Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Μη νευριάζεις ρε Σεχίδη γιατί θα πέσει τηλεφωνάκι στο Δαφνί και θα σε κυνηγάνε πάλι με την απόχη.
Πολύ έξυπνο χιούμορ χοντροκουραδα μου... Κατι τέτοια πέταγες και στις πουτανες όταν παλευες να χύσεις στο πεντάλεπτο; :2funny:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Εσένα ο αυτιστικός που στον σφύριξε πόσο έκανε για να χύσει ρε ψυχάκια; :zfuck:
:2funny:
Από το 2018 έχεις να γαμησεις χοντροκουραδα μου; Δεν χώρας από το πάχος να βγεις εξώ από το παιδικό σου δωμάτιο; :2funny:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Tι να κάνουμε, δεν είμαστε όλοι τυχεροί σαν εσένα να έχουμε έναν αυτίστικο να έρχεται να μας γαμάει κάθε βράδυ. :fuck1:
:2funny:
Πήγαινε να φας κουασιμοδε μου...κάποια στιγμή το λίπος θα βουλώσει και το τελευταίο σου αγγείο και θα τελειώσουν τα βάσανα σου.
1667209852760.png

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
ΣΥΓΓΝΩΜΗ κυριε μου, που σας ζαλισα τα @@, δεν είχα τετοια πρόθεση... ΑΛΛΑ σε φόρουμ που λέγεται bourdela.com γραφουμε, προφανώς για θέματα πορνείας θα μιλήσουμε... Για να γραφετε κι εσείς εδώ, μάλλον πελάτης θα είστε όπως και όλοι εμείς οι υπόλοιποι, υποθέτω... Οπότε ΑΝ περασει τετοιο μέτρο στην Ελλάδα, ποινηκοποιησης των πελατών, θα βλάψει και την δική σας σεξουαλική ζωή, όπως και των περισσότερων ανδρών στην Ελλάδα... Και εγώ είμαι εναντίον του τρισκαταρατου και κακιστου Κούλη , όπως κι εσείς, (συγγνωμη αν θίγω τους οπαδούς του εδώ στο site...), οπότε δεν υπάρχει λόγος να βριζόμαστε μεταξύ μας...
Πες το ρε αδερφέ οτι είσαι ενάντια του "τρισκαταρατου και κακιστου Κούλη" και μπήκες για να τρολάρεις οτι θα μας κόψει το γαμήσι.
Οκ, το διαβάσαμε 5~6 φορές.
Δεν θα γίνει.
Πάμε παρακάτω.

Εγγρ.
28 Οκτ 2022
Like
6
Πόντοι
0
Πες το ρε αδερφέ οτι είσαι ενάντια του "τρισκαταρατου και κακιστου Κούλη" και μπήκες για να τρολάρεις οτι θα μας κόψει το γαμήσι.
Δεν θα γίνει.
Πάμε παρακάτω.
Μακαρι να χεις δίκιο συναδελφε και να μην γίνει. Είπα γω ότι θέλω να γίνει?? Εγώ είπα απλά τι μου είπε μια συνδιακλιστρια ιερόδουλη ότι προτείνουν κάποιοι της ΝΔ σε ιδιωτικές τους συζητήσεις, ανεπίσημα. Μακάρι να μην τολμήσουν να το προτείνουν ποτέ επίσημα και να ανησύχησα τσάμπα... Αν δεν το θελω, να μείνω στον τόπο...

Εγγρ.
28 Οκτ 2022
Like
6
Πόντοι
0
Δεν θα γίνει.
Πάμε παρακάτω.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.223
Πόντοι
5.506
Όχι δεν κουράστηκα να σε ξεφτυλίζω ακόμα στραποπουστρακι... :2funny:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μπες με τον κανονικό σου λογαριασμό μην ντρεπεσαι Τιτίκα... :2funny:
Το καλσον προσεχε μωρη λουλουκα αφραγκη

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.223
Πόντοι
5.506
Μακαρι να χεις δίκιο συναδελφε και να μην γίνει. Είπα γω ότι θέλω να γίνει?? Εγώ είπα απλά τι μου είπε μια συνδιακλιστρια ιερόδουλη ότι προτείνουν κάποιοι της ΝΔ σε ιδιωτικές τους συζητήσεις, ανεπίσημα. Μακάρι να μην τολμήσουν να το προτείνουν ποτέ επίσημα και να ανησύχησα τσάμπα... Αν δεν το θελω, να μείνω στον τόπο...
Μην πιστευεις πουστη λογια και πουτανας μοιρολογια

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
ωχου το ειπε η συνδιακλιστρια ιεροδουλη ρε φιλε αληθεια?

μηπως ειναι αυτη που μαθαινει τις ανεπισημες ιδιωτικες συζητησεις μεσα στην νδ απο πρωτο χερι? την γαμησαμε τοτε το φαγαμε το πακετο θεμα χρονου ειναι να μας το σκασουν :undecided:

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Το κόμμα που παίρνει περισσότερους ψήφους τις παίρνει επειδή ΕΤΑΞΕ αυτά που εκφράζουν τον περισσότερο λαό. Από το να εκλεγεί μέχρι να τα υλοποιήσει σωστά ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ...απέχουμε πολύ. Για αυτό και συνήθως τα κόμματα έρχονται και παρέρχονται. Το πρόβλημα είναι ότι ο λαός είναι βλήμα και ξεχνάει πολύ εύκολα.

Τα δικαστήρια κρίνουν...και οι δικαστές αγοράζονται...εκφοβίζονται...διορίζονται....και στην Ελλάδα είμαστε γνωστοί για την ''αδέκαστη'' δικαιοσύνη μας.

Δυστυχώς για μερικούς βέβαια μπορεί ο Έλληνας να είναι λίγο μαλάκας...αλλά είναι πολύ κουτσομπόλης και τα σκάνδαλα δεν τα ξεχνά..όσες αποφάσεις και αν βγάλουν τα δικαστήρια. Και για να στο γυρίσω όπως το είπες...ΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΤΗΣ ΣΙΜΕΝΣ θα τους πληρώσει το γαλάζιο αφεντικό περισσότερο στις εκλογές από το να ήταν ένοχοι.

Είπα ότι κανένα κόμμα δεν εκφράζει την πολιτική ιδεολογία μου και δεν με εκφράζει κανένα κόμμα. Εσύ παρουσιάζεις το ότι δεν έχω καμία ιδεολογία. Μπούρδες δηλαδή.

Όχι δεν θα κάτσω να πω στο μπου τι θα ψηφίσω και να ανοίξω συζητήσεις που το μόνο νόημα που έχουν είναι να βγάλουν το ψωμί τους τα γαλάζια και τα κόκκινα τρολ.

Σίγουρα η κριτική που κάνω εγώ δεν είναι πιο εύκολη από το να κάνεις copy paste την κομματική γραμμή. Από την άλλη δεν πρέπει να είναι και εύκολη η δουλειά των τρολλ όταν βγαίνει ένα σκάνδαλο κάθε δεύτερη μέρα...
Τύπε μου saul με μπερδεύεις.
Ισχυρίζεσαι οτι ο λαός είναι βλήμα και ψηφίζει λάθος, τα δικαστήρια τα παίρνουνε, τα κόμματα κάνουν κομπίνες κλπ.
Και οτι εσύ κάνεις κριτική ενώ τα τρολ κάνουν εύκολη δουλειά με copy paste την κομματική γραμμή.
Συγνώμη φίλε μου αλλά εγώ βλέπω απείρως ευκολότερο να πετάς πέτρες δεξιά-αριστερά χωρίς να μας λες τι θεωρείς καλύτερο που να το στηρίζεις με την ψήφο σου.
Γιατί εύκολα και εγώ μπορώ να συνεχίσω τον μίτο της κριτικής σου και να πω οτι οι δημόσιοι υπάλληλοι ξύνονται, οι μπάτσοι είναι ανεγκέφαλα όρκ, οι ελεύθεροι επαγγελματίες κλέβουν την εφορία, οι εφοπλιστές εκμεταλλεύονται τον πόλεμο και κονομάνε, οι τεμπέληδες καταχρώνται τα κοινωνικά επιδόματα, οι ταρίφες πειράζουν τα ταξίμετρα, οι συνδικαλιστές είναι πουλημένοι στην εργοδοσία, οι παπάδες πουλούν μεταφυσικό παραμύθι, οι τράπεζες παίρνουν τα σπίτια του κοσμάκη κλπ.
Σε έναν πολύπλοκο κόσμο αλίμονο αν δεν μπορείς να βρεις κάτι μεμπτό για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ άνθρωπο ή οργανισμό. Εδώ αν σκαλίζεις λίγο παραπάνω θα βρεις οικονομικά σκάνδαλα στην Μητέρα Τερέζα και ρατσισμό στον Μαχάτμα Γκάντι, οι υπόλοιποι θα γλυτώσουν;
Το θέμα είναι στην γκρίζα πραγματικότητα που μας περιβάλει να μας πεις ποια θεωρείς εσύ καλύτερη λύση. Οχι να μας επισημαίνεις τα λάθη των απέναντι.
Και για να μην κάνω κι εγώ το ίδιο, ξεκαθαρίζω οτι θα το ρίξω Μητσοτάκη. Σωστά λες ότι κανένα κόμμα δεν μπορεί να εκφράσει απόλυτα την πολιτική ιδεολογία μας. Η ψήφος όμως πάει σε αυτόν που συγκριτικά θεωρούμε οτι η διαχείρισή του θα φέρει ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας. Σήμερα είναι αυτός.
Ούτε υποχρεωμένος είμαι να υπερασπιστώ το κάθε λαμόγιο που τρύπωσε στο κόμμα του, ούτε η ψήφος μου είναι δεδομένη και θα τον ακολουθεί δια βίου.
Εδώ είμαστε να επαναξιολογήσουμε αν/όταν εμφανιστεί κάποιος καλύτερος.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Και τι?? Να διακινδυνεύουμαι να συλληφθουμε ανα πάση στιγμή έτσι και κάνει έφοδο η αστυνομία???? Άντε να απολαυσεις το sex μετά, όταν σκέφτεσαι ότι ανα πάσα στιγμή μπορεί να μπουκάρει η αστυνομία... Σκοπός είναι να μην διανοηθουν να φέρουν τέτοιο νομοσχέδιο στη Βουλή. ΚΙ ΑΝ κανένας ή καμία το τολμήσει, να μην ξαναβρεί ουτε την ψηφο του/της... Αν πάει να ακουστεί ότι έστω σκεφτονται τέτοιο πράγμα, πριν καν φερουν νομοσχεδιο στη Βουλή, να οργανώσουμε πορείες, να καουμε διαδηλώσεις, διαμαρτυρίες κλπ... μαζι με τα συνδικαλιστικά όργανα και ΜΚΟ των ιερόδουλων που δεν θέλουν να ποινικοποιηθουν οι πελάτες τους γιατί ξέρουν ότι έτσι θα χάσουν πελατεία...
Νταξ ρε τύπε. Μην το δραματοποιείς το θέμα.
Απλά όταν πηγαίνεις στο μπουρδέλο έχε μαζί σου και μια αλλαξιά και την οδοντόβουρτσά σου σε περίπτωση που σε μαζέψουν στο αυτόφωρο. :confused:

Εγγρ.
28 Οκτ 2022
Like
6
Πόντοι
0
Νταξ ρε τύπε. Μην το δραματοποιείς το θέμα.
Απλά όταν πηγαίνεις στο μπουρδέλο έχε μαζί σου και μια αλλαξιά και την οδοντόβουρτσά σου σε περίπτωση που σε μαζέψουν στο αυτόφωρο. :confused:
Ε... αμα φτασουμε εκεί, την πουτσίσαμε τότε... Εσείς είπατε ότι "δεν θα γίνει"... ότι δεν θα ποινικοποιήσουν δηλαδή τους πελάτες... και μακαρι να μη γίνει, γιατί ποιός έχει να πλειρώνει 1750 Ευρώ ή 3000 Ευρώ πρόστιμα, όπως πέφτουν στη Γαλλία στους πελάτες, από τότε που θεσπίστηκε ο αναλογος νόμος το 2016...

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Πολύ απλά… Life is a bitch: Όταν η λάσπη γυρνάει στα μούτρα σου και σε πνίγει.

Όλη η προπαγάνδα που κάνετε όχι μόνο τις τελευταίες μέρες, αλλά διαχρονικά, πήγε κουβά.
Λογικό. Γιατί οι σοβαροί άνθρωποι ξέρουν ό,τι τα εγκλήματα δεν έχουν ιδεολογικό πρόσημο, ούτε οπαδικό, ούτε επαγγελματικό, ούτε τίποτα. Όλοι οι χώροι έχουν και ανωμάλους, και απατεώνες, και κάθε καρυδιάς καρύδι…

Οι σοβαροί όμως όπως προ είπα... όχι τα τομάρια που κάνουν τα πάντα για να καταργήσουν την δημοκρατία...
Α να, γειά σου!
Υπάρχει άνθρωπος με δύο δράμια μυαλό που να μην καταλαβαίνει οτι στα 213 άτομα που επικοινώνησαν θα έχει και ΝΔ και Συριζαίους και απ'όλα;
Η στατιστική λέει οτι αν τους σκαλίσεις όλους θα βρεις και τον οπαδό του Καζάκη και του Τζήμερου.
Τα #ΝΔβιαστές και #Σύριζαβιαστές είναι για τους κομματικούς στρατούς.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.854
Πόντοι
19.795
Α να, γειά σου!
Υπάρχει άνθρωπος με δύο δράμια μυαλό που να μην καταλαβαίνει οτι στα 213 άτομα που επικοινώνησαν θα έχει και ΝΔ και Συριζαίους και απ'όλα;
Η στατιστική λέει οτι αν τους σκαλίσεις όλους θα βρεις και τον οπαδό του Καζάκη και του Τζήμερου.
Τα #ΝΔβιαστές και #Σύριζαβιαστές είναι για τους κομματικούς στρατούς.
Νομιζω οτι το ξεκαθαρισαμε απο την αρχη σε αυτο το νημα, οτι δεν υπαρχει πολιτικη ευθυνη κανενος κομματος αν ο αλλος ειναι ανωμαλος και παιδεραστης. Πολιτικη ευθυνη θα υπαρξει σε περιπτωση συγκαληψης του.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.223
Πόντοι
5.506
Νομιζω οτι το ξεκαθαρισαμε απο την αρχη σε αυτο το νημα, οτι δεν υπαρχει πολιτικη ευθυνη κανενος κομματος αν ο αλλος ειναι ανωμαλος και παιδεραστης. Πολιτικη ευθυνη θα υπαρξει σε περιπτωση συγκαληψης του.
Οι φυσιολογικοι νοημονες ανθρωποι. Ποσοι πιστευεις πως ειμαστε εδω μεσα;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.854
Πόντοι
19.795
Ε... αμα φτασουμε εκεί, την πουτσίσαμε τότε... Εσείς είπατε ότι "δεν θα γίνει"... ότι δεν θα ποινικοποιήσουν δηλαδή τους πελάτες... και μακαρι να μη γίνει, γιατί ποιός έχει να πλειρώνει 1750 Ευρώ ή 3000 Ευρώ πρόστιμα, όπως πέφτουν στη Γαλλία στους πελάτες, από τότε που θεσπίστηκε ο αναλογος νόμος το 2016...
Φιλε μου για να σε μπουζουριασουν οπως απο οτι καταλαβα, λογω χρηματικης συναλλαγης, πρεπει να σε πιασουν επ αυτοφορω την ωρα που πληρωνεις την εργαζομενη, η, να αποδειξουν οτι το εκανες. Αυτο σε περιπτωση που γινει, αφου κλειδωσει η πορτα του δωματιου, μονο αν ειναι η εργαζομενη αστυνομικινα, η, αν εχουν καμερες μεσα στο δωματιο.
Το αλλο που δεν μπορω να καταλαβω, ειναι πως μπορει να υπαρχει νομιμη πορνεια χωρις χρηματικη συναλλαγη.

• Like
Αντιδράσεις: sapaki

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Τύπε μου, επειδή κατάλαβα οτι είσαι εκτός Ελλάδος σε ενημερώνω οτι δεν πρέπει να δίνεις βάση σε συνδιακλιστρια ιερόδουλη.
Τελευταία έχουν εμφανιστεί με στικάκια που αντί για συνταρακτικά ντοκουμέντα είχαν καψουροτράγουδα. :confused:
5323769acf8d4b1e9bd4ece3cbd42aac.jpg

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock
Εγγρ.
28 Οκτ 2022
Like
6
Πόντοι
0
Τύπε μου, επειδή κατάλαβα οτι είσαι εκτός Ελλάδος σε ενημερώνω οτι δεν πρέπει να δίνεις βάση σε συνδιακλιστρια ιερόδουλη.
Τελευταία έχουν εμφανιστεί με στικάκια που αντί για συνταρακτικά ντοκουμέντα είχαν καψουροτράγουδα. :confused:
5323769acf8d4b1e9bd4ece3cbd42aac.jpg
καλά, αυτή είναι ψεύτική... Ελεγε ότι είναι πρόεδρος του ΣΕΠΕ (Σωματείο Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλαδος), ενώ ΔΕΝ είναι... και τα κανάλια, ενώ ξέρουν ΠΟΙΑ είναι η πραγματική πρόεδρος, εκαναν την πάπια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom