Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
136
Like
52.465
Πόντοι
27.261
αρχοντικο κουλισταν
312394505_10160615180322915_7358299611076626036_n.jpg

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.859
Πόντοι
19.795
Και από κει και πέρα λέμε ότι ο Μητσοτάκης τα ήξερε όλα
Για τα πάντα
Ποιός είπε ότι ο Μητσοτάκης πρέπει να ξέρει για όλους και για όλα. Όλοι και όλα δεν είναι πολιτικοί αρχηγοί. Πολιτικός αρχηγός ήταν μόνο ένας. Και τον παρακολουθούσε, για κάποιον λόγο η ΕΥΠ. Της οποίας πολιτικός προϊστάμενος ήταν ο Μητσοτάκης. Όχι ο Δημητριάδης.
Και αν δεν ήξερε ο Μητσοτάκης ότι παρακολουθουνταν ένας πολιτικός αρχηγός, τότε δεν κάνει τουλάχιστον για πολιτικός προϊστάμενος της υπηρεσίας.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.946
Πόντοι
5.506
Πρόσεχε μην σκονταψεις στο παιδικό σου σκαμπό και φας τούμπα μέσα στο δωμάτιο.
:cheesy:
Πω πω........ φανταστικό το αστείο σου, ευθυμήσαμε. ΒΛΑΞ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το μονο που χωνεις πουσταδερλα ειναι τα στραπον της κιουριας Χατζη στη ξεχειλωμενη κωλαθρα σου....:2funny:
Οτι πεις άφραγκο ναυάγιο, λάκη Νο2.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

Καλά από εσένα δεν περιμένει κάποιος κάτι καλύτερο, αθλιότητες θα γράψεις για να χειροκροτήσουν παράσιτα τύπου Λαδάκη, koskam, theiouli, και λοιπών με εξειδίκευση στις πίπες… pipa1-2-3….. :pipa1::pipa2:

Αυτές βέβαια τις αθλιότητες για συνεργασίες με τους Ναζί τις είχε ξεκινήσει η εφημερίδα Αυριανή πριν 37 χρόνια. Ο κόσμος προχώρησε από τότε αλλά εσύ έχεις μείνει με μυαλό 2χρονου.

Screenshot_3.jpg

Επίσης ο κόσμος έχει μάθει από Κώστα Βαξεβάνη (ναι, ναι τον γνωστό… όταν ήταν δημοσιογράφος και όχι έμμισθος κονδυλοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ) ό,τι όταν έκανε έρευνα στα αρχεία της Στάζι, είχε βρει πως η φωτογραφία που τάχα αποδείκνυε την σχέση Μητσοτάκη-Ναζί ήταν πλαστή και κατασκευάστηκε από τη μυστική υπηρεσία της Ανατολικής Γερμανίας, μετά από αίτημα των… Βουλγαρικών μυστικών υπηρεσιών.

Ο μπαμπάς Μητσοτάκης είχε συλληφθεί από τους Ναζί 2 φορές και είχε καταδικαστεί σε θάνατο.
Όταν αποχαρακτηρίστηκαν τα αρχεία του Βρετανικού Foreign Office το 2003 αποκαλύφτηκε ότι ο Μητσοτάκης ήταν πράκτορας των Βρετανών, καθώς ενώ ήταν κρατούμενος, είχε καταφέρει όντας γνώστης της Γερμανικής γλώσσας να γίνει διερμηνέας τους, και ακόμα έχοντας και την ιδιότητα του δικηγόρου, αναλάμβανε δικηγόρος-διερμηνέας Ελλήνων που ο κατοχικός στρατός έστελνε στα στρατοδικεία.
Μάζευε έτσι σημαντικές πληροφορίες τις οποίες προωθούσε στους Βρετανούς.

Αλλά ασφαλώς όλα αυτά δεν αφορούν εσένα και άλλα ποταπά σκουλήκια, που ψαρεύουν φωτογραφίες στα hashtags # #Μητσοτακη_γαμιεσαι, #χουντα_Κουλη κ.λπ., κ.λπ.…

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.946
Πόντοι
5.506
Μπήκε 04:58 ξημερώματα Κυριακής στο bourdela.com για να γράψει "Πούτσα μου." .

Μην τον ξαναπεί κανένας σας ναυάγιο, όχι.
Ναι ρε συριζόσκυλο, την ώρα που φουρνίζεις (και καλά κάνεις και μαγκιά σου) κάποιοι γυρίζουν από διασκέδαση. Εντάξει είμαστε;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.264
Πόντοι
3.656
Ιδεολογία δεν έχεις Αν είσαι εναντίον κάτι αλλά αν είσαι υπέρ κάτι
Εύκολο είναι να λέω είναι κατά εκείνου κατά εκείνου κατά εκείνου και να κάνω κριτική

Και να μην μπορούν να μου κάνουν κριτική γιατί δεν λέω Σε τι είμαι υπέρ

Θα μπορούσες να ήσουνα κομμουνιστής και να τα λες αυτά
Θα μπορούσες να σου φασίστας και τα λες αυτά
Θα μπορούσες να μην πιστεύεις στην κοινοβουλευτική Δημοκρατία και να πιστεύεις στη δικτατορία και να τα λες αυτά

Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις αυτά που θα πίστευες θα ήταν χειρότερα από αυτά που κατακρίνεις

Αλλά πώς να ξέρουμε αν αυτά που πιστεύεις είναι καλύτερα ή χειρότερα αφού δεν λες σε τι πιστεύεις

Όχι σε τι δεν σου αρέσει όχι σε τι δεν πιστεύεις όχι τι κατακρίνεις

Το όχι δεν είναι θέση

Πριν τις εκλογές του 19 ποια ήταν η λογική του ΣΥΡΙΖΑ;
Αυτά που λες εσύ τώρα

Έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ

Θα ψηφίσετε αυτούς που μας κατέστρεψαν
Θα ψηφίσετε αυτούς που διορίζουν συνέχεια τους δικούς τους
Θα ψηφίσετε τους φίλους των βιαστών
Θα ψηφίσετε αυτούς που είναι με το κεφάλαιο

Και ο κόσμος τους έγραψε κανονικά αυτούς που λέγαν αυτά μεταξύ των οποίων πιστεύω ότι θα ήσουν και εσύ, και ψήφισε Νέα Δημοκρατία

Γιατί όπως έγραψες Οι ψηφοφόροι είναι βλάκες και ηλίθιοι
Και μόνο εσύ και μία μειοψηφία που τα φωνάζει αυτά είσαστε έξυπνοι

Αυτά έλεγαν και οι κομμουνιστές
Το κακό κεφάλαιο
οι κακοι κεφαλαιοκράτες ο κακός καπιταλισμός
Ζήτω η εργατική τάξη και δικτατορία του προλεταριάτου

Ο καπιταλισμός επικρατήσε ο κομμουνισμός κατέρρευσε τι να κάνουμε;

Προτιμώ να υποστηρίζω τη Νέα Δημοκρατία και γενικώς τα φιλελεύθερα κόμματα με όλα τα ελαττώματά τους
Πάρα να υποστηρίζω κομμουνισμό φασισμό και δικτατορία

Το παραμύθι ότι ο κομμουνισμός και ο φασισμός και δικτατορία είναι με τους πολλους τους εργάτες και με τον πολύ λαό
Και ο καπιταλισμός με την ελεύθερη οικονομία είναι με τους λίγους και το κεφάλαιο έχει παρέλθει

Βρείτε άλλο παραμύθι

Γιατί σχεδόν όλες οι χώρες του κόσμου μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα τα τελευταία πολλά χρόνια πλην μνημονίων έχουν αναπτυχθεί απίστευτα με την ελεύθερη οικονομία και τον καπιταλισμό

Κι αυτή η ανάπτυξη είναι για τη συντριπτική πλειοψηφία των λαων

Σε άλλες χώρες περισσότερο
Και σε άλλες λιγότερο

Θα μπορούσα να συζητήσω την κριτική αν στην Ελλάδα γίνεται λιγότερο και σε άλλες χώρες περισσότερο
Πάντα στα πλαίσια του καπιταλισμού και της ελεύθερης οικονομίας
Ρε άντε κάνε καμιά γύρα να δεις αν έρχομαι που θα με χαρακτηρίσεις κουμουνιστή και φασίστα επειδή δεν μου αρέσουν αυτά που κάνει η νέα δημοκρατία και σχολιάζω την σαπίλα της.

Μέσα σε ένα ποστ προσπάθησες και καλά πλαγίως να με βγάλεις είτε μπαχαλάκια είτε χρυσαυγίτη επειδή δεν έχεις τι άλλο να πεις. Αυτά τα ''βρείτε άλλο παραμύθι'' να πας να τα πεις στα τρόλ όχι σε μένα.

Εμένα δεν μπορείς να μου πεις τι είναι ο καπιταλισμός και η ελεύθερη οικονομία...διότι εγώ όχι μόνο την ζω...αλλά επειδή έχω επιχείρηση ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΩ κιόλας ρε βλάχο του bou....δεν τρέφομαι από τα κρατικά ταμεία και τα επιδόματα.....πληρώνω φόρους και ρίχνω λεφτά στην αγορά και παράγω έργο. Εσύ φαίνεσαι ότι είσαι συνταξιούχος του δημοσίου.

Για πες μας ποιος από τους 2 μας στηρίζει έμπρακτα την ελεύθερη οικονομία και ποιος έφαγε και τρώει από την κρατικοδίαιτη σχολή?

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Έχω λίγο μπερδευτεί
Πριν είχες δημοσιεύσει φωτογραφία από το 2018
Από το πασοκ που έλεγε επί της υποδοχής ο Αντώνης

Επίσης δημοσίευσες το ανωτερω
Που αφού περιέχει και ΠΑΣΟΚ και κίνημα αλλαγής είναι φετινό

Όμως τον Αντώνιόζα τον διέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ

Και ήταν υποψήφιο μέλος για την κεντρική επιτροπή φέτος

ΑΤΤΙΚΗ
1. STOYANOY RADOSTIN (ΧΑΡΗΣ)
2. ΑΒΕΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΣΟΥΛΙΜΕΤΣΗ ΟΛΓΑ
3. ΑΓΑΤΣΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
4. ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ ΚΛΕΙΩ
5. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΝΑΣΟΣ)
6. ΑΘΑΝΙΤΗ ΟΛΓΑ
7. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
8. ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΤΡΥΦΩΝ
9. ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ
10. ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣ
11. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
12. ΑΛΕΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
13. ΑΜΠΛΑΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ
14. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
15. ΑΝΔΡΙΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
16. ΑΝΤΩΝΙΟΖΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Δηλαδή ήταν υποψήφιος της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ
Ο οποίος ΣΥΡΙΖΑ δεν ήξερε ότι ήτανε επίσημο μέλος του δικτύου αυτού του ΠΑΣΟΚ;
Και ούτε το ΠΑΣΟΚ ήξερε ότι ήτανε υποψήφιος για την κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ;

Δεν σου φαίνεται απίθανο να συμβαίνουν και τα δύο;

Και από κει και πέρα λέμε ότι ο Μητσοτάκης τα ήξερε όλα
Για τα πάντα
Ο συγκεκριμένος ήταν μέλος και στον ΣΥΡΙΖΑ και στο Πασόκ.
Το έχουμε μέχρι εδώ;
Και μη πεις "δεν γίνεται" γίνεται μια χαρά.

Μόλις μαθεύτηκε ότι ήταν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, διεγράφη αμέσως, όπως κι επρεπε, και με σχετική ανακοίνωση
.
Όμως, ο συγκεκριμένος είχε πολιτική δράση και στο Πασόκ, για το οποίο Πασόκ δεν ακούστηκε κάτι, επιτηδευμένα, από κανέναν, διοτι πολύ απλά δεν συνέφερε, ποιους; Κρίνε ο ίδιος.
Στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάφερε να εκλεχθεί ΦΈΤΟΣ.

Κατάφερε όμως να εκλεχθει στην Γραμματεία δικτύου εθελοντισμού οικολογίας και κοινωνικών στο Πασόκ.

Πολύ συνοπτικά, ο τύπος πατούσε σε 2 βάρκες, ΣΥΡΙΖΑ&πασοκ.
Γιατί? Για να βγαίνει το μεροκάματο μάλλον.
Το ένα κόμμα τον διέγραψε, το άλλο, άγνωστο.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Ναι ρε συριζόσκυλο, την ώρα που φουρνίζεις (και καλά κάνεις και μαγκιά σου) κάποιοι γυρίζουν από διασκέδαση. Εντάξει είμαστε;
Μην αγχώνεσαι ρε μπαροκουλη, τζερτζελες να γίνεται απόλαυσε τη φάση.

Λέγε, βρήκες καναν γκομενο;

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.523
Πόντοι
266
Ρε άντε κάνε καμιά γύρα να δεις αν έρχομαι που θα με χαρακτηρίσεις κουμουνιστή και φασίστα επειδή δεν μου αρέσουν αυτά που κάνει η νέα δημοκρατία και σχολιάζω την σαπίλα της.

Μέσα σε ένα ποστ προσπάθησες και καλά πλαγίως να με βγάλεις είτε μπαχαλάκια είτε χρυσαυγίτη επειδή δεν έχεις τι άλλο να πεις. Αυτά τα ''βρείτε άλλο παραμύθι'' να πας να τα πεις στα τρόλ όχι σε μένα.

Εμένα δεν μπορείς να μου πεις τι είναι ο καπιταλισμός και η ελεύθερη οικονομία...διότι εγώ όχι μόνο την ζω...αλλά επειδή έχω επιχείρηση ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΩ κιόλας ρε βλάχο του bou....δεν τρέφομαι από τα κρατικά ταμεία και τα επιδόματα.....πληρώνω φόρους και ρίχνω λεφτά στην αγορά και παράγω έργο. Εσύ φαίνεσαι ότι είσαι συνταξιούχος του δημοσίου.

Για πες μας ποιος από τους 2 μας στηρίζει έμπρακτα την ελεύθερη οικονομία και ποιος έφαγε και τρώει από την κρατικοδίαιτη σχολή?
Έξυπνε πρωτευουσιάνε τού μπου
Ξέρω ότι έχεις τουλάχιστον δίπλα αισθήματα όπως λέμε διπλά βιβλία

Είσαι υπέρ του καπιταλισμού σαν καπιταλιστής με δικιά σου επιχείρηση
Αλλά βρίζεις όλους τους άλλους
Καπιταλιστές και στην Αμερική και στην Ελλάδα

Και μία φορά που σου είχαν πει κάτι να περιμένεις
Ξέρεις ποιος είμαι εγώ που θα περιμένω στην ουρά και λοιπά
Ήταν η απάντησή σου

Κατά του καπιταλισμού αλλά όταν πρόκειται για τους άλλους και όχι για τον εαυτό μας

Όπως εγώ δεν σου λέω τι θα λες
Έτσι και εσύ δεν θα μου λες τι θα λέω

Θα επαναλάβω λοιπόν ς αρέσει δεν ς αρέσει

Ο ΣΥΡΙΖΑ με τα δικά σου συνθήματα προεκλογικά
Αυτοί μας κατέστρεψαν
Φίλοι βιαστών
Διορίζουν τους δικούς τους
Υπέρ του κεφαλαίου και των μεγάλων και κατά των πολλών
Το κόμμα των σκανδάλων
Το κόμμα που χρωστάει

Και πολλά παρόμοια προσπάθησε να πάρε την ψήφο των πολιτών

Τα ίδια λες και εσύ συνεχώς
Που τα λένε συνήθως αυτοι που είναι κατά του καπιταλισμού

Και οι πολίτες του γύρισαν την πλάτη

Όσο λοιπόν επαναλαμβάνεται εσύ και η άλλη τα ίδια
Λέτε τα ίδια αποτυχημένα παραμύθια που τα καταδίκασε ο λαός με την ψήφο του στις προηγούμενες εκλογές

Βρείτε λοιπόν άλλα νέα παραμύθια

Σύμφωνα με τις πολλές δηλώσεις σου
Δεν είσαι υπέρ της Νέας Δημοκρατίας ούτε υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ ούτε υπέρ του ΠΑΣΟΚ ούτε υπέρ του κομμουνισμού ούτε υπέρ της δικτατορίας ούτε υπέρ του φασισμού και θεωρητικά και πρακτικά αφού έχεις επιχείρηση ούτε κατά του καπιταλισμού
Αλλά είσαι υπέρ του Σαούλ

Και δεν δέχεσαι κριτική

Έχω δουλέψει και στον ιδιωτικό τομέα και στο δημόσιο και τώρα βέβαια είμαι συνταξιούχος

Ξέρω και τα καλά και τα κακά και των δύο τομέων

Δεν είναι παράδεισος ούτε κόλαση ούτε ένας τομέας ούτε ο άλλος

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.523
Πόντοι
266
Το έχουμε μέχρι εδώ;
Και μη πεις "δεν γίνεται" γίνεται μια χαρά.

Μόλις μαθεύτηκε ότι ήταν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, διεγράφη αμέσως, όπως κι επρεπε, και με σχετική ανακοίνωση
.
Όμως, ο συγκεκριμένος είχε πολιτική δράση και στο Πασόκ, για το οποίο Πασόκ δεν ακούστηκε κάτι, επιτηδευμένα, από κανέναν, διοτι πολύ απλά δεν συνέφερε, ποιους; Κρίνε ο ίδιος.
Στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάφερε να εκλεχθεί ΦΈΤΟΣ.

Κατάφερε όμως να εκλεχθει στην Γραμματεία δικτύου εθελοντισμού οικολογίας και κοινωνικών στο Πασόκ.

Πολύ συνοπτικά, ο τύπος πατούσε σε 2 βάρκες, ΣΥΡΙΖΑ&πασοκ.
Γιατί? Για να βγαίνει το μεροκάματο μάλλον.
Το ένα κόμμα τον διέγραψε, το άλλο, άγνωστο.
Έχω καταλάβει τη θέση σου
Από τα προηγούμενα μηνύματα

Άλλο είναι το θέμα μου
Ο Αντώνης ήταν στο ΠΑΣΟΚ το 18 στην υποδοχή του συνεδρίου άρα όχι ανώνυμος

Κοίι ήταν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος του πασοκ φέτος και εκλεγμένος στην επιτροπή του ΠΑΣΟΚ και υποψηφίους για την κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν ήταν απλό μέλος ούτε στο ένα κόμμα ούτε στο άλλο

Είναι δυνατόν και τα δύο κόμματα να μην ήξεραν ότι πατούσε σε δύο πλευρές;

Κανένας από το ΠΑΣΟΚ και κανένας από το ΣΥΡΙΖΑ δεν το ήξερε αυτό;

Δεν σου φαίνεται απίθανο;

Ο άνθρωπος έχει facebook έχει twitter έχει κοινωνικές επαφές έχει φίλες φίλους συντρόφους συντρόφισσες γκόμενες
Πολλοί εκ των οποίων θα προέρχονται και από τα δύο κόμματα

Τι θα έλεγε στα κοινωνικά δίκτυα και σε αυτούς;

Μάλλον απίθανο μου φαίνεται κανένας να μην ήξερε τίποτα

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Έχω καταλάβει τη θέση σου
Από τα προηγούμενα μηνύματα

Άλλο είναι το θέμα μου
Ο Αντώνης ήταν στο ΠΑΣΟΚ το 18 στην υποδοχή του συνεδρίου άρα όχι ανώνυμος

Κοίι ήταν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος του πασοκ φέτος και εκλεγμένος στην επιτροπή του ΠΑΣΟΚ και υποψηφίους για την κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν ήταν απλό μέλος ούτε στο ένα κόμμα ούτε στο άλλο

Είναι δυνατόν και τα δύο κόμματα να μην ήξεραν ότι πατούσε σε δύο πλευρές;

Κανένας από το ΠΑΣΟΚ και κανένας από το ΣΥΡΙΖΑ δεν το ήξερε αυτό;

Δεν σου φαίνεται απίθανο;

Ο άνθρωπος έχει facebook έχει twitter έχει κοινωνικές επαφές έχει φίλες φίλους συντρόφους συντρόφισσες γκόμενες
Πολλοί εκ των οποίων θα προέρχονται και από τα δύο κόμματα

Τι θα έλεγε στα κοινωνικά δίκτυα και σε αυτούς;

Μάλλον απίθανο μου φαίνεται κανένας να μην ήξερε τίποτα
Εγώ θα σου πω ότι πολύ πιθανόν να ήξεραν, επίσης, το παράδειγμα του συγκεκριμένου, να μην είναι το μοναδικό.
Εδώ ρε Νταιμα υπαρχουν οικογένειες, που ο άντρας του σπιτιού είναι μέλος σε ΚΚΕ&μερα25 η γυναίκα του μελος και στο πασοκ και στην νδ, μην πέφτεις τόσο πολύ από τα σύννεφα.
Τώρα αυτό για τις κεντρικές επιτροπές, τι να σου πω.
Ίσως τα 2 αυτά κόμματα να έχουν πολύ μεγαλύτερη σχέση απ' ο,τι βλέπουμε εμείς οι απλοί θεατές.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.264
Πόντοι
3.656
Έξυπνε πρωτευουσιάνε τού μπου
Ξέρω ότι έχεις τουλάχιστον δίπλα αισθήματα όπως λέμε διπλά βιβλία

Είσαι υπέρ του καπιταλισμού σαν καπιταλιστής με δικιά σου επιχείρηση
Αλλά βρίζεις όλους τους άλλους
Καπιταλιστές και στην Αμερική και στην Ελλάδα

Και μία φορά που σου είχαν πει κάτι να περιμένεις
Ξέρεις ποιος είμαι εγώ που θα περιμένω στην ουρά και λοιπά
Ήταν η απάντησή σου

Κατά του καπιταλισμού αλλά όταν πρόκειται για τους άλλους και όχι για τον εαυτό μας

Όπως εγώ δεν σου λέω τι θα λες
Έτσι και εσύ δεν θα μου λες τι θα λέω

Θα επαναλάβω λοιπόν ς αρέσει δεν ς αρέσει

Ο ΣΥΡΙΖΑ με τα δικά σου συνθήματα προεκλογικά
Αυτοί μας κατέστρεψαν
Φίλοι βιαστών
Διορίζουν τους δικούς τους
Υπέρ του κεφαλαίου και των μεγάλων και κατά των πολλών
Το κόμμα των σκανδάλων
Το κόμμα που χρωστάει

Και πολλά παρόμοια προσπάθησε να πάρε την ψήφο των πολιτών

Τα ίδια λες και εσύ συνεχώς
Που τα λένε συνήθως αυτοι που είναι κατά του καπιταλισμού

Και οι πολίτες του γύρισαν την πλάτη

Όσο λοιπόν επαναλαμβάνεται εσύ και η άλλη τα ίδια
Λέτε τα ίδια αποτυχημένα παραμύθια που τα καταδίκασε ο λαός με την ψήφο του στις προηγούμενες εκλογές

Βρείτε λοιπόν άλλα νέα παραμύθια

Σύμφωνα με τις πολλές δηλώσεις σου
Δεν είσαι υπέρ της Νέας Δημοκρατίας ούτε υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ ούτε υπέρ του ΠΑΣΟΚ ούτε υπέρ του κομμουνισμού ούτε υπέρ της δικτατορίας ούτε υπέρ του φασισμού και θεωρητικά και πρακτικά αφού έχεις επιχείρηση ούτε κατά του καπιταλισμού
Αλλά είσαι υπέρ του Σαούλ

Και δεν δέχεσαι κριτική

Έχω δουλέψει και στον ιδιωτικό τομέα και στο δημόσιο και τώρα βέβαια είμαι συνταξιούχος

Ξέρω και τα καλά και τα κακά και των δύο τομέων

Δεν είναι παράδεισος ούτε κόλαση ούτε ένας τομέας ούτε ο άλλος
Πρώτων τι βλακείες είναι αυτές για ουρές και απαντήσεις? Δεν σε κατάλαβα.

Δεύτερο...Δεν σου είπα τι θα λες και τι όχι...αλλά όταν χαρακτηρίζεις κάποιον θα έχεις απάντηση...δεν φταίω εγώ που δεν σου άρεσε η απάντηση. Κατα τα άλλα μπορείς να με λες και απόγονο του τζέκινγκς χαν...την ίδια βαρύτητα θα έχει.

Εσύ τώρα νομίζεις ότι θα καταφέρεις να εξομοιώσεις τις απόψεις μου με αυτές του ΣΥΡΙΖΑ για να δείξεις ότι αυτές οι απόψεις είναι συνυφασμένες με την αποτυχία των κατσαπλιάδων..αλλά δεν σε κόβω να το καταφέρνεις.

Δεν ήξερα να σε ρωτήσω αν θα κάνω επιχείρηση....για να μη με κατατάξεις εσύ σε κάποιο πολιτικό χώρο. Αφού είσαι συνταξιούχος να σου πω πως έχουν τα πράγματα πλέον για να μαθαίνεις και εσύ :

Υπάρχουν πλέον άνθρωποι που δεν έχουν αριστερές και δεξιές παρωπίδες και δεν εξαρτώνται από καμία παλιομοδίτικη πολιτική ιδεολογία και φυσικά από κανένα κομματικό στάβλο. ξέρω ότι δεν μπορείς να το χωνέψεις αλλά ο κόσμος αλλάζει...δεν είμαστε πλέον κομμουνιστές και πατριώτες. Και για να ξέρεις...και τους κομμουνιστές και τους πατριώτες σας βαρεθήκαμε τύπε...μας γαμήσατε τη χώρα ανάποδα και τώρα εσείς μασάτε τη σύνταξη και εμείς δουλεύουμε για να πληρώσουμε τα σπασμένα σας.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

Πολύ απλά… Life is a bitch: Όταν η λάσπη γυρνάει στα μούτρα σου και σε πνίγει.

Όλη η προπαγάνδα που κάνετε όχι μόνο τις τελευταίες μέρες, αλλά διαχρονικά, πήγε κουβά.
Λογικό. Γιατί οι σοβαροί άνθρωποι ξέρουν ό,τι τα εγκλήματα δεν έχουν ιδεολογικό πρόσημο, ούτε οπαδικό, ούτε επαγγελματικό, ούτε τίποτα. Όλοι οι χώροι έχουν και ανωμάλους, και απατεώνες, και κάθε καρυδιάς καρύδι…

Οι σοβαροί όμως όπως προ είπα... όχι τα τομάρια που κάνουν τα πάντα για να καταργήσουν την δημοκρατία...

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456
ρώτησα την Αννα Κουρουπου, που είναι συνδικαλίστρια στο χώρο των ιερόδουλων, και μου είπε ότι υπάρχουν πολλοι στην κυβέρνηση που προτείνουν να εισαχθεί το Nordic Model στην Ελλάδα όπως εισάχθηκε στη Γαλλία και στην Ιραλνδία, που προλεπει ότι θα ποινηκοποιηθουν οι πελάτες όλων των ιερόδουλων, ότι...

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456
κέρδισες και μια ώρα παραπάνω διασκέδαση (στον ύπνο σου) :tooth:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Πολύ απλά… Life is a bitch: Όταν η λάσπη γυρνάει στα μούτρα σου και σε πνίγει.

Όλη η προπαγάνδα που κάνετε όχι μόνο τις τελευταίες μέρες, αλλά διαχρονικά, πήγε κουβά.
Λογικό. Γιατί οι σοβαροί άνθρωποι ξέρουν ό,τι τα εγκλήματα δεν έχουν ιδεολογικό πρόσημο, ούτε οπαδικό, ούτε επαγγελματικό, ούτε τίποτα. Όλοι οι χώροι έχουν και ανωμάλους, και απατεώνες, και κάθε καρυδιάς καρύδι…

Οι σοβαροί όμως όπως προ είπα... όχι τα τομάρια που κάνουν τα πάντα για να καταργήσουν την δημοκρατία...
Η διαφορά με τους μεν και τους δε ξέρεις ποια είναι?
Οι πρώτοι πετούσαν χαρταετό επί 3 ολόκληρες μέρες αφού κυκλοφορούσε η είδηση, οι δεύτεροι τον διέγραψαν ΑΜΕΣΩΣ.
Αν δεν μπορείς να αντιληφθείς τις διαφορές, δεν έχω τι άλλο να σου πω.

Τελευταία τροποποίηση:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.523
Πόντοι
266
Ποιός είπε ότι ο Μητσοτάκης πρέπει να ξέρει για όλους και για όλα. Όλοι και όλα δεν είναι πολιτικοί αρχηγοί. Πολιτικός αρχηγός ήταν μόνο ένας. Και τον παρακολουθούσε, για κάποιον λόγο η ΕΥΠ. Της οποίας πολιτικός προϊστάμενος ήταν ο Μητσοτάκης. Όχι ο Δημητριάδης.
Και αν δεν ήξερε ο Μητσοτάκης ότι παρακολουθουνταν ένας πολιτικός αρχηγός, τότε δεν κάνει τουλάχιστον για πολιτικός προϊστάμενος της υπηρεσίας.
Εγώ δεν πιστεύω ότι ο Τσίπρας ήξερε για τον Φαμπρ
Ενώ ήξερε και για τον πέτσα και για τον παπαγγελόπουλο επειδή είχαν γίνει πολλές ερωτήσεις στη Βουλή

Αποδεδειγμένα λοιπόν ήξερε ο Τσίπρας και δεν παραπέμφθηκε μαζί με αυτούς που παραπέμφθηκαν
Γιατί;

Για το αν ήξερε ο Μητσοτάκης ή όχι μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε

Και δεν παρακολουθείτο πολιτικός αρχηγός παρά μόνο για μία μέρα
Όταν παρακολουθείτο από την ΕΥΠ ήταν απλώς ευρωβουλευτής
Και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Και σταμάτησε η παρακολούθηση του αμέσως μόλις βγήκε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ

Φαίνεται δεν είχαν τηρηθεί οι νόμιμες προϋποθέσεις για την παρακολούθηση του
Νόμιμο μεν μη ηθικό δε

Αν αποδειχθεί ότι ήξερε Μητσοτάκης αλλάζουν τα πράγματα γιατί θα είχε πει ψέματα
Μέχρι τότε καλώς έκανε και δέχτηκε τις δύο παραιτήσεις

Αν για όλα όσα συμβαίνουν στην ΕΥΠ πρέπει να τα ξέρει ο προϊστάμενος της
Είναι ένα θέμα

Πάντως ξέρει δεν ξέρει έχει την πολιτική ευθύνη

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.523
Πόντοι
266
Πρώτων τι βλακείες είναι αυτές για ουρές και απαντήσεις? Δεν σε κατάλαβα.

Δεύτερο...Δεν σου είπα τι θα λες και τι όχι...αλλά όταν χαρακτηρίζεις κάποιον θα έχεις απάντηση...δεν φταίω εγώ που δεν σου άρεσε η απάντηση. Κατα τα άλλα μπορείς να με λες και απόγονο του τζέκινγκς χαν...την ίδια βαρύτητα θα έχει.

Εσύ τώρα νομίζεις ότι θα καταφέρεις να εξομοιώσεις τις απόψεις μου με αυτές του ΣΥΡΙΖΑ για να δείξεις ότι αυτές οι απόψεις είναι συνυφασμένες με την αποτυχία των κατσαπλιάδων..αλλά δεν σε κόβω να το καταφέρνεις.

Δεν ήξερα να σε ρωτήσω αν θα κάνω επιχείρηση....για να μη με κατατάξεις εσύ σε κάποιο πολιτικό χώρο. Αφού είσαι συνταξιούχος να σου πω πως έχουν τα πράγματα πλέον για να μαθαίνεις και εσύ :

Υπάρχουν πλέον άνθρωποι που δεν έχουν αριστερές και δεξιές παρωπίδες και δεν εξαρτώνται από καμία παλιομοδίτικη πολιτική ιδεολογία και φυσικά από κανένα κομματικό στάβλο. ξέρω ότι δεν μπορείς να το χωνέψεις αλλά ο κόσμος αλλάζει...δεν είμαστε πλέον κομμουνιστές και πατριώτες. Και για να ξέρεις...και τους κομμουνιστές και τους πατριώτες σας βαρεθήκαμε τύπε...μας γαμήσατε τη χώρα ανάποδα και τώρα εσείς μασάτε τη σύνταξη και εμείς δουλεύουμε για να πληρώσουμε τα σπασμένα σας.
Τι σημαίνει μασάω τη σύνταξη;
Και εσύ μασάς τα κέρδη σου

Ποια σπασμένα μας
36,5 χρόνια δούλευα
Και στον ιδιωτικό και στο δημόσιο τομέα

Για κοίτα γύρω σου πόσα δηλώνουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες να δεις ποιων
π ληρώνουμε τα σπασμένα

Και παλιά βέβαια υπήρχαν και συνταξιούχοι που έπαιρναν πολύ νωρίς σύνταξη
Και είναι στην κατηγορία που λες

Τι έχεις πει
Ότι τα κόμματα που κυβέρνησαν μας έχουν καταστρέψει
Ότι υπάρχει σωρεία σκανδάλων
Και σεξουαλικών
Ότι Νέα Δημοκρατία χρωστάει
Ότι ο διορίζει δικούς της
Ότι βοηθάει τους πλούσιους και τους έχοντες

Όλα αυτά είναι επιχειρήματα του ΣΥΡΙΖΑ και υπήρχαν και πριν τις εκλογές του 19

Έχεις πει επανειλημμένως δεν είσαι ΣΥΡΙΖΑ

Τα επιχειρήματά σας είναι ταυτόσημα

Και εσύ να καταλάβεις

Πάλι δεν είμαι εκείνο δεν είμαι το άλλο δεν είμαι το άλλο

Δεν θέλω εκείνο δεν θέλω το άλλο δεν θέλω το άλλο

Τι θέλω δεν λέω
Για να μη μου κάνουν κριτική αυτοί που γράφουν στο μπου

Πιστεύω στον Σαούλ και μόνο στο Σαούλ

Και δεν δίνω λογαριασμό σε κανέναν τι πιστεύω και τι ψηφίζω

Αλλά θα κατακρίνω όλους που λένε τι ψηφίζουν

Γιατί δεν θέλω να ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλουν να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία δεν θέλω να ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ και δεν είμαι ούτε υπέρ του καπιταλισμού ούτε υπέρ του φασισμού

Να πω τι πιστεύω εγώ και να με κατακρίνουν οι άλλοι τρελός είμαι

Η κριτική είναι ωραίο πράμα μόνο άμα την κάνεις

Όχι άμα τη δέχεσαι

Εγγρ.
28 Οκτ 2022
Like
6
Πόντοι
0
ρώτησα την Αννα Κουρουπου, που είναι συνδικαλίστρια στο χώρο των ιερόδουλων, και μου είπε ότι υπάρχουν πολλοι στην κυβέρνηση που προτείνουν να εισαχθεί το Nordic Model στην Ελλάδα όπως εισάχθηκε στη Γαλλία και στην Ιραλνδία, που προλεπει ότι θα ποινηκοποιηθουν οι πελάτες όλων των ιερόδουλων, ότι...
Χαίρομαι που επιτελους άρχισες να αντιμετωπιζεις με την βαρύτητα που του αξίζει, κι εσύ, αυτόν τον κίνδυνο για μας τους πελάτες, συνάδελφε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom