Νέα

LANCER EVO vs STi vs S3

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kapartinakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 794
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποιο θα προτιμούσατε?

• mitsubishi lancer evo ix

Ψήφοι: 42 41,2%
  • subaru impreza sti

Ψήφοι: 17 16,7%
  • audi s3 tfsi

Ψήφοι: 43 42,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    102

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
 Ναι ηταν ομορφη με ενα δικο της τροπο...Ιταλιδα απο κουνια
 Και χαμαιλεοντας επισης...Απο την απλη "κοινη" 1.100 στα θερια Δελτονες και ρεστα..
 Ωραιες εποχες....

No martini, no party!

;)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
....ξαναεπεμβαινω για κανεναν λογο

Δύο αστειάκια (δεν ξέρω εάν είναι αλήθεια).

1) Νάιτζελ Μάνσελ οδηγεί σαν παρδαλός κάπου στην Ιταλία την εποχή που διεκδικούσε παγκόσμιο πρωτάθλημα. Τον σταματάει η αστυνομία, έξαλλος ο τροχαίος χωρίς να τον αναγωνρίσει, του λέει κάτι του στυλ "ρε μεγάλε πως τρέχεις έτσι? ποιος νομίζεις ότι είσαι? ο Σένα?" και αυτός απαντάει "Όχι βέβαια...ο Μάνσελ!"  :grin:

2) Ο μικρός υιός της οικογένειας Porsche, ξεκωλιάζει στην Γερμανία την καινούργια του 911 turbo. Τον σταματάει η αστυνομία και του ζητάει το όνομά του, αυτός απαντάει "Porsche", ο αστυνομικός επαναλαμβάνει ειρωνικά "το όνομά σας ρώτησα, όχι την μάρκα του αυτοκινήτου" και ο υιός επαναλαμβάνει "ακριβώς, Porsche".

Δεν ξέρω εάν είναι αλήθεια, όταν τα είχα ακούσει τα θεώρησα αστειάκια.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Dεν διαφωνω στο παραμικρο μαζι σου...Ουτε εγω βγαινω στους δρομους για να κανω κοντρες/ οχι πως παω και κανονικα στην πορεια μου στοιχισμενος,αλλα σε καμια περιπτωση δεν εχω ορεξη να προκαλεσω τον οποιονδηποτε...Αντιθετως,πολλοι με προκαλουν και μετα το παιζουν "χαλαροι".Αυτο με τρελαινει γιατι εγω δεν κανω τζαμπα μαγκιες,ουτε μαρσαρω για να εντυπωσιασω τη γκομενα. Αυτο τους ελεγα και πριν αλλα δεν εμπαιναν στο πνευμα... Τεσπα, οχι πως θελω να ξαναμπω σφηνα στην συζητηση (η οποια κατα τα αλλα με ψυχαγωγει απολυτα),αλλα ειδα τωρα το εν λογω ποστ και με εξεφρασε 100% η αποψη του ανθρωπου

Οπως κι ενα αλλο λιγο πιο πανω,που ελεγε για τους οδηγους αγωνων...Παιδια, οι ανθρωποι πανε σαν παλαβοι-μη λεμε ο,τι να 'ναι! Ποιος Χαμιλτον τωρα...Εδω ο γερο-Σουμι κοντευε να παει φυλακη μ'αυτα που εκανε. Κι οχι στην ηλικια του Χαμιλτον-πολυ μεγαλυτερος και πιο φτασμενος σαν επαγγελματιας οδηγος. Μια φορα ειχε μπει σε ενα ταξι κι επειδη βιαζοταν ειπε στον ταριφα να του το δωσει να το παει εκεινος...Και το πηγαινε συνεχεια στις 2 ροδες...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ. Το εχει παραδεχτει ο ιδιος ο Σουμαχερ.

(Ξαναλεω: οι ανθρωποι δεν πιεζονται,δεν τα κανουν σκοπιμα αυτα, ειναι το φυσικο τους στυλ οδηγησης. Εδω εμενα το φυσικο μου στυλ ειναι 10 κλικ πανω απο του μεσου Ελληνα,ποσο μαλλον αυτων των τυπων-σε σχεση με το μεσο Γερμανο κ.ο.κ...)

Αυτα απο εμενα, συνεχιστε κυριε -με τον αμφορεα- να μου χαριζετε χαμογελο με τις βαθυστοχαστες αναλυσεις σας- δεν ξαναεπεμβαινω για κανεναν λογο

Ποσο εισαι? 19? 20?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ενώ εσύ λες μόνο το δικό μου γκολφ μπουρδέλο ...
πάλι δεν κατάλαβες τι έγραψα;
μπουρδέλο ΔΕΝ ήταν όσο ήταν εργοστασιακό. και το ένα και το αλλο,
εσύ μετά αποφάσισες να το κάνεις οικο ανοχής για τον κυρ θωμά που του έφτιαξες τα δόντια.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αντιθετως,πολλοι με προκαλουν και μετα το παιζουν "χαλαροι".
το ακούσαμε κι αυτό.
ο κοζαμφ βγαίνει με το φιέστα για σεργιάνι και τον κυνηγάνε όλοι και κωλοτρίβονται για κόντρα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
απο μικρος τα σχαινομαι τα μικρα τα πουσαρισμενα. αηδιες για να ξεφραγκιαζονται οι πιτσιρικαδες και να σκοτωνονται στο πρωτο στριψιμο. κωλοαυτοκινητα σα τα τσιουαουα που κανουν χαλασμο απο φωνη. με τις μαλακιες των αρχιδοτεκμηριων σκοτωνουνε κοσμο δεκαετιες.

Επισκέπτης
καποιοι εδω μου θυμηζουν τη παιδικη μου ηλικια οταν ημουν 15-16 πριν 20 χρονια.τοτε σαν πιτσιρικια ειχαμε τα παπακια.τοτε λοιπον τα πειραζαμε τα καναμε 100 200 και οτι αλλο μπορουσαμε για να ειμαστε γρηγοροι.καποια στιγμη στο δρομο ενω τρεχαμε σαν παλαβοι σε ενα φαναρι σταματαει ενα χιλιαρι ης εποχης και αφου γελαγε με το πως ειχαμε καταντησει τα παπακια γυρισε γελωντας πριν γκαζωσει και φυγει και ειπε....παιδια μην τρελενεσε και ριχνετε τσαμπα λεφτα οσα και να ριξετε σε αυτα παλι παπακια θα ειναι ;)ειχε τοσο δικιο λοιπον μετα απο πολλα χρονια καταλαβα τη ηθελε να πει.υπαρχουν πιστσιρικια η ακομα χειροτεροι και μεγαλοι ανθρωποι που προσπαθουν να κανουν ενα μικρομεσαιο αυτοκινητο που εχει κατασκευαστει για συγκεκριμενα πραγματα να γινει πορσε η φεραρι.γιαυτο αλλωστε αν δειτε στατιστικα στα λιμανακια και στα περιχωρα που γινονται οι κοντρες ολα τα ατυχηματα και με νεκρους εχουν ουνο πουντο ραλυ γκολφ σιβικ κ.α που οι ιδιοκτητες νομιζαν οτι με μια τουρμπινα η υπερκυβισμο και νιτρο θα φτιαξουν σουπερκαρ.δυστυχως οταν το καταλαβαν ηταν πολυ αργα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
καποιοι εδω μου θυμηζουν τη παιδικη μου ηλικια οταν ημουν 15-16 πριν 20 χρονια.τοτε σαν πιτσιρικια ειχαμε τα παπακια.τοτε λοιπον τα πειραζαμε τα καναμε 100 200 και οτι αλλο μπορουσαμε για να ειμαστε γρηγοροι.καποια στιγμη στο δρομο ενω τρεχαμε σαν παλαβοι σε ενα φαναρι σταματαει ενα χιλιαρι ης εποχης και αφου γελαγε με το πως ειχαμε καταντησει τα παπακια γυρισε γελωντας πριν γκαζωσει και φυγει και ειπε....παιδια μην τρελενεσε και ριχνετε τσαμπα λεφτα οσα και να ριξετε σε αυτα παλι παπακια θα ειναι ;)ειχε τοσο δικιο λοιπον μετα απο πολλα χρονια καταλαβα τη ηθελε να πει.υπαρχουν πιστσιρικια η ακομα χειροτεροι και μεγαλοι ανθρωποι που προσπαθουν να κανουν ενα μικρομεσαιο αυτοκινητο που εχει κατασκευαστει για συγκεκριμενα πραγματα να γινει πορσε η φεραρι.γιαυτο αλλωστε αν δειτε στατιστικα στα λιμανακια και στα περιχωρα που γινονται οι κοντρες ολα τα ατυχηματα και με νεκρους εχουν ουνο πουντο ραλυ γκολφ σιβικ κ.α που οι ιδιοκτητες νομιζαν οτι με μια τουρμπινα η υπερκυβισμο και νιτρο θα φτιαξουν σουπερκαρ.δυστυχως οταν το καταλαβαν ηταν πολυ αργα.

σωστος. το κακο ειναι οτι δε νομιζουν οτι φτιαχνουν σουπερκαρ, οντως φτιαχνουν σουπερκαρ! φτιαχνουν απιστευτα πραματα σε συσκευασια τσοφλιου ομως.
αυτο το πραγμα σιχαινομαι με τα αυτοκινητα σε σχεση με τις μηχανες. το ενα εξελιχθηκε με αγνοια στην ανθρωπινη ασφαλεια, το αλλο οχι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ακριβώς.
όπως είπε το εκτορομωρό το τσιουάουα όσο και να γαυγίσει ροτβάιλερ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ

Επισκέπτης
οσο καποιοι καταλαβουν το τη αγορα;ζουν και για ποιο λογο το αγοραζουν τοτε θα σταματησουν και αυτα που βλεπουμε στο δρομο.και τα λεω εγω που εχω κανει αυτες τις μαλακιες.απλα καλο θα ειναι να καταλαβουν οτι εδω ισχυει αυτο που λενε....ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΕΡΝΕΙΣ. ;)

Επισκέπτης
υπαρχουν πιστσιρικια η ακομα χειροτεροι και μεγαλοι ανθρωποι που προσπαθουν να κανουν ενα μικρομεσαιο αυτοκινητο που εχει κατασκευαστει για συγκεκριμενα πραγματα να γινει πορσε η φεραρι

Κάποιοι , παρόλο που γέρασαν,
δεν έχουν καταλάβει δυο βασικά πράγματα:

1)Είναι άλλο πράγμα η μόστρα ενός αυτοκινήτου
και ο εντυπωσιασμός που προκαλεί σε πουτάνες, μπαρόβιες, νταβάδες, νονούς της νύχτας.
Αυτό καθορίζεται από τα συμπλέγματα της κάθε κοινωνίας και οι αρμόδιες επιστήμες για τη μελέτη του είναι η ψυχιατρική και η κοινωνιολογία.

2)Το πως πάει στο δρόμο.εδώ παίζουν αποκλειστικό ρόλο τα μηχανικά μέρη και οι νόμοι της φυσικής.

Αν προσέξει κάποιος τις επιδόσεις των διαφόρων οχημάτων σε πάσης φύσεως αγώνες
(ξεχνώντας τη νύχτα , τις πουτάνες και τις μπαρόβιες)
θα διαπιστώσει ότι τους καλύτερους χρόνους , σε απόλυτο επίπεδο ,
δεν τους πετυχαίνουν οχήματα που γουστάρουν οι παρκαδόροι και οι τραγουδιάρες ...

Όλα τα οχηματα αγώνων είναι "μετατροπές" των απλών εκδόσεων.
Κατά συνέπεια οι μετατροπές δεν είναι επάρατες,
αν αυτός που ασχολείται με αυτές δεν είναι ηλίθιος.

Ο ηλίθιος , σκοτώνεται και σκοτώνει και με νορμάλ peugeot 206 ...

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

και ο εντυπωσιασμός που προκαλεί σε πουτάνες, μπαρόβιες, νταβάδες, νονούς της νύχτας.
Αυτό καθορίζεται από τα συμπλέγματα της κάθε κοινωνίας και οι αρμόδιες επιστήμες για τη μελέτη του είναι η ψυχιατρική και η κοινωνιολογία.

2)Το πως πάει στο δρόμο.εδώ παίζουν αποκλειστικό ρόλο τα μηχανικά μέρη και οι νόμοι της φυσικής.

δεν τους πετυχαίνουν οχήματα που γουστάρουν οι παρκαδόροι και οι τραγουδιάρες ...

Ακου να δεις τι μαθαινουμε....Σοβαρα???? :2funny:

Ρε συ, μην τους τα λες ετσι αποτομα και παθουν κανα εγκεφαλικο επεισοδιο οι θειοι.

Εγω πιστευω,παιδια, οτι το αμαξι απο το ΣΗΜΑ φαινεται.Αυτο θα επρεπε να διδασκεται σε ολες τις μηχανολογικες ακαδημιες του πλανητη-πρωτη μερα!
Το Nissan το GTR,ας πουμε, τα εσκασε στην gt2 στο δαχτυλιδι επειδη οσο να πεις, αλλη αιγλη εχει ο Γιαπωνας απο τον φτωχομπινε τον Πορσακια...Μιλησε η "φανελα" ρε παιδι μου...Η σηματαρα!(Με κεκτημενη ταχυτητα απο τα Almera και τα Micra)  :2funny: :2funny:

ΥΓ Ρε πουστη μου, τελικα αυτο το θρεντ ειναι κατι σαν την ηρωινη...Οσο κι αν προσπαθησεις, δεν κοβεται με τιποτα

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
14
Πόντοι
6
μηπος. λεω μηπος σας γαμαω ολουσ με το  hundai;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το Nissan το GTR,ας πουμε, τα εσκασε στην gt2
αυτό είναι για να καταλάβεις ΠΟΣΟ ηλίθιος είσαι.

αφού λοιπον τη γάμησε σε μια πίστα, μια συγκεκριμένη μέρα με συγκεριμένες ατμοσφαιρκές συνθήκες είναι καλύτερο αυτοκίνητο.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Εισαι ασχετοπουλος...
  Το αντιθετο συμβαινει ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!
 Τα απλα αυτοκινητα ειναι μετατροπες των οχηματων αγωνων..
 Για να μπορουμε να τα οδηγαμε εμεις,για να μεταφερετε η τεχνολογια απο τα πεδια
 ερευνας που ειναι οι αγωνες στον μεσο καθημερινο οδηγο...

Τα οχηματα που οδηγουμε εμεις σημερα ειναι μεταποιημενα αγωνιστικα περασμενων χρονων,
 αφου πρωτα οι τεχνολογιες που εξελλισαν στους αγωνες περασε απο τα διαφορα σταδια "εφηβειας"
 και λυθηκανε τα οποια προβληματα...

Τα δε αγωνιστικα του σημερα εινα τα οχηματα που θα οδηγαμε εμεις "αυριο"..

απλα

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

αυτο ειναι το ζουμι...
ποιος μπορει να το εγγυηθει αυτο αν δε μιλαμε για κατασκευαστη που αποδεδειγμενα εχει την αφροκρεμα;

στα αλλα εχεις δικιο...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ακου να δεις τι μαθαινουμε....Σοβαρα???? :2funny:

Ρε συ, μην τους τα λες ετσι αποτομα και παθουν κανα εγκεφαλικο επεισοδιο οι θειοι.

Εγω πιστευω,παιδια, οτι το αμαξι απο το ΣΗΜΑ φαινεται.Αυτο θα επρεπε να διδασκεται σε ολες τις μηχανολογικες ακαδημιες του πλανητη-πρωτη μερα!
Το Nissan το GTR,ας πουμε, τα εσκασε στην gt2 στο δαχτυλιδι επειδη οσο να πεις, αλλη αιγλη εχει ο Γιαπωνας απο τον φτωχομπινε τον Πορσακια...Μιλησε η "φανελα" ρε παιδι μου...Η σηματαρα!(Με κεκτημενη ταχυτητα απο τα Almera και τα Micra)  :2funny: :2funny:

ΥΓ Ρε πουστη μου, τελικα αυτο το θρεντ ειναι κατι σαν την ηρωινη...Οσο κι αν προσπαθησεις, δεν κοβεται με τιποτα

Τρια πουλα-
 τρια πουλακια καααθοντααααννννν
 στου Διακου το ταμπουριιιιιιιιιι
 δυο κοιταν την Λιβαδεια,το αλλο το Ζητουουουνιιιιιιιι

αινταααααα

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Δεν ξερω τι οδηγανε στις αναβασεις ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Λογικα σ'αυτα αναφερεται ο αποπανω οταν λεει οτι ειναι "μετατροπες"
Παντως,αν παμε σε επιπεδα WRC, εκει ειναι τελειως διαφορετικο αυτοκινητο. Δεν ειναι ουτε μετατροπη του αντιστοιχου αυτοκινητου δρομου, αλλα ουτε και το αντιστροφο,οπως ανεφερε καποιος (δηλ οτι το αγωνιστικο δινει τεχνολογιες στο αυτοκινητο δρομου των επομενων ετων)
Σαφως καποιες τεχνολογιες μπορει και να περασουν απο το WRC στο αυτοκινητο δρομου,αλλα δεν ειναι και αυτοσκοπος-νομιζω

Γενικα,ενα Impreza που κανει 350.000 για να το παρεις στην Ελλαδα, πώς μπορει να εχει την οποιαδηποτε σχεση-σε ολα τα επιπεδα- με ενα που κανει 55.000? Ειναι ΑΛΛΟ αυτοκινητο! Τουλαχιστον εγω αυτα ξερω, οχι απο πρωτο χερι,αλλα απο δευτερο. (Απο εναν γνωστο μου φορτωμενο,που ηθελε να αγορασει το "εργοστασιακο" STI του WRC,και τελικα δεν τα καταφερε, οποτε πηρε μια Lambo για να ξεκαυλωσει :grin:. Περιπου στα ιδια λεφτα του ηρθε )

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ας είχε πάρει ένα impreza 22B, θα ξεκαύλωνε επίσης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom