Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Τώρα συνήλθες από το διαβητικό κώμα ρε Κουασιμοδε;Τώρα σας αμολήσανε οι νοσοκόμες ρε τρόφιμε του Δρομοκαίτειου;
Τώρα συνήλθες από το διαβητικό κώμα ρε Κουασιμοδε;Τώρα σας αμολήσανε οι νοσοκόμες ρε τρόφιμε του Δρομοκαίτειου;
Πολύ έξυπνο χιούμορ χοντροκουραδα μου... Κατι τέτοια πέταγες και στις πουτανες όταν παλευες να χύσεις στο πεντάλεπτο;Μη νευριάζεις ρε Σεχίδη γιατί θα πέσει τηλεφωνάκι στο Δαφνί και θα σε κυνηγάνε πάλι με την απόχη.
Από το 2018 έχεις να γαμησεις χοντροκουραδα μου; Δεν χώρας από το πάχος να βγεις εξώ από το παιδικό σου δωμάτιο;Εσένα ο αυτιστικός που στον σφύριξε πόσο έκανε για να χύσει ρε ψυχάκια;
Πήγαινε να φας κουασιμοδε μου...κάποια στιγμή το λίπος θα βουλώσει και το τελευταίο σου αγγείο και θα τελειώσουν τα βάσανα σου.Tι να κάνουμε, δεν είμαστε όλοι τυχεροί σαν εσένα να έχουμε έναν αυτίστικο να έρχεται να μας γαμάει κάθε βράδυ.
Πες το ρε αδερφέ οτι είσαι ενάντια του "τρισκαταρατου και κακιστου Κούλη" και μπήκες για να τρολάρεις οτι θα μας κόψει το γαμήσι.ΣΥΓΓΝΩΜΗ κυριε μου, που σας ζαλισα τα @@, δεν είχα τετοια πρόθεση... ΑΛΛΑ σε φόρουμ που λέγεται bourdela.com γραφουμε, προφανώς για θέματα πορνείας θα μιλήσουμε... Για να γραφετε κι εσείς εδώ, μάλλον πελάτης θα είστε όπως και όλοι εμείς οι υπόλοιποι, υποθέτω... Οπότε ΑΝ περασει τετοιο μέτρο στην Ελλάδα, ποινηκοποιησης των πελατών, θα βλάψει και την δική σας σεξουαλική ζωή, όπως και των περισσότερων ανδρών στην Ελλάδα... Και εγώ είμαι εναντίον του τρισκαταρατου και κακιστου Κούλη , όπως κι εσείς, (συγγνωμη αν θίγω τους οπαδούς του εδώ στο site...), οπότε δεν υπάρχει λόγος να βριζόμαστε μεταξύ μας...
Μακαρι να χεις δίκιο συναδελφε και να μην γίνει. Είπα γω ότι θέλω να γίνει?? Εγώ είπα απλά τι μου είπε μια συνδιακλιστρια ιερόδουλη ότι προτείνουν κάποιοι της ΝΔ σε ιδιωτικές τους συζητήσεις, ανεπίσημα. Μακάρι να μην τολμήσουν να το προτείνουν ποτέ επίσημα και να ανησύχησα τσάμπα... Αν δεν το θελω, να μείνω στον τόπο...Πες το ρε αδερφέ οτι είσαι ενάντια του "τρισκαταρατου και κακιστου Κούλη" και μπήκες για να τρολάρεις οτι θα μας κόψει το γαμήσι.
Οκ, το διαβάσαμε 5~6 φορές.
Δεν θα γίνει.
Πάμε παρακάτω.
Πες το ρε αδερφέ οτι είσαι ενάντια του "τρισκαταρατου και κακιστου Κούλη" και μπήκες για να τρολάρεις οτι θα μας κόψει το γαμήσι.
Οκ, το διαβάσαμε 5~6 φορές.
Δεν θα γίνει.
Πάμε παρακάτω.
Το καλσον προσεχε μωρη λουλουκα αφραγκηΌχι δεν κουράστηκα να σε ξεφτυλίζω ακόμα στραποπουστρακι...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μπες με τον κανονικό σου λογαριασμό μην ντρεπεσαι Τιτίκα...
Μην πιστευεις πουστη λογια και πουτανας μοιρολογιαΜακαρι να χεις δίκιο συναδελφε και να μην γίνει. Είπα γω ότι θέλω να γίνει?? Εγώ είπα απλά τι μου είπε μια συνδιακλιστρια ιερόδουλη ότι προτείνουν κάποιοι της ΝΔ σε ιδιωτικές τους συζητήσεις, ανεπίσημα. Μακάρι να μην τολμήσουν να το προτείνουν ποτέ επίσημα και να ανησύχησα τσάμπα... Αν δεν το θελω, να μείνω στον τόπο...
ωχου το ειπε η συνδιακλιστρια ιεροδουλη ρε φιλε αληθεια?Μακαρι να χεις δίκιο συναδελφε και να μην γίνει. Είπα γω ότι θέλω να γίνει?? Εγώ είπα απλά τι μου είπε μια συνδιακλιστρια ιερόδουλη ότι προτείνουν κάποιοι της ΝΔ σε ιδιωτικές τους συζητήσεις, ανεπίσημα. Μακάρι να μην τολμήσουν να το προτείνουν ποτέ επίσημα και να ανησύχησα τσάμπα... Αν δεν το θελω, να μείνω στον τόπο...
καλόΜην πιστευεις πουστη λογια και πουτανας μοιρολογια
Τύπε μου saul με μπερδεύεις.Το κόμμα που παίρνει περισσότερους ψήφους τις παίρνει επειδή ΕΤΑΞΕ αυτά που εκφράζουν τον περισσότερο λαό. Από το να εκλεγεί μέχρι να τα υλοποιήσει σωστά ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ...απέχουμε πολύ. Για αυτό και συνήθως τα κόμματα έρχονται και παρέρχονται. Το πρόβλημα είναι ότι ο λαός είναι βλήμα και ξεχνάει πολύ εύκολα.
Τα δικαστήρια κρίνουν...και οι δικαστές αγοράζονται...εκφοβίζονται...διορίζονται....και στην Ελλάδα είμαστε γνωστοί για την ''αδέκαστη'' δικαιοσύνη μας.
Δυστυχώς για μερικούς βέβαια μπορεί ο Έλληνας να είναι λίγο μαλάκας...αλλά είναι πολύ κουτσομπόλης και τα σκάνδαλα δεν τα ξεχνά..όσες αποφάσεις και αν βγάλουν τα δικαστήρια. Και για να στο γυρίσω όπως το είπες...ΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΤΗΣ ΣΙΜΕΝΣ θα τους πληρώσει το γαλάζιο αφεντικό περισσότερο στις εκλογές από το να ήταν ένοχοι.
Είπα ότι κανένα κόμμα δεν εκφράζει την πολιτική ιδεολογία μου και δεν με εκφράζει κανένα κόμμα. Εσύ παρουσιάζεις το ότι δεν έχω καμία ιδεολογία. Μπούρδες δηλαδή.
Όχι δεν θα κάτσω να πω στο μπου τι θα ψηφίσω και να ανοίξω συζητήσεις που το μόνο νόημα που έχουν είναι να βγάλουν το ψωμί τους τα γαλάζια και τα κόκκινα τρολ.
Σίγουρα η κριτική που κάνω εγώ δεν είναι πιο εύκολη από το να κάνεις copy paste την κομματική γραμμή. Από την άλλη δεν πρέπει να είναι και εύκολη η δουλειά των τρολλ όταν βγαίνει ένα σκάνδαλο κάθε δεύτερη μέρα...
Νταξ ρε τύπε. Μην το δραματοποιείς το θέμα.Και τι?? Να διακινδυνεύουμαι να συλληφθουμε ανα πάση στιγμή έτσι και κάνει έφοδο η αστυνομία???? Άντε να απολαυσεις το sex μετά, όταν σκέφτεσαι ότι ανα πάσα στιγμή μπορεί να μπουκάρει η αστυνομία... Σκοπός είναι να μην διανοηθουν να φέρουν τέτοιο νομοσχέδιο στη Βουλή. ΚΙ ΑΝ κανένας ή καμία το τολμήσει, να μην ξαναβρεί ουτε την ψηφο του/της... Αν πάει να ακουστεί ότι έστω σκεφτονται τέτοιο πράγμα, πριν καν φερουν νομοσχεδιο στη Βουλή, να οργανώσουμε πορείες, να καουμε διαδηλώσεις, διαμαρτυρίες κλπ... μαζι με τα συνδικαλιστικά όργανα και ΜΚΟ των ιερόδουλων που δεν θέλουν να ποινικοποιηθουν οι πελάτες τους γιατί ξέρουν ότι έτσι θα χάσουν πελατεία...
Ε... αμα φτασουμε εκεί, την πουτσίσαμε τότε... Εσείς είπατε ότι "δεν θα γίνει"... ότι δεν θα ποινικοποιήσουν δηλαδή τους πελάτες... και μακαρι να μη γίνει, γιατί ποιός έχει να πλειρώνει 1750 Ευρώ ή 3000 Ευρώ πρόστιμα, όπως πέφτουν στη Γαλλία στους πελάτες, από τότε που θεσπίστηκε ο αναλογος νόμος το 2016...Νταξ ρε τύπε. Μην το δραματοποιείς το θέμα.
Απλά όταν πηγαίνεις στο μπουρδέλο έχε μαζί σου και μια αλλαξιά και την οδοντόβουρτσά σου σε περίπτωση που σε μαζέψουν στο αυτόφωρο.
Α να, γειά σου!Πολύ απλά… Life is a bitch: Όταν η λάσπη γυρνάει στα μούτρα σου και σε πνίγει.
Όλη η προπαγάνδα που κάνετε όχι μόνο τις τελευταίες μέρες, αλλά διαχρονικά, πήγε κουβά.
Λογικό. Γιατί οι σοβαροί άνθρωποι ξέρουν ό,τι τα εγκλήματα δεν έχουν ιδεολογικό πρόσημο, ούτε οπαδικό, ούτε επαγγελματικό, ούτε τίποτα. Όλοι οι χώροι έχουν και ανωμάλους, και απατεώνες, και κάθε καρυδιάς καρύδι…
Οι σοβαροί όμως όπως προ είπα... όχι τα τομάρια που κάνουν τα πάντα για να καταργήσουν την δημοκρατία...
Νομιζω οτι το ξεκαθαρισαμε απο την αρχη σε αυτο το νημα, οτι δεν υπαρχει πολιτικη ευθυνη κανενος κομματος αν ο αλλος ειναι ανωμαλος και παιδεραστης. Πολιτικη ευθυνη θα υπαρξει σε περιπτωση συγκαληψης του.Α να, γειά σου!
Υπάρχει άνθρωπος με δύο δράμια μυαλό που να μην καταλαβαίνει οτι στα 213 άτομα που επικοινώνησαν θα έχει και ΝΔ και Συριζαίους και απ'όλα;
Η στατιστική λέει οτι αν τους σκαλίσεις όλους θα βρεις και τον οπαδό του Καζάκη και του Τζήμερου.
Τα #ΝΔβιαστές και #Σύριζαβιαστές είναι για τους κομματικούς στρατούς.
Οι φυσιολογικοι νοημονες ανθρωποι. Ποσοι πιστευεις πως ειμαστε εδω μεσα;Νομιζω οτι το ξεκαθαρισαμε απο την αρχη σε αυτο το νημα, οτι δεν υπαρχει πολιτικη ευθυνη κανενος κομματος αν ο αλλος ειναι ανωμαλος και παιδεραστης. Πολιτικη ευθυνη θα υπαρξει σε περιπτωση συγκαληψης του.
Φιλε μου για να σε μπουζουριασουν οπως απο οτι καταλαβα, λογω χρηματικης συναλλαγης, πρεπει να σε πιασουν επ αυτοφορω την ωρα που πληρωνεις την εργαζομενη, η, να αποδειξουν οτι το εκανες. Αυτο σε περιπτωση που γινει, αφου κλειδωσει η πορτα του δωματιου, μονο αν ειναι η εργαζομενη αστυνομικινα, η, αν εχουν καμερες μεσα στο δωματιο.Ε... αμα φτασουμε εκεί, την πουτσίσαμε τότε... Εσείς είπατε ότι "δεν θα γίνει"... ότι δεν θα ποινικοποιήσουν δηλαδή τους πελάτες... και μακαρι να μη γίνει, γιατί ποιός έχει να πλειρώνει 1750 Ευρώ ή 3000 Ευρώ πρόστιμα, όπως πέφτουν στη Γαλλία στους πελάτες, από τότε που θεσπίστηκε ο αναλογος νόμος το 2016...
Τύπε μου, επειδή κατάλαβα οτι είσαι εκτός Ελλάδος σε ενημερώνω οτι δεν πρέπει να δίνεις βάση σε συνδιακλιστρια ιερόδουλη.Μακαρι να χεις δίκιο συναδελφε και να μην γίνει. Είπα γω ότι θέλω να γίνει?? Εγώ είπα απλά τι μου είπε μια συνδιακλιστρια ιερόδουλη ότι προτείνουν κάποιοι της ΝΔ σε ιδιωτικές τους συζητήσεις, ανεπίσημα. Μακάρι να μην τολμήσουν να το προτείνουν ποτέ επίσημα και να ανησύχησα τσάμπα... Αν δεν το θελω, να μείνω στον τόπο...
καλά, αυτή είναι ψεύτική... Ελεγε ότι είναι πρόεδρος του ΣΕΠΕ (Σωματείο Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλαδος), ενώ ΔΕΝ είναι... και τα κανάλια, ενώ ξέρουν ΠΟΙΑ είναι η πραγματική πρόεδρος, εκαναν την πάπια...Τύπε μου, επειδή κατάλαβα οτι είσαι εκτός Ελλάδος σε ενημερώνω οτι δεν πρέπει να δίνεις βάση σε συνδιακλιστρια ιερόδουλη.
Τελευταία έχουν εμφανιστεί με στικάκια που αντί για συνταρακτικά ντοκουμέντα είχαν καψουροτράγουδα.