Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
Εγγρ.
28 Οκτ 2022
Like
6
Πόντοι
0
Τύπε μου, επειδή κατάλαβα οτι είσαι εκτός Ελλάδος σε ενημερώνω οτι δεν πρέπει να δίνεις βάση σε συνδιακλιστρια ιερόδουλη.
Τελευταία έχουν εμφανιστεί με στικάκια που αντί για συνταρακτικά ντοκουμέντα είχαν καψουροτράγουδα. :confused:
5323769acf8d4b1e9bd4ece3cbd42aac.jpg

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Ε... αμα φτασουμε εκεί, την πουτσίσαμε τότε... Εσείς είπατε ότι "δεν θα γίνει"... ότι δεν θα ποινικοποιήσουν δηλαδή τους πελάτες... και μακαρι να μη γίνει, γιατί ποιός έχει να πλειρώνει 1750 Ευρώ ή 3000 Ευρώ πρόστιμα, όπως πέφτουν στη Γαλλία στους πελάτες, από τότε που θεσπίστηκε ο αναλογος νόμος το 2016...
Γιατί 1750 ή 3000; Ο δεύτερος ζήτησε anal και cim? :think:

Εγγρ.
28 Οκτ 2022
Like
6
Πόντοι
0
Τύπε μου, επειδή κατάλαβα οτι είσαι εκτός Ελλάδος σε ενημερώνω οτι δεν πρέπει να δίνεις βάση σε συνδιακλιστρια ιερόδουλη.
Τελευταία έχουν εμφανιστεί με στικάκια που αντί για συνταρακτικά ντοκουμέντα είχαν καψουροτράγουδα. :confused:

Εγγρ.
28 Οκτ 2022
Like
6
Πόντοι
0
Γιατί 1750 ή 3000; Ο δεύτερος ζήτησε anal και cim? :think:
Νομίζω, εκεί στη Γαλλία, το ύψος του προστίμου έχει να κάνει με το πόσες φορές σε έχουν συλλάβει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Χαίρομαι που συμφωνούμε γιατί σεξουαλικά για οποιοδήποτε κόμμα
Συμφωνούμε ότι δεν πρέπει να τους καλύπτει κανένα κόμμα
Δεν θες να λες τι ψηφίζεις;
Και θες να κάνεις μόνο κριτική
Ούτε την ιδεολογία σου θέλεις να λες
Όχι τι δεν θέλεις τι θέλεις
Έναν καλύτερο καπιταλισμό
Ένα κομμουνισμό
Με ανθρώπινο πρόσωπο
Τι τι;
Δεν χρειάζεται να υπάρχει κόμμα που να σε καλύπτει
Ποια είναι η ιδεολογία σου;
Όσο για το ΣΥΡΙΖΑ το γράφω σαφώς πάνω ότι λες ότι δεν είσαι ΣΥΡΙΖΑ
Και δεν έχω κανένα λόγο να μην το πιστέψω
Δεν παύουν όμως τα επιχειρήματά σου να είναι ταυτόσημα με το ΣΥΡΙΖα
Τα επιχειρήματα δεν είναι του σύριζα...τα επιχειρήματα είναι τα σκάνδαλα της νδ τα οποία εκμεταλλεύεται ο συριζα για να κάνει αντιπολίτευση.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
θα γινει τυποι αλλα κυριως για τα ματια του κοσμου οτι ισχυει με τις λεσχες, τα παρανομα καζινο κτλ.
θα κανουν καποια ντου το χρονο, θα πεφτει μπολικο λαδωμα και αν σε πιασουν απλα στο χωρο την σκαπουλαρεις ευκολα :wink:
αν δεν προλαβουν να σε ενημερωσουν οι τσιλιαδοροι και σε βρουν καβαλα καποιος πρεπει να πληρωσει και κανα προστιμο να φαινεται οτι κατι κανουμε :wink:
Δες το από την καλή πλευρά ρε τύπε.
Τουλάχιστον με την απαγόρευση της πορνείας θα βλέπουμε καινούριες φάτσες στα μανταλάκια.
Με τις παράνομες λέσχες όλο οι ίδιοι την πληρώνουν. :confused:
themis-adamantidis337-696x464.jpg

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Εδώ ρε ο άλλος ήταν μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και τον διέγραψε ο Τσίπρας, και έρχεται το Συριζόπανο να μας πει πως στην πραγματικότητα ήταν στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.
:2funny:
Αφού ήταν ΚΑΙ είναι ΚΑΙ του Πασόκ, ακόμα δεν τον έχετε διαγράψει ή κι αν το κάνατε, έπρεπε να βγει επίσημη σχετική ανακοίνωση.
Άρα, μιλάμε για συγκάλυψη από πλευράς πασοκ.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Τύπε μου saul με μπερδεύεις.
Ισχυρίζεσαι οτι ο λαός είναι βλήμα και ψηφίζει λάθος, τα δικαστήρια τα παίρνουνε, τα κόμματα κάνουν κομπίνες κλπ.
Και οτι εσύ κάνεις κριτική ενώ τα τρολ κάνουν εύκολη δουλειά με copy paste την κομματική γραμμή.
Συγνώμη φίλε μου αλλά εγώ βλέπω απείρως ευκολότερο να πετάς πέτρες δεξιά-αριστερά χωρίς να μας λες τι θεωρείς καλύτερο που να το στηρίζεις με την ψήφο σου.
Γιατί εύκολα και εγώ μπορώ να συνεχίσω τον μίτο της κριτικής σου και να πω οτι οι δημόσιοι υπάλληλοι ξύνονται, οι μπάτσοι είναι ανεγκέφαλα όρκ, οι ελεύθεροι επαγγελματίες κλέβουν την εφορία, οι εφοπλιστές εκμεταλλεύονται τον πόλεμο και κονομάνε, οι τεμπέληδες καταχρώνται τα κοινωνικά επιδόματα, οι ταρίφες πειράζουν τα ταξίμετρα, οι συνδικαλιστές είναι πουλημένοι στην εργοδοσία, οι παπάδες πουλούν μεταφυσικό παραμύθι, οι τράπεζες παίρνουν τα σπίτια του κοσμάκη κλπ.
Σε έναν πολύπλοκο κόσμο αλίμονο αν δεν μπορείς να βρεις κάτι μεμπτό για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ άνθρωπο ή οργανισμό. Εδώ αν σκαλίζεις λίγο παραπάνω θα βρεις οικονομικά σκάνδαλα στην Μητέρα Τερέζα και ρατσισμό στον Μαχάτμα Γκάντι, οι υπόλοιποι θα γλυτώσουν;
Το θέμα είναι στην γκρίζα πραγματικότητα που μας περιβάλει να μας πεις ποια θεωρείς εσύ καλύτερη λύση. Οχι να μας επισημαίνεις τα λάθη των απέναντι.
Και για να μην κάνω κι εγώ το ίδιο, ξεκαθαρίζω οτι θα το ρίξω Μητσοτάκη. Σωστά λες ότι κανένα κόμμα δεν μπορεί να εκφράσει απόλυτα την πολιτική ιδεολογία μας. Η ψήφος όμως πάει σε αυτόν που συγκριτικά θεωρούμε οτι η διαχείρισή του θα φέρει ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας. Σήμερα είναι αυτός.
Ούτε υποχρεωμένος είμαι να υπερασπιστώ το κάθε λαμόγιο που τρύπωσε στο κόμμα του, ούτε η ψήφος μου είναι δεδομένη και θα τον ακολουθεί δια βίου.
Εδώ είμαστε να επαναξιολογήσουμε αν/όταν εμφανιστεί κάποιος καλύτερος.
Ρε τύπε ο καθένας επιλέγει να τι θα συζητήσει και τι όχι. Όλα αυτά που λες για την κρητική σου ισχύουν σε μικρό ή μεγάλο βαθμό..σε όλες τις τάξεις που ανέφερες υπάρχουν αυτοί που ανέφερες.

