dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.319
- Πόντοι
- 3.936
Ο τσι τον διέγραψε μπαμ. Ο Κούλη ακόμα το συζητάει. Τι κάνει αυτή η ψυχή Ο Γεωργιάδης? Που μετατέθηκε?Εννοείς αυτον εδώ?
Ο τσι τον διέγραψε μπαμ. Ο Κούλη ακόμα το συζητάει. Τι κάνει αυτή η ψυχή Ο Γεωργιάδης? Που μετατέθηκε?Εννοείς αυτον εδώ?
Ήταν παλαιότερα μέλος στον ΣΥΡΙΖΑ.Ο τσι τον διέγραψε μπαμ. Ο Κούλη ακόμα το συζητάει. Τι κάνει αυτή η ψυχή Ο Γεωργιάδης? Που μετατέθηκε?
Οπως βλέπουμε όλοι εδώ ήταν μέλος ΚΑΙ στο Πασοκ, άνοιξε εδώ τα λιπαρά ματάκια σου:Ποιό μέλος του ΠΑΣΟΚ ρε συριζόπανο; Δε σου είπανε από την Κουμουνδούρου ότι διαγράψανε μέλος της ΚΕ του κωλοκόμματος σου επειδή πήγε με τη 12χρονη;
Τα λιπαρά ματάκια σου δεν σου επιτρέπουν να διαβάσεις, κατανοητό.Τι λες βρε ξεκουτιασμένο συριζόπανο; Δηλαδή ο Τσίπρας πήγε και διέγραψε στέλεχος του ΠΑΣΟΚ;
Πόσα κιλά μαλάκας είσαι επιτέλους;
Έφαγες την τάπα στον κωλο, δεν μπορείς να πεις τίποτα και πετάς μπαλίτσα στην εξέδρα.Πιο γραφικός κι'από τον Πέτρο τον πελεκάνο έχεις καταντήσει ρε συριζοαπόβλητο.
Εδώ το λογότυπο λέει ΠΑΣΟΚ-Κινημα αλλαγής πάντως, τους τελευταίους 9 μήνες δεν λέγεστε έτσι;Βρε συριζοσούργελο, το είδες ότι οι φωτογραφίες είναι από το 2018;
Λίγο πριν τις εκλογές του 2019 πήγε στο κωλοχανείο σου ο συγκεκριμένος και τον εκλέξατε και μέλος της ΚΕ.
Πόσο νούμερο είσαι πια;
Μπαλίτσα στην εξέδρα αλλά...Οικογένεια δεν έχεις ρε συριζόπανο να σε λυπηθεί λίγο;
Τόσο πολύ σε μισούνε και σε έχουν αφήσει να ξεφτιλίζεσαι έτσι κάθε μέρα σε φόρουμ για μπουρδέλα;
Ρε χριστιανέ πάλι λες ότι νανε...είπες ότι το δικαστήριο καταδίκασε τον Τσοβόλα αλλά τον δικαίωσε ο λαός που τον ψήφισε ή όχι? Ε και σου είπα εγώ ότι ο λαός δεν δικαιώνει κανέναν γιατι ψηφίζει με ότι νάνε κριτήρια και σύμφωνα με το ατομικό του συμφέρον. Σου είπα λοιπόν ότι και ο κασιδιάρης είναι ένας εγκληματίας αλλά ο λαός σε λίγο θα τον ξαναβάλει στη βουλή.Πότε μίλησα εγώ για τον Κασιδιάρη;
Τα δικαστήρια κρίνουν και όχι εγώ ούτε εσύ
Αν δεν σου αρέσουν οι δικαστικές αποφάσεις πρόβλημά σου
Βέβαια έχεις δικαίωμα για να λες τη γνώμη σου
Δυστυχώς μας αρέσει δεν μας αρέσει η πλειοψηφία κρίνει
Αυτό είναι χαρακτηριστικό της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας
Που περιλαμβάνει και την ελεύθερη οικονομία
Είναι το καλύτερο από τα συστήματα που μπορεί να υπάρξουν με όλα τα ελαττώματά του
Οι αντίθετες λύσεις είναι φασισμός κομμουνισμός δικτατορία που η πλειοψηφία του κόσμου και εγώ προσωπικά απορρίπτουμε μετά βδελυγμίας
Εσύ;
Και για ποιον θα ψηφίσει ο καθένας για το δικό σου συμφέρον;Ρε χριστιανέ πάλι λες ότι νανε...είπες ότι το δικαστήριο καταδίκασε τον Τσοβόλα αλλά τον δικαίωσε ο λαός που τον ψήφισε ή όχι? Ε και σου είπα εγώ ότι ο λαός δεν δικαιώνει κανέναν γιατι ψηφίζει με ότι νάνε κριτήρια και σύμφωνα με το ατομικό του συμφέρον. Σου είπα λοιπόν ότι και ο κασιδιάρης είναι ένας εγκληματίας αλλά ο λαός σε λίγο θα τον ξαναβάλει στη βουλή.
Τι κάθεσαι τώρα και μου λες αν δεν μου αρέσουν οι αποφάσεις των δικαστηρίων? Που κολλάει αυτο σε οτιδήποτε? Απλά για να το πεις?
Εμένα δεν με εκφράζει κανένα πολιτικό κόμμα και 100% καμία πολιτική ιδεολογία επίσης. Ψηφίζω όποιον θεωρώ λιγότερο τομάρι γιατί και με το να μην ψηφίζεις απλά βοηθάς τα μεγάλα τομάρια.
που'σαι μωρη χαρχαλω ?Χόρτασε πάκικο σπέρμα η ροδαλή σουφρίτσα σου χθες βράδυ δροσερούλη, γι'αυτό ξύπνησες κεφάτος;
με την παλιά ώρα θα ήταν 05:58Μπήκε 04:58 ξημερώματα Κυριακής στο bourdela.com για να γράψει "Πούτσα μου." .
Μην τον ξαναπεί κανένας σας ναυάγιο, όχι.
Το κόμμα που παίρνει περισσότερους ψήφους τις παίρνει επειδή ΕΤΑΞΕ αυτά που εκφράζουν τον περισσότερο λαό. Από το να εκλεγεί μέχρι να τα υλοποιήσει σωστά ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ...απέχουμε πολύ. Για αυτό και συνήθως τα κόμματα έρχονται και παρέρχονται. Το πρόβλημα είναι ότι ο λαός είναι βλήμα και ξεχνάει πολύ εύκολα.Και για ποιον θα ψηφίσει ο καθένας για το δικό σου συμφέρον;
Αν όλοι οι άνθρωποι όπως λες ψηφίζουν για το δικό τους συμφέρον τότε το κόμμα που παίρνει περισσότερους ψήφους και κυβερνά είναι αυτό που εξυπηρετεί και συμφέρει τους περισσότερους ανθρώπους
Αυτό είναι Δημοκρατία
Και δυστυχώς η δημοκρατία έχει μέσα και ανθρώπους που εσύ και εγώ απεχθανόμαστε
Όπως τον Κασιδιάρη
Στην περίπτωση του τσοβόλα
Το δικαστήριο έκρινε νομικά και καταδίκασε τον τσοβόλα
Οι πολίτες έκριναν πολιτικά και τον εκριναν να ξαναβγεί βουλευτής
Η νομική απόφαση παραμένει όπως και η πολιτική απόφαση
Η πολιτική απόφαση δεν αναιρεί βέβαια τη νομική
Δίνει όμως μία ηθική δικαίωση
Και εγώ επανειλημμένως έχω πει ότι ο Μητσοτάκης είναι καλύτερος από τους υπάρχοντες
Εσύ έχεις διαφορετική γνώμη και δικαίωμά σου
Μερικές φορές βέβαια οι πολίτες επιλέγουν τους πιο καλούς γνωρίζοντας και τις κομπίνες τους
Και δεν εννοώ πολιτικά
Πάρα πολλοί πολίτες προτιμούν να δώσουν φακελάκι σε έναν πεπειραμένο διευθυντή γιατρό παρά να τους χειρουργήσει ένας επιμελητής β χωρίς λεφτά
Όσον αφορά τα δικαστήρια θα το επαναλαμβάνω συνεχώς
Τα δικαστήρια κρίνουν και όχι κανένας από μας
Μας αρέσει δεν μας αρέσει
Και βέβαια έχει σημασία όταν λες για σκάνδαλα κομπίνες και λοιπά
