Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.554
Πόντοι
3.656
Δώσε τους συγχωροχάρτι ....μην είσαι αυστηρος
Τι είμαι παπάς;
Ας τους συγχωρέσουν οι παπάδες ...

όταν φύγουν για ενθα ουκ πονος εστι ου θλιψη ου αναστεναγμος ... συντομα ελπιζω

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.463
Πόντοι
22.266
Εσυ εχεις φυγει ηδη αλλα δεν το ξερεις, χαππυ τραβελερ :confused:
Μένουμε Ελλάδα για λαϊκή πάλη ...ήδη στο σπίτι του συντρόφου μας κάναμε συνέδρια για τον.ερχομο του κομμουνισμού στην ελλαδα
IMG_20240906_180542.jpg

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.111
Πόντοι
3.656
Ωραια. Γιατι καθεσαι και κλαιγεσαι ολη μερα τοτε;;;
Το ότι κλαίγομαι όλη μέρα το λες απλά γιατί δεν έχεις τι άλλο να πεις

το να σχολιάζεις τα κακώς κείμενα δεν είναι κλάψα ούτε το κάνω όλη μέρα

εσύ γιατί κάθεσαι όλη μέρα και υπερασπίζεσαι την κυβέρνηση? τι κερδίζεις?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.111
Πόντοι
3.656
Εβγαλε το στόλο στο Αιγαίο το 2020 και ηταν με το δάχτυλο στη σκανδάλη.
Κατι τέτοια λένε μεταξυ τους οι δεξιοί και φουσκώνουν σαν παγώνια.
Οτι τα παιδιά τους φυτοζωούν και οι ίδιοι δεν μπορουνε να πάρουνε λάδι,δεν τους νοιάζει.
εγώ δεν έχω ακούσει να καυλώνει κανένας (κάτω από 50) με τέτοια

εγώ με κάτι νεοδημοκράτες που έχω συζητήσει γαμοσταυρίζουν επειδή τα έχει κάνει μπουρδέλο και έχουν απελπιστεί και δεν έχουν τι να ψηφίσουν και καλοβλέπουν τον βελόπουλο ως λύση διαμαρτυρίας :confused:

έχω και 2-3 που λένε ''δεν βλέπω και τίποτα καλύτερο'' αλλά αυτοί παίρνουν προσκλήσεις για διαγωνισμούς οπότε καταλαβαίνεις :sunglasses:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.300
Πόντοι
5.506
Το ότι κλαίγομαι όλη μέρα το λες απλά γιατί δεν έχεις τι άλλο να πεις

το να σχολιάζεις τα κακώς κείμενα δεν είναι κλάψα ούτε το κάνω όλη μέρα

εσύ γιατί κάθεσαι όλη μέρα και υπερασπίζεσαι την κυβέρνηση? τι κερδίζεις?
Αυτη ειναι η διαφορα μας, εσυ «σχολιαζεις τα κακως κειμενα»…… εγω δεν εχω γραψει πουθενα «καλα εκανε και εβαλε τα τεκμηρια» αλλα «μερικων ηρθε η ωρα να σφιξουν οι κωλοι». Αν δεν καταλαβαινεις τη διαφορα, να σου την εξηγησω:
Σφιγγουν οι κωλοι οσων εμαθαν να κλεβουν και να μην πληρωνουν, αυτοι που ηταν νομιμοι δεν εχουν θεμα με τα τεκμηρια.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.300
Πόντοι
5.506
εγώ δεν έχω ακούσει να καυλώνει κανένας (κάτω από 50) με τέτοια

εγώ με κάτι νεοδημοκράτες που έχω συζητήσει γαμοσταυρίζουν επειδή τα έχει κάνει μπουρδέλο και έχουν απελπιστεί και δεν έχουν τι να ψηφίσουν και καλοβλέπουν τον βελόπουλο ως λύση διαμαρτυρίας :confused:

έχω και 2-3 που λένε ''δεν βλέπω και τίποτα καλύτερο'' αλλά αυτοί παίρνουν προσκλήσεις για διαγωνισμούς οπότε καταλαβαίνεις :sunglasses:
Αυτο που ολοι βρισκετε νεοδημοκρατες που «γαμωσταυριζουν και θα ψηφισουν βελοπουλο» εχει γινει πλεον γραφικο.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.153
Πόντοι
6.256
δεν προσπαθω εγω :coffee:
ο Κος Κυριακος , εγω δεν εχω καμία ευθυνη .. :coffee:
Τα παραπονα σου τον Κο Μητσοτακη που ασκει αριστερη πολιτικη :coffee:
Η ντροπη της δεξιάς εχει γινει
Τσίμπα 36 παροχές αυριο παραυτα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.463
Πόντοι
22.266
Αυτο που ολοι βρισκετε νεοδημοκρατες που «γαμωσταυριζουν και θα ψηφισουν βελοπουλο» εχει γινει πλεον γραφικο.
Αυτό που πολλοί βολεύτηκαν σε ΟΤΕ ΔΕΗ δημόσιο με Ανδρέα Παπανδρέου κ γάμησαν διμετρα μούνια από Ρωσία με Ανδρέα Παπανδρέου και φτιάξανε σπίτια βίλες εξοχικά με Ανδρέα Παπανδρέου κ μπήκαν σε Μερσεντές ενώ μέχρι πριν ήταν με το μουλάρι τους στα κατσαβραχα πάλι με Ανδρέα Παπανδρέου και τώρα ψηφίζουν τον γιο του αιώνιου εχθρού του Ανδρέα ,έχει πιο γίνει γραφικό :confused:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.485
Πόντοι
3.656
Mπηκε τυπαρα νταιμα και λουφαξατε καριολακια..
Μεχρι και ενημερωση για καροτα σας εβαλε...να τα βαλετε στον πατο σας!!!!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.463
Πόντοι
22.266

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.300
Πόντοι
5.506
Αυτό που πολλοί βολεύτηκαν σε ΟΤΕ ΔΕΗ δημόσιο με Ανδρέα Παπανδρέου κ γάμησαν διμετρα μούνια από Ρωσία με Ανδρέα Παπανδρέου και φτιάξανε σπίτια βίλες εξοχικά με Ανδρέα Παπανδρέου κ μπήκαν σε Μερσεντές ενώ μέχρι πριν ήταν με το μουλάρι τους στα κατσαβραχα πάλι με Ανδρέα Παπανδρέου και τώρα ψηφίζουν τον γιο του αιώνιου εχθρού του Ανδρέα ,έχει πιο γίνει γραφικό :confused:
Μπα, μεταξυ ανδρουλακη και συριζοπουστων κυμαινονται οι αυθεντικοι ορθοδοξοι πασοκαιοι, μην τρως προλογο.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.463
Πόντοι
22.266
Μπα, μεταξυ ανδρουλακη και συριζοπουστων κυμαινονται οι αυθεντικοι ορθοδοξοι πασοκαιοι, μην τρως προλογο.
Αυτοί δεν πιάνουν 28 τοις εκατό καν
Συνήθως τα χαμηλά πλέον στρώματα ψηφίζουν νδ

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.702
Πόντοι
8.346
ρε μαν

υπάρχει και τίποτα που να σε πειράζει στην Ελλάδα σήμερα ή όλα καλά τα βρίσκεις?

ότι και να σου λένε το απορρίπτεις...τι νόημα έχει αυτό?
Πες του για το Μάτι

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.463
Πόντοι
22.266
Τελευταία τροποποίηση:

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.702
Πόντοι
8.346
Famagusta: Συμφωνία Τουρκίας με το Netflix να μην διατεθεί η σειρά πουθενά αλλού εκτός Ελλάδας

αλλο κ τούτο :confused:
Καρπαζοεισπρσκτωρες ..

Αν κ δεν βλέπω τηλεόραση κανονικά δεν πρέπει κανείς Έλληνας να ανανέωσει συνδρομή στο νετφλιξ
Μέχρι κ στο νετφλιξ φαπες..

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.300
Πόντοι
5.506
Αυτοί δεν πιάνουν 28 τοις εκατό καν
Συνήθως τα χαμηλά πλέον στρώματα ψηφίζουν νδ
Ε προφανως, εχει περασει και μιαμιση γενια απο τοτε, χωρια που τα φαγαμε για τα καλα τα σκατα τους απο την εποχη της ορθοδοξιας. :grin:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Famagusta: Συμφωνία Τουρκίας με το Netflix να μην διατεθεί η σειρά πουθενά αλλού εκτός Ελλάδας

αλλο κ τούτο :confused:
Καρπαζοεισπρσκτωρες ..

Αν κ δεν βλέπω τηλεόραση κανονικά δεν πρέπει κανείς Έλληνας να ανανέωσει συνδρομή στο νετφλιξ
Γιατι τυπε;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.111
Πόντοι
3.656
Αυτη ειναι η διαφορα μας, εσυ «σχολιαζεις τα κακως κειμενα»…… εγω δεν εχω γραψει πουθενα «καλα εκανε και εβαλε τα τεκμηρια» αλλα «μερικων ηρθε η ωρα να σφιξουν οι κωλοι». Αν δεν καταλαβαινεις τη διαφορα, να σου την εξηγησω:
Σφιγγουν οι κωλοι οσων εμαθαν να κλεβουν και να μην πληρωνουν, αυτοι που ηταν νομιμοι δεν εχουν θεμα με τα τεκμηρια.
Μεγαλύτερη μπαρούφα δεν έχω διαβάσει για τον φορολογικό νόμο

φαντάζομαι ότι γράφεις στα @@ σου όσους κάνουν πραγματική ζημιά και θα καλεστούν να πληρώσουν και φόρο από πάνω :confused:

ή δεν υπάρχουν ζημιές? ζούμε στο λιχτενσταιν και δεν το ξέραμε? αλλά ξέρω εκεί στα νησιά δεν έχετε φοροδιαφυγή οπότε δε σας νοιάζει :coffee:

θα ήταν γραφικό αν η νδ δεν έπαιρνε 20% στις δημοσκοπήσεις

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.300
Πόντοι
5.506
Μεγαλύτερη μπαρούφα δεν έχω διαβάσει για τον φορολογικό νόμο

φαντάζομαι ότι γράφεις στα @@ σου όσους κάνουν πραγματική ζημιά και θα καλεστούν να πληρώσουν και φόρο από πάνω :confused:

ή δεν υπάρχουν ζημιές? ζούμε στο λιχτενσταιν και δεν το ξέραμε? αλλά ξέρω εκεί στα νησιά δεν έχετε φοροδιαφυγή οπότε δε σας νοιάζει :coffee:

θα ήταν γραφικό αν η νδ δεν έπαιρνε 20% στις δημοσκοπήσεις
Οποιος κανει πραγματικη ζημια ειτε ειχε μια αναποδια ή που ειναι για κλεισιμο και δεν το ξερει.
Εσυ ως επιχειρηματιας δεχεσαι οτι υπαρχουν «πραγματικες» ζημιες επι σειρα ετων; Οπουδηποτε υπαρχει φοροδιαφυγη καπως καπου καποτε πρεπει να τελειωνει.

Ειναι εξισου γραφικο με τους νδτες που εβριζαν το σαμαρα, ψηφισαν συριζα για να καταργησει τον ενφια και μετα εκοβαν τα χερια τους, ακριβως το ιδιο γραφικο. Τωρα μαλιστα ακομα πιο γραφικο γιατι ας πουμε οτι ο τσιπρας φανταζε τοτε «λαμπερος» στα ματια τους, τωρα που εφαγαν τα σκατα της «αλλαγης» και των «νεων στην πολιτικη» των «μη γονων» ειναι εξοργιστικο να πιστευουν ακομα σε «σωτηρες».

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom