκτες, ολα μαζι!
Σε κατι φασεις τσιμπαει απειροελαχιστα και τον συμπλεκτη, χωρις να κανει μετα αλλαγη/ ετσι στο ασχετο!
Γαματο,παντως το βιντεακι! Διαφωτιστικοτατο

Αυτα αμα δεν τα κανεις,δεν μπορεις να πας πραγματικα γρηγορα ΠΟΥΘΕΝΑ!!!
 Σου το ειπα και πιο πριν.....Σκασε και ακου,περισσοτερα θα μαθεις απο τα γεροντια..
 Περσονας ,Γιωργος,Εκτορας,εγω και αλλοι εδω αυτα τα ξερουμε χρονια

Να τα δεις που περναγες την μουτσουνα σου και για γρηγορος με πεντε σφηνες στην κινηση
 με το Φιεστα....

Μια ανεβα κατεβα την Στεφανη να σε κανω,θα γεμισεις το σκατοσακκουλο για ενα μηνα
 (ρωτα κανα παλιο να σου πει που και κυριως ΤΙ ειναι η Στεφανη..)

εντιτ
  για να μην σου πω για πιο αγριες φασεις σε καμμια Φυλη ή Φτερη ή κανα χιλιομετρατο κομματι οπως Μανδρα Κρεκουκι...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
  διαφωτιστικο ετσι;;;

εντελως. περιμενα να σπαει τις ταχυτητες. απεναντιας τερμα καλα αποσυμπλεξη και σωστο κουμπωμα ταχυτητας. και εκανε και χρονομετρημενο. να τα βλεπουν οι ελληνες οι κοντρακηδες αυτα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Καλα, πώς παταει ρε ετσι τα πεταλια, ο γαμημενος
Φρενα,γκαζια,συμπλεκτες, ολα μαζι!
Σε κατι φασεις τσιμπαει απειροελαχιστα και τον συμπλεκτη, χωρις να κανει μετα αλλαγη/ ετσι στο ασχετο!

:2funny: :2funny:

αυτα παθαινεις οταν οδηγεις μονο ευθεια παιχτουρι μου. δεν μαθαινεις τα ακαταλαβιστικα του γρηγορου στριβειν  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom