You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Lamda Video & Cruising
- Μέλος που άνοιξε το νήμα takoylhs44
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 259K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
gay_johnjohn
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2020
- Like
- 315
- Πόντοι
- 21
την ώρα που πήγα εγώ είχε μέσα 7 άτομα εκ των οποίων οι 5 ήταν γυμνοί στο υπόγειο...ολοι οταν λες? 2-3? η παραπανω? παντως εγω που πηγα Κυριακη που υποτιθεται κυκλοφορεις γυμνος η με εσωρουχο, μονο ενας ηταν γυμνος. Οι υπολοιποι 15-20 ντυμενοι δυστυχως
μια χαρα καλο ποσοστο, γιατι οταν πηγα εγω, ειχε καμια 20αρια ατομα αλλα μονο 2-3 ηταν γυμνοιτην ώρα που πήγα εγώ είχε μέσα 7 άτομα εκ των οποίων οι 5 ήταν γυμνοί στο υπόγειο...
klearxos000
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2019
- Like
- 280
- Πόντοι
- 20
καλησπερα θα εχει κοσμο σημερα να παω μια βολτα με την δικια μουΘα ειναι κανεις σημερα κατα τις 4μιση;
εγω πάντως σε λίγο φτάνω στο μέρος....ελπίζω να σας πετύχω και να περάσουμε όμορφακαλησπερα θα εχει κοσμο σημερα να παω μια βολτα με την δικια μου
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.227
- Πόντοι
- 7.885
Σας τα λεγε ο μύστης Φατσέας και τώρα επιβεβαιώνεται.Όμορφη βραδιά η χτεσινή, είχε κινητικότητα και είχαμε και την επίσκεψη του ζευγαριού που άραξαν γυμνοί στο μπαρ του υπογείου και κάναμε το παιχνίδι μας. Γενικά η κατάσταση οδεύει προς το καλύτερο...
klearxos000
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2019
- Like
- 280
- Πόντοι
- 20
καλημερα δυστυχως δεν υπαρχει καποιος χωρος για να εισαι γυμνος.Πολυ καλο το λαμδα ηταν το σαββατο,λιγη καλυτερη ποιοτητα στα ποτα του,πχ οπως το κρασι που δοκιμασαμε.Γνωμη μας να ειμαι στο κατω μερος μονο γυμνοι,θα ειναι ωραια η ατμοσφαιρα,παρεα ολοι μαζι και βεβαια θα γινονται και καυτα παιχνιδιαΌμορφη βραδιά η χτεσινή, είχε κινητικότητα και είχαμε και την επίσκεψη του ζευγαριού που άραξαν γυμνοί στο μπαρ του υπογείου και κάναμε το παιχνίδι μας. Γενικά η κατάσταση οδεύει προς το καλύτερο...
slaveboyATH
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2017
- Like
- 227
- Πόντοι
- 20
Στις 20 του μηνα διαβασα εχει event οπου ολοι θα ειναι υποχρεωτικα γυμνοι.καλημερα δυστυχως δεν υπαρχει καποιος χωρος για να εισαι γυμνος.Πολυ καλο το λαμδα ηταν το σαββατο,λιγη καλυτερη ποιοτητα στα ποτα του,πχ οπως το κρασι που δοκιμασαμε.Γνωμη μας να ειμαι στο κατω μερος μονο γυμνοι,θα ειναι ωραια η ατμοσφαιρα,παρεα ολοι μαζι και βεβαια θα γινονται και καυτα παιχνιδια
slaveboyATH
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2017
- Like
- 227
- Πόντοι
- 20
Καλά σιγά μη περιμένω μέχρι τις 20!!!!
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.215
- Πόντοι
- 206
δεν κρατιεσαι πουτανακιΚαλά σιγά μη περιμένω μέχρι τις 20!!!!
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.215
- Πόντοι
- 206
φατσεας θα λενε και θα κλαινεΣας τα λεγε ο μύστης Φατσέας και τώρα επιβεβαιώνεται.
Θα ήθελα να σας δω στο χώρο το Σάββατο βράδυ μετά τις 23:00καλημερα δυστυχως δεν υπαρχει καποιος χωρος για να εισαι γυμνος.Πολυ καλο το λαμδα ηταν το σαββατο,λιγη καλυτερη ποιοτητα στα ποτα του,πχ οπως το κρασι που δοκιμασαμε.Γνωμη μας να ειμαι στο κατω μερος μονο γυμνοι,θα ειναι ωραια η ατμοσφαιρα,παρεα ολοι μαζι και βεβαια θα γινονται και καυτα παιχνιδια
Να σας περιμένουμε και αυτό το Σάββατο ;;;καλημερα δυστυχως δεν υπαρχει καποιος χωρος για να εισαι γυμνος.Πολυ καλο το λαμδα ηταν το σαββατο,λιγη καλυτερη ποιοτητα στα ποτα του,πχ οπως το κρασι που δοκιμασαμε.Γνωμη μας να ειμαι στο κατω μερος μονο γυμνοι,θα ειναι ωραια η ατμοσφαιρα,παρεα ολοι μαζι και βεβαια θα γινονται και καυτα παιχνιδια
Επίσκεψη στο χώρο Σάββατο βράδυ.Ζεστος και χαλαρός όπως πάντα.Οχι πολύς κόσμος αλλά με αρκετές φάσεις. Τρία άτομα γυμνά μαζί με μένα. Πιστεύω θα περάσουμε καλά το χειμώνα αφού ο χώρος προσφέρεται όχι μόνο για gay αλλά για bi και ζευγάρια.
εγω οταν πηγα ηταν 5 τελειως γυμνοι και ενας με πετσετα. σιγα σιγα η πλειοψηφια θα ειναι χωρις ρουχαΕπίσκεψη στο χώρο Σάββατο βράδυ.Ζεστος και χαλαρός όπως πάντα.Οχι πολύς κόσμος αλλά με αρκετές φάσεις. Τρία άτομα γυμνά μαζί με μένα. Πιστεύω θα περάσουμε καλά το χειμώνα αφού ο χώρος προσφέρεται όχι μόνο για gay αλλά για bi και ζευγάρια.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις