Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.250
Πόντοι
5.506
Μαν…για να μην γράφουμε χωρίς λογο.

Άσε τα γενικα…εχεις πάρει χαμπάρι πως αυτό το μέτρο σταματά την φοροδιαφυγή; Γιατί εγώ όχι. Αυτά που λες είναι φιλοσοφίες…χωρίς νόημα.

Υπάρχουν τρόποι να μειωθεί η φοροδιαφυγή αλλά δεν τους εφαρμόζουν.

Εγώ κουράζω με το ΣΥΡΙΖΑ η εσυ; Είναι το ΜΟΝΟ επιχείρημα που εχεις. Ναι αλλά ο Αλέξης ήταν χειρότερος. Ναι πουτσα μας για τον Αλέξη σήμερα τι γίνεται μπορείς να κρίνεις;

Ότι θες μπορείς να πεις αλλά να περιμένεις τις ανάλογες απαντήσεις.
Ρε μλκ, δε γραφω πλεον ο Αλεξης ηταν χειροτερος, αυτο δεν καταλαβαινεις, οτι ειναι χειροτερος ειναι δεδομενο, ηταν η χειροτερη «κυβερνηση»-ΠΑΡΩΔΙΑ των τελευταιων 50 ετων. Αυτο που γραφω ειναι « ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΑΛΕΞΗΔΕΣ», πιο τσαρλατανους και απο εκεινον. Κατανοητο;

Δεν ξερω αν θα μαζευτει η φοροδιαφυγη, σε συνδιασμο με τα βαρβατα πλεον προστιμα, τουλαχιστον θα μπαινουν περισσοτερα χρηματα στα ταμεια απο τους επαγγελματιες φοροφυγαδες. Κατανοητο κι αυτο;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.250
Πόντοι
5.506
Απο Γερμανια προηγούμενη εβδομαδα
2024-03-29.jpg

0.19
Στην ελλαδα τωρα
Screenshot_2024_0906_202529.png

Δηλ. κανονική τιμη 0.39.
Μονο 100% πανω.
0,50:2 ποσο κανει τυπε;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.857
Πόντοι
3.656
Ρε μλκ, δε γραφω πλεον ο Αλεξης ηταν χειροτερος, αυτο δεν καταλαβαινεις, οτι ειναι χειροτερος ειναι δεδομενο, ηταν η χειροτερη «κυβερνηση»-ΠΑΡΩΔΙΑ των τελευταιων 50 ετων. Αυτο που γραφω ειναι « ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΑΛΕΞΗΔΕΣ», πιο τσαρλατανους και απο εκεινον. Κατανοητο;

Δεν ξερω αν θα μαζευτει η φοροδιαφυγη, σε συνδιασμο με τα βαρβατα πλεον προστιμα, τουλαχιστον θα μπαινουν περισσοτερα χρηματα στα ταμεια απο τους επαγγελματιες φοροφυγαδες. Κατανοητο κι αυτο;
Μάλλον (σίγουρα) εσύ δεν καταλαβαίνεις τι γράφεις και μετά νευριάζεις που σου απαντάνε αναλόγως

Εγώ σου έθεσα το θέμα ότι δεν μπορείς να βρεις τίποτα θετικό σε αυτή την κυβέρνηση παρά το ότι ''να αλλά ο σύριζα ήταν χειρότερος'' και εσύ απαντάς...ήταν χειρότερος και μην πιστεύεται σε σωτήρες. Δηλαδή τα ίδια...και μιλάς πάλι για τον σύριζα....το ίδιο ποίημα...

δε ξέρεις αν θα μαζευτεί η φοροδιαφυγή αλλά πριν είπες ότι είναι ένα μέτρο που θα τερματίσει την φοροδιαφυγή....και τώρα λες ότι θα μαζέψει κάποια λεφτά στα ταμεία. Κατανοητό βέβαια....και εγώ τι έγραψα? ότι αυτό το μέτρο δεν πολεμά την φοροδιαφυγή απλά είναι εισπρακτικό.

Σίγουρα μιλάμε την ίδια γλώσσα? :confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.857
Πόντοι
3.656
Λάκης κατούρησε κόσμο με φώτο από Βερολίνο από την προηγούμενη βδομάδα

βέβαια έχει λίγο ζέστη τώρα στο Βερολίνο για μπουφάν αλλά του το δίνουμε :rockon::rockon::rockon::rockon:

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.250
Πόντοι
5.506
Μάλλον (σίγουρα) εσύ δεν καταλαβαίνεις τι γράφεις και μετά νευριάζεις που σου απαντάνε αναλόγως

Εγώ σου έθεσα το θέμα ότι δεν μπορείς να βρεις τίποτα θετικό σε αυτή την κυβέρνηση παρά το ότι ''να αλλά ο σύριζα ήταν χειρότερος'' και εσύ απαντάς...ήταν χειρότερος και μην πιστεύεται σε σωτήρες. Δηλαδή τα ίδια...και μιλάς πάλι για τον σύριζα....το ίδιο ποίημα...

δε ξέρεις αν θα μαζευτεί η φοροδιαφυγή αλλά πριν είπες ότι είναι ένα μέτρο που θα τερματίσει την φοροδιαφυγή....και τώρα λες ότι θα μαζέψει κάποια λεφτά στα ταμεία. Κατανοητό βέβαια....και εγώ τι έγραψα? ότι αυτό το μέτρο δεν πολεμά την φοροδιαφυγή απλά είναι εισπρακτικό.

Σίγουρα μιλάμε την ίδια γλώσσα? :confused:
Ρε μλκ, εισαι εντελως ξεροκεφαλος. Το οτι εγραψα πως «καποιοι επιτελους θα συμμαζευτουν λιγο ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΥΨΗΛΟΤΑΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ» το προσπερνας απλα και μονο για να φτιαξεις το δικο σου αφηγημα. Ελεος πια.

Αν δε μπορεις να βρεις τιποτα θετικο σε αυτη την κυβερνηση σου εδωσα τη λυση, συριζα ή κατι παρομοιο στις επομενες εκλογες ή διαβατηριακι και αεροπλανακι.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.250
Πόντοι
5.506
Λάκης κατούρησε κόσμο με φώτο από Βερολίνο από την προηγούμενη βδομάδα

βέβαια έχει λίγο ζέστη τώρα στο Βερολίνο για μπουφάν αλλά του το δίνουμε :rockon::rockon::rockon::rockon:
Σιγα μην ειναι δικη του φωτο και σιγα μην τολμησει να κανει απλοουντ. :2funny:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.857
Πόντοι
3.656
Ρε μλκ, εισαι εντελως ξεροκεφαλος. Το οτι εγραψα πως «καποιοι επιτελους θα συμμαζευτουν λιγο ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΥΨΗΛΟΤΑΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ» το προσπερνας απλα και μονο για να φτιαξεις το δικο σου αφηγημα. Ελεος πια.

Αν δε μπορεις να βρεις τιποτα θετικο σε αυτη την κυβερνηση σου εδωσα τη λυση, συριζα ή κατι παρομοιο στις επομενες εκλογες ή διαβατηριακι και αεροπλανακι.
Ρε με δουλεύεις?

Όλο μου το ''αφήγημα" είναι ότι με αυτό το μέτρο αυτός που δηλώνει 10Κ και βγάζει μαύρα 100 θα κάνει πάρτυ...δε θα μαζευτεί...θα πει εγώ δήλωσα τα νόμιμα και δε θα με ελέγξει κανένας και τέλος.

μας δουλεύεις πόσο δυσκολο ειναι?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.250
Πόντοι
5.506
Ρε με δουλεύεις?

Όλο μου το ''αφήγημα" είναι ότι με αυτό το μέτρο αυτός που δηλώνει 10Κ και βγάζει μαύρα 100 θα κάνει πάρτυ...δε θα μαζευτεί...θα πει εγώ δήλωσα τα νόμιμα και δε θα με ελέγξει κανένας και τέλος.

μας δουλεύεις πόσο δυσκολο ειναι?
Ποιος σου ειπε πως δε θα τον ελεγξει κανενας;

Μηπως θα ηταν καλυτερα να φορολογουνται ολοι για τα 100;;; Δεν ειναι κακη ιδεα.
Εσυ φυσικα λες οτι ειναι κακο το μετρο για αυτους που βγαζανε 10/20/30/50 και δηλωνανε 5000 ή ζημιες, ακουγεσαι.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.857
Πόντοι
3.656
Ποιος σου ειπε πως δε θα τον ελεγξει κανενας;

Μηπως θα ηταν καλυτερα να φορολογουνται ολοι για τα 100;;; Δεν ειναι κακη ιδεα.
Εσυ φυσικα λες οτι ειναι κακο το μετρο για αυτους που βγαζανε 10/20/30/50 και δηλωνανε 5000 ή ζημιες, ακουγεσαι.
Θα ήταν καλύτερα να μην μας βάφτιζαν όλους κλέφτες απριόρι να μην ήταν τεμπέλιδες και να έβαζαν τους τεμπέλιδες που απαρτίζουν τις δου και την τεχνολογία να κάνει πραγματικούς ελέγχους..γίνεται.

Εγώ λέω ότι για τους κλέφτες έιναι ένα καλό μέτρο (τι είχανε τι χάσανε?) και για αυτούς που κάνουν πραγματική ζημιά είναι κακό μέτρο.

Αν πιστεύεις το αντίθετο δικαιολόγησε το.
Πηγε Βερολινο; ΟΥΑΟΥ.

Το μπουφαν ηταν λογωξαφνικης μπορας του Αυγουστου. :confused:
Εγώ δε ξέρω τίποτα πέταξα την φυτιλιά και πάω να φάω ψαρονέφρι με πατάτες :coffee:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.250
Πόντοι
5.506
Σε προσφορα, καλο θα ηταν να λαβουμε υποψιν τις κανονικες τιμες
Που ακριβως η ιδια μπυρα εχει στην Ιταλια 65 λεπτα ενω στην Ελλαδα 99
Ελαιολαδο στην Ιταλια 8,99 ενω στην Ελλαδα δεν νομιζω να υπαρχει κατω απο 10
Αστο τυπε, δεν το σωζεις, στη Γερμανια το πρετζελ που μας εβαλες, το οριτζιναλ το γερμανικο εχει 35 σεντς και εδω η «αρχικη» τιμη ειναι 39 σεντς και στην προσφορα δηλ η ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ειναι 25 σεντς. Το γερμανικο πρετσελ.

Στην Ιταλια η τελειως αγνωστη μπυρα που μας βαζεις, που μπορει να ειναι και Ιταλικη και να εχει πολυ μεγαλη καταναλωση (αρα χαμηλοτερη τιμη αγορας) εχει 59 σεντς και εδω που μπορει να μην πουληθει και ποτε ή να εχει κοστος μεταφορας ή οτιδηποτε σκατα, ελαχιστη παραγγελια εχει 99 σεντς.

Για το δε λαδι πολυ πιθανο να υπαρχει φτηνοτερο τραγικης ποιοτητας λαδι και στα δικα μας ραφια.

Τι ψαχνετε παναθεμα σας δε μπορω να καταλαβω.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.250
Πόντοι
5.506
Τα πρετζελ δεν τα εβαλα εγω. Και η τιμη στην Ελλαδα ηταν προσφορα αν παρεις δυο
Ασχετως ποιοτητας, ελαιολαδο δεν νομιζω να υπαρχει στην Ελλαδα κατω απο 10 ευρω.
Η μπυρα ειναι απο τα lidl ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΙΔΙΑ.
65 λεπτα στην Ιταλια 99 λεπτα στην Ελλαδα
Μαθημα περι προσφορας και ζητησης.

Τα lidl στην Ιταλια μπορει να παραγγελνουν 30 φορτηγα το μηνα απ αυτο το ξεπλυμα και στην Ελλαδα να μην εχουν πουληθει ουτε 30 φορτηγα σε ενα χρονο.

Ιδια τιμη θα αγορασουν;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.250
Πόντοι
5.506
To 0.78 δες
Δηλ 0.39 η κανονική τιμη.
Συγκρινουμε τιμες με τιμες οχι τιμές με προσφορές
Γιατι; Ποσο θα πληρωσω στο ταμειο;; Και παλι, η διαφορα σου ειναι τα 0,04 σεντς ανα πρετζελ;;;;;;;;

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.500
Πόντοι
506

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.500
Πόντοι
506

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.500
Πόντοι
506
Εν ολιγοις, το αφηγημα οτι μια χαρα ειμαστε, απευθυνεται σε χαπατα που δεν εχουν ταξιδεψει ποτε και πιστευουν οτι υπαρχει εξελιξη η οποια διακοπηκε το 2009 και ολος ο κοσμος ζει σε μιζερια εκτοτε. Αχ η κριση φταιει..
Αν και στην υπολοιπη Ευρωπη μεχρι το 12 την ειχανε ξεχασει
Μας εχουν ξεπερασει ακομα και χωρες οπως η Λιθουανια που δεν υπηρχε το 1990, σε χωρες του μπλοκ οποιος δουλευει πραγματικα, τα 1000 ευρω ειναι λιγα, ενω εδω τα θεωρουμε μια χαρα, αμαξι δεκαετιας θεωρειται τσιλικαδουρα ενω οι Τσεχοι τα θεωρουν παλιατζουρες
Ειναι πανευρωπαϊκό το χαλι
Πανηγυριζουν για 1.8% αναπτυξη επείδη στην ευρώπη ειναι μηδενική. Ολες οι χώρες περιξ της Κινας τρέχουν με ρυθμούς απο 5-10%. Εκεί ειναι το μελλον. Εδω λαθρομεταναστευση, υπογεννητικοτητα, ενεργειακο αδιέξοδο τελειωσαν την κατασταση. Τα χειροτερα έρχονται

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.902
Πόντοι
6.256
Που ειναι ο αρχιμπραβοκούλης ρε;

Stories