Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.829
- Πόντοι
- 6.256
Στο εφτιακα λιγο...Πουστράκο είπα να σ'απαντήσω γιατί είδα πως όλοι σε γράψανε στα αρχίδια τους και σε λυπήθηκα...
Η απάντηση...
Στο εφτιακα λιγο...Πουστράκο είπα να σ'απαντήσω γιατί είδα πως όλοι σε γράψανε στα αρχίδια τους και σε λυπήθηκα...
Η απάντηση...
Μαλακα διαβαζεις τι γραφουν εδω μεσα;Ο αλλος λεει οτι αφου Αυγουστιατικα βρισκεις στα νησια δωματια ειναι αποδειξη οτι μια χαρα υπαρχουν λεφτα και ολο αυτο ειναι κλαψα....αυτα τα καινουργια μέλη τα πολυ ενημερωμένα ειναι μια ηλιαχτιδα στο σαιτ
Ειναι επισκεπτης απο τα παλια που διαβαζε το σαι και αποφασισε να γραφτει τωρα....ρε ΜΑΛΕΑ ανοιξε το γαμωνημα να σκουπιδιαζουμε σαν ανθρωποι!!!διαβασμένο σε βλεπω για τα γευστικά και οχι μονο γουστα μελών
ο καπιταλισμός είναι το καλύτερο σύστημα για να μπορέσει να εξελιχθεί η ανθρωπότητα...δεν είναι ούτε το σωστότερο ούτε το δικαιότερο με την ευρεία έννοια.ο καπιταλισμός είναι όπως τα λες , για να ακριβολογούμε ήταν !!!
παρακολουθούμε τις "εξελίξεις-μεταμορφώσεις" ατάραχα σαν να βλέπουμε ταινία φρανκεστάιν
έτσι κατανοούμε ότι ο μπαμπούλας του κακού με το μουστάκι είναι μιά απλή δικαιολογία για να μην ταράζονται τα ύδατα..
ανάμεσα σε αυτά τα δύο , υπάρχουν άλλα χίλια δύο σαν επιλογές
Και η καλύτερη επιλογή είναι να μην περιμένεις τίποτα από κανέναν, να στηρίζεσαι στον εαυτό σου !!!!
στηριζω και προτεινω το νεο μέλος @Akatanomasto$ να μπει μπροστάρης για να ανοιχτει νήμα μιστερ μαλακας 2024. εχει γνωση, εχει ενημερωση , εχει όραμα για σκουπιδιασμα εντωμεταξυ στραπατσαδας εχει περασει ημιτελικά απευθειας αναθεση φέτοςαυτα τα καινουργια μέλη τα πολυ ενημερωμένα ειναι μια ηλιαχτιδα στο σαιτ
Ρε νιμου παλι βαζεις αλλον μπροστινο;στηριζω και προτεινω το νεο μέλος @Akatanomasto$ να μπει μπροστάρης για να ανοιχτει νήμα μιστερ μαλακας 2024. εχει γνωση, εχει ενημερωση , εχει όραμα για σκουπιδιασμα εντωμεταξυ στραπατσαδας εχει περασει ημιτελικά απευθειας αναθεση φέτος
Μαλακα διαβαζεις τι γραφουν εδω μεσα;Ο αλλος λεει οτι αφου Αυγουστιατικα βρισκεις στα νησια δωματια ειναι αποδειξη οτι μια χαρα υπαρχουν λεφτα και ολο αυτο ειναι κλαψα....
Θα συμφωνησω μαζι σουστηριζω και προτεινω το νεο μέλος @Akatanomasto$ να μπει μπροστάρης για να ανοιχτει νήμα μιστερ μαλακας 2024. εχει γνωση, εχει ενημερωση , εχει όραμα για σκουπιδιασμα εντωμεταξυ στραπατσαδας εχει περασει ημιτελικά απευθειας αναθεση φέτος
Εγω εχω ασυλιαμόνο μη δούμε πάλι μυστικές ψηφοφορίες
σαν να σε προλαβε στο photo finish... μαλλον εχεις χασει τη φορμα σου...διαβασμένο σε βλεπω για τα γευστικά και οχι μονο γουστα μελών
καλά βέβαια κάτι μου λέει ότι το top3 δεν πρόκειται να αλλάξει και πολύΕγω εχω ασυλια
στηριζω και προτεινω το νεο μέλος @Akatanomasto$ να μπει μπροστάρης για να ανοιχτει νήμα μιστερ μαλακας 2024. εχει γνωση, εχει ενημερωση , εχει όραμα για σκουπιδιασμα εντωμεταξυ στραπατσαδας εχει περασει ημιτελικά απευθειας αναθεση φέτος
Ξεχάστε το...Θα συμφωνησω μαζι σου
Θα του δωσει το βαπτισμα του πυρός το ανοιγμα του νηματος
έχει όλα τα προσοντα που χρειαζονται για να το διαχειριστεί ΑΝΕΤΑ.
Ειναι μονοδρομος τωρα πιά
Ετσι νεο μελος που αποφασισες να γραφτεις τωρα....μην πεφτεις στη παγιδα τους.Παντα αυτα κανουν αυτα τα 2 λαμογια βαζουν μπροστινους....Ξεχάστε το...
Να κάνουν υπομονή να κάνει νέο κλώνο το κωλόπαιδο ο Κυριάκος πού έχει προϋπηρεσία...Ετσι νεο μελος που αποφασισες να γραφτεις τωρα....μην πεφτεις στη παγιδα τους.Παντα αυτα κανουν αυτα τα 2 λαμογια βαζουν μπροστινους....
Ποτε θα ακούσουμε οτι η κουλοκυβέρνηση δε θα παει διακοπες γιατι το κυβερνητικο έργο εχει επιταχυνθεί
Ποιος μωρε ο μαλακας που εγραφε λαθος τα ονοματα των διαγωνιζομενων....Να κάνουν υπομονή να κάνει νέο κλώνο το κωλόπαιδο ο Κυριάκος πού έχει προϋπηρεσία...
Ειλικρινά, δεν ξέρω από που να το πρωτοπιάσω αυτό που λες.Γι αυτες που αφορούσαν κακοπληρωτες νοικαρηδες. Οι δικηγόροι το θυμούνται.
Ξεχάστε το...