Εγώ ξέρεις γιατί δεν μπαίνω σε τέτοιου είδους πολιτικές συζητήσεις? Γιατί για κάθε έναν πολιτικό χώρο θα βρεις το κατάλληλο κοματόσκυλο να φέρει την συζήτηση στο επίπεδο του. Γιαυτο και εδώ όταν συζητάνε οι κομματικοί βλέπεις συνεχώς προτάσεις με ''συριζόπανο'', ''μητσοτακηγαμιέσαι''...είναι και ένας που ποστάρει μόνο gif με κότες :2funny:

Είπα ότι είμαι απογοητευμένος με όλα τα κόμματα και αηδιασμένος με τα κόμματα εξουσίας. Είπα ότι δεν ψηφίζω κανένα κόμμα από πεποίθηση και την ώρα των εκλογών θα ψηφίσω όποιον μου φανεί λιγότερο τομάρι. Αυτό προφανώς σημαίνει κάποιο από τα μικρά κόμματα. Γιατί να κάτσω να πω πιο? Αφού 1. ούτε εγώ το ξέρω ακόμα με σιγουριά...και 2. για να μπω σε αντιπαραθέσεις ποιος ειναι καλυτερος και ποιος χειρότερος? Από αυτα έχει πολλά εδώ...θες να δεις κιαλα σεντόνια με αντιπαραθέσεις για πολιτικά πρόσωπα?

Εμένα λοιπόν τα πιστεύω μου δεν με αφήνουν να ψηφίσω τον μητσοτάκη διότι δεν με κάλυψε στον χρονο που κυβέρνησε τι να κάνουμε τώρα? Επίσης θεωρώ την πολυφωνία στην Βουλή πολύ σημαντική...όσο περισσότερες φωνές τόσο το καλύτερο. Σέβομαι τον εαυτό μου για να κάθομαι να γράφω υπερασπιστικά σεντόνια για βουλευτές της σίμενς, του μπάτσου που σκότωσε τον Γρηγορόπουλο και για τα βρομόσλυλα που ανεχονταν τον κάθε παιδερα.

Το τι θα ήθελα εγώ προσωπικά να είναι ο κόσμος και ποια είναι τα πιστεύω μου δεν εδνιαφέρει κανέναν γιατί δεν μπορούν να εφαρμοστούν. Τι νόημα έχει να σου πω ότι εγώ θα ήθελα να στην κοινωνία να μην υπάρχει πείνα πουθενά και ας μην υπάρχει ούτε 1 iphone? ή να η υγεία να είναι 100% δημόσια σε όλα τα επίπεδα με τις τοπ παροχές για όλους και ας μην είχαμε μετρό? Αυτά είναι ουτοπικές συζητήσεις και δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Στην πραγματική ζωή σήμερα ο κόσμος είναι σάπιος και πρέπει να αποφασίζουμε βάζοντας πάντα στην ζυγαριά το προσωπικό μας συμφέρον με το κοινωνικό μας αίσθημα. Πάλι άφησα σεντόνι :confused:

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Ρε τύπε ο καθένας επιλέγει να τι θα συζητήσει και τι όχι. Όλα αυτά που λες για την κρητική σου ισχύουν σε μικρό ή μεγάλο βαθμό..σε όλες τις τάξεις που ανέφερες υπάρχουν αυτοί που ανέφερες.

Εγώ ξέρεις γιατί δεν μπαίνω σε τέτοιου είδους πολιτικές συζητήσεις? Γιατί για κάθε έναν πολιτικό χώρο θα βρεις το κατάλληλο κοματόσκυλο να φέρει την συζήτηση στο επίπεδο του. Γιαυτο και εδώ όταν συζητάνε οι κομματικοί βλέπεις συνεχώς προτάσεις με ''συριζόπανο'', ''μητσοτακηγαμιέσαι''...είναι και ένας που ποστάρει μόνο gif με κότες :2funny:

Είπα ότι είμαι απογοητευμένος με όλα τα κόμματα και αηδιασμένος με τα κόμματα εξουσίας. Είπα ότι δεν ψηφίζω κανένα κόμμα από πεποίθηση και την ώρα των εκλογών θα ψηφίσω όποιον μου φανεί λιγότερο τομάρι. Αυτό προφανώς σημαίνει κάποιο από τα μικρά κόμματα. Γιατί να κάτσω να πω πιο? Αφού 1. ούτε εγώ το ξέρω ακόμα με σιγουριά...και 2. για να μπω σε αντιπαραθέσεις ποιος ειναι καλυτερος και ποιος χειρότερος? Από αυτα έχει πολλά εδώ...θες να δεις κιαλα σεντόνια με αντιπαραθέσεις για πολιτικά πρόσωπα?

Εμένα λοιπόν τα πιστεύω μου δεν με αφήνουν να ψηφίσω τον μητσοτάκη διότι δεν με κάλυψε στον χρονο που κυβέρνησε τι να κάνουμε τώρα? Επίσης θεωρώ την πολυφωνία στην Βουλή πολύ σημαντική...όσο περισσότερες φωνές τόσο το καλύτερο. Σέβομαι τον εαυτό μου για να κάθομαι να γράφω υπερασπιστικά σεντόνια για βουλευτές της σίμενς, του μπάτσου που σκότωσε τον Γρηγορόπουλο και για τα βρομόσλυλα που ανεχονταν τον κάθε παιδερα.

Το τι θα ήθελα εγώ προσωπικά να είναι ο κόσμος και ποια είναι τα πιστεύω μου δεν εδνιαφέρει κανέναν γιατί δεν μπορούν να εφαρμοστούν. Τι νόημα έχει να σου πω ότι εγώ θα ήθελα να στην κοινωνία να μην υπάρχει πείνα πουθενά και ας μην υπάρχει ούτε 1 iphone? ή να η υγεία να είναι 100% δημόσια σε όλα τα επίπεδα με τις τοπ παροχές για όλους και ας μην είχαμε μετρό? Αυτά είναι ουτοπικές συζητήσεις και δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Στην πραγματική ζωή σήμερα ο κόσμος είναι σάπιος και πρέπει να αποφασίζουμε βάζοντας πάντα στην ζυγαριά το προσωπικό μας συμφέρον με το κοινωνικό μας αίσθημα. Πάλι άφησα σεντόνι :confused:
Τύπε μου επειδή εκ των υστέρων είδα οτι το θέμα το ψιλοεξαντλήσατε με τον daima δεν θα κουράσω άλλο τους συμφορουμίτες.
Προτιμάς τον μικρότερο αδοκίμαστο κι ας πρεσβεύει ουτοπίες, προτιμώ αυτόν που φαίνεται πιο ικανός με το ρίσκο να φάω και καμιά δαγκωνιά.
Καλή καρδιά.
(Το σάη όμως μια χαρά πορεύεται με τα μπινελίκια του. Δεν είμαστε cosmopolitan να σκανδαλιζόμαστε και κάποια είναι τόσο ευφάνταστα που δεν σου μένει άντερο.)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Τύπε μου επειδή εκ των υστέρων είδα οτι το θέμα το ψιλοεξαντλήσατε με τον daima δεν θα κουράσω άλλο τους συμφορουμίτες.
Προτιμάς τον μικρότερο αδοκίμαστο κι ας πρεσβεύει ουτοπίες, προτιμώ αυτόν που φαίνεται πιο ικανός με το ρίσκο να φάω και καμιά δαγκωνιά.
Καλή καρδιά.
(Το σάη όμως μια χαρά πορεύεται με τα μπινελίκια του. Δεν είμαστε cosmopolitan να σκανδαλιζόμαστε και κάποια είναι τόσο ευφάνταστα που δεν σου μένει άντερο.)
Δεν είπα όχι...απλά εγώ βαριέμαι να μπινελικώνω για πολιτικά πρόσωπα που (όπως λέει κάποιος) τόσο πολύ με έχουν γραμμένο που....αν είχα πάρει φωτιά δεν θα κατούραγαν για να με σβήσουν.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Τα επιχειρήματα δεν είναι του σύριζα...τα επιχειρήματα είναι τα σκάνδαλα της νδ τα οποία εκμεταλλεύεται ο συριζα για να κάνει αντιπολίτευση.
Εγώ ξέρω μόνο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκονται στα δικαστήρια
Παππάς παπαγγελόπουλος Δούρου κλπ
Άλλοι για κακούργημα άλλοι για πλημμέλημα
Αλλά ξέχασα εσύ δεν πιστεύεις στη δικαιοσύνη
Πάντα και το λέω για όλους αυτό με το τεκμήριο της αθωότητας

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
Εδώ ρε ο άλλος ήταν μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και τον διέγραψε ο Τσίπρας, και έρχεται το Συριζόπανο να μας πει πως στην πραγματικότητα ήταν στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.
:2funny:
Aς ελπίσουμε για το καλό του τουλάχιστον να ξεχωρίζει το λευκό ψωμί από το πολύσπορο.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Εγώ ξέρω μόνο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκονται στα δικαστήρια
Παππάς παπαγγελόπουλος Δούρου κλπ
Άλλοι για κακούργημα άλλοι για πλημμέλημα
Αλλά ξέχασα εσύ δεν πιστεύεις στη δικαιοσύνη
Πάντα και το λέω για όλους αυτό με το τεκμήριο της αθωότητας
Ε ναι ρε τυπε...πως να δεις στα δικαστήρια να καταδικάζονται? Αφού η Ελληνική Δικαιοσύνη έκρινε αθώους ακόμα και αυτούς που είχαν τότε ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ για τις μίζες της siemens.....

Πείθεις κόσμο παντός...έχεις επιχειρήματα...και το κυριότερο...είσαι εδώ για γενική συζήτηση..καθόλου για πρόμο της γαλάζιας σαπίλας και δεν το γυρνάς συνέχεια στο βιολί σου ότι και να συζητάμε... :confused:

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
εχω αλλο λογαριασμο και δε το ηξερα:tooth: μου φαινεται δικαιο εχει το px τα καις τα λαδακια σου και συ
Σε θυμήθηκα Δημητρούλα...ένας ψεκασμενος ξενοδοχουπαλληλος που πέταγες τη μια μαλακια μετά την άλλη στο νήμα του κορωνοιου δεν ήσουν;

Σε είχα πονέσει πολύ και μου κωλοτριβεσαι τώρα συνέχεια; Τον χρόνο σου χαλάς δεν είσαι ακόμα αρκετά μεγάλο ναυάγιο για να ασχοληθώ μόνιμα μαζί σου...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
βάζεις και την αφεντιά σου στους νοήμονες;
ουστ ρε κομματόσκυλο της ΝΔ
Έτσι. Όταν επιτέλους βάλεις και τον εαυτό σου στους μαλάκες θα έχει βρει ο καθένας το δρόμο του. :hi:

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.646
Πόντοι
3.506
Σε θυμήθηκα Δημητρούλα...ένας ψεκασμενος ξενοδοχουπαλληλος που πέταγες τη μια μαλακια μετά την άλλη στο νήμα του κορωνοιου δεν ήσουν;

Σε είχα πονέσει πολύ και μου κωλοτριβεσαι τώρα συνέχεια; Τον χρόνο σου χαλάς δεν είσαι ακόμα αρκετά μεγάλο ναυάγιο για να ασχοληθώ μόνιμα μαζί σου...
εμας τα νεα μελη δεν μας δινει κανενας σημασια τα παλια μελη ειναι σε μονιμο ληθαργο :sleeping:που θα παει αυτη η κατασταση δεν ξερω -παντως ο px μου ζητησε μαλακα για το σαιτ του λεω θα σου φερω τον πρωταθλητη εσενα δηλαδη- εσυ να κωλοτριβεσαι σε ολους αλλα κανενας σε σενα χαχα σιγα ρε μεγαλε ποσο την εχεις τελοςπαντων:tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom