Νέα

LANCER EVO vs STi vs S3

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kapartinakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 794
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποιο θα προτιμούσατε?

• mitsubishi lancer evo ix

Ψήφοι: 42 41,2%
  • subaru impreza sti

Ψήφοι: 17 16,7%
  • audi s3 tfsi

Ψήφοι: 43 42,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    102

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
Έλα ντε....

Εγώ γι'αυτό δεν έχω πάρει μουρσιελάγκο ακόμα... Δεν έχω βρει χρώμα που να μην το έχει άλλος στην Ελλάδα.

Θα κανονίσω σπέσιαλ εντίσιον και θα ζητήσω να βάλουν το άβατάρ μου αυτοκόλλητο στο καπό  :2funny:

Αν παρεις, παρτην σε λαχανί...Για χαρη μου!
Νομιζω θα ειναι η απολυτη καφριλα-σε κουλτουρα Εμιρατων και...βγαλε

Παντως,εγω ο λογος που δεν θα επαιρνα το GTR δεν ειναι η σχεδιαση, ή η ελλειψη πολυτελειας,ή η μαρκα
Απλα μια απροσδιοριστη αισθηση οτι καποια στιγμη θα αρχισει να αποσυντιθεται- αν το πηγαινεις κομματια ολη την ωρα
Ισως και να εχω λαθος. Ισως και να ειναι πιο αξιοπιστο ακομα κι απο Ferrari. Αλλα εμενα δεν με πειθει. Ειναι σαν ντοπαρισμενος αθλητης,ετοιμος για εμφραγμα.
3,5 τα 100, με 1750 κιλα και 485 ιππους?? Δε βγαινει ρε παιδια! Σαν το προγραμμα της τροικας ενα πραγμα

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Αν παρεις, παρτην σε λαχανί...Για χαρη μου!
Νομιζω θα ειναι η απολυτη καφριλα-σε κουλτουρα Εμιρατων και...βγαλε

Παντως,εγω ο λογος που δεν θα επαιρνα το GTR δεν ειναι η σχεδιαση, ή η ελλειψη πολυτελειας,ή η μαρκα
Απλα μια απροσδιοριστη αισθηση οτι καποια στιγμη θα αρχισει να αποσυντιθεται- αν το πηγαινεις κομματια ολη την ωρα
Ισως και να εχω λαθος. Ισως και να ειναι πιο αξιοπιστο ακομα κι απο Ferrari. Αλλα εμενα δεν με πειθει. Ειναι σαν ντοπαρισμενος αθλητης,ετοιμος για εμφραγμα.
3,5 τα 100, με 1750 κιλα και 485 ιππους?? Δε βγαινει ρε παιδια! Σαν το προγραμμα της τροικας ενα πραγμα

Κάτσε να'ρθει εκείνη η ώρα και βλέπουμε για το χρώμα. :2funny:

Σχετικά με το gtr δεν έχω ακούσει καλά λόγια.

Κολλητός μου μιλούσε με ένα γνωστό του που δουλεύει στη Nissan και τους έκαναν κάτι σεμινάρια για το gtr κι από ότι του'πε η κατάσταση είναι μαύρη. Πολύ παράξενα πράγματα σχετικά με τη συντήρηση που όχι μόνο ιάπωνα δε θυμίζουν αλλά ούτε και ιταλό στα χειρότερά του.

Κάτι τρελά πράγματα του τύπου έτσι κι ανεβάσει θερμοκρασία έχεις παρκάρει στην άκρη κι έχεις πάρει γερανό να έρθει να το σηκώσει χωρίς δεύτερη σκέψη, κάθε φορά που θες να αλλάξεις τακάκια αλλάζεις μαζί και ρόδες που λέει ο λόγος και κάτι κουλά.  :2funny:

Προσωπικά δεν το έψαξα παραπάνω να δω αν αληθεύουν όλα αυτά γιατί το αμάξι δε με ενδιαφέρει.

Βόλτα ευχαρίστως το πήγαινα. Για να το αγοράσω ούτε λόγος.

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Τα evo δεν τα τρώς, ούτε σε μαμά μορφή.
Αν και κανένα δεν είναι μαμά.
Και με 10 χιλιάρικα δεν πάει 600 άλογα.
Θέλει 25000€.
Και πάλι από μετάδοση θα έχεις πολλά προβλήματα .
απλα δεν εχεις ιδεα φιλε.γραψε καλυτερα σε κανενα αλλο θεμα

Επισκέπτης
απλα δεν εχεις ιδεα φιλε.γραψε καλυτερα σε κανενα αλλο θεμα

Μιλάμε με έσβησες με τον πλούτο των επιχειρημάτων.
Προφανώς θα έχεις μεγάλες εμπειρίες από φτιαγμένα S3 , RS4 , TTRS κτλ κτλ κτλ .......
Πάντως δεν σε έχω διαβάσει πουθενά.

Για να είναι χρηστικό αμάξι με 600 άλογα και να μην είναι σκοτώστρα
(σαν αυτά που κοροιδεύει ο περσόνας)
θέλει χοντρά λεφτά.
Το S3 αν φτάσει 600 άλογα , θέλει σοβαρά φρένα.
Το να αλλάξεις ... τακακια στα μαμά και να βάλεις ατσάλινα σωληνάκια,
δεν είναι σοβαρό.Ένα σοβαρό σετ φρένων κάποιων διαστάσεων ,
ξεκινάει από 4000€.ΞΕΚΙΝΑΕΙ.
Γιατί σε 600 άλογα , θα βάλεις για να είσαι σωστός φρένα 340mm μπροστά.
Αυτά για να μπουν , θέλουν ζάντες 19.
Αν πας σε 19αρες, πλάτος θα παίξεις τουλάχιστον 9 , 9.5 οπότε και το κόστος ελαστικών ανεβαίνει τρελά.
Μιλάμε τα 10.000€ αν θες να είσαι σωστος φτάνουν δεν φτάνουν για φρένα-ζάντες-λάστιχα
για ιπποδυνάμεις 500+.

Φιλάκια ....

Επισκέπτης
Κολλητός μου μιλούσε με ένα γνωστό του που δουλεύει στη Nissan και τους έκαναν κάτι σεμινάρια για το gtr κι από ότι του'πε η κατάσταση είναι μαύρη. Πολύ παράξενα πράγματα σχετικά με τη συντήρηση που όχι μόνο ιάπωνα δε θυμίζουν αλλά ούτε και ιταλό στα χειρότερά του.
Κάτι τρελά πράγματα του τύπου έτσι κι ανεβάσει θερμοκρασία έχεις παρκάρει στην άκρη κι έχεις πάρει γερανό να έρθει να το σηκώσει χωρίς δεύτερη σκέψη, κάθε φορά που θες να αλλάξεις τακάκια αλλάζεις μαζί και ρόδες που λέει ο λόγος και κάτι κουλά. 

Σόρυ φίλε , αλλά όλα αυτά μου φαίνονται πίπες.
Για ιταλικό σούπερ-καρ, ξέρεις κανένα να το κυκλοφορεί τακτικά;
Πόσα χλμ κάνουν το χρόνο οι φεράρι που κυκλοφορούν στην Ελλάδα;

Οι πόρσε εκεί σαφώς πλεονεκτούν,
γιατί είναι σούπερ καρ, που σε πάει και κάθε μέρα στη δουλειά,
αλλά οι τιμές των καινούργιων είναι κλάψτα, αν θες να έχεις και σοβαρά γκάζια
και όχι μόνο μόστρα.
Και οι ιαπωνέζοι γενικά είναι τέρατα αξιοπιστίας.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Σόρυ φίλε , αλλά όλα αυτά μου φαίνονται πίπες.

Και οι ιαπωνέζοι γενικά είναι τέρατα αξιοπιστίας.

Πιθανόν και να είναι. Με επιφύλαξη το έγραψα και το είπα.

Οι ιάπωνες είναι τέρατα αξιοπιστίας σε τομείς που κατέχουν.

Τα σούπερκαρς ποτέ δεν ήταν το φόρτε τους τουλάχιστον όχι στην γνωστή σε μας αγορά.

Σαφώς κι έχουν κάποια ενδιαφέροντα μοντέλα σπορ (mx5, mr2 κάποιες εκδόσεις, rx8, rx7 για τους τολμηρούς, s2000) αλλά μέχρι εκεί.

Τα σούπερκαρ δεν ήταν ποτέ το φόρτε τους ίσως γιατί τουλάχιστον η βιομηχανία τους δεν απευθύνεται στην ελίτ.

Άμα θες αμάξι που να μη σπάει να μη χαλάει για να πηγαίνεις στη δουλειά σου για τα επόμενα 30 χρόνια πάρε ένα τογιότα και είσαι κομπλέ.

Άμα θες σούπερκαρ κατ'εμέ δεν παίρνεις nissan.

Από κάποια κατηγορία αυτοκινήτων και πάνω (έστω το όριο στα 250-300 άλογα) μιλάς για ευρώπη και μόνον.

Εκτός κι αν κάποιος έχει καύλα με musclecars κι αμέρικα, με λίτρα αντίστοιχα δεξαμενής πετρελαίου για το σιβηρικό χειμώνα, και ένα 50άρικο ανα γκαζιά ας κοιτάξει προς τα κει.

Επισκέπτης
Τα σούπερκαρς ποτέ δεν ήταν το φόρτε τους τουλάχιστον όχι στην γνωστή σε μας αγορά.
Τα σούπερκαρ δεν ήταν ποτέ το φόρτε τους ίσως γιατί τουλάχιστον η βιομηχανία τους δεν απευθύνεται στην ελίτ.
Άμα θες σούπερκαρ κατ'εμέ δεν παίρνεις nissan.

Από κάποια κατηγορία αυτοκινήτων και πάνω (έστω το όριο στα 250-300 άλογα) μιλάς για ευρώπη και μόνον.

Εκτός κι αν κάποιος έχει καύλα με musclecars κι αμέρικα, με λίτρα αντίστοιχα δεξαμενής πετρελαίου για το σιβηρικό χειμώνα, και ένα 50άρικο ανα γκαζιά ας κοιτάξει προς τα κει.

Εχουν βγάλει Lexus που χτυπάει M3, SL .
Η Νισάν έχει το 350Ζ που χτυπάει ευρωπαικά που του ρίχνουν 25.000€.
Το GT-R  σκίζει όλες της πόρσε κάω από 200.000€
Τα θεωρώ τίμια αυτοκίνητα.
Και τα αμερικάνικα το ίδιο.

Τα ιταλικά σούπερ καρ αντίστοιχα,
τα θεωρώ υπερτιμολογημένα.

400.000€ είναι απαράδεκτη τιμή.
Η corvette ZR1 εδώ έχει 180.000€ κα στις ΗΠΑ έχει ... 70.000€.
Σε αυτά τα λεφτά είναι τίμιο αυτοκίνητο.

Οι φεράρι στις 400.000€ είναι μία μαλακία και μισή.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
17
Πόντοι
1.366
Τετραπεταλουδο παιχτη!
εχει μια τάση να τα ισοπεδώνει όλα......

επίσης προσπαθώ ακόμα να καταλάβω πώς χωρις μπουκάλα και τούρμπο και χωρίς υπερκυβισμό μπορεί ένα 8-βάλβιδο 1.3 ήδη πουσαρισμένο στα 105 αλογα να βγάλει αλλα 50....

πρακτικά ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ούτε με τους νόμους της φυσικής.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Εχουν βγάλει Lexus που χτυπάει M3, SL .
Η Νισάν έχει το 350Ζ που χτυπάει ευρωπαικά που του ρίχνουν 25.000€.
Το GT-R  σκίζει όλες της πόρσε κάω από 200.000€
Τα θεωρώ τίμια αυτοκίνητα.
Και τα αμερικάνικα το ίδιο.

Τα ιταλικά σούπερ καρ αντίστοιχα,
τα θεωρώ υπερτιμολογημένα.

400.000€ είναι απαράδεκτη τιμή.
Η corvette ZR1 εδώ έχει 180.000€ κα στις ΗΠΑ έχει ... 70.000€.
Σε αυτά τα λεφτά είναι τίμιο αυτοκίνητο.

Οι φεράρι στις 400.000€ είναι μία μαλακία και μισή.

Το 350Ζ το θεωρώ πατάτα με τη φλούδα.

Το GTR κατά πόσο σκίζει πορσικά δεν το ξέρω. Για ένα τεστ ξέρω, αυτό που αναφέρθηκε πριν, κι όπως είπε κι ο περσόνας τρέχα γύρευε τι θα έκανε σε άλλες πίστες υπό άλλες συνθήκες.

400.000 ευρώ έχουν ελάχιστα σούπερκαρ και πας σε κατηγορίες σούπερντούπερκαρ. Πιο κάτω είναι οι τιμές στα φερραρικά από όσο γνωρίζω.

Η κορβέτα είναι μία καλή περίπτωση σχετικά. Κατά τα λοιπά απέχει από το κλασσικό musclecar αμερικανιά. Το ότι έβγαλαν ένα δε σημαίνει ότι άλλαξε η νοοτροπία τους. Κι όσο στην ελλάδα πλησιάζει σε λεφτά φερράρι τότε με αφήνει παγερά αδιάφορο.

Από θέμα γούστου εμφανησιακά για μένα τα ιταλικά είναι χιλιόμετρα μπροστά από τα υπόλοιπα. Η πόρσε ακολουθεί μια χαρά. Japan κι Αμερικα ασχήμιες ολκής.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
17
Πόντοι
1.366
10.000 το service παιχτη ανα 10.000Km! και αλλαγη απο λαδια μεχρι και λάστιχα! υποχρεωτικα! δεν τα εχει ο καθενας!

...
Στην καλυτερη περιπτωση,αντε να παρουν καμια Πορσε, για να το παιξουν τζοβενα. Αλλα και παλι, θα παρουν την Boxter. Γιατι νa δωσουν παραπανω λεφτα για μια Τurbo-πχ- αφου ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ειναι ιδια! Καλα, για gt2 δεν το συζηταμε...Εγω μια gt3 ειχα δει μια φορα κι ετριβα και τα ματια μου. Δεκα μπραβο του ειπα (απο μεσα μου) του ανθρωπου,που εδωσε 5 φραγκα παραπανω για ενα αυτοκινητο επιδοσεων κι οχι μοστρας!
(αντιθετα, οι Ferrari πουλανε περισσοτερο, για τον απλο λογο οτι φωναζουν απο μακρια οτι ειναι ακριβες-κι ετσι η λουλουδου εντυπωσιαζεται αμεσως/ δε χρειαζεται να της εξηγεις απο τεχνικα χαρακτηριστικα για να θαυμασει το οχημα...Ολο το συστημα δουλετει βασει του κλασματος "εντυπωσιασμος/ τιμη". Ο παραγων "επιδοσεις" δεν επεισερχεται ποτε στην εξισωση, οποτε μην ζητας να δεις supercars στην Ελλαδα. Αυτοι ειμαστε! Και θελουμε και πιστα f1 στο Ελληνικο... :dancing:)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475

Μια αλλη λυση ειναι ενα Toyota Prius για μες στην πολη- και να οδηγας σαν ταριφας- κι ενα kit car στο γκαραζ που να το παιρνεις κανα βραδυ και να το λιωνεις...Αλλα τις υπολοιπες μερες κλειδωμενο!
Αλλα ποσοι εχουν τ'αρχιδια να το κανουν αυτο? Εγω στην Ελλαδα δεν εχω δε ποτε kit car! Και για οσους δεν το ξερουν, να ενημερωσω οτι με καμια 50αρια χιλιαρικα, μπορεις να εχεις επιδοσεις λιγο κατω απο Formula. Αλλα για να πας στην κινηση δεν ειναι.Ουτε για ψωνια.Ειναι για καθαρα χομπιστες και καθαρα καβλωμενους γκαζιαρηδες
Τονιζω οτι προσωπικα ΔΕΝ θα εκανα κατι τετοιο.Θα προτιμουσα κανα Evo μερα-νυχτα, κι ας γαμιομουνα στα σερβις και τις βενζινες. Κι ας μην ειχα επιδοσεις Top.
Αλλα αν ημουν καποιος που εχει χορτασει τα τουτου, και εχει ορεξη και χρημα για πειραματισμους, θα το εκανα...Το πολυ-πολυ να εχανα 50-60 χιλιαρικα

SUBARAKIAS

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
To S3 κακώς συγκρίνεται με τα άλλα δύο ... είναι μια τρίχα από τα @ρχ@δια τους ...

Το 10ρι EVO είναι τόσο βάρυ και αργό που θυμίζει αρκούδα ...στρίβει συμπαθητικά , φτιάχνεται τραγικά λιγότερο λόγω αλουμινένιου μπλοκ και άχρηστης κεφαλής (πάρε 9ρι καλύτερα).

Το GRB STI είναι 2,5 λιτρο (σε σκίζει εφορία,τέλη) , οδηγικά είναι ΑΛΛΟΥ σε πάτημα και συμπεριφορά

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Lakis 33 πιο φιλικα δεν γινεται να στο πω.

Δεξου οτι δεν ειναι και το δυνατοτερο σου σημειο οι γνωσεις σου σχετικα με αυτοκινητα και γινε

Observer στο θεμα αυτο.. δεν εισαι και κανενας πιτσιρικας ρε φιλε.

Ηθελα να ξερα μετα απο καμποσους θανατους απο toyota Lexus(με υπαιτιοτητα του κατασκευαστη) στην Αμερικη περυσι νομιζω, μετα απο τοσους θανατους απο αντισεισμικες κατασκευες, ακομα θεωρειτε τους ιαπωνες τερατα αξιοπιστιας ???

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475

Δεξου οτι δεν ειναι και το δυνατοτερο σου σημειο οι γνωσεις σου σχετικα με αυτοκινητα και γινε

Ηθελα να ξερα μετα απο καμποσους θανατους απο toyota Lexus(με υπαιτιοτητα του κατασκευαστη) στην Αμερικη περυσι νομιζω, μετα απο τοσους θανατους απο αντισεισμικες κατασκευες, ακομα θεωρειτε τους ιαπωνες τερατα αξιοπιστιας ???

Δεν κουνηθηκε φυλλο απο το σεισμο...

Δεξου οτι οι γνωσεις σου σε θεματα διεθνη δεν ειναι το δυνατο σου σημειο

Επισκέπτης

Μάγκα, έγινα ελεύθερος επαγγελματίας
και όχι υπάλληλος , για να μην δέχομαι υποδείξεις από κανένα μουνόπανο
και να κάνω και να λέω ό,τι γουστάρω , όποτε γουστάρω, όπου γουστάρω.
Οπότε τις συμβουλές σου,φιλικές και μη ,
βάλτες στον κώλο σου.
Αν δεν γουστάρεις, μη διαβάζεις όσα γράφω,
αλλά δεν θα μου πείς εσύ ή κανένα άλλο αρχίδι που θα γράφω και τι θα γράφω.

back on topic ......

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Μάγκα, έγινα ελεύθερος επαγγελματίας
και όχι υπάλληλος , για να μην δέχομαι υποδείξεις από κανένα μουνόπανο
και να κάνω και να λέω ό,τι γουστάρω , όποτε γουστάρω, όπου γουστάρω.
Οπότε τις συμβουλές σου,φιλικές και μη ,
βάλτες στον κώλο σου.
Αν δεν γουστάρεις, μη διαβάζεις όσα γράφω,
αλλά δεν θα μου πείς εσύ ή κανένα άλλο αρχίδι που θα γράφω και τι θα γράφω.

back on topic ......

βγαλτα απο μεσα σου ελευθερε επαγγελματια... βγαλτα.. εσενα κανενας δεν θα σου πει τι θα κανεις.. μονο τη μαμα σου να ακους !!!!  :s&m_1: :s&m_1:
Γελοιε, ουτε να συμπεριφερθεις δεν ξερεις. τρομπα

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Δεν κουνηθηκε φυλλο απο το σεισμο...

Δεξου οτι οι γνωσεις σου σε θεματα διεθνη δεν ειναι το δυνατο σου σημειο

Αν και δεν εχει τοση σημασια γιατι αλλο ηταν το νοημα του ποστ μου, διπλα απο το αντισεισμικη βαλε και αντι-τσουναμικη  .. ιαπωνικη λεξη ειναι το γαμωτσουναμι.

Δεν ειπες και τιποτα σημαντικο, μην τρελαινεσαι.

Δεν "λεει" η τακτικη του να μπαινεις στο ματι του αλλου για να σε προσεξει.. ειναι τακτικη looser!!! αντε τωρα

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
Αν και δεν εχει τοση σημασια γιατι αλλο ηταν το νοημα του ποστ μου, διπλα απο το αντισεισμικη βαλε και αντι-τσουναμικη  .. ιαπωνικη λεξη ειναι το γαμωτσουναμι.

Δεν ειπες και τιποτα σημαντικο, μην τρελαινεσαι.

Δεν "λεει" η τακτικη του να μπαινεις στο ματι του αλλου για να σε προσεξει.. ειναι τακτικη looser!!! αντε τωρα

Δε με νοιαζει να σου μπω στο ματι
Εγω σου ειπα το αυτονοητο: Οτι ανεφερες κατι που δεν ισχυει
Οι Ιαπωνες ειχαν προβλεψει τα παντα εκτος απο ενα τετοιο τσουναμι
Την επομενη φορα-που θα ειναι προετοιμασμενοι ακομα και γι αυτο- δεν θα ανοιξει ρουθουνι
Εκτος κι αν γινει 75 μετρα τσουναμι,οποτε μετα θα φτιαξουν υποδομες για να αντεχουν τα 75, μεχρι νεωτερας...κοκ
Οι ανθρωποι ειναι ρομποτακια. Ειναι γεννημενοι για να δουλευουν και να παραγουν
Και γι αυτο κατορθωσαν χωρις πορους και πρωτες υλες, να γινουν νο2 στον κοσμο, μεσα σε 4 δεκαετειες.
Προσωπικα, δεν τους συμπαθω, αλλα τους ΕΚΤΙΜΑΩ απεριοριστα. Αυτους ΚΑΙ τα προιοντα τους-οσον αφορα την αξιοπιστια. (στο design εχω καποιες ενστασεις-δεν εχουν κουλτουρα)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom