Ο καθένας γράφει την άποψη του κανένας δεν αλλάζει γνώμη δεν το κάνω μόνο εγώ...απλά οι περισσότεροι συνήθως αν δεν συμφωνείς μαζί τους βρίζουν ενώ εγώ κάνω συζήτηση. Μην τα μπερδεύεις.
Δεν με νοιάζει να μου πεις πόσα δίνεις εσύ συγκεκριμένα...σου φέρνω παραδείγματα με αριθμούς...δεν χρειάζομαι ούτε καταθετήρια, ούτε αποδείξεις ούτε πίνακες προσωπικού. Κακώς το εκλαμβάνεις έτσι...έχω χρησιμοποιήσει και εγώ τέτοιες εταιρείες και σου είπα κάτι που ισχύει...υπογράφεις συμφωνητικό ότι θα καλύπτουν όλα...μισθούς και ένσημα. Και στην πραγματικότητα μπορεί να σου στείλουν εργάτες που τις ώρες που είναι σε εσένα δεν είναι ασφαλισμένοι. Στο λέω σαν πληροφορία...όχι για να βγω από πάνω.
Το τι είναι οι εργαζόμενοι το ξέρω και εγώ...αλλά δεν μπάινω σε αυτή τη λούπα γιατί θα έπρεπε να κάνω όλες τις δουλειές μόνος μου
Δεν θα σου σχολιάσω αυτά που μου είπες ότι δίνεις γιατί δεν είναι αυτός ο σκοπός μου. Και εγώ μιλάω πάντα για ανειδίκευτους γιατί αυτός που ξέρει ότι τον χρειάζεσαι θα σου κόψει τον κώλο είτε είναι στην αθήνα είτε σε νησί. Επιμένω ότι υπάρχουν εργοδότες που δίνουν λιγότερα από εσένα...και μπορώ να κατανοήσω γιατί κάποιος δεν έρχεται να δουλέψει στον τουρισμό.