Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

SailorGr

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Κριτικές
26
Like
11.185
Πόντοι
3.466
Νεο - Ελληνες ενα εθνος αχρηστων εδω και 203 χρονια. Πεινασμενοι κατσαπλιαδες που σκεφτονται μονο πως να γεμισουν το σαπιο κουφαρι τους κλεβωντας και εξαπατωντας.
Αχριστοι και αμορφωτοι που ψηφιζουν ομοιους τους .

Αουτλουκ ΒΒΒ -. Τελευταια αξιολογιση. Το ειχα γραψει και παλαιοτερα. Θα ψωφισετε στα μνημονια.

Ευτυχως σταματησα να πληρωνω το ΝΑΤ εγκαιρως και εσωσα καποια απο τα χρηματα μου. Κριμα που δεν το πηρα χαμπαρι νωριτερα.

Κοουλη εσυ γαμιεσαι μια χαρα. Παρε και τους ομοιους σου μαζι σου μπας και ξελαμπικαρουν και δεν σε ψηφησουν και σωθει αυτη η χωρα....

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.300
Πόντοι
3.936
Αυτό που σου λέω εγώ είναι σωστό και από λογιστική και από φορολογική άποψη. Τώρα επειδή εσύ όταν έκανες την εταιρεία σου χρησιμοποίησης τον λογαριασμό που ήδη είχες....δεν σημαίνει ότι μπορείς να βάζεις μέσα μαύρα. Και χωρίς εταιρεία...δε μπορείς να βάζεις μέσα μαύρα. Δηλαδή τόσο εξωφρενικό είναι αυτό που λέω? :confused:

Δεν έχει καμία σημασία....αν το έχεις αποκτήσει με δηλωμένο εισόδημα δεν τους ενδιαφέρει..αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να μην σε πιάνουν τα τεκμήρια.

Δηλαδή αν δηλώνεις όπως σου είπα 15Κ εισόδημα και το αμάξι σου είναι 3.000cc και το σπίτι σου έχει τεκμήριο μεγάλο και χαλάς και με την κάρτα σου καμιά 25άρια χιλιάδες....

είναι σα να παρακαλάς την εφορία να έρθει να σε αρμέξει. Και αυτό παράλογο είναι?
Εγώ μίλησα συγκεκριμένα για εταιρία. Χέστηκαν τι αμάξι έχεις. Η ατομική έχει όψεως αλλά σε έναν έλεγχο βλέπουν και τους προσωπικούς σου λόγο ιδίου ΑΦΜ

SailorGr

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Κριτικές
26
Like
11.185
Πόντοι
3.466
458728722_501368729311586_3849984781838788562_n.jpg
Την σαπιλα η ΝΔ την ειχε προ αμνημονευτων χρονων αναγαγει

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.854
Πόντοι
3.656
Εγώ μίλησα συγκεκριμένα για εταιρία. Χέστηκαν τι αμάξι έχεις. Η ατομική έχει όψεως αλλά σε έναν έλεγχο βλέπουν και τους προσωπικούς σου λόγο ιδίου ΑΦΜ
Μπούρδες λέμε τώρα....

σε εταιρεία ειδικά με βιβλία Γ θα πας να βάλεις μαύρα στον λογαριασμό?

δεν χέστηκαν τι αμάξι έχεις γιατί αν δηλώνεις τον βασικό μισθό και οδηγείς την DB9 ή καμιά AMG 63 κάτι θα τους ξυπνήσει μέσα τους.... :confused:

δε μπορώ να καταλάβω τι θέλετε ρε τύπε....να φοροδιαφεύγετε να έχετε και την ευκολία του λογαριασμού να μη μπαίνετε στον κόπο να ζητάτε μετρητά?

τι φάση? :2funny:

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.300
Πόντοι
3.936
Μπούρδες λέμε τώρα....

σε εταιρεία ειδικά με βιβλία Γ θα πας να βάλεις μαύρα στον λογαριασμό?

δεν χέστηκαν τι αμάξι έχεις γιατί αν δηλώνεις τον βασικό μισθό και οδηγείς την DB9 ή καμιά AMG 63 κάτι θα τους ξυπνήσει μέσα τους.... :confused:

δε μπορώ να καταλάβω τι θέλετε ρε τύπε....να φοροδιαφεύγετε να έχετε και την ευκολία του λογαριασμού να μη μπαίνετε στον κόπο να ζητάτε μετρητά?

τι φάση? :2funny:
Πήγαινε ξεκουράσου.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.032
Πόντοι
22.266
Εδώ κ τώρα να μπουν Βαν Νταμ τονυχχ πουλί ,Άλεξ Johnny 64

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.676
Πόντοι
2.356
Τελευταία τροποποίηση:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.676
Πόντοι
2.356
Χαχα χαχα χαχα χαχα χαχα άστο φίλε. 10 μήνες έκανα να καθαρίσω μαζί τους. Μου το είπε έμμεσα και ο λογιστής. Έχουν εντολή να εισπράξουν και θα εισπράξουν. Ειδικά με το έκτρωμα νόμο που εάν θεωρείς ότι ο έλεγχος σε αδίκησε...τότε πληρώνεις το πρόστιμο.. κάνεις ρύθμιση με 8% τόκο και σε 4-5χρονια ΊΣΩΣ δικαιωθείς. Άρα οι περισσότεροι τον τρώνε και τελειώνει εκεί το θέμα όπως έγινε κ με εμένα. Α μην ξεχάσω όταν σκέφτηκα να το πάω δικαστικά έπεσε στο τραπέζι και η σκέψη ότι μπορούν να πάνε και 2χρονια ακόμα ποίο πίσω και ποιος ξέρει τι θα βρουν. Μετά από 10μηνες ταλαιπωρίας και άγχους όλα δίκαιο ή άδικο πρόστιμο σου φαίνεται λύτρωση.
Για ποιο λόγο έφαγες πρόστιμο;
Κι αν είσαι οκ τι σε πειράζει αν πάνε 2 χρόνια πίσω;
Κάθε χρόνο δέχομαι έλεγχο λόγω ενδοκοινοτικών συναλλαγών.
Δεν έχω φάει κάποιο πρόστιμο. Τα βιβλία μου είναι άψογα, χωρίς σκιές.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.499
Πόντοι
506
Ευτυχως που ο Ελληνας παει 2-3 βδομαδες διακοπές και ξεχνιέται λιγο
img_2_1725681128566.jpg

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.032
Πόντοι
22.266
Για ποιο λόγο έφαγες πρόστιμο;
Κι αν είσαι οκ τι σε πειράζει αν πάνε 2 χρόνια πίσω;
Κάθε χρόνο δέχομαι έλεγχο λόγω ενδοκοινοτικών συναλλαγών.
Δεν έχω φάει κάποιο πρόστιμο. Τα βιβλία μου είναι άψογα, χωρίς σκιές.
Η φοροδιαφυγή είναι το 100στο πρόβλημα της Ελλάδος
Υπάρχουν δλδ αλλά 99 πιο σημαντικά
Υπάρχουν κράτη που δεν έχουν πηγές φορολογικών εισόδων κ όμως ευημερούν ..πχ Μονακό Ανδόρα Εμιράτα Κατάρ Σιγκαπούρη κ.α.

Κ έχουν κ υποδομές φτιάξει χωρίς έσοδα από εφορία
Έχει ποτίσει στοκ Έλληνα απ' τις ανίκανες κυβερνήσεις κ τα τσιράκια της πλουτοκρατίας ότι πρέπει να πατάξουμε τη φοροδιαφυγή ενώ ένα κράτος με την παραγωγής και ανάπτυξη μπορεί να έχει έσοδα .
Μήπως πχ επειδή είμαι ανίκανο να δημιουργήσει το κρατος μας πυλωνες ανάπτυξης ώστε να έχει έσοδα αυτό προτιμά την λησταρχικη του φορεςποδρομη για να καλύψει τους δημ μισθούς εφάπαξ συντάξεις δλδ την πελατειακή σχέση που έχτισε τόσα χρόνια;;;;;
. . .κυνηγάνε τη Μύκονο πχ κ. Σαντορίνη όταν πχ Αμάλφι κάπρι Κυανή Ακτή Νίκαια δεν παίρνεις απόδειξη κ εκεί στα τουριστικά κ στο λέω επειδή έχω βρεθεί σε αυτά τα μέρη ...

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.174
Πόντοι
2.356
Η φοροδιαφυγή είναι το 100στο πρόβλημα της Ελλάδος
Υπάρχουν δλδ αλλά 99 πιο σημαντικά
Υπάρχουν κράτη που δεν έχουν πηγές φορολογικών εισόδων κ όμως ευημερούν ..πχ Μονακό Ανδόρα Εμιράτα Κατάρ Σιγκαπούρη κ.α.
Τύπε, μήπως χτυπάς ακόμα εμβόλια για Covid?

60 δις το χρόνο είναι η φοροδιαφυγή.

Την παλεύειες καθόλου;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.032
Πόντοι
22.266
Τύπε, μήπως χτυπάς ακόμα εμβόλια για Covid?

60 δις το χρόνο είναι η φοροδιαφυγή.

Την παλεύειες καθόλου;
Κομματικό εμβόλιο δεν θα βαρεσω ποτέ όμως :confused: .

Φαντάζεσαι να μαζέψουν αυτά τα εξήντα δις ;;την άλλη μέρα περίπου ένα εκατομμύριο πολίτες θα γίνουν σαν τους Αιθίοπες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom