John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Παίδες εγώ δεν πήγα, γιατί η παρέα μου ήθελε μπάλα και βλέπω Ντιναμό Κιέβου Μπενφίκα τώρα, εσείς παίδες για να μην γράφετε, πρέπει να περνάτε καλά
τι θα παιχτει αυριο και τι ωρα?Μυστη ηδονοβλεψια ανωμαλιαρη 20 γιουρο ειναι πολλα,ελα αυριο downtown με 12 που θα παιχτει και gangbang
Τυπε τα ζομπι μαζευομαστε μετα τις 24:00.τι θα παιχτει αυριο και τι ωρα?
Τίποτατι θα παιχτει αυριο και τι ωρα?
Να πάρεις την βίζιτα που έχεις να φέρεις και θα παιχτεί, και μετά θα γράψουν όλοι μύστες ηδονοβλεψίες ανωμαλιαριδες για εσένα τα καλύτερατι θα παιχτει αυριο και τι ωρα?
Δεν γράφει κανείς μύστη συνάδελφε καλό μπορεί να είναι, η κακκο,εγώ πήγα πάντως σήμερα στην παραλία και έχυσα μια γκόμενα 4 φωρες, και δεν μπορώ να κοιμηθώ από την καύλα ήθελα και άλλοΜηπως πηγε καποιος στο naked party να μας πει εντυπωσεις?
πηγαν οι γκει μασατζιδεςΜηπως πηγε καποιος στο naked party να μας πει εντυπωσεις?
Το λάθος φίλε του υδρηματος, είναι ότι δεν υπάρχει γυναίκα να κάνει μασάζπηγαν οι γκει μασατζιδες
Να έρθεις παρασκευή η Σάββατο βράδυ η είσοδος είναι 7 ευρω, και έχω χώρος είναι δροσερός, με όρεξη για δημιουργία, ερωτισμόυ,άμα φωρας και στριγκαρα μαύρη, θα σε καταλάβω και θα περάσεις μοναδική βραδιάΚαλησπέρα σε όλους τους αγωνιστές!
¨εχω ακούσει τόσα για το μαγαζί μετά την ανακαίνιση αλλά δυστυχώς δεν έχω παεί ακόμα ( το ξέρω ντροπή )
Τι ώρες είναι καλύτερα?Εισόδος ? Κόσμος ?
Ευχαριστώ <!
Ευχαριστω!Να έρθεις παρασκευή η Σάββατο βράδυ η είσοδος είναι 7 ευρω, και έχω χώρος είναι δροσερός, με όρεξη για δημιουργία, ερωτισμόυ,άμα φωρας και στριγκαρα μαύρη, θα σε καταλάβω και θα περάσεις μοναδική βραδιά
Κάποια στιγμή Νάι μπωρει, είναι ωραίος χώρος για λίγες στιγμές διασκέδασης και ηδονήςΕυχαριστω!
Σημερα ελεγα να παω ( σε λιγο κιολλας )
μακαρι να τα πουμε
Ποια ανακαίνιση ? Έχεις δει ανακαίνιση χωρίς μπάνιο ? Δεν έχουν μπάνιο ενώ Προσφέρουν μασάζ σε υψηλή τιμή χωρίς να μπορείς να πλυθείς μετά, ενώ ξέρουν ότι θα έχεις και άλλα .... Πάνω σου . Πετσέτα ανοιχτή όχι συσκευασμένη ? Σε πιο μασάζ υπάρχουν αυτά ? Καλύτερα όχι !Καλησπέρα σε όλους τους αγωνιστές!
¨εχω ακούσει τόσα για το μαγαζί μετά την ανακαίνιση αλλά δυστυχώς δεν έχω παεί ακόμα ( το ξέρω ντροπή )
Τι ώρες είναι καλύτερα?Εισόδος ? Κόσμος ?
Ευχαριστώ <!
Να μας πειτε ποτε ακριβως σας δωσαμε πετσετα ανοιχτη.. Οσο για το μπανιο εχει γινει. Εκ του ασφαλους ο καθε Χ μπορει να γραφει οτι θελει πισω απο τον υπολογιστη του. Εφοσον ειχατε παραπονο γιατι δεν το αναφερατε στην ρεσεψιον... ;Ποια ανακαίνιση ? Έχεις δει ανακαίνιση χωρίς μπάνιο ? Δεν έχουν μπάνιο ενώ Προσφέρουν μασάζ σε υψηλή τιμή χωρίς να μπορείς να πλυθείς μετά, ενώ ξέρουν ότι θα έχεις και άλλα .... Πάνω σου . Πετσέτα ανοιχτή όχι συσκευασμένη ? Σε πιο μασάζ υπάρχουν αυτά ? Καλύτερα όχι !
Αυτά που αναφέρονται μύστη, μου προκαλούν μυστήριο γιατί δεν τά αναφέρουν άλλοι μύστες μερακλήδες, εγώ που είμαι μερακλής ηδονοβλεψίας μύστης, πυστευω για αυτό το κατάστημα ότι αν ανοίξει λίγο τον ορίζοντα τού , θα φάμε καλά το χειμώνα, και ευκαιρίες υπάρχουν, χωρίς χρήματα, απλά με διάθεση, για γούστα με μια απλή κίνηση,με ένα ενημερωτικό δελτίο, στο διπλανό sex shop που είναι έπη της Συγγρού, και έτσι θα έρχονται οι υπόλοιποι άνθρωποι μόνοι τους, χωρίς πάρτι και εξωδα, και χωρίς γκρίνιες και λάσπη όπως το ζούμε άλλουΠοια ανακαίνιση ? Έχεις δει ανακαίνιση χωρίς μπάνιο ? Δεν έχουν μπάνιο ενώ Προσφέρουν μασάζ σε υψηλή τιμή χωρίς να μπορείς να πλυθείς μετά, ενώ ξέρουν ότι θα έχεις και άλλα .... Πάνω σου . Πετσέτα ανοιχτή όχι συσκευασμένη ? Σε πιο μασάζ υπάρχουν αυτά ? Καλύτερα όχι !
Το μόνο παράπονο που έχω εγώ παίδες είναι ότι δεν βλέπω μια τρανσέξουαλ αρκετά εμφάνισημη στο θέμα του μασάζ, δεκτή και η οποία τιμή του, και δεν βλέπω αυτό που είχα ακούσει για το ξύρισμα,τα υπόλοιπα , όσο αφορά τα ζευγάρια θα έρθουν από μόνα τους, εσείς θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και έρημοι, να τα υποδέχτητε, τής λεπτομέρειες, που θα κρίνουν ένα ζευγάρι έστω να έρθει, και όχι να έρθει για μια φορά, αλλά για να το κάνει στέκι, και οι προϋποθέσεις υπάρχουν, και το έχει διδάξει και ιστορία του του lamda 1992, αυτό δεν σημαίνει ότι πέρασε μια κρίση και τέλος, μπωρει να ξανά γυρίσει, αλλά χρειάζονται όλα τα υπόλοιπα, που αναφέρονται, και σιγά σιγά, δεν είπα μπαμ αύριο,με όρεξη και διάθεση, και υπομονή, χτίζεται το στέκι της διασκέδασης μαςΝα μας πειτε ποτε ακριβως σας δωσαμε πετσετα ανοιχτη.. Οσο για το μπανιο εχει γινει. Εκ του ασφαλους ο καθε Χ μπορει να γραφει οτι θελει πισω απο τον υπολογιστη του. Εφοσον ειχατε παραπονο γιατι δεν το αναφερατε στην ρεσεψιον... ;
Το παράπονο το έκανα σε αυτούς που μου έκλεισαν το ραντεβού καθώς και στο παιδί που το έκανε το μασάζ και είπε θα μιλήσει με την εταιρεία. και ευτυχώς είχαν επαγγελματική συμπεριφορά και όχι να ζητάνε Άπτον πελάτη να πει το όνομα του , αντί να διευθετηθεί το θέμα και από πάνω λέτε ότι λεω ψέματα ότι δεν είχε μπάνιο ? Που ήταν ? Γιατί και το παλικάρι μπάνιο θα έκανε σε άλλο κατάστημα άλλης εταιρείας που είστε κοντά όπως είπε . Όχι σε εσάς !!!! Μάνο έλεγαν το παιδί . Και Νίκο τον τηλεφωνητη που μου έκλεισε το ραντεβου . ΡωτήστεΝα μας πειτε ποτε ακριβως σας δωσαμε πετσετα ανοιχτη.. Οσο για το μπανιο εχει γινει. Εκ του ασφαλους ο καθε Χ μπορει να γραφει οτι θελει πισω απο τον υπολογιστη του. Εφοσον ειχατε παραπονο γιατι δεν το αναφερατε στην ρεσεψιον... ;