Έχεις παρακολουθήσει καθόλου την εξέλιξη του όλου θέματος πως ξεκίνησε με το mydata, πως προχώρησε και τώρα τι πρέπει να γίνει? Αν ναι έχει νόημα να σου εξηγήσω πως από τα ΦΕΚ της κυβέρνησης γεμίζει αυτή (και άλλες) εταιρείες την τσέπη τους επειδή το κράτος αποφασίζει κάτι διαφορετικό κάθε μήνα.
Αν δεν έχεις ιδέα δεν έχει νόημα να σου εξηγήσω ιδιαίτερα αν πρόκειται να το πας σε γενικότητες. Κράτα ότι ο επαγγελματίας έχει πληρώσει σε χρόνο και χρήμα την ανικανότητα της κυβέρνησης σε αυτό το θέμα και τα κοράκια που έπεσαν πάνω από το ''κενό'' που βρήκαν στην αγορά. Και δε μιλάμε τώρα για τους μεγάλους παίχτες αλλά για τους ψωφοπεινάλες που από τη μια μέρα στην άλλη τους εκβίασαν με πρόστιμο 10Κ και έτρεξαν να αγοράσουν λύσεις 1-2Κ που σήμερα πάλι πρέπει να αλλάξουν. Αν δεν έχεις ασχοληθεί άστο καλύτερα αυτό το θέμα....και το ότι νομίζεις ότι "θα γίνει δουλειά'' ποια δουλειά? αφού δε ξέρεις ποια δουλειά πρέπει να γίνει και που αποσκοπεί...
τώρα για τους φοροφυγάδες...αυτοί συνέβαλαν στο 41% μετά τις μαλακίες του κατρούγκαλου...η νδ είχε πάντα στήριγμα στους ΕΕ....το πούτσα μας το λες εσύ εδώ στο bou...αλλά το 20% που τσιμπάει η νδ στις δημοσκοπήσεις είναι και επειδή έχασε τους επαγγελματίες. Το πόσοι και ποιοι είναι οι φοροφυγάδες τα έχουμε ξανά πει....αν είναι να πιει κάποιος ξυδάκι θα είναι πρώτα οι τις εστίασης και του τουρισμού.....μη το πετάς τόσο εύκολα....
προσωπικά στα @@ μου για όλους...και τους φοροφυγάδες των 50-60ε και για τα κοράκια του τουρισμού και της εστίασης....εγώ θέλω διαφάνεια στα δημόσια έργα και τέτοιες μαλακίες
αλλά να ξέρουμε και τι λέμε....η κυβέρνηση αυτή έχασε τους επαγγελματίες...χάνει τους δεξιούς...χάνει τους καπιταλιστές....ε στο τέλος θα μείνουν μόνο οι ολιγάρχες και ο στρατός των δημοσίων κόπρων να την στηρίζουν. Ζει στα όρια ο μητσοτάκης...