Τα σπασμένα είναι οι μεγάλοι μισθοί (του δημοσίου) και οι μεγάλες συντάξεις που έταζαν και ρουσφέτιαζαν τα κόμματα που ψηφίζατε για να σας τα παρέχουν.
Έχεις πει 10 φορές για τα επιχειρήματα μου....πίστευα ότι μπορείς να το καταλάβεις μόνος σου αλλά αφού δεν...να στο εξηγήσω. Τα επιχειρήματα μου αυτά ήταν ίδια με της τότε αντιπολίτευσης...δεν έχει σημασία πιο κόμμα ήταν..διότι αυτό κάνει η αντιπολίτευση...παίρνει τις αδυναμίες της κυβέρνησης και κοπανάει εκεί. Αν αυτές είναι και εξόφθαλμες ακόμα καλύτερα για αυτούς.
Εσύ μπορείς να μου πεις ότι κάτι από αυτά δεν ισχύει? Ψέματα είναι? Αν μπορείς αμφισβήτησε τα. Δεν είναι ταυτόσημα τα επιχειρήματα μας...απλά η νδ δίνει άπειρο υλικό για κατακραυγή. Όσο και να το επαναλάβεις αυτό που θες να πεις δεν λέγεται..πως να το κάνουμε πας να συμπεράνεις μια βλακεία.
Εσένα τι σε τρώει ρε τύπε να μάθεις τι πιστεύω και τι ψηφίζω εγώ? Σίγουρα τίποτα και κανέναν από τους διαπλεκόμενους που κυβέρνησαν μέχρι τώρα. Δεν χωράει το μυαλό σου ότι μπορεί κάποιος να μην υποστηρίζει κανέναν πολιτικό ε
Τα επιχειρήματά σου ήταν και είναι ίδια με αυτά που έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ πριν τις εκλογές και που λέει και τώρα
Με αυτά τα επιχειρήματα έχασε τις εκλογές και εξακολουθεί να τα λέει και θα τις ξανά χάσει αν δεν πει κάτι καινούργιο
Σε όλα αυτά τα επιχειρήματα έχω απαντήσει κατά καιρούς
Και έχουμε κάνει και άπειρους διαλόγους στους οποίους διαφωνούμε
Σημασία δεν έχει απλώς αν έχω δικιο εγώ ή εσύ
Αλλά τι πιστεύει η πλειοψηφία του λαού που ψηφίζει
Και που κατα εσενα είναι βλάκας και ηλίθιος
Και ψηφίσει αντίθετα ο κατά τη γνώμη σου ηλίθιος λαός Σε αυτά που πιστεύεις εσύ και ο ΣΥΡΙΖΑ
Δεν είναι έξυπνος σαν και σένα
Εσένα δεν πάει στο μυαλό σου
Ότι με άρνηση δεν παίρνεις εκλογές πια
Φυσικά περνάει από το μυαλό μου ότι δεν υποστηρίζεις κανένα πολιτικό το έχεις πει 100 φορές
Και έχεις πει κατά καιρούς
Ότι δεν εμπιστεύεσαι τη δικαιοσύνη
Δεν πιστεύεις στις δημοσκοπήσεις
Δεν πιστεύεις στις αναλύσεις
Δεν πιστεύεις στον κομμουνισμό
Δεν πιστεύει στο φασισμό
Δεν πιστεύεις στο ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Δημοκρατία στο ΠΑΣΟΚ
Δεν πιστεύεις στο λαό γιατί είναι χαζός και ηλίθιος
Αλλά δεν λες σε τι πιστεύεις
Και είσαι υπερήφανος για αυτό
Το έγραψες σε προηγούμενο μήνυμα
Να πω Σε τι πιστεύω και να μου κάνουν κριτική τα τρολ του μπού αποκλείεται
Πιστεύω μόνο στο Σαούλ στο Σαούλ στο Σαούλ και στην κρυφή ιδεολογία του και στο κρυφό κόμμα που ψηφίζω