Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.979
Πόντοι
6.166

Έλληνες: Τα νοικοκυριά αδυνατούν πλέον να αποταμιεύσουν – 7 στους 10 δεν έχουν ούτε 1.000 ευρώ στον λογαριασμό τους​

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.782
Πόντοι
2.356
Ναι τύπε, όπως τα λες, κάποιοι είναι ΜΟΝΙΜΩΣ ΦΤΩΧΟΙ λόγω κυβερνητικών πολιτικών. Έχεις δίκιο.
Α, ναι! Σωστά!
Ζούμε στη μοναδική χώρα του κόσμου, όπου όλοι καποια στιγμή γίνονται πλούσιοι.
Από βιομηχανικός εργάτης σε εφοπλιστης ένα τσιγάρο δρόμος. Είναι κι οι κυβερνητικές επιλογές που βοηθούν σε αυτό.

Akatanomasto$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
1.260
Πόντοι
206
Τύπε κλώνε, μην το πάρεις προσωπικά αλλά πόσο μα πόσο στα @@ μου αν θα μου απαντήσεις εσύ ή αλλά ζώα σαν και σένα. Γράψε με στ αρχιδια σου όπως κάνω και 'γώ απ όταν εμφανίστηκες, χάρη θα μου κάνεις.
Πολλά νεύρα...ήρθες αποφασισμένος να σπάσεις αυγά βλέπω...:tooth::tooth::tooth:

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.979
Πόντοι
6.166

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.484
Πόντοι
3.656
Μουνοπανα εχει παρει φωτια ο νομος Ρεθυμνου...
Παρακαλατε να φυσαει νοτιας και θα ξεχασετε για κανα 6μηνο τιμη ρευματος,φετας και μπετζινας.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Α, ναι! Σωστά!
Ζούμε στη μοναδική χώρα του κόσμου, όπου όλοι καποια στιγμή γίνονται πλούσιοι.
Από βιομηχανικός εργάτης σε εφοπλιστης ένα τσιγάρο δρόμος. Είναι κι οι κυβερνητικές επιλογές που βοηθούν σε αυτό.
Tυπε, να σε ενημερώσω πως δεν υπάρχουν ή μόνο φτωχοί ή μόνο πλούσιοι. Ο καθένας κάνει τα κουμάντα του και αναλόγως ζει τη ζωή του. Οποίος ζει τη ζωή του ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ με τα κουμάντα του, πρόβλημα ΤΟΥ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Πολλά νεύρα...ήρθες αποφασισμένος να σπάσεις αυγά βλέπω...:tooth::tooth::tooth:
Το ότι είσαι κλώνος και σε έχω γραμμένο στα @@ μου το είδες ως νεύρα; Που να γνωρίσεις και τον Κλοζερ σα "νέο μέλος" να δεις τι θα πει νεύρα.

Akatanomasto$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
1.260
Πόντοι
206
Το ότι είσαι κλώνος και σε έχω γραμμένο στα @@ μου το είδες ως νεύρα; Που να γνωρίσεις και τον Κλοζερ σα "νέο μέλος" να δεις τι θα πει νεύρα.
Θύμισε μας αν θες για να μαθαίνουμε και εμείς οι νέοι τι παίζει με την στραπ-ατσάδα...:confused::confused::confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Θύμισε μας αν θες για να μαθαίνουμε και εμείς οι νέοι τι παίζει με την στραπ-ατσάδα...:confused::confused::confused:
Δεν ξέρω τύπε, ρωτά τους λίγους και καλούς φίλους σου. Σε βαρέθηκα ήδη πάντως, μην πεις πως δε σου το 'πα.

Akatanomasto$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
1.260
Πόντοι
206
Δεν ξέρω τύπε, ρωτά τους λίγους και καλούς φίλους σου. Σε βαρέθηκα ήδη πάντως, μην πεις πως δε σου το 'πα.
Άσε μωρή πονήρο, καλά που υπάρχουν παλιά μέλη και ξέρουν καλά τι κουμάσι είσαι....
Τόσα χρόνια στο FINAL4 του mrΜαλάκα δεν είναι τυχαίο επίτευγμα βέβαια...:coffee:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.189
Πόντοι
6.056
Πεσμενη κινηση,επαναλαμβανομενοι διαλογοι,φτωχα σκηνικα.Ενταξει για Αυγουστο (που εχουν φυγει για διακοπες σε μαγευτικους προορισμους τα μελη του μπου) καλα ειναι:coffee::coffee::confused::confused::confused:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.782
Πόντοι
2.356
Tυπε, να σε ενημερώσω πως δεν υπάρχουν ή μόνο φτωχοί ή μόνο πλούσιοι. Ο καθένας κάνει τα κουμάντα του και αναλόγως ζει τη ζωή του. Οποίος ζει τη ζωή του ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ με τα κουμάντα του, πρόβλημα ΤΟΥ.
Μιας και μπήκες στον κόπο να μας ενημερώσεις, ενημέρωσέ μας λίγο και για κάτι άλλο.
Αυτή τη βαθυστόχαστη μαλακία τη σκέφτηκες πολλή ώρα για να μας την πεις;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Άσε μωρή πονήρο, καλά που υπάρχουν παλιά μέλη και ξέρουν καλά τι κουμάσι είσαι....
Τόσα χρόνια στο FINAL4 του mrΜαλάκα δεν είναι τυχαίο επίτευγμα βέβαια...:coffee:
Eσυ όμως δεν έχεις μισό @ να μας πεις ποιανού παιδί είσαι..... :coffee:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Μιας και μπήκες στον κόπο να μας ενημερώσεις, ενημέρωσέ μας λίγο και για κάτι άλλο.
Αυτή τη βαθυστόχαστη μαλακία τη σκέφτηκες πολλή ώρα για να μας την πεις;
Αν το θεωρείς "βαθυστόχαστη μαλακια" και δεν έχεις πάρει μυρωδιά τι συμβαίνει γύρω σου, επίσης είναι ΔΙΚΟ ΣΟΥ πρόβλημα. Δεν είμαι εδώ για να λύσω τα προβλήματα ΣΑΣ.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.731
Πόντοι
506
Ειλικρινά, δεν ξέρω από που να το πρωτοπιάσω αυτό που λες.
Γι' αυτό δεν θα το πιάσω καθόλου.
Όπως νομίζεις.

Αυτό που μερικοί νομίζετε ότι οι Τσίπρες και οι Κούληδες αυτού του κόσμου, λειτουργούν σαν Μεσσίες και προστάτες των αδυνάτων με μια μόνη τους λέξη, ειλικρινά με ξεπερνάει.
Ρε τυπε μου λεει μια μερα ό δικηγόρος
"Καλα που προλαβες και την έβγαλες απο το σπίτι. Ο τσιπρας τωρα εβαλε σε αναστολή εκτελεσης ολες τις αποφασεις δικαστηριου για εξωσεις, λόγω οφειλών."
Δηλ. του λεω αμα καποιος χρωσταει ενοίκια μενει μεσα?
Ναι, μου λεει
Το ειχε επιβεβαιωσει και ο δικηγόρος εδώ μεσα. Μιλαμε για 2015 τωρα.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.782
Πόντοι
2.356
Αν το θεωρείς "βαθυστόχαστη μαλακια" και δεν έχεις πάρει μυρωδιά τι συμβαίνει γύρω σου, επίσης είναι ΔΙΚΟ ΣΟΥ πρόβλημα. Δεν είμαι εδώ για να λύσω τα προβλήματα ΣΑΣ.
Καλά, δεν το συζητάμε.
Κάνει μπαμ ότι είσαι μεγάλος γνώστης της πραγματικοτητας και μεγάλος μυρωδιάς.
Θα σε πικρανω τώρα, αλλά όντως δεν είσαι εδώ για να λύσεις προβλήματά μας.
Εδώ είσαι για να μας προσφέρεις αβίαστο γέλιο με τις παρεμβάσεις σου.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Καλά, δεν το συζητάμε.
Κάνει μπαμ ότι είσαι μεγάλος γνώστης της πραγματικοτητας και μεγάλος μυρωδιάς.
Θα σε πικρανω τώρα, αλλά όντως δεν είσαι εδώ για να λύσεις προβλήματά μας.
Εδώ είσαι για να μας προσφέρεις αβίαστο γέλιο με τις παρεμβάσεις σου.
Αβίαστο γέλιο προσφέρει το κλάμα που ρίχνετε για όλους και για όλα χωρίς να κοιτάτε πρώτα τα χάλια σας. Όποτε άσε τα γέλια γιατί με αυτά τα καμώματα είστε για κλάματα.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.782
Πόντοι
2.356
Αβίαστο γέλιο προσφέρει το κλάμα που ρίχνετε για όλους και για όλα χωρίς να κοιτάτε πρώτα τα χάλια σας. Όποτε άσε τα γέλια γιατί με αυτά τα καμώματα είστε για κλάματα.
Αφού μας ξέρεις και προσωπικά και ξέρεις και τα χάλια μας, τι να πούμε κι εμείς;
Τελικά είσαι μεγάλο κωμικό ταλέντο και δεν σου το 'χα.
Το Βέγγο για πρωινό τον έχεις.
Συνέχισε να μας διασκεδάζεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom