Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Λυπαμαι που αναγκαζεστε να εργαζεστε ακόμα σε μεγαλη ηλικία. Κι εσείς, και ο συναδελφος κωλό-γερος. Και οι γονείς μου αναγκαζονται να εργαζονται κι ας ειναι πάνω απο 80, γιατί είναι χαμηλή η σύνταξη του πατέρα μου και η μητέρα μου δεν παίρνει καθόλου σύνταξη.
Δεν είπα ότι εργάζομαι
Παίρνω σύνταξη αλλά αν εργαζόμουνα θα έπαιρνα περίπου τα ίδια λεφτά

Εγγρ.
28 Οκτ 2022
Like
6
Πόντοι
0
Αφου οι περισσοτεροι απο αυτους.. ειναι κρυφο κωλοτρυπιδατοι ψυχανωμαλοι κεραταδες και με συνδρομο ασπεργκερ τι περιμενες; :confused:
Πες τα συνάδελφε... Και για το άλλο που γραψες παραπάνω, την σύγκριση μεταξύ της Μεταπολεμικής Γαλλιας και της Μεταπολεμικής Ελλάδας, και το πως αντιμετωπίστηκαν οι δωσίλογοι στην μια και στην άλλη περίπτωση, έχεις απόλυτο δικιο. Δυστυχώς αυτή είναι η πικρή αλήθεια...

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Τα σπασμένα είναι οι μεγάλοι μισθοί (του δημοσίου) και οι μεγάλες συντάξεις που έταζαν και ρουσφέτιαζαν τα κόμματα που ψηφίζατε για να σας τα παρέχουν.

Έχεις πει 10 φορές για τα επιχειρήματα μου....πίστευα ότι μπορείς να το καταλάβεις μόνος σου αλλά αφού δεν...να στο εξηγήσω. Τα επιχειρήματα μου αυτά ήταν ίδια με της τότε αντιπολίτευσης...δεν έχει σημασία πιο κόμμα ήταν..διότι αυτό κάνει η αντιπολίτευση...παίρνει τις αδυναμίες της κυβέρνησης και κοπανάει εκεί. Αν αυτές είναι και εξόφθαλμες ακόμα καλύτερα για αυτούς.

Εσύ μπορείς να μου πεις ότι κάτι από αυτά δεν ισχύει? Ψέματα είναι? Αν μπορείς αμφισβήτησε τα. Δεν είναι ταυτόσημα τα επιχειρήματα μας...απλά η νδ δίνει άπειρο υλικό για κατακραυγή. Όσο και να το επαναλάβεις αυτό που θες να πεις δεν λέγεται..πως να το κάνουμε πας να συμπεράνεις μια βλακεία.

Εσένα τι σε τρώει ρε τύπε να μάθεις τι πιστεύω και τι ψηφίζω εγώ? Σίγουρα τίποτα και κανέναν από τους διαπλεκόμενους που κυβέρνησαν μέχρι τώρα. Δεν χωράει το μυαλό σου ότι μπορεί κάποιος να μην υποστηρίζει κανέναν πολιτικό ε :2funny:
Τα επιχειρήματά σου ήταν και είναι ίδια με αυτά που έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ πριν τις εκλογές και που λέει και τώρα
Με αυτά τα επιχειρήματα έχασε τις εκλογές και εξακολουθεί να τα λέει και θα τις ξανά χάσει αν δεν πει κάτι καινούργιο
Σε όλα αυτά τα επιχειρήματα έχω απαντήσει κατά καιρούς
Και έχουμε κάνει και άπειρους διαλόγους στους οποίους διαφωνούμε

Σημασία δεν έχει απλώς αν έχω δικιο εγώ ή εσύ
Αλλά τι πιστεύει η πλειοψηφία του λαού που ψηφίζει
Και που κατα εσενα είναι βλάκας και ηλίθιος

Και ψηφίσει αντίθετα ο κατά τη γνώμη σου ηλίθιος λαός Σε αυτά που πιστεύεις εσύ και ο ΣΥΡΙΖΑ

Δεν είναι έξυπνος σαν και σένα

Εσένα δεν πάει στο μυαλό σου
Ότι με άρνηση δεν παίρνεις εκλογές πια

Φυσικά περνάει από το μυαλό μου ότι δεν υποστηρίζεις κανένα πολιτικό το έχεις πει 100 φορές

Και έχεις πει κατά καιρούς
Ότι δεν εμπιστεύεσαι τη δικαιοσύνη
Δεν πιστεύεις στις δημοσκοπήσεις
Δεν πιστεύεις στις αναλύσεις
Δεν πιστεύεις στον κομμουνισμό
Δεν πιστεύει στο φασισμό
Δεν πιστεύεις στο ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Δημοκρατία στο ΠΑΣΟΚ
Δεν πιστεύεις στο λαό γιατί είναι χαζός και ηλίθιος

Αλλά δεν λες σε τι πιστεύεις

Και είσαι υπερήφανος για αυτό

Το έγραψες σε προηγούμενο μήνυμα

Να πω Σε τι πιστεύω και να μου κάνουν κριτική τα τρολ του μπού αποκλείεται

Πιστεύω μόνο στο Σαούλ στο Σαούλ στο Σαούλ και στην κρυφή ιδεολογία του και στο κρυφό κόμμα που ψηφίζω

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Σας Ευχαριστώ κύριε μου για τις πληροφορίες. Ειστε κατατοπιστικότατος. Και αντιμετωπιζετε το θέμα με την οοβαρότητα που αξίζει σε έναν τέτοιο κίνδυνο, όχι όπωςς άλλοι... Ηξερα ότι εφαρμόστηκε στη Γαλλία το Nordic Model από το 2016 και μετά, αλλά δεν ήξερα τις λεπτομέρειες. Βρε τους Γαλλους, και μας το παίζουν και προοδευτικοί... Όπως και στην Ιρλανδία εφαρμόστηκε από το 2017 και μέτα. Στο Βέλγιο όμως από το 2021, η πορνεία αποποινηκοποιήθηκε πληρως, ΚΑΙ για τους πελάτες, ΚΑΙ για τις ιερόδουλες, και δεν διώκεται πλέον κανείς, μόνο όσοι εξαναγκαζουν ανθρώπους σ'αυτό το επάγγελμα με τη βία, όπως θα έπρεπε... Ο δε Φιλελευθερος Βέλγος Υπουργός που πέρασε το συγκεκριμμένο μέτρο, δήλωσε "η πορνεία έιναι κανονική οικονομική δραστηριότητα"... Να μια φορά που έχουν δίκιο οι Φιλελεδες... Ποιά είναι η δική σας προσωπική εκτίμηση?? Υπάρχει κίνδυνος να φερουν το Nordic Model στην Ελλάδα, όπως στη Γαλλία το 2016 και στην Ιραλνδία το 2017??? ΑΝ προσπαθουσαν να περάσουν τέτοιο νομοσχεδιο εδώ, δεν θα είχαν κοινωνικές αντιδρασεις από όλους εμας τους "συναγωνιστες", δεν θα ήταν έναν τέτοιο μέτρο αντιδημοφιλές στην Ελληνική κοινωνία??? Ή μήπως, απλά σκέφτονται να συλλαμβανεται ο πελάτης και όχι η ιερόδουλη, ΜΟΝΟ σε περιπτωσεις που η ιερόδουλη κάνει αυτό το επάγγελμα χωρίς την Άδεια Επαγγέλματος??? Δηλαδή, να συλλαμβανουν τους πελάτες, όχι τις ιερόδουλες όταν κάνουν έφοδο σε studio που λειτουργεί χωρίς άδεια, ΑΛΛΑ όταν ο πελάτης θα πηγαίνει σε studio με άδεια λειτουργίας, δεν θα διατρεχει κίνδυνο???
Δεν ξέρω τι θα συμβει στην Ελλάδα

Να τι συμβαίνει τώρα στην Ισπανία

Εγγρ.
28 Οκτ 2022
Like
6
Πόντοι
0

Ναι, σας ευχαριστώ. Εχω μιλήσει με Facebook με αυτό το συνδικαλιστικό όργανο των ιερόδουλων στην Ισπανία, το OTRAS και μου είπαν ότι αντιτιθενται στο νομοσχέδιο και παλευουν εναντίον του, γιατί θα τους διώξει τους πελάτες. Ας ευχηθουμε να τα καταφέρουν να το σταματήσουν και να μην έχουμε και παρόμοιες ενέργειες εδώ στην Ελλάδα, γιατί το άρθρο λέει ότι δεν θα ποινικοποηθουν μόνο οι πελάτες ΑΛΛΑ ακόμα και τα ξενοδοχεία ημιδιαμονής θα έχουν πρόβλημα και θα απογορευτουν και οι σχετικές διαφημίσεις!!!!!

Εγγρ.
28 Οκτ 2022
Like
6
Πόντοι
0

Μήπως μπορείτε να βρείτε πότε θα γίνει το σχετικό ψηφισμα στο Ισπανικό κοινοβουλιο?? Γιατί εγώ ψαχνω στο internet και δεν το βρισκω.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.391
Πόντοι
786
τι μαλακίες είναι αυτές;
η πρώτη φωτο πλαστή...
το δεύτερο λογικό λόγω του εμφυλίου.
ποιός θα πολεμούσε τους κομμουνιστές;
φυσικά αυτοί που ήδη επί κατοχής πολεμούσαν τους κομμουνιστές.

Εγγρ.
28 Οκτ 2022
Like
6
Πόντοι
0
τι μαλακίες είναι αυτές;
η πρώτη φωτο πλαστή...
το δεύτερο λογικό λόγω του εμφυλίου.
ποιός θα πολεμούσε τους κομμουνιστές;
φυσικά αυτοί που ήδη επί κατοχής πολεμούσαν τους κομμουνιστές.
Ο George Orwell είναι αυτός στη φώτο. σας??

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.048
Πόντοι
3.656
Τα επιχειρήματά σου ήταν και είναι ίδια με αυτά που έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ πριν τις εκλογές και που λέει και τώρα
Με αυτά τα επιχειρήματα έχασε τις εκλογές και εξακολουθεί να τα λέει και θα τις ξανά χάσει αν δεν πει κάτι καινούργιο
Σε όλα αυτά τα επιχειρήματα έχω απαντήσει κατά καιρούς
Και έχουμε κάνει και άπειρους διαλόγους στους οποίους διαφωνούμε

Σημασία δεν έχει απλώς αν έχω δικιο εγώ ή εσύ
Αλλά τι πιστεύει η πλειοψηφία του λαού που ψηφίζει
Και που κατα εσενα είναι βλάκας και ηλίθιος

Και ψηφίσει αντίθετα ο κατά τη γνώμη σου ηλίθιος λαός Σε αυτά που πιστεύεις εσύ και ο ΣΥΡΙΖΑ

Δεν είναι έξυπνος σαν και σένα

Εσένα δεν πάει στο μυαλό σου
Ότι με άρνηση δεν παίρνεις εκλογές πια

Φυσικά περνάει από το μυαλό μου ότι δεν υποστηρίζεις κανένα πολιτικό το έχεις πει 100 φορές

Και έχεις πει κατά καιρούς
Ότι δεν εμπιστεύεσαι τη δικαιοσύνη
Δεν πιστεύεις στις δημοσκοπήσεις
Δεν πιστεύεις στις αναλύσεις
Δεν πιστεύεις στον κομμουνισμό
Δεν πιστεύει στο φασισμό
Δεν πιστεύεις στο ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Δημοκρατία στο ΠΑΣΟΚ
Δεν πιστεύεις στο λαό γιατί είναι χαζός και ηλίθιος

Αλλά δεν λες σε τι πιστεύεις

Και είσαι υπερήφανος για αυτό

Το έγραψες σε προηγούμενο μήνυμα

Να πω Σε τι πιστεύω και να μου κάνουν κριτική τα τρολ του μπού αποκλείεται

Πιστεύω μόνο στο Σαούλ στο Σαούλ στο Σαούλ και στην κρυφή ιδεολογία του και στο κρυφό κόμμα που ψηφίζω
Επαναλαμβάνεσαι στα τελευταία 3-4 ποστάρισματα τύπε. Το ίδιο πράγμα προσπαθείς πλαγίως να υπονοήσεις ότι εγώ είμαι σύριζα και ότι έχουμε τα ίδια επιχειρήματα και έτσι δεν παίρνουμε εκλογές.

Εν το μεταξύ στη φούρια σου να γράψεις αυτές τις μπούρδες τα βάζεις όλα σε ένα τσουβάλι. Για παράδειγμα για τα σεξουαλικά σκάνδαλα διαφώνησα πριν μερικές μέρες με κάποιον άλλον και είπα ότι δεν είναι λογικό ένα κόμμα να είναι ''το κόμμα των βιαστών''....ότι δεν μπορούμε έτσι απλά να λέμε ότι όλοι στο κόμμα είναι ανώμαλοι. Απλά όπως φαίνεται δεν έχουν ηθικούς ενδοιασμούς να τους καλύπτουν και αυτό είναι κάτι άλλο. Αλλά εσύ χαμπάρι βέβαια...μάλλον αυτό το σχόλιο μου εν το έπιασε το μικρόφωνο σου....

Κατά τα άλλα ο καθένας αν θέλει λέει τι θα ψηφίσει αν δεν θέλει δεν λέει. Μπορεί κάποιος να είναι αναποφάσιστος...μπορεί να ρίξει άκυρο ή μπορεί να ψηφίσει το μικρότερο κόμμα απλά και μόνο για την πολυφωνία στην βουλή. Μπορεί να ψηφίσει την αντιπολίτευση απλά και μόνο ως αντίδραση στην κυβέρνηση -αυτό είναι που σε καίει βέβαια εσένα-

Δεν ωφελεί καμία συζήτηση να κάτσω να σου πω τι θα ψηφίσω αφού σου είπα ότι κανένα πολιτικό κόμμα δεν με εκφράζει σε ποσοστό που να το υποστηρίζω σταθερά. Τι άλλο θες?

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.333
Πόντοι
22.266
Που πήγε ο αρχηγός τριήμερο; Δώστε ιδέες για να πάμε στο επόμενο;

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (3).jpeg
    αρχείο λήψης (3).jpeg
    9,5 KB · Εμφανίσεις: 31

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Που πήγε ο αρχηγός τριήμερο; Δώστε ιδέες για να πάμε στο επόμενο;
Τυπε θα έπρεπε να ντρέπεσαι, πραγματικά, μα πως τολμάς;
Δεν παρακολουθείς καθόλου ΣΚΑΙ;
Γιατί δεν χαρίζεις στον εαυτό σου αυτο το προνόμιο, του να ενημερώνεσαι εντελώς αντικειμενικά και αμερόληπτα;
Οι άνθρωποι εδω παράγουν έργο, έχουν φτιάξει χάρτη, έχουν μελετήσει την ταχύτητα όπου πήγαινε ο πρωθυπουργος με το ποδήλατό του, κι εσύ δεν εκτιμάς τίποτα.

20221031_090023.jpg

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.532
Πόντοι
3.506
  • Χαχα
Αντιδράσεις: barock

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.333
Πόντοι
22.266
Τυπε θα έπρεπε να ντρέπεσαι, πραγματικά, μα πως τολμάς;
Δεν παρακολουθείς καθόλου ΣΚΑΙ;
Γιατί δεν χαρίζεις στον εαυτό σου αυτο το προνόμιο, του να ενημερώνεσαι εντελώς αντικειμενικά και αμερόληπτα;
Οι άνθρωποι εδω παράγουν έργο, έχουν φτιάξει χάρτη, έχουν μελετήσει την ταχύτητα όπου πήγαινε ο πρωθυπουργος με το ποδήλατό του, κι εσύ δεν εκτιμάς τίποτα.

20221031_090023.jpg
Απίστευτο...........έκανε μαλακια ...έπρεπε να το συνδιάζε με Τζουμέρκα.....μάλλον στο επόμενο τριήμερο............
Πάντως επιμένει Ελλάδα κ ενισχύει τον ελληνικό τουρισμο:confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Ρε κουραστικε μαλακα, δε βαρεθηκες να κανεις την ουρα μου;
Όχι δεν κουράστηκα να σε ξεφτυλίζω ακόμα στραποπουστρακι... :2funny:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

px μην τον πολυκολλας τον @Hellraiser4Ever μην φαει κανα ban παλι και στελνει επιστολες δια αντιπροσωπου :2funny: ρε μαλακα επιστολες δια αντιπροσωπου ουτε στην αννιτα πανια δεν γινονται αυτα:tooth:
Μπες με τον κανονικό σου λογαριασμό μην ντρεπεσαι Τιτίκα... :2funny:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Επαναλαμβάνεσαι στα τελευταία 3-4 ποστάρισματα τύπε. Το ίδιο πράγμα προσπαθείς πλαγίως να υπονοήσεις ότι εγώ είμαι σύριζα και ότι έχουμε τα ίδια επιχειρήματα και έτσι δεν παίρνουμε εκλογές.

Εν το μεταξύ στη φούρια σου να γράψεις αυτές τις μπούρδες τα βάζεις όλα σε ένα τσουβάλι. Για παράδειγμα για τα σεξουαλικά σκάνδαλα διαφώνησα πριν μερικές μέρες με κάποιον άλλον και είπα ότι δεν είναι λογικό ένα κόμμα να είναι ''το κόμμα των βιαστών''....ότι δεν μπορούμε έτσι απλά να λέμε ότι όλοι στο κόμμα είναι ανώμαλοι. Απλά όπως φαίνεται δεν έχουν ηθικούς ενδοιασμούς να τους καλύπτουν και αυτό είναι κάτι άλλο. Αλλά εσύ χαμπάρι βέβαια...μάλλον αυτό το σχόλιο μου εν το έπιασε το μικρόφωνο σου....

Κατά τα άλλα ο καθένας αν θέλει λέει τι θα ψηφίσει αν δεν θέλει δεν λέει. Μπορεί κάποιος να είναι αναποφάσιστος...μπορεί να ρίξει άκυρο ή μπορεί να ψηφίσει το μικρότερο κόμμα απλά και μόνο για την πολυφωνία στην βουλή. Μπορεί να ψηφίσει την αντιπολίτευση απλά και μόνο ως αντίδραση στην κυβέρνηση -αυτό είναι που σε καίει βέβαια εσένα-

Δεν ωφελεί καμία συζήτηση να κάτσω να σου πω τι θα ψηφίσω αφού σου είπα ότι κανένα πολιτικό κόμμα δεν με εκφράζει σε ποσοστό που να το υποστηρίζω σταθερά. Τι άλλο θες?

Χαίρομαι που συμφωνούμε γιατί σεξουαλικά για οποιοδήποτε κόμμα
Συμφωνούμε ότι δεν πρέπει να τους καλύπτει κανένα κόμμα
Δεν θες να λες τι ψηφίζεις;
Και θες να κάνεις μόνο κριτική
Ούτε την ιδεολογία σου θέλεις να λες
Όχι τι δεν θέλεις τι θέλεις
Έναν καλύτερο καπιταλισμό
Ένα κομμουνισμό
Με ανθρώπινο πρόσωπο
Τι τι;
Δεν χρειάζεται να υπάρχει κόμμα που να σε καλύπτει
Ποια είναι η ιδεολογία σου;