Νέα

LANCER EVO vs STi vs S3

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kapartinakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 794
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιο θα προτιμούσατε?

• mitsubishi lancer evo ix

Ψήφοι: 42 41,2%
  • subaru impreza sti

Ψήφοι: 17 16,7%
  • audi s3 tfsi

Ψήφοι: 43 42,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    102

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
αφού λοιπον τη γάμησε σε μια πίστα, μια συγκεκριμένη μέρα με συγκεριμένες ατμοσφαιρκές συνθήκες είναι καλύτερο αυτοκίνητο.

Ποιος γαμησε ποιον ?Το GTR την GT2?? με το πολυ λιγοτερο βαρος και τα 100 αλογα παραπανω ολα υπερ της πορσε?  Ελα ρε κι εσυ τωρα.. ο ψευτο - θοδωρος ειναι πολυ περισσοτερο ειλικρινης απο τον οποιονδηποτε ιαπωνα..

Αντε με τα ψεμματα GTR και κολοκυθια.. για πολυ καλες επιδοσεις(και πολυ περισσοτερα) παρε ενα Μ-3 και κομπρεσοριασε το.. οχι αυτο το χοντροκομενο πραμα που οσο τεραστιο και αν ειναι εξωτερικα, μεσα δεν χωραει ουτε γκομενα 1,70 με τακουνια.. 

Ελεος

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Ποιος γαμησε ποιον ?Το GTR την GT2?? με το πολυ λιγοτερο βαρος και τα 100 αλογα παραπανω ολα υπερ της πορσε?  Ελα ρε κι εσυ τωρα.. ο ψευτο - θοδωρος ειναι πολυ περισσοτερο ειλικρινης απο τον οποιονδηποτε ιαπωνα..

Αντε με τα ψεμματα GTR και κολοκυθια.. για πολυ καλες επιδοσεις(και πολυ περισσοτερα) παρε ενα Μ-3 και κομπρεσοριασε το.. οχι αυτο το χοντροκομενο πραμα που οσο τεραστιο και αν ειναι εξωτερικα, μεσα δεν χωραει ουτε γκομενα 1,70 με τακουνια.. 

Ελεος

To τσεκαρα...Οντως το πορσικο ειναι πολυ ελαφρυτερο-και μου κανει εντυπωση... Ωστοσο, οι παραπανω ιπποι ειναι 45,κι οχι 100. Κανονικα,θα επρεπε η GT2 να ειναι πολυ ταχυτερη. Κι ομως, ακομα και η GT2 RS με το ζορι κερδισε το GTR στο Nurburgring! Tι να πω, ραδιενεργες βενζινες βαλανε μεσα?? Παντως,ακομα και να κλεψανε 2-3 δευτερολεπτα οι γιαπωνεζοι, δεν μπορει ο χρονος τους να ειναι τελειως fake.Γιατι η Πορσε προφανως τον δεχτηκε ως εγκυρο, για να μπει σε διαδικασια να τον κοντραρει!

Περιττο να πω πως εγω την GT2 θα επαιρνα αν ειχα τα φραγκα...(για να διορθωσω: ΟΣΑ φραγκα κι αν ειχα/ ειναι το αγαπημενο μου αυτοκινητο). Αλλα θελω να διατηρω μια αντικειμενικοτητα

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
πολυ σουπερκαρ διαβαζω εδω μεσα αλλα εξω δε βλεπω και πολλα

Επισκέπτης
αφού λοιπον τη γάμησε σε μια πίστα, μια συγκεκριμένη μέρα με συγκεριμένες ατμοσφαιρκές συνθήκες είναι καλύτερο αυτοκίνητο.

To καλύτερο αυτοκίνητο είναι πολύ φλου θέμα και σηκωνει κουβέντα.
Το ότι το GT-R είναι γρηγορότερο από τις πόρσε που κυκλοφορούν στην ελλάδα και κάνουν κάτω από 250.000€ , είναι γεγονός.

Όπως και το ότι δεν μετράει στις καργιόλες των club/μπουζουξίδικων επίσης γεγονός.

Για μένα πολύ σημαντικός λόγος για τον οποίο δεν θα έπαιρνα ΠΟΤΕ πορσε στην Ελλάδα,
είναι ότι :
1)Έχει η Βανδή.
2)Πρέπει να έχει κι η Βίσση.

(Παρομπιως δεν θα έπαιρνα ποτέ ούτε ferrari , επειδή έχει ο ... άνδρας της Βανδή)

τραγικό μειονέκτημα ...

δεν νομίζω οι συγκεκριμένες να έπαιρναν ποτέ Nissan.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
πολυ σουπερκαρ διαβαζω εδω μεσα αλλα εξω δε βλεπω και πολλα

To nickname σου εξηγει τα παντα....
Εγω ξερω πολλους που εχουν 10 σπιτια, εκατομμυρια ευρω στην τραπεζα, ακριβα ρουχα, και κυκλοφορουν με μια μερσεντες Ε, μονο και μονο για να κανουν αυτο που λεει ο lakis...Δηλαδη να ενθουσιασουν τις αοιδους του 18ου χιλιομετρου μιας εθνικης οδου...
Στην καλυτερη περιπτωση,αντε να παρουν καμια Πορσε, για να το παιξουν τζοβενα. Αλλα και παλι, θα παρουν την Boxter. Γιατι νa δωσουν παραπανω λεφτα για μια Τurbo-πχ- αφου ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ειναι ιδια! Καλα, για gt2 δεν το συζηταμε...Εγω μια gt3 ειχα δει μια φορα κι ετριβα και τα ματια μου. Δεκα μπραβο του ειπα (απο μεσα μου) του ανθρωπου,που εδωσε 5 φραγκα παραπανω για ενα αυτοκινητο επιδοσεων κι οχι μοστρας!
(αντιθετα, οι Ferrari πουλανε περισσοτερο, για τον απλο λογο οτι φωναζουν απο μακρια οτι ειναι ακριβες-κι ετσι η λουλουδου εντυπωσιαζεται αμεσως/ δε χρειαζεται να της εξηγεις απο τεχνικα χαρακτηριστικα για να θαυμασει το οχημα...Ολο το συστημα δουλετει βασει του κλασματος "εντυπωσιασμος/ τιμη". Ο παραγων "επιδοσεις" δεν επεισερχεται ποτε στην εξισωση, οποτε μην ζητας να δεις supercars στην Ελλαδα. Αυτοι ειμαστε! Και θελουμε και πιστα f1 στο Ελληνικο... :dancing:)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
To καλύτερο αυτοκίνητο είναι πολύ φλου θέμα και σηκωνει κουβέντα.
Το ότι το GT-R είναι γρηγορότερο από τις πόρσε που κυκλοφορούν στην ελλάδα και κάνουν κάτω από 250.000€ , είναι γεγονός.

Όπως και το ότι δεν μετράει στις καργιόλες των club/μπουζουξίδικων επίσης γεγονός.

Για μένα πολύ σημαντικός λόγος για τον οποίο δεν θα έπαιρνα ΠΟΤΕ πορσε στην Ελλάδα,
είναι ότι :
1)Έχει η Βανδή.
2)Πρέπει να έχει κι η Βίσση.

(Παρομπιως δεν θα έπαιρνα ποτέ ούτε ferrari , επειδή έχει ο ... άνδρας της Βανδή)

τραγικό μειονέκτημα ...

δεν νομίζω οι συγκεκριμένες να έπαιρναν ποτέ Nissan.

Εγω εχω ενα σατανικο σχεδιο:
Θα παρω καμια Ferari τελευταιο μοντελο και θα την αφησω απλυτη για παντα. Ουτως ωστε να εχει μονιμα ενα στρωμα σκονης 20 εκατοστα, και να την βλεπουν οι καγκουρες του Μπουρναζίου και να κλαινε...Σε φαση: "Το ατιμασε το εργαλειο ο ξετσιπωτος ο λεφτας"! "Δεν σεβονται τιποτα αυτοι οι πλουσιοι..." κι αλλες τετοιες ξανθοπουλικες ατακες των Δυτικων Προαστιων

Σημαντικη σημειωση:Τα δικα τους Opel OPC θα αστραφτουν!

Πώς σου φαινεται ο ψυχολογικος πολεμος που θα τους κανω??

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
αν θες να εισαι γρηγορος δε χρειαζεται να δωσεις μια περιουσια για να παρεις πορσε φεραρι κλπ.παιρνεις ενα σ3 παλιο με 10 χιλαιρικα του ριχνεις αλλα 10 και πας 600 αλογα και ραβεις οτι κινειται σε μαμα μορφη.αν εχει χρημα παιρνεις φεραρι πορσε κλπ και δε σε νοιαζει.μην τρως κολληματα φιλε με το που χαλανε οι αλλοι τα λεφτα τους.κανε τα κουμαντα σου εσυ και μην πηγαινεις ταπα οπως διαβασα πριν γιατι θα τα φας τα δοντια σου

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Εγω εχω ενα σατανικο σχεδιο:
Θα παρω καμια Ferari τελευταιο μοντελο και θα την αφησω απλυτη για παντα. Ουτως ωστε να εχει μονιμα ενα στρωμα σκονης 20 εκατοστα, και να την βλεπουν οι καγκουρες του Μπουρναζίου και να κλαινε...Σε φαση: "Το ατιμασε το εργαλειο ο ξετσιπωτος ο λεφτας"! "Δεν σεβονται τιποτα αυτοι οι πλουσιοι..." κι αλλες τετοιες ξανθοπουλικες ατακες των Δυτικων Προαστιων

Σημαντικη σημειωση:Τα δικα τους Opel OPC θα αστραφτουν!

Πώς σου φαινεται ο ψυχολογικος πολεμος που θα τους κανω??

Μην τρακαρεις με κανα συννεφο προσεξε μονο.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
 Μην τρακαρεις με κανα συννεφο προσεξε μονο.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ειναι κοινωνιολογικη μελετη
Δεν ειπα πως θα την εκτελεσω ο ιδιος...Απλα το Copyright θα απαιτησω-τα πνευματικα δικαιωματα
Ας την εφαρμοσει κανας αλλος κι ας μου πει αντιδρασεις

Επισκέπτης
παιρνεις ενα σ3 παλιο με 10 χιλαιρικα του ριχνεις αλλα 10 και πας 600 αλογα και ραβεις οτι κινειται σε μαμα μορφη.

Τα evo δεν τα τρώς, ούτε σε μαμά μορφή.
Αν και κανένα δεν είναι μαμά.
Και με 10 χιλιάρικα δεν πάει 600 άλογα.
Θέλει 25000€.
Και πάλι από μετάδοση θα έχεις πολλά προβλήματα .

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Τα evo δεν τα τρώς, ούτε σε μαμά μορφή.
Αν και κανένα δεν είναι μαμά.
Και με 10 χιλιάρικα δεν πάει 600 άλογα.
Θέλει 25000€.
Και πάλι από μετάδοση θα έχεις πολλά προβλήματα .

Nαι,και κατα τα αλλα..."μην τρεχετε στους δρομους"!
Μα αμα κανω το s3 600 ιππους, δεν θα το κανω για να πηγαινω χαλαρα...
Και θα σκοτωθω και στα σιγουρα, γιατι οσο καλη μηχανη/φρενα κι αν εχω, ολα τα υπολοιπα θα ειναι κατωτερα των περιστασεων, οποτε σε καποια στροφη θα γινει η μαλακεια! Ασε που θα ειναι ουτως ή αλλως φορτωμενο χιλιομετρα/ταλαιπωρημενο το αμαξι, οποτε αμα το γκαζωσεις τερμα 2-3 φορες, στην τεταρτη θα σου μεινει σστο χερι

Κατα τα αλλα δεν θα τρεχω στο δρομο με το Φιεστακι μου... :2funny:
Γιατι ειμαι δημοσιος κινδυνος!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Ελεος

έτσι λένε έτσι δείχνουνε.
όμως.
εγώ εάν δε δω σύγκριση σε καμμιά 10αρια διαφορετικές πίστες με αλλες συνθήκες ατμόσφαιρας και οδοστρώματος ΔΕΝ βγάζω ποτέ συμπέρασμα.....
κάποτε λχ όταν το πούντο πούλαγε ζεστό ψωμι για να πουλήσει κάνα κομματι και το μπουρδέλο το πόλο τζιτι με τα 100 άλογα τα έβαλαν σε ..... πίστα καρτ και κέρδισε το..... πόλο.
ααααααααααααχαχαχχαχααχαχχαχαχαχαχα
και άκουγες τα μαλακισμένα.... πήρα το πόλο γιατί είναι γερμανικο και λόγω καλύτερου στησίματος πήρε την ταυτότητα του πούντο στην πίστα.
ααααααααααααααααααααααααααχχααχαχαχαχαχαχαχα

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Έλα μωρέ...ανεξάρτητα ποιο τελικά κερδίζει σε αυτό το επίπεδο, πιστεύει κανένας κοινός θνητός ότι θα καταλάβει την διαφορά αυτών των δευτερολέπτων??????

Προσωπικά, και γύρο να έριχνε το GTR και στο Carrera GT ακόμη, δεν κυκλοφορούσα με τίποτα με αυτό το τουτού και να μοιάζω με τον Τσάκυ Τσαν στο Canonball. (για όσους παλιούς θυμούνται)

:2funny: :2funny:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Έλα μωρέ...ανεξάρτητα ποιο τελικά κερδίζει σε αυτό το επίπεδο, πιστεύει κανένας κοινός θνητός ότι θα καταλάβει την διαφορά αυτών των δευτερολέπτων??????

Προσωπικά, και γύρο να έριχνε το GTR και στο Carrera GT ακόμη, δεν κυκλοφορούσα με τίποτα με αυτό το τουτού και να μοιάζω με τον Τσάκυ Τσαν στο Canonball. (για όσους παλιούς θυμούνται)

:2funny: :2funny:

Ενταξει,δινεις κατι παραπανω και παιρνεις τα 420 του Μ
Αλλα με τη Μ θα εισαι λιγο πιο αργος... Τεσπα, αν εχω ποτε μια κατοσταρα διαθεσιμη θα το σκεφτω σοβαρα το θεμα. Τωρα,το βλεπω αποστασιοποιημενα, και ψηφιζω GTR

johnguru8855

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
τελικά όλοι σ'αυτή τη γαμημένη χώρα αντί να συναγωνίζονται ποιός την έχει μεγαλύτερη...

...παλεύουν να δουν ποιός θα χύσει γρηγορότερα...

ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΕΣ...ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΛΛΗΝΕΣ...

κλάιν μάιν...ή αλλιώς μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Προσωπικά τον ιάπωνα τον πάω στις μηχανές ( :rockon: :rockon: :rockon:), στα μικρά καθημερινά τουτού "δε σπάνε δε χαλάνε δεν καίνε" και λοιπά, κι άντε και σε κανά δυο σπορ μοντέλα.

Άμα είχα ποτέ τα αφρά για σούπερκαρ δεν επαιρνα γιαπανέζικο δεν πα να μου δίνανε και καμιά τριανταπενταριά γκέϊσες μαζί να μου το πλένουν, να το φροντίζουν, και να μου κάνουν και καμιά πίπα τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

Μακρυά κι αλάργα.

Σούπερκαρ = γιούροπ (εντ σπεσίφικαλι ίταλι, σόρυ Yorgos  :grin:)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Κανένα sorry...ο καθένας με την τρέλα του και εγώ με την ομπρέλα μου.

Αν την βρίσκεις εσύ με τα ιταλικά μία, τι με κόφτει εμένα?

Άσε που δεν είναι ωραίο να κυκλοφορούμε όλοι με το ίδιο.

:grin:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Άσε που δεν είναι ωραίο να κυκλοφορούμε όλοι με το ίδιο.

:grin:

Έλα ντε....

Εγώ γι'αυτό δεν έχω πάρει μουρσιελάγκο ακόμα... Δεν έχω βρει χρώμα που να μην το έχει άλλος στην Ελλάδα.

Θα κανονίσω σπέσιαλ εντίσιον και θα ζητήσω να βάλουν το άβατάρ μου αυτοκόλλητο στο καπό  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom