You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Lamda Video & Cruising
- Μέλος που άνοιξε το νήμα takoylhs44
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 259K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Γυναίκα αρπακτικό, δεν χρειάζεται μύστη συνάδελφε μία τρανσέξουαλ αρκετά θυλιπρεπεις εμφάνισημη χρειάζεται, και έτσι θα έρθει και η γυναίκα,η το ζευγάρι, γυναίκα αν φέρει, μόνο μπελάδες θα φέρει και παρεξηγήσεις μετάξι πελατών,η συνταγή αυτή είναι δοκιμασμένη, και έφερε προβλήματα που από το 2013 μέχρι σήμερα, κάποιοι θυμούνται ακόμη, και έχουν βόθρω για εγκέφαλο, και λινουν το πρόβλημα με λάθος τρόπους , όχι γυναίκα δια ροπάλουΕπείγοντος και γυναίκα μασατζου !!!
ggg777
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 298
- Πόντοι
- 26
Δεν γνωρίζω τι είχε γίνει τότε αν θες μπορείς να πεις λεπτομέρειες . Σίγουρα και η Τρανς θα είναι καλή λύση γιατί είναι κρίμα να μην πατάει κανείςΓυναίκα αρπακτικό, δεν χρειάζεται μύστη συνάδελφε μία τρανσέξουαλ αρκετά θυλιπρεπεις εμφάνισημη χρειάζεται, και έτσι θα έρθει και η γυναίκα,η το ζευγάρι, γυναίκα αν φέρει, μόνο μπελάδες θα φέρει και παρεξηγήσεις μετάξι πελατών,η συνταγή αυτή είναι δοκιμασμένη, και έφερε προβλήματα που από το 2013 μέχρι σήμερα, κάποιοι θυμούνται ακόμη, και έχουν βόθρω για εγκέφαλο, και λινουν το πρόβλημα με λάθος τρόπους , όχι γυναίκα δια ροπάλου
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Η τρανσέξουαλ είναι η καλύτερη λύση σε ένα κατάστημα που αφορά το γκέι κοινο και το bi, όσο για το παρελθόν, δεν χρειάζεται να αναφέρουμε κάτι εδώ στο νήμα αυτό μπωρουμε να πούμε σε pm από κοντά, γενικά να γνωρίζεις όταν δεν γίνεται σωστή λειτουργία του ιδρύματος από τους υποστηρικτές του και τους υπόλοιπους μύστες, έρχεται η ένδειξη της λάθος επιλογής, αλλά δεν είναι η συζήτηση αυτή για εδώ οπότε θες μιλάμε με pmΔεν γνωρίζω τι είχε γίνει τότε αν θες μπορείς να πεις λεπτομέρειες . Σίγουρα και η Τρανς θα είναι καλή λύση γιατί είναι κρίμα να μην πατάει κανείς
Το μασάζ που κάνει φυσικά πληρωμή φαντάσου να του κάνεις ιδιωτικό χώρο και όχι να βλέπουν οι άλλοι;Επείγοντος και γυναίκα μασατζου !!!
Και πιθανόν όπως και οι άντρες προηγουμένως να θέλει κάποιο δωράκι για περαιτέρω μπορεί και όχι
Και φαντάζομαι δεν εμφανίζεται στην αίθουσα κάνει βόλτες παίζει με τον εαυτό της ή με άλλους
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Μύστη συνάδελφε υπάρχει χώρος στάθμευσης για μασάζ, καί χώρος στάθμευσης για ξύρισμα, το κατάστημα απευθύνεται σε γκέι κοινο και bi, και τής υπηρεσίες της προσφέρουν άντρες, γιατί αυτό είναι το κατάστημα, η τρανσέξουαλ είναι μια επιλογή που προτάθηκε, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει, η γυναίκα είναι άλλη περίπτωση, που σε αυτό θα διαφωνήσω, γιατί μια γυναίκα φέρνει γκρίνια και φασαρίες, και έχω την ατυχία να είμαι γνώστηςΤο μασάζ που κάνει φυσικά πληρωμή φαντάσου να του κάνεις ιδιωτικό χώρο και όχι να βλέπουν οι άλλοι;
Και πιθανόν όπως και οι άντρες προηγουμένως να θέλει κάποιο δωράκι για περαιτέρω μπορεί και όχι
Και φαντάζομαι δεν εμφανίζεται στην αίθουσα κάνει βόλτες παίζει με τον εαυτό της ή με άλλους
Δηλαδή δεν υπάρχει γυναίκα μασα τζού αλλά ζητάει ο φίλος να έρθει και εσύ διαφωνείς;Μύστη συνάδελφε υπάρχει χώρος στάθμευσης για μασάζ, καί χώρος στάθμευσης για ξύρισμα, το κατάστημα απευθύνεται σε γκέι κοινο και bi, και τής υπηρεσίες της προσφέρουν άντρες, γιατί αυτό είναι το κατάστημα, η τρανσέξουαλ είναι μια επιλογή που προτάθηκε, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει, η γυναίκα είναι άλλη περίπτωση, που σε αυτό θα διαφωνήσω, γιατί μια γυναίκα φέρνει γκρίνια και φασαρίες, και έχω την ατυχία να είμαι γνώστης
Δεν θυμάμαι στο ανταλτ να είχαν γίνει παρεξηγήσεις για γυναίκα υπάλληλο
Το προηγούμενο μήνυμα το έγραψα γιατί νόμιζα ότι είπες επείγον υπάρχει γυναίκα μασατζουΕπείγοντος και γυναίκα μασατζου !!!
Αλλά δεν πειράζει αν έρθει η γυναίκα μασατζου εξακολουθώ να έχω τις απορίες του προηγούμενου μηνύματος
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Στο προηγούμενο άρθρο αναφέραμε ότι δεν θα αναφερθούμε σε καταστήμα σε αυτό το νήμα, και ότι άλλο χρειάζεται πρωσοπικο με μύνημα, είναι καλό να μην απασχολείται το νήμα με άλλα καταστήματα, συμβουλή, λοιπόν το εν λόγω κατάστημα έχει ανάγκη από μια τρανσέξουαλ αρκετά θυλιπρεπεις εμφάνισημη, και τα υπόλοιπα θέματα θα έρθουν από μόνα τους,η θα τα φέρουμε εμείς οι υπόλοιποι μύστες μερακλήδες προσωπικα θέλει κίνηση από εμάς, μην τα περιμένετε όλα έτοιμα, και τα ζευγάρια θά έρθουν, από την στιγμή που ο χώρος του καταστήματος είναι καθαρός ευχαριστος και το προσωπικό του αρκετά ευγενικόΔηλαδή δεν υπάρχει γυναίκα μασα τζού αλλά ζητάει ο φίλος να έρθει και εσύ διαφωνείς;
Δεν θυμάμαι στο ανταλτ να είχαν γίνει παρεξηγήσεις για γυναίκα υπάλληλο
Το προηγούμενο μήνυμα το έγραψα γιατί νόμιζα ότι είπες επείγον υπάρχει γυναίκα μασατζου
Αλλά δεν πειράζει αν έρθει η γυναίκα μασατζου εξακολουθώ να έχω τις απορίες του προηγούμενου μηνύματος
Trhunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 195
- Πόντοι
- 0
Επισκέφθηκα το κατάστημα την Δευτέρα και ήμουν για αρκετή ώρα μόνος και καθόμουν και έβλεπα τσόντες. Μισή ώρα μετά ήρθε κάποιος και μετά από δική μου πρωτοβουλία παίξαμε. Δεν υπήρξε σεξ αλλά με έχυσε στην πλάτη. Και έφυγε , μετά τον έπαιξα κ εγώ και έφυγα ξαφρωμενος. Θα πάω σήμερα πάλι πρωινές ώρες ελπίζοντας για το καλύτερο
δε νομιζω οτι καθημερινη και ειδικα πρωι ειναι ωρα που εχει κοσμο το συγκεκριμενο. θα σου ελεγα να δοκιμασεις ΠΣΚ. ειδικα αυτη την Κυριακη που εχει και το event αν δεν κανω λαθος.Επισκέφθηκα το κατάστημα την Δευτέρα και ήμουν για αρκετή ώρα μόνος και καθόμουν και έβλεπα τσόντες. Μισή ώρα μετά ήρθε κάποιος και μετά από δική μου πρωτοβουλία παίξαμε. Δεν υπήρξε σεξ αλλά με έχυσε στην πλάτη. Και έφυγε , μετά τον έπαιξα κ εγώ και έφυγα ξαφρωμενος. Θα πάω σήμερα πάλι πρωινές ώρες ελπίζοντας για το καλύτερο
Trhunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 195
- Πόντοι
- 0
Ναι συμφωνώ, αλλά εκείνες τις μέρες και ώρες μπορώ , οπότε είμαι λίγο καταδικασμένοςδε νομιζω οτι καθημερινη και ειδικα πρωι ειναι ωρα που εχει κοσμο το συγκεκριμενο. θα σου ελεγα να δοκιμασεις ΠΣΚ. ειδικα αυτη την Κυριακη που εχει και το event αν δεν κανω λαθος.
Χθες πηγα για πρωτη φορα μετα την επαναλειτουργια. Ειχε κοσμο περιπου 20-25 ατομα. Εγινε και live show απο 2 ατομα. Ωραιο μεσα οπως παλια δεν εχει αλλαξει σαν χωρος. αν και ηταν θεματικη μερα (naked/underwear) μονο 2-3 ατομα ηταν γυμνοι η με εσωρουχο. ολοι οι αλλοι κανονικα ντυμενοι. Θεωρω λαθος αλλα οκ γνωμη μου. Φασεις γινονταν ιδιαιτερα προς το τελος.Αλλά πολλοι ηταν απλα αραχτοι σε καναπε και χαζευαν στα κινητα η μιλουσαν. Ηλικιες ειχε τα παντα απο 25 μεχρι 65
giannispapa88
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 3
- Like
- 123
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σε όλους!!!! Αύριο που είναι καθημερινή θα έχει τίποτα αν πάω; Η θα είμαι μόνος μου.
giannispapa88
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 3
- Like
- 123
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα παιδιά. Ήθελα να μάθω γενικά πότε μαζεύει κόσμο. Πήγα πρωί αλλά προφανώς δεν είχε τίποτα. Ο χώρος μου άρεσε πολύ και θέλω να μάθω πότε θα έχει κόσμο για να πάω.
gay_johnjohn
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2020
- Like
- 315
- Πόντοι
- 21
κατι εχει τωρα… τουλαχιστον ειναι ολοι ολογυμνοι !!
ολοι οταν λες? 2-3? η παραπανω? παντως εγω που πηγα Κυριακη που υποτιθεται κυκλοφορεις γυμνος η με εσωρουχο, μονο ενας ηταν γυμνος. Οι υπολοιποι 15-20 ντυμενοι δυστυχωςκατι εχει τωρα… τουλαχιστον ειναι ολοι ολογυμνοι !!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις