Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.942
Πόντοι
6.166
Ο μόνος που γράφει παπαριές τόση ώρα είσαι εσύ.
Αν δεν το καταλαβαίνεις πρόβλημά σου.
457024961_493453746769751_121851775086261084_n.jpg

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.047
Πόντοι
3.656
Σε καποια εταιρεια θα πανε, το θεμα ειναι να γινει η δουλεια. Οσο για τους φοροφυγαδες που δε θα φηφισουν Μητσοτακη, πουτσα μας, οι ιδιοι ειναι που κλαινε οτι ειμαστε σκατοχωρα μια ζωη και μολις θιχτει η τσεπη τους γκρινιαζουν παλι. Ξυδακι.
Έχεις παρακολουθήσει καθόλου την εξέλιξη του όλου θέματος πως ξεκίνησε με το mydata, πως προχώρησε και τώρα τι πρέπει να γίνει? Αν ναι έχει νόημα να σου εξηγήσω πως από τα ΦΕΚ της κυβέρνησης γεμίζει αυτή (και άλλες) εταιρείες την τσέπη τους επειδή το κράτος αποφασίζει κάτι διαφορετικό κάθε μήνα.

Αν δεν έχεις ιδέα δεν έχει νόημα να σου εξηγήσω ιδιαίτερα αν πρόκειται να το πας σε γενικότητες. Κράτα ότι ο επαγγελματίας έχει πληρώσει σε χρόνο και χρήμα την ανικανότητα της κυβέρνησης σε αυτό το θέμα και τα κοράκια που έπεσαν πάνω από το ''κενό'' που βρήκαν στην αγορά. Και δε μιλάμε τώρα για τους μεγάλους παίχτες αλλά για τους ψωφοπεινάλες που από τη μια μέρα στην άλλη τους εκβίασαν με πρόστιμο 10Κ και έτρεξαν να αγοράσουν λύσεις 1-2Κ που σήμερα πάλι πρέπει να αλλάξουν. Αν δεν έχεις ασχοληθεί άστο καλύτερα αυτό το θέμα....και το ότι νομίζεις ότι "θα γίνει δουλειά'' ποια δουλειά? αφού δε ξέρεις ποια δουλειά πρέπει να γίνει και που αποσκοπεί...

τώρα για τους φοροφυγάδες...αυτοί συνέβαλαν στο 41% μετά τις μαλακίες του κατρούγκαλου...η νδ είχε πάντα στήριγμα στους ΕΕ....το πούτσα μας το λες εσύ εδώ στο bou...αλλά το 20% που τσιμπάει η νδ στις δημοσκοπήσεις είναι και επειδή έχασε τους επαγγελματίες. Το πόσοι και ποιοι είναι οι φοροφυγάδες τα έχουμε ξανά πει....αν είναι να πιει κάποιος ξυδάκι θα είναι πρώτα οι τις εστίασης και του τουρισμού.....μη το πετάς τόσο εύκολα....

προσωπικά στα @@ μου για όλους...και τους φοροφυγάδες των 50-60ε και για τα κοράκια του τουρισμού και της εστίασης....εγώ θέλω διαφάνεια στα δημόσια έργα και τέτοιες μαλακίες :coffee::coffee::coffee:

αλλά να ξέρουμε και τι λέμε....η κυβέρνηση αυτή έχασε τους επαγγελματίες...χάνει τους δεξιούς...χάνει τους καπιταλιστές....ε στο τέλος θα μείνουν μόνο οι ολιγάρχες και ο στρατός των δημοσίων κόπρων να την στηρίζουν. Ζει στα όρια ο μητσοτάκης...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
αλλά να ξέρουμε και τι λέμε....η κυβέρνηση αυτή έχασε τους επαγγελματίες...χάνει τους δεξιούς...χάνει τους καπιταλιστές....ε στο τέλος θα μείνουν μόνο οι ολιγάρχες και ο στρατός των δημοσίων κόπρων να την στηρίζουν. Ζει στα όρια ο μητσοτάκης...
:thumbsup::thumbsup:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.755
Πόντοι
2.356
A, γειά σου! Ακριβώς αυτό.
Και πες του δικού σου του κλέφτη, μιας και ξέχασε η "φίλη" του η έφορος να του το πει, ότι πλέον ο έλεγχος θα ξεκινάει από αυτόν και χαζούς σαν αυτόν.
Όχι μόνο πούτσα μέχρι τα παπουτσια θα τρώει ο δικός σου, αλλά μέχρι και τις προκες από τα τακούνια.
Πες μας τώρα καμία ιστορία του δικού σου από τον αγώνα να μας ελευθερώσει.
Που πουλούσε στραγάλια και ρεβύθια;
Δερβενάκια, Αλαμανα, Χάνι της Γραβιάς, Μανιάκι ή στην έξοδο στο Μεσολόγγι;
Εξιστόρησε τα γεγονότα. Τέτοιοι ήρωες της κλεφτουριάς δεν πρέπει να μένουν αφανείς.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.942
Πόντοι
6.166
A, γειά σου! Ακριβώς αυτό.
Και πες του δικού σου του κλέφτη, μιας και ξέχασε η "φίλη" του η έφορος να του το πει, ότι πλέον ο έλεγχος θα ξεκινάει από αυτόν και χαζούς σαν αυτόν.
Όχι μόνο πούτσα μέχρι τα παπουτσια θα τρώει ο δικός σου, αλλά μέχρι και τις προκες από τα τακούνια.
Πες μας τώρα καμία ιστορία του δικού σου από τον αγώνα να μας ελευθερώσει.
Που πουλούσε στραγάλια και ρεβύθια;
Δερβενάκια, Αλαμανα, Χάνι της Γραβιάς, Μανιάκι ή στην έξοδο στο Μεσολόγγι;
Εξιστόρησε τα γεγονότα. Τέτοιοι ήρωες της κλεφτουριάς δεν πρέπει να μένουν αφανείς.
Μπραβο ετσι ο φιλος μου ειναι στην μεση επειδη ειναι ο χαζος της υποθεσης και γι αυτο τον τσακωσε το λογισμικο ενω εσυ ο εξυπνος κλεφταρας την σκαπουλαρης και μετα λετε οτι αυτος ειναι ο κλεφτης

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.047
Πόντοι
3.656
Μπραβο ετσι ο φιλος μου ειναι στην μεση επειδη ειναι ο χαζος της υποθεσης και γι αυτο τον τσακωσε το λογισμικο ενω εσυ ο εξυπνος κλεφταρας την σκαπουλαρης και μετα λετε οτι αυτος ειναι ο κλεφτης
ρε τύπε δεν υπάρχει λογισμικό που σε τσακώνει αν κάνεις ζημιές και σου βάζει πρόστιμα

υπάρχει ο έλεγχος της ααδε και προφανώς όταν βλέπουν έναν επαγγελματία να δηλώνει ζημιά κάθε χρόνο και μετά κοιτάνε τα προσωπικά του έξοδα και είναι 100Κ που δεν δικαιολογούνται πάνε και τον ελέγχουν.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.755
Πόντοι
2.356
Κλεφταραδες είστε εσύ κι ο φίλος σου. Εγώ δηλώνω τα πάντα, γιατί δουλεύω με πολύ μεγάλες εταιρείες, οι οποίες δεν ασχολουνται με γυφτικες πρακτικές σαν του λογου σας και με ελέγχει μέχρι κι η επιτροπή ανταγωνισμού.
Όχι ένα λογισμικό της πλάκας, δομημένο για να πιάνει μπούφους φοροκλεφτες.
Πληρώνω τους φόρους μου μέχρι σεντ του ευρώ, μισθοδοσία, εισφορές, τα πάντα στο ακέραιο.
Και βλέπω ελεεινους κλεφτράκους, σαν εσένα και το φίλο σου, να κλέβουν όλους εμάς και να το παίζουν θύματα από πάνω όταν τους πιάνουν με τα κλεψιμέικα στα χέρια.
Το είδος σου έφαγε τον Καποδίστρια και θα ξανατρωγε χωρίς δισταγμό κάθε Καποδίστρια που θα προσπαθούσε να βάλει φρένο στο κλέψιμο.
Πες μας τώρα τα ηρωικά και τα δακρυβρεχτα.
Και όπως εγραψες κι εσύ, πούτσα μέχρι τα παπούτσια, κάθε χρόνο τώρα, μιας και θα είστε οι αγαπημένοι πελάτες του λογισμικού.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.942
Πόντοι
6.166
Κλεφταραδες είστε εσύ κι ο φίλος σου. Εγώ δηλώνω τα πάντα, γιατί δουλεύω με πολύ μεγάλες εταιρείες, οι οποίες δεν ασχολουνται με γυφτικες πρακτικές σαν του λογου σας και με ελέγχει μέχρι κι η επιτροπή ανταγωνισμού.
Όχι ένα λογισμικό της πλάκας, δομημένο για να πιάνει μπούφους φοροκλεφτες.
Πληρώνω τους φόρους μου μέχρι σεντ του ευρώ, μισθοδοσία, εισφορές, τα πάντα στο ακέραιο.
Και βλέπω ελεεινους κλεφτράκους, σαν εσένα και το φίλο σου, να κλέβουν όλους εμάς και να το παίζουν θύματα από πάνω όταν τους πιάνουν με τα κλεψιμέικα στα χέρια.
Το είδος σου έφαγε τον Καποδίστρια και θα ξανατρωγε χωρίς δισταγμό κάθε Καποδίστρια που θα προσπαθούσε να βάλει φρένο στο κλέψιμο.
Πες μας τώρα τα ηρωικά και τα δακρυβρεχτα.
Και όπως εγραψες κι εσύ, πούτσα μέχρι τα παπούτσια, κάθε χρόνο τώρα, μιας και θα είστε οι αγαπημένοι πελάτες του λογισμικού.
Καταλαβα τι λογιστες εχεις βαλει για να κλεβεις το κρατος και ολους εμας του μεροκαματιάρηδες

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.047
Πόντοι
3.656
Μου εδωσε απαντηση ενα μελος και καταλαβα τι εγινε
με την λογική να το πάρεις

για να φας πρόστιμο χρειάζεται φορολογική παράβαση...η ζημιά δεν είναι παράβαση

η φοροδιαφυγή είναι....για να φας πρόστιμο σημαίνει ότι έκρυψες εισόδημα.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.942
Πόντοι
6.166
με την λογική να το πάρεις

για να φας πρόστιμο χρειάζεται φορολογική παράβαση...η ζημιά δεν είναι παράβαση

η φοροδιαφυγή είναι....για να φας πρόστιμο σημαίνει ότι έκρυψες εισόδημα.
ναι καταλαβα τι εγινε γιατι ειχαμε την απορία αλλα μου εδωσε απαντηση εδω ενα μελος και λυθηκαν οι αποριες

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.755
Πόντοι
2.356
ρε τύπε δεν υπάρχει λογισμικό που σε τσακώνει αν κάνεις ζημιές και σου βάζει πρόστιμα

υπάρχει ο έλεγχος της ααδε και προφανώς όταν βλέπουν έναν επαγγελματία να δηλώνει ζημιά κάθε χρόνο και μετά κοιτάνε τα προσωπικά του έξοδα και είναι 100Κ που δεν δικαιολογούνται πάνε και τον ελέγχουν.
Εν τω μεταξύ, είχα μία κουβέντα με έφορο πριν κάποια χρόνια.
Αυτοί που πιάνει το σύστημα είναι η καλύτερή μας, ελεγε.
Γιατί τους έχεις έτοιμους σε λίστα λόγω της παράβασης, ξεκινας από αυτούς, οι οποίοι είναι και χαζοί και κάνουν τα ίδια ξανά, γιατί νομίζουν ότι δε θα ελεγχθούν εκ νέου και κατά 99% τους πιάνουμε για τα ίδια πράγματα.
Να 'ναι καλά οι άνθρωποι, το καλύτερο βοήθημα στη δουλειά μας, έλεγε σκασμενος στα γέλια.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.047
Πόντοι
3.656
ναι καταλαβα τι εγινε γιατι ειχαμε την απορία αλλα μου εδωσε απαντηση εδω και λυθηκαν οι αποριες
υπάρχουν πάντως τρόποι να επιβιώσεις χωρίς να κλέβεις την εφορία κατά κόρον

το να κλέψει κάποιος την εφορία είναι η εύκολη λύση...γιατί κακά τα ψέματα στην Ελλάδα είναι πολύ εύκολο....ακόμα...

το να κάνει κάποιος ένα σωστό επιχειρηματικό πλάνο, να το τηρήσει και να εξελιχθεί....και να στρώσει κώλο μέχρι να το πετύχει είναι δύσκολο...αλλά ξεχωρίζει αυτούς που θα μείνουν στην αγορά από αυτούς που θα κλαίγονται για τα φορολογικά νομοσχέδια και θα περιμένουν το λουκέτο...

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.755
Πόντοι
2.356
Καταλαβα τι λογιστες εχεις βαλει για να κλεβεις το κρατος και ολους εμας του μεροκαματιάρηδες
Είμαι 1000% βέβαιος ότι καταλαβες.
Οτι έχεις μεγάλη αντίληψη κάνει μπαμ.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.942
Πόντοι
6.166
υπάρχουν πάντως τρόποι να επιβιώσεις χωρίς να κλέβεις την εφορία κατά κόρον

το να κλέψει κάποιος την εφορία είναι η εύκολη λύση...γιατί κακά τα ψέματα στην Ελλάδα είναι πολύ εύκολο....ακόμα...

το να κάνει κάποιος ένα σωστό επιχειρηματικό πλάνο, να το τηρήσει και να εξελιχθεί....και να στρώσει κώλο μέχρι να το πετύχει είναι δύσκολο...αλλά ξεχωρίζει αυτούς που θα μείνουν στην αγορά από αυτούς που θα κλαίγονται για τα φορολογικά νομοσχέδια και θα περιμένουν το λουκέτο...
Δεν εκλεψε παντος καταλαβα τι παιχτηκε

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.942
Πόντοι
6.166
Είμαι 1000% βέβαιος ότι καταλαβες.
Οτι έχεις μεγάλη αντίληψη κάνει μπαμ.
Αν δεν ειχα δεν θα εσπαγα πλακα με εναν μπουφο σαν και του λογο σου αχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχ

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.047
Πόντοι
3.656
Εν τω μεταξύ, είχα μία κουβέντα με έφορο πριν κάποια χρόνια.
Αυτοί που πιάνει το σύστημα είναι η καλύτερή μας, ελεγε.
Γιατί τους έχεις έτοιμους σε λίστα λόγω της παράβασης, ξεκινας από αυτούς, οι οποίοι είναι και χαζοί και κάνουν τα ίδια ξανά, γιατί νομίζουν ότι δε θα ελεγχθούν κεκ νέου και κατά 99% τους πιάνουμε για τα ίδια πράγματα.
Να 'ναι καλά οι άνθρωποι, το καλύτερο βοήθημα στη δουλειά μας, έλεγε σκασμενος στα γέλια.
εννοείται ιδιαίτερα μετά τα capital controls που ήταν όλοι φρέσκοι....που έδινε η κουτσή μαρία τον λογαριασμό της ξαδέρφης της για να βάλεις τα λεφτά...άλλοι έδιναν και (και ακόμα δίνουν) όψεως και δεν κόβουν...

ε η εφορία θα κάνει και cash flow projection με τα πρόστιμα....αφού δεν νιώθει ο Έλληνας...αρκεί να τσιμπήσει το χρήμα εκείνη την ώρα...εδώ υπάρχουν λογιστές που σου προτείνουν μαύρα...τι να λέμε τώρα...

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.755
Πόντοι
2.356
Αν δεν ειχα δεν θα εσπαγα πλακα με εναν μπουφο σαν και του λογο σου αχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχ
Ναι ρε συ. Αυτό λέω κι εγώ.
Είσαι μεγάλο τσακμακι.
Μόνος σου πετάς σπίθες.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.942
Πόντοι
6.166
Ποιοι ειναι αυτοι οι κλεφτες που μας ελευθερωσαν ρε πεοπαικτη μου;
Τι δεν καταλαβαινεις χαβαλε κανουμε με τον τυπο να περασει ευχαριστα η ωρα στην δουλεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom