Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Ωιμε, κε καταστροφ.
ρε μαν

υπάρχει και τίποτα που να σε πειράζει στην Ελλάδα σήμερα ή όλα καλά τα βρίσκεις?

ότι και να σου λένε το απορρίπτεις...τι νόημα έχει αυτό?

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
και 20 χρόνια μετά ο παγκόσμιος ηγέτης του αύριο φτάνει την χώρα στα όρια της διάλυσης.....τρένο πάει η καρίερα...από τα ωραία τα τρένα τα Ελληνικά...από τα τέμπη ξέρεις εσύ

θυμήσου ε? το 2003 ήσουν ακόμα καλό βύσμα και έπεφτε η αργομισθία σύννεφο...σου είχαν τάξει και καλή σύνταξη...άρχοντας

και εσύ τρένο πήγες πάντως από βύσμα στο δημόσιο να ψάχνεις τις προσφορές και τους κάδους :coffee:
Αντιπαρέρχομαι τις ειρωνείες

Και επι σύριζα που έγινε το συνέδριο παγκόσμιο οικονομικό συνέδριο στους δελφούς τα ίδια
Αν
Το θέμα μας δε δεν είναι τι κάνει σήμερα ο μητσοτάκης αλλά τι προϋπηρεσία είχε από κει άρχισε η συζήτηση και εσύ πας να το γυρίσεις αλλού
Screenshot_2024-09-06-16-52-21-869_com.android.chrome.jpg

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
ρε μαν

υπάρχει και τίποτα που να σε πειράζει στην Ελλάδα σήμερα ή όλα καλά τα βρίσκεις?

Εμένα δεν μου αρέσουν όλα στην ελλάδα και το χω πει επανειλημμένα

Πιστεύω όμως στη σύγκριση
Αν σκεφτόμαστε ότι ήταν ο κασελάκης ή ο ανδρουλάκης στη θέση του μητσοτάκη μας πιάνει ψυχικό τραλαλά

Για τα μικρα κόμματα που ποτέ δεν θα κυβερνήσουν αδιάφορο

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.377
Πόντοι
22.266

Αν σκεφτόμαστε ότι ήταν ο κασελάκης ή ο ανδρουλάκης στη θέση του μητσοτάκη μας πιάνει ψυχικό τραλαλά

Γιατί κυβερνανε τα μεγάλα;;:confused::think:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.273
Πόντοι
5.506
ρε μαν

Αυτο ακριβως βλεπω και γω και πολυς κοσμος σε εσας. Υπαρχει κατι που να σας αρεσει σε αυτη τη χωρα και αυτη την κυβερνηση; Αν δε σας αρεσει, τι σκατε, διαβατηριακι και απο το πεζοδρομιο.

Εγραψα καπου οτι τα βρισκω «ολα καλα»;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.377
Πόντοι
22.266
Αυτο ακριβως βλεπω και γω και πολυς κοσμος σε εσας. Υπαρχει κατι που να σας αρεσει σε αυτη τη χωρα και αυτη την κυβερνηση; Αν δε σας αρεσει, τι σκατε, διαβατηριακι και απο το πεζοδρομιο.

Εμένα δε μου αρέσει τίποτα :confused:
Να φύγω κ εγώ;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.438
Πόντοι
3.656
Εμένα δε μου αρέσει τίποτα :confused:
Να φύγω κ εγώ;
Για να φύγουν αυτοί που τα κάναν σκατά μαζί με τους λιβανιστές τους ;
Δεν παίζει ;

Είναι και οι λιγότεροι .

1.100.000 στην τελευταία καταγραφή.

Στην οποία δεν είχαν καταγραφεί οι συνέπειες του 5073/2023
και του αφανισμού του airbnb .

Στην επόμενη , δεν θα είναι ούτε οι μισοί .

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.377
Πόντοι
22.266
Δεν παίζει ;

Είναι και οι λιγότεροι .

Δώσε τους συγχωροχάρτι ....μην είσαι αυστηρος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τωρα που γλυτωσες απο την κρεμαγιερα σαξο θα φυγεις ;; εδώ κάτσε :coffee:
Να πάτε να γαμηθειτε όλοι σας
Φεύγω
Πάω Κολομβία μα παλέψω με χονδρες

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Δεν παίζει ;

Είναι και οι λιγότεροι .

Οι θαυμαστές της χούντας που υποστηρίζουν και το συριζα είναι περισσότεροι;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656

Αν δεν είχες αυτή τη λογική μπορεί να ψήφιζες κάτι άλλο και στο τέλος να έβγαινε κάτι που να άλλαζε αυτά που δεν σου αρέσουν

αλλά αυτά δεν γίνονται σε μια χώρα βολεμένων όπως εσύ

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Κάπου είδα που έγραφε κάποιος για μία τιμή στη γερμανία και στην ελλάδα

Δεν ξέρω που το είδα αλλά κοίταξα τις τιμές στη γερμανία αυτή τη βδομάδα και τις τιμές στο lidl αυτή και την προηγούμενη

Λεω μόνο για τιμές γιατί αν πάρουμε και τους μισθούς στη γερμανία είναι καλύτερα

Lidl ελλάδας και γερμανίας

Καρότα γερμανία ένα 99 ελλάδα 0.70
Μίλα γερμανία ένα 1.75 ελλάδα 1 19
Πατάτες γερμανία 1
Ελλάδα δεν το βρήκα σε print screen ψωνίζω εγώ περίπου 0.
Screenshot_2024-09-06-17-30-35-791_com.android.chrome.jpg
70

Φαντάζομαι αμ ψάξω κι άλλες τιμές θα υπάρχουν στη γερμανία και πιο φθηνά προϊόντα από την ελλάδα
Screenshot_2024-09-06-17-31-41-574_com.android.chrome.jpg
Screenshot_2024-09-06-17-43-00-106_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656

Ποιοι είμαστε ''εμείς" ακριβώς?

Σε αυτή την κυβέρνηση δεν μου αρέσουν και πολλά...σε αυτή τη χώρα γενικά μου αρέσουν πάρα πολλά.

Από την άλλη αν σε ρωτήσουμε ''εμείς'' να μας πεις τι σου αρέσει σε αυτή την κυβέρνηση το μόνο που έχεις να πεις είναι ''ότι δεν είναι σύριζα''.

Συνεπώς δε χρειάζεται να πεις ότι τα βρίσκεις όλα καλά...ότι και να σου λένε έχεις έναν αντίλογο που βασίζεται στο ότι δεν είναι σύριζα.

Όλα καλά τα βρίσκεις επειδή θεωρείς ότι έχεις βολευτεί.....προσωπικά είτε η χώρα πάει καλά θα αυξήσω τζίρο και θα πάρω και καλύτερη χρηματοδότηση και θα είμαι μια χαρά...είτε η χώρα πάει σκατά θα αυξήσω το περιθώριο και θα πάρω μερίδιο της αγοράς από αυτούς που δεν θα αντέξουν....αλλά χωρίς δουλειά δε θα μείνω γιατί θα έχω πάντα πελάτες.

Οπότε αν κάποιος μπορεί να έρθει στην δυσάρεστη θέση να βγάλει διαβατήρια και να πάει από το πεζοδρόμιο δε θα είμαι εγώ. Ότι και να ψηφίζω.

Όταν ψηφίζεις τους ολιγάρχες δεν γίνεσαι ολιγάρχης :confused:

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.700
Πόντοι
506
Βγάλτε τον άνθρωπο στον αέρα να μας τα πει ... ναι σας ακούμε

Έχω 4 παιδιά,

Ωραία λογικά τα λέει, μαζί του, αλλά ρε πούστη ΔΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ έλεος :confused:

Είχε κάποια χοντρή μαλακία που έκανε το ραντάρ να χτυπήσει.
Δεν πέρασε κάτω από το ραντάρ.

Γενικά αν δεν έχεις δηλώσει τα κέρατά σου στην εφορία να πληρώσεις τα μαλλιά της κεφαλής σου φόρους ....

1)δεν αγοράζεις ακριβό σπίτι
2)δεν αγοράζεις αυτοκίνητο πάνω από 1.8 .... ούτε αρχαίο χρέπι ....
3)φυσικά δεν συζητάς για πισίνες, σκάφη
4)δεν εμφανίζεις σοβαρά νούμερα καταθέσεων
5)δεν κάνεις τζίρους σε πιστωτικές ......... αν δηλώνεις 15 χιλιάρικα το χρόνο .... ή τίποτε ....
και δουν έστω και .... έναν καφέ χρέωση με κάρτα ... στο λας βέγκας .... ή στο χοτέλ τσιπριάνι στη βενετία ....
ΜΗΝ ΠΩ ΓΙΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ .... ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ... ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ .........
6)δεν κάνεις μαλακισμένα ταξίδια ......... με 15 χιλιάρικα .... δεν πας στη χαβάη μάστορα ... ούτε στο μακάο ....
7)δεν στέλνεις παιδί σε ιδιωτικό ... ή σπουδές εξωτερικό .........
8)δεν πατάς σε καζίνο .... ούτε 5€ στα κόκκινα μαύρα ....

αλλιώς πας για σκίσιμο ... και καλά θα σου κάνουν !
Δηλ πρεπει να ζεις σα γυφτονεοδημοκρατης

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.934
Πόντοι
25.186
Kλαίω..
πόση ωρα το σκεφτηκες αυτό το.....επιχειρημα!?:2funny::2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.273
Πόντοι
5.506

Σε αυτή την κυβέρνηση δεν μου αρέσουν και πολλά...σε αυτή τη χώρα γενικά μου αρέσουν πάρα πολλά.

Από την άλλη αν σε ρωτήσουμε ''εμείς'' να μας πεις τι σου αρέσει σε αυτή την κυβέρνηση το μόνο που έχεις να πεις είναι ''ότι δεν είναι σύριζα''.

Συνεπώς δε χρειάζεται να πεις ότι τα βρίσκεις όλα καλά...ότι και να σου λένε έχεις έναν αντίλογο που βασίζεται στο ότι δεν είναι σύριζα.

Όλα καλά τα βρίσκεις επειδή θεωρείς ότι έχεις βολευτεί.....προσωπικά είτε η χώρα πάει καλά θα αυξήσω τζίρο και θα πάρω και καλύτερη χρηματοδότηση και θα είμαι μια χαρά...είτε η χώρα πάει σκατά θα αυξήσω το περιθώριο και θα πάρω μερίδιο της αγοράς από αυτούς που δεν θα αντέξουν....αλλά χωρίς δουλειά δε θα μείνω γιατί θα έχω πάντα πελάτες.

Οπότε αν κάποιος μπορεί να έρθει στην δυσάρεστη θέση να βγάλει διαβατήρια και να πάει από το πεζοδρόμιο δε θα είμαι εγώ. Ότι και να ψηφίζω.

Ωραια. Γιατι καθεσαι και κλαιγεσαι ολη μερα τοτε;;;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.273
Πόντοι
5.506
Kλαίω..
πόση ωρα το σκεφτηκες αυτό το.....επιχειρημα!?:2funny::2funny:
Οσοι καθεστε ολη μερα μπροστα σε μια οθονη και μιρλιαζετε να ξερεις οτι δε θα λειψετε και πολυ απο τη χωρα. Κατι θα βρειτε οπου κι αν πατε για να μιρλιαζετε ετσι κι αλλιως.

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.934
Πόντοι
25.186

Εβγαλε το στόλο στο Αιγαίο το 2020 και ηταν με το δάχτυλο στη σκανδάλη.
Κατι τέτοια λένε μεταξυ τους οι δεξιοί και φουσκώνουν σαν παγώνια.
Οτι τα παιδιά τους φυτοζωούν και οι ίδιοι δεν μπορουνε να πάρουνε λάδι,δεν τους νοιάζει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom