mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.500
- Πόντοι
- 506
Kαλα αυτες τέλος πάμε γι αλλα.Αναφερομουν στο γεγονος οτι μας εχουν ξεπερασει χωρες οπως η Πολωνια, η Τσεχια κλπ
Kαλα αυτες τέλος πάμε γι αλλα.Αναφερομουν στο γεγονος οτι μας εχουν ξεπερασει χωρες οπως η Πολωνια, η Τσεχια κλπ
Μαλακια είναι που πληρώνεις 100%+ για το ιδιο προϊόνΜεγαλη μαλακια ειναι,
Βάλε ότι με την ακρίβεια που επιτρέπει και επιβάλει γαμαει και την κατανάλωση σε μεγάλες αγορές πχ ένα μεταχ αυτοκίνητο 10 ετιας με δάνειο κ δόση 150-200 ευρώ. Τι σκατα να προβλέψεις όταν ΔΝΕ ξέρεις τι σου ξημερώνει με το ρεύμα κάθε μήνα και τι χαράτσι θα σου πουν να τους επιστρέψεις.έτσι ακριβώς είναι φίλε μου, τον μικρο ελευθερο επαγγελματια κοιτάνε να τον αποτελειώσουν, τον έβαλαν να δηλώνει 11.000 ευρω μινιμουμ ετησιο εισοδημα ανεξαρτητως ποσα βγάζει, τον εβαλαν να αγορασει καινουργιες ταμειακες μηχανες 700 ευρω κοστος που θα συνδεονται με την ΑΑΔΕ, τις ασφαλιστικες εισφορες ο κουλης τις αύξησε, χρειαζονται τομοι να γραφω για να πω ολα οσα κακα εκανε στην οικονομια, κ ολα αυτα για να τρωνε απ τους φορους μας τα κομματοσκυλα κ δημοσιοι υπαλληλοι βυσματα
Λογικά διαβάζει και ενημερώνεται. Θα μπει δυναμικά κάποια στιγμή.Που ειναι ο αρχιμπραβοκούλης ρε;
στα λιντλ η τιμή πάει στο ακριβώς από κάτω προιόν, όχι στο πάνω όπως στα ελληνικά σουπερ μάρκετ, η φωτογραφία που έβαλες έχει 0,35 τα ψωμάκια σαν πρέτσελ και 0,19 τα άλλα, στην ελλάδα 0,50 τα 2 σε προσφορά οπότε προφανώς έχουν την ίδια τιμή γερμανί και ελλάδα0.19 Γερμανια
0.50 ελλαδα τα δυο προσφορά εβδομαδας, κανονική τιμη 0.39. 100φευγα τα κατω πανω
Χαχα χαχα χαχα χαχα χαχα άστο φίλε. 10 μήνες έκανα να καθαρίσω μαζί τους. Μου το είπε έμμεσα και ο λογιστής. Έχουν εντολή να εισπράξουν και θα εισπράξουν. Ειδικά με το έκτρωμα νόμο που εάν θεωρείς ότι ο έλεγχος σε αδίκησε...τότε πληρώνεις το πρόστιμο.. κάνεις ρύθμιση με 8% τόκο και σε 4-5χρονια ΊΣΩΣ δικαιωθείς. Άρα οι περισσότεροι τον τρώνε και τελειώνει εκεί το θέμα όπως έγινε κ με εμένα. Α μην ξεχάσω όταν σκέφτηκα να το πάω δικαστικά έπεσε στο τραπέζι και η σκέψη ότι μπορούν να πάνε και 2χρονια ακόμα ποίο πίσω και ποιος ξέρει τι θα βρουν. Μετά από 10μηνες ταλαιπωρίας και άγχους όλα δίκαιο ή άδικο πρόστιμο σου φαίνεται λύτρωση.Δεν υπάρχει ήσουν άτυχος. Καπου έκανε το λάθος και τον τσίμπησαν. Το ότι δε σου το λέει δε σημαίνει ότι δεν το έκανε.
Η εφορία δεν κοπαναει πρόστιμα στην τύχη.
Η εφορία έκλεβε αυτόν και το κράτος όλους μας είναι το σωστόΆρα έκλεβε την εφορια και κατά συνέπεια όλους εμάς. Κι από ότι βλέπω πολύ άνετα δίνει τη μηνιαία δόση συν το πρόστιμο, που είναι τετραψήφιο νούμερο. Οπότε δεν έχουν και νόημα τα ηρωικά τύπου θα τον στηρίξουμε τ' αδέρφια του.
Μόνο για στήριξη δεν τον κόβω να έχει ανάγκη.
Και πως αποδεικνύεται ότι εκλεψες όταν δεν έχεις ούτε ένα ευρώ αδικαιολόγητο?με την λογική να το πάρεις
για να φας πρόστιμο χρειάζεται φορολογική παράβαση...η ζημιά δεν είναι παράβαση
η φοροδιαφυγή είναι....για να φας πρόστιμο σημαίνει ότι έκρυψες εισόδημα.
Στην ατομική δεν ξεχωρίζουν όψεως η ταμιευτηρίου. Όλους τους ελέγχουνεννοείται ιδιαίτερα μετά τα capital controls που ήταν όλοι φρέσκοι....που έδινε η κουτσή μαρία τον λογαριασμό της ξαδέρφης της για να βάλεις τα λεφτά...άλλοι έδιναν και (και ακόμα δίνουν) όψεως και δεν κόβουν...
ε η εφορία θα κάνει και cash flow projection με τα πρόστιμα....αφού δεν νιώθει ο Έλληνας...αρκεί να τσιμπήσει το χρήμα εκείνη την ώρα...εδώ υπάρχουν λογιστές που σου προτείνουν μαύρα...τι να λέμε τώρα...
Στην ατομική δεν ξεχωρίζουν όψεως η ταμιευτηρίου. Όλους τους ελέγχουνεννοείται ιδιαίτερα μετά τα capital controls που ήταν όλοι φρέσκοι....που έδινε η κουτσή μαρία τον λογαριασμό της ξαδέρφης της για να βάλεις τα λεφτά...άλλοι έδιναν και (και ακόμα δίνουν) όψεως και δεν κόβουν...
ε η εφορία θα κάνει και cash flow projection με τα πρόστιμα....αφού δεν νιώθει ο Έλληνας...αρκεί να τσιμπήσει το χρήμα εκείνη την ώρα...εδώ υπάρχουν λογιστές που σου προτείνουν μαύρα...τι να λέμε τώρα...
Σου απάντησα τι ισχύει πάνω σε αυτό. Σίγουρα έχεις εταιρία εσύ και όχι πάγκο στην λαϊκή και γράφεις τέτοιες βλακείες?Αν δεν είχε κλέψει θα είχε πάει το πρόστιμο δικαστικά για να το αμφισβητήσει.
Όταν τρως πρόστιμο σου αναφέρουν ποιες παραβάσεις του φορολογικού νόμου έκανες...και βάση ποιον διατάξεων τρως το πρόστιμο.
δεν υπάρχει πέρασε ο εφοριακός και άφησε πρόστιμο 10Κ.
αν πραγματικά δεν έχεις κλέψει βάζεις ένα καλό λογιστή και έναν καλό δικηγόρο και τους πάει πίπα κώλο....ποιος κάθεται και τρώει τεράστιο πρόστιμο ενώ είναι αθώος???
Αν δηλώνεις 15Κ εισόδημα και πληρώνεις 15Κ το χρόνο ενοίκιο και οδηγείς m3 που στα χαρτιά την αγόρασες 5Κ τότε κάτι μου λέει ότι θα σε τσιμπήσουν...Και πως αποδεικνύεται ότι εκλεψες όταν δεν έχεις ούτε ένα ευρώ αδικαιολόγητο?
Στην ατομική δεν ξεχωρίζουν όψεως η ταμιευτηρίου. Όλους τους ελέγχουν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στην ατομική δεν ξεχωρίζουν όψεως η ταμιευτηρίου. Όλους τους ελέγχουν
Για αρχή δεν ισχύει αυτό που λες....μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό ειδικά για την ατομική....Σου απάντησα τι ισχύει πάνω σε αυτό. Σίγουρα έχεις εταιρία εσύ και όχι πάγκο στην λαϊκή και γράφεις τέτοιες βλακείες?
Εγώ μίλησα για κανένα μαύρο στο λογαριασμό και εσύ μου λες για Μ3Αν δηλώνεις 15Κ εισόδημα και πληρώνεις 15Κ το χρόνο ενοίκιο και οδηγείς m3 που στα χαρτιά την αγόρασες 5Κ τότε κάτι μου λέει ότι θα σε τσιμπήσουν...
Ωραία αφού αυτό ρωτάς...ναι έτσι σε τσιμπάνε...δηλαδή τι περιμένεις να δηλώνεις τίποτα να βάζεις και μαύρα στον λογαριασμό σου και να μην σε τσιμπάνε?Εγώ μίλησα για κανένα μαύρο στο λογαριασμό και εσύ μου λες για Μ3
Οκ τύπε με καλύψεςΓια αρχή δεν ισχύει αυτό που λες....μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό ειδικά για την ατομική....
αλλά και να μην το κάνεις...που στην ατομική απλά δεν κοιτάνε 10 λογαριασμούς (λογιστικούς) κοιτάνε μόνο εισπράξεις πληρωμές αλλά τέλος πάντων....
αν είναι τόσο βλάκας κάποιος που βάζει μαύρα λεφτά στον προσωπικό του λογαριασμό τι να πω??? καλά να πάθει???
ναι σίγουρα δεν έχω πάγκο στην λαική...αλλά αν είχα δε θα έβαζα τα μαύρα στον λογαριασμό μου.
300 ευρώ το μήνα αμάξι οκ τι μοντέλο χρονολογία? Τι ασφαλιστική αξία και πόσο καιρό το έχεις στην κατοχή σου?Ωραία αφού αυτό ρωτάς...ναι έτσι σε τσιμπάνε...δηλαδή τι περιμένεις να δηλώνεις τίποτα να βάζεις και μαύρα στον λογαριασμό σου και να μην σε τσιμπάνε?
ναι γιατί λίγοι είναι αυτοί που δηλώνουν εισόδημα 700ε το μήνα και οδηγούν αμάξι που θέλει 300 ευρώ βενζίνη το μήνα...τώρα μεταξύ μας να κοροιδευόμαστε?
Αυτό που σου λέω εγώ είναι σωστό και από λογιστική και από φορολογική άποψη. Τώρα επειδή εσύ όταν έκανες την εταιρεία σου χρησιμοποίησης τον λογαριασμό που ήδη είχες....δεν σημαίνει ότι μπορείς να βάζεις μέσα μαύρα. Και χωρίς εταιρεία...δε μπορείς να βάζεις μέσα μαύρα. Δηλαδή τόσο εξωφρενικό είναι αυτό που λέω?Οκ τύπε με καλύψες
Δεν έχει καμία σημασία....αν το έχεις αποκτήσει με δηλωμένο εισόδημα δεν τους ενδιαφέρει..αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να μην σε πιάνουν τα τεκμήρια.300 ευρώ το μήνα αμάξι οκ τι μοντέλο χρονολογία? Τι ασφαλιστική αξία και πόσο καιρό το έχεις στην κατοχή σου?