You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Lamda Video & Cruising
- Μέλος που άνοιξε το νήμα takoylhs44
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 259K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
lamdaathens
Sex Shop
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2022
- Like
- 108
Καλησπερα σας. Αρχικα ευχαριστουμε τοσο για τα καλα λογια που λετε οσο και για τις παρατηρησεις που κανετε.
Σαφως και λαμβανονται υποψιν και υλοποιουνται οταν ειναι εφικτο μιας και ο τελικος αποδεκτης ειστε εσεις και η διασκεδαση σας.
Καποιοι μας "κατηγορησαν" πως παμε να αντιγραψουμε τις σαουνες στο θεμα της πετσετας ή του γυμνου.
Λαθος. Εχουμε διαφορά στις παροχες και θα ηταν αδικη η συγκριση και για εμας και για τις σαουνες
Απο την αλλη η δυνατότητα του #Naked δεν ειναι αποκλειστικοτητα ενος χωρου. Οποιοσδηποτε χωρος μπορει να το παρεχει εφοσον το επιθυμει στους πελατες του.
Σε οτι αφορα εμας ο σκοπος μας ειναι να νοιωσει ο πελατης ανετα,να αποβαλλει το οποιο αγχος και να περασει καλα.
Προσπαθουμε να παρεχουμε την διασκεδαση αυτου του τυπου σε οσους την επιλεγουν με οσο το δυνατον πιο οικονομικο τροπο,χωρις ψιλα γραμματα και με χρηση ολου του χωρου στην ιδια τιμη.
Και ο Γιαννης και ο Νικος ειναι εκει παντα να ακουσουν οτι εχετε να πειτε. Μην διστάσετε!
Σαφως και λαμβανονται υποψιν και υλοποιουνται οταν ειναι εφικτο μιας και ο τελικος αποδεκτης ειστε εσεις και η διασκεδαση σας.
Καποιοι μας "κατηγορησαν" πως παμε να αντιγραψουμε τις σαουνες στο θεμα της πετσετας ή του γυμνου.
Λαθος. Εχουμε διαφορά στις παροχες και θα ηταν αδικη η συγκριση και για εμας και για τις σαουνες
Απο την αλλη η δυνατότητα του #Naked δεν ειναι αποκλειστικοτητα ενος χωρου. Οποιοσδηποτε χωρος μπορει να το παρεχει εφοσον το επιθυμει στους πελατες του.
Σε οτι αφορα εμας ο σκοπος μας ειναι να νοιωσει ο πελατης ανετα,να αποβαλλει το οποιο αγχος και να περασει καλα.
Προσπαθουμε να παρεχουμε την διασκεδαση αυτου του τυπου σε οσους την επιλεγουν με οσο το δυνατον πιο οικονομικο τροπο,χωρις ψιλα γραμματα και με χρηση ολου του χωρου στην ιδια τιμη.
Και ο Γιαννης και ο Νικος ειναι εκει παντα να ακουσουν οτι εχετε να πειτε. Μην διστάσετε!
klearxos000
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2019
- Like
- 280
- Πόντοι
- 20
καλα τα λετε αλλα καντε υποχρεωτικο το μπαρ να ειναι μονο γυμνοι,θα βγαλει μεγαλυτερη ηδονη σε ολους.Καλησπερα σας. Αρχικα ευχαριστουμε τοσο για τα καλα λογια που λετε οσο και για τις παρατηρησεις που κανετε.
Όσο για το event Κυριακή 20/11 ξεκηνά απόγευμα 18:00 και στο κάτω μπαρ θα είναι αποκλειστικά γυμνοί. Θα είναι ωραία βραδιά και ελπίζω να έρθει κόσμος gay , bi αλλά και ζευγάρια που γουστάρουν να είναι γυμνοί για να περάσουμε όλοι καλά.
Κυριακή 20/11 απόγευμα μετά τις 18:00. Αλλά οποιαδήποτε μέρα μπορεί να είναι κάποιος γυμνός αρκεί να το γουστάρει.Εγω προσωπικά πάντα είμαι γυμνός και νιώθω τέλεια.Δεν ξέρω για μια γυναίκα πως θα είναι αλλά σίγουρα ο κόσμος εκεί είναι Οκ! χωρίς να ενοχλούν και να σας κάνουν να νιώσετε άσχημα. Ελπίζω να σας δούμε και να περάσουμε καλά!Καλημέρα σας παιδιά.
Ποιες μέρες είναι το event γυμνοί.
Είμαστε ζευγάρι και θέλουμε να πάμε με τη δικιά μου για την εμπειρία
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.238
- Πόντοι
- 7.885
Αλλάξτε και το ωράριο παιδιά γιατί τα ζόμπι μαζευόμαστε στα τσονταδικα μετά τις 24:00.
Θέλω πολύ να είμαι τελείως γυμνό και να με έχουν με λουράκι στο λαιμό να με τραβάνε.
Αν όλοι εμείς που συχνάζουμε είμαστε γυμνοί θα ακολουθήσουν και αυτοί που είναι ποιο δηστακτηκοί και έτσι ο χώρος σιγά σιγά θα γίνει χώρος απελευθέρωσης και ηδονής. Εγώ προσωπικά είμαι πάντα γυμνός και γουστάρω .καλα τα λετε αλλα καντε υποχρεωτικο το μπαρ να ειναι μονο γυμνοι,θα βγαλει μεγαλυτερη ηδονη σε ολους.
ισχυει, αλλα επειδη ειναι και ο κύριος χωρος δεν μπορεις να αποκλεισεις οσους δεν θελουν να τα πεταξουν . εκτος αν γινει καποια θεματικη μερα ή ωρες που θα ειναι αποκλειστικα χωρις ρουχα.καλα τα λετε αλλα καντε υποχρεωτικο το μπαρ να ειναι μονο γυμνοι,θα βγαλει μεγαλυτερη ηδονη σε ολους.
Τελευταία τροποποίηση:
ελπιζω να ειδατε και το μηνυμα μου inbox. νομιζω θα ειναι καλο τη συγκεκριμενη μερα και ο χωρος με τις καμπινες να ειναι πιο λιγο φωτισμενος επειδη αναγκαστικα για να πας κατω πρεπει να περασεις απο εκει. οπως και θα ηταν ωραιο να ειναι και το προσωπικο ελαφρως ντυμενο ειδικα οποιος ειναι στο ψυγειο για ποτο.Καλησπερα σας. Αρχικα ευχαριστουμε τοσο για τα καλα λογια που λετε οσο και για τις παρατηρησεις που κανετε.
Cross Xaroula
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 388
- Πόντοι
- 21
Καλυσπερα σε ολους και ολες!
Και εγω θελω να πηγαινω και να γνωρησω αντρες ωστε να με ικανοπιουν ενεργητικη αντρες μονο ομως!
Υπαρχει περηπτωση να συνβει αυτο;
Και εγω θελω να πηγαινω και να γνωρησω αντρες ωστε να με ικανοπιουν ενεργητικη αντρες μονο ομως!
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.238
- Πόντοι
- 7.885
Τυπε χάρη/Χαρούλα ψάχνεις κάποιον ενεργητικό για σοβαρή σχέση??Καλυσπερα σε ολους και ολες!
Cross Xaroula
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 388
- Πόντοι
- 21
Ναι αν αυτο ηταν δυνατο πραγμα που δεν το βλεπω!Τυπε χάρη/Χαρούλα ψάχνεις κάποιον ενεργητικό για σοβαρή σχέση??
Σε ευχαριστουμε πολύΚυριακή 20/11 απόγευμα μετά τις 18:00. Αλλά οποιαδήποτε μέρα μπορεί να είναι κάποιος γυμνός αρκεί να το γουστάρει.Εγω προσωπικά πάντα είμαι γυμνός και νιώθω τέλεια.Δεν ξέρω για μια γυναίκα πως θα είναι αλλά σίγουρα ο κόσμος εκεί είναι Οκ! χωρίς να ενοχλούν και να σας κάνουν να νιώσετε άσχημα. Ελπίζω να σας δούμε και να περάσουμε καλά!
Θέλω πολύ να είμαι τελείως γυμνό και να με έχουν με λουράκι στο λαιμό να με τραβάνε.
Αν όλοι εμείς που συχνάζουμε είμαστε γυμνοί θα ακολουθήσουν και αυτοί που είναι ποιο δηστακτηκοί και έτσι ο χώρος σιγά σιγά θα γίνει χώρος απελευθέρωσης και ηδονής. Εγώ προσωπικά είμαι πάντα γυμνός και γουστάρωκαλα τα λετε αλλα καντε υποχρεωτικο το μπαρ να ειναι μονο γυμνοι,θα βγαλει μεγαλυτερη ηδονη σε ολους.
ελπιζω να ειδατε και το μηνυμα μου inbox. νομιζω θα ειναι καλο τη συγκεκριμενη μερα και ο χωρος με τις καμπινες να ειναι πιο λιγο φωτισμενος επειδη αναγκαστικα για να πας κατω πρεπει να περασεις απο εκει. οπως και θα ηταν ωραιο να ειναι και το προσωπικο ελαφρως ντυμενο ειδικα οποιος ειναι στο ψυγειο για ποτο.
Εγώ θα είμαι 18:00 με 20:00 και το βράδυ 23:00θα πανε αλλοι απο εδω μεσα στο event της Κυριακης?
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.238
- Πόντοι
- 7.885
Τυπε έχει τόσο ζέστη και είσαι συνέχεια γυμνός??Αν όλοι εμείς που συχνάζουμε είμαστε γυμνοί θα ακολουθήσουν και αυτοί που είναι ποιο δηστακτηκοί και έτσι ο χώρος σιγά σιγά θα γίνει χώρος απελευθέρωσης και ηδονής. Εγώ προσωπικά είμαι πάντα γυμνός και γουστάρω .
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις