Akatanomasto$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2024
- Like
- 1.259
- Πόντοι
- 206
Μην εισαι αρνητικός
Μιλαμε για ευκαιρία
Μονο κερδισμενος μπορεις να βγεις
Και μόνο που ολοι θα τα βαζουν μαζι σου θα εχεις απειρες ευκαιριες για σκουπιδιασμα
Μην εισαι αρνητικός
Μιλαμε για ευκαιρία
Μονο κερδισμενος μπορεις να βγεις
Και μόνο που ολοι θα τα βαζουν μαζι σου θα εχεις απειρες ευκαιριες για σκουπιδιασμα
Αν και ειναι αντιπαθης,συμφωνω μαζι της.Απο που κι ως που μονο τα νησια ειναι τοπος διακοπών,δεν το καταλαβαινω αυτο.Κεντρική ιδέα: όποιος δεν κατάγεται από χωριό σε βουνό, την πουτσισε!!!
41%
Μάλλον 28%
Ε αμα δεν μπορεις ουτε νησι ουτε ηπειρωτικη Ελλάδα,κατσε σπιτι σου.Δεν ειναι ειδος πρωτης αναγκης οι διακοπές.Μπορουμε και χωρις αυτες.Εγω δεν πηγα καποια καλοκαιρια και δεν επαθα και κατι.ξέρεις πόσα διόδια θες για να πας από αθήνα θεσσαλονίκη μαν? αν βάλεις και τη βενζίνη είναι τα ίδια λεφτά...ιδιαίτερα για το μερσεντικό 30ετίας Ε-CLASS 98 2.000 compressor μπορντό ή κυπαρυσί με ανοιχτόχρωμα σκισμένα καθίσματα που έχει ο μέσος μεγιστάνας των αθηνών και του έχει μείνει από τις εποχές της πασοκάρας
Mυστηριο τρενο οι δεξιοι,θελουν ελευθερη αγορα,καπιταλισμο αλλα να δινει επιδοματακια το κρατος και να επεμβαινει για να πεσουν οι τιμεςΕ αμα δεν μπορεις ουτε νησι ουτε ηπειρωτικη Ελλάδα,κατσε σπιτι σου.Δεν ειναι ειδος πρωτης αναγκης οι διακοπές.Μπορουμε και χωρις αυτες.Εγω δεν πηγα καποια καλοκαιρια και δεν επαθα και κατι.
Θες και φτηνες διακοπές και φτηνα ξενοδοχεια και φτηνο ρευμα και φτηνα νοικια,οι φιλοι του Κουλη πως θα ζησουν.. κλέφτες θα (ξανα)γινουν δηλαδη;;
εγώ μαζί σου είμαι να ξεβρωμίσει επιτέλους και ο τόπος από τους πλεμπάιους που έρχονται να μας πιάσουν τις ξαπλώστρες και τα τραπέζια στα εστιατόρια με την φτώχεια και την δυστυχία τουςΕ αμα δεν μπορεις ουτε νησι ουτε ηπειρωτικη Ελλάδα,κατσε σπιτι σου.Δεν ειναι ειδος πρωτης αναγκης οι διακοπές.Μπορουμε και χωρις αυτες.Εγω δεν πηγα καποια καλοκαιρια και δεν επαθα και κατι.
Θες και φτηνες διακοπές και φτηνα ξενοδοχεια και φτηνο ρευμα και φτηνα νοικια,οι φιλοι του Κουλη πως θα ζησουν.. κλέφτες θα (ξανα)γινουν δηλαδη;;
Το θέμα δεν είναι ότι υπάρχουν και άλλοι προορισμοί.Αν και ειναι αντιπαθης,συμφωνω μαζι της.Απο που κι ως που μονο τα νησια ειναι τοπος διακοπών,δεν το καταλαβαινω αυτο.
Υπάρχει Πελοποννησος,Χαλκιδικη,Ευβοια,Στερεα και αλλα πολλά μερη στην Ελλάδα.
Γιατι σε νησί καθε χρόνο;Που το γραφει αυτό; (βέβαια και στην υπολοιπη Ελλάδα δεν θα ειναι φτηνοτερα,αλλά δεν εχει ακτοπλοικά).
Πηγαινε Καβάλα,Συβοτα,Μεσσηνία,Πήλιο,Βορεια Ευβοια που ειναι ομορφα, ενδεικτικα αναφερω καποια μερη.Ειναι και καλύτερα ισως,τετραμελης οικογενεια σε νησί ειναι μπελάς η διαμονη, η μετακινηση ολα.
Τύπε κλώνε, μην το πάρεις προσωπικά αλλά πόσο μα πόσο στα @@ μου αν θα μου απαντήσεις εσύ ή αλλά ζώα σαν και σένα. Γράψε με στ αρχιδια σου όπως κάνω και 'γώ απ όταν εμφανίστηκες, χάρη θα μου κάνεις.Τυπάκο είπα να σ'απαντήσω γιατί είδα πως όλοι σε γράψανε στα αρχίδια τους και σε λυπήθηκα...
Η απάντηση...
Οι οποίοι ΔΕΝ είναι φτωχοί.βάση των στατιστικών πωλήσεων iphone στην Ελλάδα είμαστε μια χώρα γεμάτη μαλάκες
Δηλαδη τυπε δεν ειναι μεσαια ταξη οι μισθωτοι των 800 γιουρο?Κατι δεν μας καλα νομιζωΦυσικά και πρέπει και επιβάλλεται να πηγαίνει διακοπές ο εργαζόμενος. Ειδικά σε μια χώρα που τον σκίζουν στη δουλειά με πολλές ώρες, χαμαλίκια κ.λπ. Αλλά καλά να πάθουν τα γίδια, νόμιζαν ότι με Κούλη ήταν μεσαία τάξη και θα γινόντουσαν σε μια 4ετία πλούσιοι.
τι είναι φτωχός?Οι οποίοι ΔΕΝ είναι φτωχοί.
Όπως τα λες φυσικά, γιατί όποιος έχει iphone είναι πλούσιοςΟι οποίοι ΔΕΝ είναι φτωχοί.
Ναι τύπε, όπως τα λες, κάποιοι είναι ΜΟΝΙΜΩΣ ΦΤΩΧΟΙ λόγω κυβερνητικών πολιτικών. Έχεις δίκιο.Το θέμα δεν είναι ότι υπάρχουν και άλλοι προορισμοί.
Το θέμα είναι ότι κυβερνητικοί βουλευτές και σιχαμεροι γυμνοσαλιαγκες τυπου Πορτοσαλτε σου λένε ότι υπάρχει "απαγορευτικό" μετακίνησης στη χώρα σου, λόγω της δικής τους πολιτικής, κι ότι αυτό πρέπει να θεωρείται και λογικό.
Κι αλίμονό σου αν τολμήσεις να διαμαρτυρηθείς.
Οχι, δεν έχει καθόλου δίκιο η καριόλα και κάθε ένας/μία σαν αυτή.
Ε αμα δεν μπορεις ουτε νησι ουτε ηπειρωτικη Ελλάδα,κατσε σπιτι σου.Δεν ειναι ειδος πρωτης αναγκης οι διακοπές.Μπορουμε και χωρις αυτες.Εγω δεν πηγα καποια καλοκαιρια και δεν επαθα και κατι.
Αυτός που πληρώνει 800 δόσεις για καινούριο αυτοκίνητο, κινητό, διακοπές, ρούχα, γούστα ΣΥΝΕΧΕΙΑ με βασικό μισθό ΚΑΙ ΑΝ, δεν είναι μόνο φτωχός, είναι φτωχός και στα μυαλά.τι είναι φτωχός?
όπως έλεγε μια τρελή του σύριζα όποιος βγάζει πάνω από 7 χιλιάρικα το χρόνο είναι μεσαία τάξη και τέτοια φάση?
δεν υπαρχει α΄λλη ταξη στην Ελλαδα , μονο μεσαίαΔηλαδη τυπε δεν ειναι μεσαια ταξη οι μισθωτοι των 800 γιουρο?Κατι δεν μας καλα νομιζω
Οποίος δεν ξέρει να διαχειρίζεται τα οικονομικά του και ψωνίζει ότι του πλασάρουν ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ δεν είναι πλούσιος, ΜΑΛΑΚΑΣ είναι.Όπως τα λες φυσικά, γιατί όποιος έχει iphone είναι πλούσιος
Από πότε η αγορά premium κινητού θεωρείται δείκτης πλούτου;