επετρεψε μου να διαφωνησω.πιστεψε με εχω αλλαξει αρκετα αυτοκινητα και εχω να σου πω το εξης.σιγουρα ο παραμετρος τιμη παιζει το ρολο αλλωστε οτι πληρωνεις περνεις.ΟΜΩΣ δεν σημαινει οτι θα εδινα τα λεφτα μου για να παρω ενα αυτοκινητο μονο και μονο επειδη τυχαινει να ειναι φτηνο και να μου παρεχει καποια ομοια πραγματα με το ακριβο.τη θελω να πω...αν δεν εχω τα φραγκα θα κοιταξω να παρω ενα αυτοκινητο και να κανω τη δουλεια μου.αν εχω σαφως και θα παρω αυτο που γουσταρω.ειναι σαν το παραδειγμα με την γκομενα προτιμω να μην γαμησω παρα να δωσω λιγοτερα χρηματα και να γαμησω κατι που δεν ειναι αυτο που θελω μονο και μονο για να το κανω.
ΟΚ,επιλογες ειναι αυτα... Οπως το δει κανεις!
Ωστοσο, εγω εκτιμαω πολυ το γεγονος οτι οι Ιαπωνες προσφερουν στο κοινο ενα καταπληκτικο αυτοκινητο- με αντικειμενικα κριτηρια παντα- σε μια τιμη τοσο λογικη (στην Ιαπωνια το GTR κανει 50 χηνες μονο)
Δεν ξερω κι εγω αν θα το 'παιρνα. Ειπα εξαλλου τις ενστασεις μου πιο πισω, και συμπληρωσε κι ενας αλλος τις δικες του. Αλλα σεβομαι απολυτα τις επιδοσεις αυτου του οχηματος , και δεν παω να το μειωσω σωνει και καλα επειδη δεν ειναι και 100% επιπεδου Φερραρι (σε αξιοπιστια και διαρκεια/ γιατι σε επιδοσεις ειναι καλυτερο απο καποιες)! Μερικοι ειναι κολλημενοι, και θελουν να επιβαλλουν την αποψή τους σαν αντικειμενικα σωστη