Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Όλοι όσοι ήταν εκεί τον ηγέτη του αύριο χειροκροτάγανε
ohh-awesome.gif

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.648
Πόντοι
1.706
Αν δεν είχε κλέψει θα είχε πάει το πρόστιμο δικαστικά για να το αμφισβητήσει.

Όταν τρως πρόστιμο σου αναφέρουν ποιες παραβάσεις του φορολογικού νόμου έκανες...και βάση ποιον διατάξεων τρως το πρόστιμο.

δεν υπάρχει πέρασε ο εφοριακός και άφησε πρόστιμο 10Κ.

αν πραγματικά δεν έχεις κλέψει βάζεις ένα καλό λογιστή και έναν καλό δικηγόρο και τους πάει πίπα κώλο....ποιος κάθεται και τρώει τεράστιο πρόστιμο ενώ είναι αθώος???
Δεν θα τα μπερδεύεις όλα μαζί, σε ότι αφορά τα "λογιστικά" δεν υπάρχει ένοχος ή αθώος.
Υπάρχει μόνο αν θέλει να σε "γράψει" η εφορία ή όχι, παραβάτης θεωρείσαι από τη στιγμή που βγάζεις ΑΦΜ :tooth::tooth::tooth::tooth:
Αυτή η αντιμετώπιση ξεκινά από συστάσεως του Ελληνικού κράτους......

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Τελικά διαλέξτε είμαι Αλβανός ή γύφτος? :tooth:

έχω υπόψη μου από τώρα ποιες απευθείας αναθέσεις θέλω και πόσους ψήφους προσφέρω στο κόμμα ΜΑΣ
Το ένα δεν αποκλείει το άλλο....

:tooth:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Δεν θα τα μπερδεύεις όλα μαζί, σε ότι αφορά τα "λογιστικά" δεν υπάρχει ένοχος ή αθώος.
Υπάρχει μόνο αν θέλει να σε "γράψει" η εφορία ή όχι, παραβάτης θεωρείσαι από τη στιγμή που βγάζεις ΑΦΜ :tooth::tooth::tooth::tooth:
applause.gif

:hi:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Στα λογιστικά υπάρχει ότι δείχνεις και υπάρχει ότι δε δείχνεις. Αν δεν καταφέρεις να κρύψεις αυτά που δε δείχνεις είσαι ένοχος. Είσαι όμως...δεν μπορείς να είσαι ένοχος ενώ δεν έχεις κρύψει. Μόνο ο κύριος κυριάκος ήρθε και μας βάφτισε ένοχους απριόρι με το φορολογικό νομοσχέδιο.....πρώτη φορά από συστάσεως του Ελληνικού κράτους....ξεκινάμε από το ότι κλέβεις και γιαυτό θα φορολογηθείς...και προχωράμε με το να μας αποδείξεις ότι δεν κλέβεις.

Από την στιγμή που βγάζουμε ΑΦΜ θεωρούμαστε μαλάκες όχι ένοχοι :confused:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.307
Πόντοι
3.556
Αλλάζεις θέμα
Έγραψα την πραγματικότητα σχετικά με το βιογραφικό του σημείωμα

Και γω την πραγματικότητα σου γράφω ... είχε εγκαίνια το Lidl ... πήγες να πιεις τσάμπα πορτοκαλάδα ? :coffee:

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.648
Πόντοι
1.706
Στα λογιστικά υπάρχει ότι δείχνεις και υπάρχει ότι δε δείχνεις. Αν δεν καταφέρεις να κρύψεις αυτά που δε δείχνεις είσαι ένοχος. Είσαι όμως...δεν μπορείς να είσαι ένοχος ενώ δεν έχεις κρύψει. Μόνο ο κύριος κυριάκος ήρθε και μας βάφτισε ένοχους απριόρι με το φορολογικό νομοσχέδιο.....πρώτη φορά από συστάσεως του Ελληνικού κράτους....ξεκινάμε από το ότι κλέβεις και γιαυτό θα φορολογηθείς...και προχωράμε με το να μας αποδείξεις ότι δεν κλέβεις.

Από την στιγμή που βγάζουμε ΑΦΜ θεωρούμαστε μαλάκες όχι ένοχοι :confused:
:bottom::bottom::bottom::bottom::bottom::bottom::bottom::bottom::bottom::bottom::bottom::bottom::bottom::bottom::bottom::bottom::bottom::bottom::bottom::bottom::bottom::bottom:
Έγραψα και πλέον είναι συμπαντικός νόμος:
Δεν υπάρχει ένοχος ή αθωός, υπάρχει μόνο ο παραβάτης και ο παραβάτης.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
:bottom::bottom::bottom::bottom::bottom::bottom::bottom::bottom::bottom::bottom::bottom::bottom::bottom::bottom::bottom::bottom::bottom::bottom::bottom::bottom::bottom::bottom:
Έγραψα και πλέον είναι συμπαντικός νόμος:
Δεν υπάρχει ένοχος ή αθωός, υπάρχει μόνο ο παραβάτης και ο παραβάτης.
εγώ δεν έχω παρανομήσει ποτέ ούτε έχω κάποιο πρόστιμο στο βιογραφικό μου εκτός από μια φορά που έγινε μια μαλακία με τις ενδοκοινοτικές

θα μου έδινε συγχαρητήρια ακόμα και ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ η αυτού μεγαλειότητα Κύριος Κυριάκος

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Δε το είχα δει.....

πάω να διαβάσω να γελάσω μαζί με τον καφέ που ήρθε είναι ότι πρέπει

ο παγκόσμιος ηγέτης του μέλλοντος :tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

να ξέρεις το κρατάω το ποστ σου για να έχουμε να γελάμε και στο μέλλον τέτοιο διαμάντι δε πρέπει να ξεχαστεί

Δε το είχα δει.....

ο παγκόσμιος ηγέτης του μέλλοντος :tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

να ξέρεις το κρατάω το ποστ σου για να έχουμε να γελάμε και στο μέλλον τέτοιο διαμάντι δε πρέπει να ξεχαστεί
Στο παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ να στείλεις διαμαρτυρία όχι σε μένα

Κι αφού θες να μάθεις
Αντίστοιχα για νέους ηγέτες στην ελλάδα είναι οι
Νίκη κεραμέως
Και ελένη αντωνιάδου επιστήμονας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δε το είχα δει.....

Δε το είχα δει.....

Κι αφού θες να μάθεις
Νίκη κεραμέως

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.648
Πόντοι
1.706
εγώ δεν έχω παρανομήσει ποτέ ούτε έχω κάποιο πρόστιμο στο βιογραφικό μου εκτός από μια φορά που έγινε μια μαλακία με τις ενδοκοινοτικές

θα μου έδινε συγχαρητήρια ακόμα και ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ η αυτού μεγαλειότητα Κύριος Κυριάκος
Τα μόνα συγχαρίκια που έδωσε το κράτος (επί μνημονίων έγινε αυτό) ήταν σε μια εμπορική επιχείρηση που πλήρωνε πολλά σε φορολογία.
Και στους ελέγχους έβγαιναν πεντακάθαροι.
Ηθικόν δίδαγμα:
"Μπούτσα μας αν παρανομείς ή όχι. Φόρους να πληρώνεις"
Νέος συμπαντικός νόμος.......

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656

Κι αφού θες να μάθεις
Νίκη κεραμέως
α πες ότι ήταν και η κρεαμέως....τώρα κατάλαβα

όλο και καλύτερο γίνεται :2funny::2funny::2funny:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Τα μόνα συγχαρίκια που έδωσε το κράτος (επί μνημονίων έγινε αυτό) ήταν σε μια εμπορική επιχείρηση που πλήρωνε πολλά σε φορολογία.
Και στους ελέγχους έβγαιναν πεντακάθαροι.
Ηθικόν δίδαγμα:
"Μπούτσα μας αν παρανομείς ή όχι. Φόρους να πληρώνεις"
Νέος συμπαντικός νόμος.......
εγώ δεν είμαι τέτοιος δε θέλω συγχαρητήρια

καλύτερα να μη ξέρουν την ύπαρξη μου :badair:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Εσύ ειρωνεία εγώ στοιχεία
Screenshot_2024-09-06-16-13-59-281_com.android.chrome.jpg
ανατριχιάσαμε με τα στοιχεία σου

πάντως αν δε μπορεί να κουλαντρίσει την μικρή ελλαδίτσα του σήμερα...δεν τον βλέπω να φτάνει στην παγκόσμια ηγεσία του αύριο :confused:

βέβαια δε μου κάνει εντύπωση που ένας επιστήμονας όπως εσύ έφερες αυτό το επιχείρημα :2funny::2funny::2funny::2funny:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
ανατριχιάσαμε με τα στοιχεία σου

πάντως αν δε μπορεί να κουλαντρίσει την μικρή ελλαδίτσα του σήμερα...δεν τον βλέπω να φτάνει στην παγκόσμια ηγεσία του αύριο :confused:

βέβαια δε μου κάνει εντύπωση που ένας επιστήμονας όπως εσύ έφερες αυτό το επιχείρημα :2funny::2funny::2funny::2funny:
Του 2003 ήταν ο μητσοτάκης

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Του 2003 ήταν ο μητσοτάκης
και 20 χρόνια μετά ο παγκόσμιος ηγέτης του αύριο φτάνει την χώρα στα όρια της διάλυσης.....τρένο πάει η καρίερα...από τα ωραία τα τρένα τα Ελληνικά...από τα τέμπη ξέρεις εσύ

θυμήσου ε? το 2003 ήσουν ακόμα καλό βύσμα και έπεφτε η αργομισθία σύννεφο...σου είχαν τάξει και καλή σύνταξη...άρχοντας

και εσύ τρένο πήγες πάντως από βύσμα στο δημόσιο να ψάχνεις τις προσφορές και τους κάδους :coffee:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.271
Πόντοι
5.506
Ρε δε μένει κανένας λέμε...τους έχει χάσει όλους...οι δεξιοί τον βρίζουν για τα γκέι νομοσχέδια, οι επαγγελματίες επειδή τα έχει κάνει όλα σκατά στην αγορά, έχει ανοίξει πόλεμο με το μισό δημόσιο...καθηγητές, υγειονομικοί, πυροσβέστες...και καμιά 100άρια κλάδους ακόμα...μόνο με τους μπάτσους τα έχει καλά που προσλαμβάνει αβέρτα. Οι επαγγελματίες τον φτύνουν σήμερα...όσους και να βάζει ο κάθε ολιγάρχης να ψηφίσουν δεν φτάνουν.

Δεν έχει μείνει και κανένας....:confused:
Ωιμε, κε καταστροφ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom