Νέα

Lamda Video & Cruising

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takoylhs44
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 259K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Semis35

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2017
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
1
Γυμνοι ντυμενοι μικρη σημασια εχει. Το θεμα ειναι να γινονται φασεις

gay_johnjohn

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2020
Like
315
Πόντοι
21
ολοι οταν λες? 2-3? η παραπανω? παντως εγω που πηγα Κυριακη που υποτιθεται κυκλοφορεις γυμνος η με εσωρουχο, μονο ενας ηταν γυμνος. Οι υπολοιποι 15-20 ντυμενοι δυστυχως
την ώρα που πήγα εγώ είχε μέσα 7 άτομα εκ των οποίων οι 5 ήταν γυμνοί στο υπόγειο...

Jannman

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2021
Like
261
Πόντοι
21
την ώρα που πήγα εγώ είχε μέσα 7 άτομα εκ των οποίων οι 5 ήταν γυμνοί στο υπόγειο...
μια χαρα καλο ποσοστο, γιατι οταν πηγα εγω, ειχε καμια 20αρια ατομα αλλα μονο 2-3 ηταν γυμνοι

• Like
Αντιδράσεις: OMSA20

Vjweb

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2021
Like
18
Πόντοι
0
Κανείς για τώρα? Είμαι χοντρουλης με τέλεια βυζάκια για γλυψιμο και κάνω και γαμω τις πίπες.

BtmBoy27

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2017
Like
12
Πόντοι
0
Θα ειναι κανεις σημερα κατα τις 4μιση;

Marios27

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Like
82
Πόντοι
1
Όμορφη βραδιά η χτεσινή, είχε κινητικότητα και είχαμε και την επίσκεψη του ζευγαριού που άραξαν γυμνοί στο μπαρ του υπογείου και κάναμε το παιχνίδι μας. Γενικά η κατάσταση οδεύει προς το καλύτερο...

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.227
Πόντοι
7.885
Όμορφη βραδιά η χτεσινή, είχε κινητικότητα και είχαμε και την επίσκεψη του ζευγαριού που άραξαν γυμνοί στο μπαρ του υπογείου και κάναμε το παιχνίδι μας. Γενικά η κατάσταση οδεύει προς το καλύτερο...
Σας τα λεγε ο μύστης Φατσέας και τώρα επιβεβαιώνεται.

Nudist_G

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2022
Like
4
Πόντοι
0
Η γυμνή παρουσία σε χαλαρό κλίμα και ωραίο χώρο, είναι το μεγάλο ατου του Λάμδα.
Μπράβο για αυτή την ιδέα.

klearxos000

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2019
Like
280
Πόντοι
20
καλημερα δυστυχως δεν υπαρχει καποιος χωρος για να εισαι γυμνος.Πολυ καλο το λαμδα ηταν το σαββατο,λιγη καλυτερη ποιοτητα στα ποτα του,πχ οπως το κρασι που δοκιμασαμε.Γνωμη μας να ειμαι στο κατω μερος μονο γυμνοι,θα ειναι ωραια η ατμοσφαιρα,παρεα ολοι μαζι και βεβαια θα γινονται και καυτα παιχνιδια

slaveboyATH

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2017
Like
227
Πόντοι
20
Θέλω πολύ να είμαι τελείως γυμνό και να με έχουν με λουράκι στο λαιμό να με τραβάνε. :grin:

Συνημμένα

• 2019-08-22 16.20.13.jpg
    2019-08-22 16.20.13.jpg
    1 MB · Εμφανίσεις: 112

Jannman

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2021
Like
261
Πόντοι
21
καλημερα δυστυχως δεν υπαρχει καποιος χωρος για να εισαι γυμνος.Πολυ καλο το λαμδα ηταν το σαββατο,λιγη καλυτερη ποιοτητα στα ποτα του,πχ οπως το κρασι που δοκιμασαμε.Γνωμη μας να ειμαι στο κατω μερος μονο γυμνοι,θα ειναι ωραια η ατμοσφαιρα,παρεα ολοι μαζι και βεβαια θα γινονται και καυτα παιχνιδια
Στις 20 του μηνα διαβασα εχει event οπου ολοι θα ειναι υποχρεωτικα γυμνοι.

slaveboyATH

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2017
Like
227
Πόντοι
20
Καλά σιγά μη περιμένω μέχρι τις 20!!!! :buck2:

mathitis

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2006
Like
22
Πόντοι
1
Ενδιαφέρον πολύ το ίδρυμα χρειάζεται όμως περισσότερη προσοχή στο θέμα καθαριότητας και ανανέωση των ταινιών που παίζουν στις καμπίνες
Θα γίνει πιο προσιτό για όλους gay bi και φυσικά ζευγάρια

• Like
Αντιδράσεις: Zeus76

Zeus76

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
0
Θα ήθελα να σας δω στο χώρο το Σάββατο βράδυ μετά τις 23:00
Να σας περιμένουμε και αυτό το Σάββατο ;;;

Zeus76

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
0
Επίσκεψη στο χώρο Σάββατο βράδυ.Ζεστος και χαλαρός όπως πάντα.Οχι πολύς κόσμος αλλά με αρκετές φάσεις. Τρία άτομα γυμνά μαζί με μένα. Πιστεύω θα περάσουμε καλά το χειμώνα αφού ο χώρος προσφέρεται όχι μόνο για gay αλλά για bi και ζευγάρια.

Jannman

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2021
Like
261
Πόντοι
21
Επίσκεψη στο χώρο Σάββατο βράδυ.Ζεστος και χαλαρός όπως πάντα.Οχι πολύς κόσμος αλλά με αρκετές φάσεις. Τρία άτομα γυμνά μαζί με μένα. Πιστεύω θα περάσουμε καλά το χειμώνα αφού ο χώρος προσφέρεται όχι μόνο για gay αλλά για bi και ζευγάρια.
εγω οταν πηγα ηταν 5 τελειως γυμνοι και ενας με πετσετα. σιγα σιγα η πλειοψηφια θα ειναι χωρις ρουχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom