Ρε τύπε ο καθένας επιλέγει να τι θα συζητήσει και τι όχι. Όλα αυτά που λες για την κρητική σου ισχύουν σε μικρό ή μεγάλο βαθμό..σε όλες τις τάξεις που ανέφερες υπάρχουν αυτοί που ανέφερες.
Εγώ ξέρεις γιατί δεν μπαίνω σε τέτοιου είδους πολιτικές συζητήσεις? Γιατί για κάθε έναν πολιτικό χώρο θα βρεις το κατάλληλο κοματόσκυλο να φέρει την συζήτηση στο επίπεδο του. Γιαυτο και εδώ όταν συζητάνε οι κομματικοί βλέπεις συνεχώς προτάσεις με ''συριζόπανο'', ''μητσοτακηγαμιέσαι''...είναι και ένας που ποστάρει μόνο gif με κότες
Είπα ότι είμαι απογοητευμένος με όλα τα κόμματα και αηδιασμένος με τα κόμματα εξουσίας. Είπα ότι δεν ψηφίζω κανένα κόμμα από πεποίθηση και την ώρα των εκλογών θα ψηφίσω όποιον μου φανεί λιγότερο τομάρι. Αυτό προφανώς σημαίνει κάποιο από τα μικρά κόμματα. Γιατί να κάτσω να πω πιο? Αφού 1. ούτε εγώ το ξέρω ακόμα με σιγουριά...και 2. για να μπω σε αντιπαραθέσεις ποιος ειναι καλυτερος και ποιος χειρότερος? Από αυτα έχει πολλά εδώ...θες να δεις κιαλα σεντόνια με αντιπαραθέσεις για πολιτικά πρόσωπα?
Εμένα λοιπόν τα πιστεύω μου δεν με αφήνουν να ψηφίσω τον μητσοτάκη διότι δεν με κάλυψε στον χρονο που κυβέρνησε τι να κάνουμε τώρα? Επίσης θεωρώ την πολυφωνία στην Βουλή πολύ σημαντική...όσο περισσότερες φωνές τόσο το καλύτερο. Σέβομαι τον εαυτό μου για να κάθομαι να γράφω υπερασπιστικά σεντόνια για βουλευτές της σίμενς, του μπάτσου που σκότωσε τον Γρηγορόπουλο και για τα βρομόσλυλα που ανεχονταν τον κάθε παιδερα.
Το τι θα ήθελα εγώ προσωπικά να είναι ο κόσμος και ποια είναι τα πιστεύω μου δεν εδνιαφέρει κανέναν γιατί δεν μπορούν να εφαρμοστούν. Τι νόημα έχει να σου πω ότι εγώ θα ήθελα να στην κοινωνία να μην υπάρχει πείνα πουθενά και ας μην υπάρχει ούτε 1 iphone? ή να η υγεία να είναι 100% δημόσια σε όλα τα επίπεδα με τις τοπ παροχές για όλους και ας μην είχαμε μετρό? Αυτά είναι ουτοπικές συζητήσεις και δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.
Στην πραγματική ζωή σήμερα ο κόσμος είναι σάπιος και πρέπει να αποφασίζουμε βάζοντας πάντα στην ζυγαριά το προσωπικό μας συμφέρον με το κοινωνικό μας αίσθημα. Πάλι άφησα σεντόνι