Τα δικαστήρια έχουν κρίνει
Ο λαός ξέρει και τις καταγγελίες και τις κρίσεις των δικαστηρίων
Και αποφασίζει πολιτικά κατά τις εκλογές
Εσένα βέβαια δεν σου αρέσει αυτό
Δεν πιστεύεις Σε κανένα κόμμα
Σε καμία ιδεολογία
Και ψηφίζεις το λιγότερο τομάρι που δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι
Και ούτε το λες
Κριτική ναι αντίθεση ναι θεση όχι
Πολύ εύκολο
Αδιαφορώ πλήρως για την κριτική σου για τα δικαστήριαΤο κόμμα που παίρνει περισσότερους ψήφους τις παίρνει επειδή ΕΤΑΞΕ αυτά που εκφράζουν τον περισσότερο λαό. Από το να εκλεγεί μέχρι να τα υλοποιήσει σωστά ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ...απέχουμε πολύ. Για αυτό και συνήθως τα κόμματα έρχονται και παρέρχονται. Το πρόβλημα είναι ότι ο λαός είναι βλήμα και ξεχνάει πολύ εύκολα.
Τα δικαστήρια κρίνουν...και οι δικαστές αγοράζονται...εκφοβίζονται...διορίζονται....και στην Ελλάδα είμαστε γνωστοί για την ''αδέκαστη'' δικαιοσύνη μας.
Δυστυχώς για μερικούς βέβαια μπορεί ο Έλληνας να είναι λίγο μαλάκας...αλλά είναι πολύ κουτσομπόλης και τα σκάνδαλα δεν τα ξεχνά..όσες αποφάσεις και αν βγάλουν τα δικαστήρια. Και για να στο γυρίσω όπως το είπες...ΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΤΗΣ ΣΙΜΕΝΣ θα τους πληρώσει το γαλάζιο αφεντικό περισσότερο στις εκλογές από το να ήταν ένοχοι.
Είπα ότι κανένα κόμμα δεν εκφράζει την πολιτική ιδεολογία μου και δεν με εκφράζει κανένα κόμμα. Εσύ παρουσιάζεις το ότι δεν έχω καμία ιδεολογία. Μπούρδες δηλαδή.
Όχι δεν θα κάτσω να πω στο μπου τι θα ψηφίσω και να ανοίξω συζητήσεις που το μόνο νόημα που έχουν είναι να βγάλουν το ψωμί τους τα γαλάζια και τα κόκκινα τρολ.
Σίγουρα η κριτική που κάνω εγώ δεν είναι πιο εύκολη από το να κάνεις copy paste την κομματική γραμμή. Από την άλλη δεν πρέπει να είναι και εύκολη η δουλειά των τρολλ όταν βγαίνει ένα σκάνδαλο κάθε δεύτερη μέρα...
Για να γραφετε κι εσείς σ'αυτό το forum κυριε μου, πελάτης θα είστε όπως όλοι μας. Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω...Δηλαδη τυπε αμα περασει τετοιος νομος θα βαλουμε παραθυρακι εξαιρεσης για περιπτωσεις σαν τις δικες σου για να μην εχουμε μαζικες αυτοκτονιες ακοινωνητων αγαμητων ναυαγιων....
Τύπε τζίφος για εμένα....εγώ με κάθε κυβέρνηση θα έχω...γιατί δεν είμαι ούτε διορισμένος ούτε κομματογλύφτης...αλίμονο σε κάτι κομματόσκυλα που περιμένουν το κόμμα να τους βγάλει κανέναν μεροκάματο η να τους προωθήσει σε κάποια θέση. Αυτοί χέζουν τα παντελόνια τους με κάθε νέο σκάνδαλο όχι εγώ...Αδιαφορώ πλήρως για την κριτική σου για τα δικαστήρια
Αυτά έχουμε αυτά αποφασίζουν
Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η άποψη εσένα εμένα και όλων των άλλων που κρινουν μηνών δικες με μάρτυρες με αποδείξεις με επιχειρήματα και δικαστικές αποφάσεις επειδή έτσι τους αρέσουν
Εσύ λες ότι χρόνια έχουμε σκάνδαλα και ψηφίζουν τους ίδιους
Άρα τζίφος για σένα
Και φυσικά δεν θα πεις την ιδεολογία σου και τι θα ψηφίσεις
Κορόιδο είσαι;
Κριτική να κάνουμε ενάντια στην κυβέρνηση και σπάνια και ενάντια στο ΣΥΡΙΖΑ και καλά να μαστε
Να πούμε τι πιστεύουμε και να δεχτούμε κριτική;
Κορόιδα είμαστε;
Εμείς θέλουμε να κάνουμε κριτική να κατακεραυνώνουμε όλα τα κόμματα και φυσικά
Να μην μπορούν για να πουν για μας Για την ιδεολογία μας τίποτα
Γιατί είναι κρυφη
Δεν θέλουμε να την πούμε
Δεν θέλουμε μας κάνουν κριτική μόνο να κάνουμε
Και αυτό είναι το εύκολο
Η αντίθεση είναι το εύκολο
Η θέση είναι το δύσκολο
Γιατί ο κόσμος κρίνει ανάμεσα στο ένα και στο άλλο
Αν κάποιος μόνο κατακρίνει και δεν λέει τη θέση του τικ σύγκριση να υπάρχει;
Και αυτό σε βολεύει να μην υπάρχει σύγκριση
Μόνο κριτική
Σας Ευχαριστώ κύριε μου για τις πληροφορίες. Ειστε κατατοπιστικότατος. Και αντιμετωπιζετε το θέμα με την οοβαρότητα που αξίζει σε έναν τέτοιο κίνδυνο, όχι όπωςς άλλοι... Ηξερα ότι εφαρμόστηκε στη Γαλλία το Nordic Model από το 2016 και μετά, αλλά δεν ήξερα τις λεπτομέρειες. Βρε τους Γαλλους, και μας το παίζουν και προοδευτικοί... Όπως και στην Ιρλανδία εφαρμόστηκε από το 2017 και μέτα. Στο Βέλγιο όμως από το 2021, η πορνεία αποποινηκοποιήθηκε πληρως, ΚΑΙ για τους πελάτες, ΚΑΙ για τις ιερόδουλες, και δεν διώκεται πλέον κανείς, μόνο όσοι εξαναγκαζουν ανθρώπους σ'αυτό το επάγγελμα με τη βία, όπως θα έπρεπε... Ο δε Φιλελευθερος Βέλγος Υπουργός που πέρασε το συγκεκριμμένο μέτρο, δήλωσε "η πορνεία έιναι κανονική οικονομική δραστηριότητα"... Να μια φορά που έχουν δίκιο οι Φιλελεδες... Ποιά είναι η δική σας προσωπική εκτίμηση?? Υπάρχει κίνδυνος να φερουν το Nordic Model στην Ελλάδα, όπως στη Γαλλία το 2016 και στην Ιραλνδία το 2017??? ΑΝ προσπαθουσαν να περάσουν τέτοιο νομοσχεδιο εδώ, δεν θα είχαν κοινωνικές αντιδρασεις από όλους εμας τους "συναγωνιστες", δεν θα ήταν έναν τέτοιο μέτρο αντιδημοφιλές στην Ελληνική κοινωνία??? Ή μήπως, απλά σκέφτονται να συλλαμβανεται ο πελάτης και όχι η ιερόδουλη, ΜΟΝΟ σε περιπτωσεις που η ιερόδουλη κάνει αυτό το επάγγελμα χωρίς την Άδεια Επαγγέλματος??? Δηλαδή, να συλλαμβανουν τους πελάτες, όχι τις ιερόδουλες όταν κάνουν έφοδο σε studio που λειτουργεί χωρίς άδεια, ΑΛΛΑ όταν ο πελάτης θα πηγαίνει σε studio με άδεια λειτουργίας, δεν θα διατρεχει κίνδυνο???Έχεις να πεις τίποτα στο θέμα;