tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.554
- Πόντοι
- 3.656
Τι είμαι παπάς;Δώσε τους συγχωροχάρτι ....μην είσαι αυστηρος
Ας τους συγχωρέσουν οι παπάδες ...
Τι είμαι παπάς;Δώσε τους συγχωροχάρτι ....μην είσαι αυστηρος
Μένουμε Ελλάδα για λαϊκή πάλη ...ήδη στο σπίτι του συντρόφου μας κάναμε συνέδρια για τον.ερχομο του κομμουνισμού στην ελλαδαΕσυ εχεις φυγει ηδη αλλα δεν το ξερεις, χαππυ τραβελερ
Το ότι κλαίγομαι όλη μέρα το λες απλά γιατί δεν έχεις τι άλλο να πειςΩραια. Γιατι καθεσαι και κλαιγεσαι ολη μερα τοτε;;;
εγώ δεν έχω ακούσει να καυλώνει κανένας (κάτω από 50) με τέτοιαΕβγαλε το στόλο στο Αιγαίο το 2020 και ηταν με το δάχτυλο στη σκανδάλη.
Κατι τέτοια λένε μεταξυ τους οι δεξιοί και φουσκώνουν σαν παγώνια.
Οτι τα παιδιά τους φυτοζωούν και οι ίδιοι δεν μπορουνε να πάρουνε λάδι,δεν τους νοιάζει.
Αυτη ειναι η διαφορα μας, εσυ «σχολιαζεις τα κακως κειμενα»…… εγω δεν εχω γραψει πουθενα «καλα εκανε και εβαλε τα τεκμηρια» αλλα «μερικων ηρθε η ωρα να σφιξουν οι κωλοι». Αν δεν καταλαβαινεις τη διαφορα, να σου την εξηγησω:Το ότι κλαίγομαι όλη μέρα το λες απλά γιατί δεν έχεις τι άλλο να πεις
το να σχολιάζεις τα κακώς κείμενα δεν είναι κλάψα ούτε το κάνω όλη μέρα
εσύ γιατί κάθεσαι όλη μέρα και υπερασπίζεσαι την κυβέρνηση? τι κερδίζεις?
Αυτο που ολοι βρισκετε νεοδημοκρατες που «γαμωσταυριζουν και θα ψηφισουν βελοπουλο» εχει γινει πλεον γραφικο.εγώ δεν έχω ακούσει να καυλώνει κανένας (κάτω από 50) με τέτοια
εγώ με κάτι νεοδημοκράτες που έχω συζητήσει γαμοσταυρίζουν επειδή τα έχει κάνει μπουρδέλο και έχουν απελπιστεί και δεν έχουν τι να ψηφίσουν και καλοβλέπουν τον βελόπουλο ως λύση διαμαρτυρίας
έχω και 2-3 που λένε ''δεν βλέπω και τίποτα καλύτερο'' αλλά αυτοί παίρνουν προσκλήσεις για διαγωνισμούς οπότε καταλαβαίνεις
Τσίμπα 36 παροχές αυριο παραυταδεν προσπαθω εγω
ο Κος Κυριακος , εγω δεν εχω καμία ευθυνη ..
Τα παραπονα σου τον Κο Μητσοτακη που ασκει αριστερη πολιτικη
Η ντροπη της δεξιάς εχει γινει
Αυτό που πολλοί βολεύτηκαν σε ΟΤΕ ΔΕΗ δημόσιο με Ανδρέα Παπανδρέου κ γάμησαν διμετρα μούνια από Ρωσία με Ανδρέα Παπανδρέου και φτιάξανε σπίτια βίλες εξοχικά με Ανδρέα Παπανδρέου κ μπήκαν σε Μερσεντές ενώ μέχρι πριν ήταν με το μουλάρι τους στα κατσαβραχα πάλι με Ανδρέα Παπανδρέου και τώρα ψηφίζουν τον γιο του αιώνιου εχθρού του Ανδρέα ,έχει πιο γίνει γραφικόΑυτο που ολοι βρισκετε νεοδημοκρατες που «γαμωσταυριζουν και θα ψηφισουν βελοπουλο» εχει γινει πλεον γραφικο.
Θα χεστούμε στο τάληρο ............Τσίμπα 36 παροχές αυριο παραυτα
Μπα, μεταξυ ανδρουλακη και συριζοπουστων κυμαινονται οι αυθεντικοι ορθοδοξοι πασοκαιοι, μην τρως προλογο.Αυτό που πολλοί βολεύτηκαν σε ΟΤΕ ΔΕΗ δημόσιο με Ανδρέα Παπανδρέου κ γάμησαν διμετρα μούνια από Ρωσία με Ανδρέα Παπανδρέου και φτιάξανε σπίτια βίλες εξοχικά με Ανδρέα Παπανδρέου κ μπήκαν σε Μερσεντές ενώ μέχρι πριν ήταν με το μουλάρι τους στα κατσαβραχα πάλι με Ανδρέα Παπανδρέου και τώρα ψηφίζουν τον γιο του αιώνιου εχθρού του Ανδρέα ,έχει πιο γίνει γραφικό
Αυτοί δεν πιάνουν 28 τοις εκατό κανΜπα, μεταξυ ανδρουλακη και συριζοπουστων κυμαινονται οι αυθεντικοι ορθοδοξοι πασοκαιοι, μην τρως προλογο.
Πες του για το Μάτιρε μαν
υπάρχει και τίποτα που να σε πειράζει στην Ελλάδα σήμερα ή όλα καλά τα βρίσκεις?
ότι και να σου λένε το απορρίπτεις...τι νόημα έχει αυτό?
Μέχρι κ στο νετφλιξ φαπες..Famagusta: Συμφωνία Τουρκίας με το Netflix να μην διατεθεί η σειρά πουθενά αλλού εκτός Ελλάδας
αλλο κ τούτο
Καρπαζοεισπρσκτωρες ..
Αν κ δεν βλέπω τηλεόραση κανονικά δεν πρέπει κανείς Έλληνας να ανανέωσει συνδρομή στο νετφλιξ
Ε προφανως, εχει περασει και μιαμιση γενια απο τοτε, χωρια που τα φαγαμε για τα καλα τα σκατα τους απο την εποχη της ορθοδοξιας.Αυτοί δεν πιάνουν 28 τοις εκατό καν
Συνήθως τα χαμηλά πλέον στρώματα ψηφίζουν νδ
Γιατι τυπε;Famagusta: Συμφωνία Τουρκίας με το Netflix να μην διατεθεί η σειρά πουθενά αλλού εκτός Ελλάδας
αλλο κ τούτο
Καρπαζοεισπρσκτωρες ..
Αν κ δεν βλέπω τηλεόραση κανονικά δεν πρέπει κανείς Έλληνας να ανανέωσει συνδρομή στο νετφλιξ
Μεγαλύτερη μπαρούφα δεν έχω διαβάσει για τον φορολογικό νόμοΑυτη ειναι η διαφορα μας, εσυ «σχολιαζεις τα κακως κειμενα»…… εγω δεν εχω γραψει πουθενα «καλα εκανε και εβαλε τα τεκμηρια» αλλα «μερικων ηρθε η ωρα να σφιξουν οι κωλοι». Αν δεν καταλαβαινεις τη διαφορα, να σου την εξηγησω:
Σφιγγουν οι κωλοι οσων εμαθαν να κλεβουν και να μην πληρωνουν, αυτοι που ηταν νομιμοι δεν εχουν θεμα με τα τεκμηρια.
θα ήταν γραφικό αν η νδ δεν έπαιρνε 20% στις δημοσκοπήσειςΑυτο που ολοι βρισκετε νεοδημοκρατες που «γαμωσταυριζουν και θα ψηφισουν βελοπουλο» εχει γινει πλεον γραφικο.
Telly talk to meΤι είμαι παπάς;
Ας τους συγχωρέσουν οι παπάδες ...
όταν φύγουν για ενθα ουκ πονος εστι ου θλιψη ου αναστεναγμος ... συντομα ελπιζω
Οποιος κανει πραγματικη ζημια ειτε ειχε μια αναποδια ή που ειναι για κλεισιμο και δεν το ξερει.Μεγαλύτερη μπαρούφα δεν έχω διαβάσει για τον φορολογικό νόμο
φαντάζομαι ότι γράφεις στα @@ σου όσους κάνουν πραγματική ζημιά και θα καλεστούν να πληρώσουν και φόρο από πάνω
ή δεν υπάρχουν ζημιές? ζούμε στο λιχτενσταιν και δεν το ξέραμε? αλλά ξέρω εκεί στα νησιά δεν έχετε φοροδιαφυγή οπότε δε σας νοιάζει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θα ήταν γραφικό αν η νδ δεν έπαιρνε 20% στις δημοσκοπήσεις